-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
περι γραφικοτητας...στον καθενα πρεπει να μιλας στην γλωσσα που καταλαβαινει...Ακριβως.....
-
μπα δεν εχουμε αναγκη να ξεκαυλωσουμε με σας...ξεκαβλωνουμε αλλου...εσεις εχετε αυτην την αναγκη και προσπαθειτε να πεισετε για πραγματα που η φυσικη και η επιστημη σου λεει οτι δεν γινεται...ο καθενας ξεκαβλωνει οπου μπορει...αλλος με γυναικα...αλλος με αυτοκινητο και αλλος με ιστοριες που ζηλευει και ο 'βαρώνος'...
-
μπα δεν εχουμε αναγκη να ξεκαυλωσουμε με σας...ξεκαβλωνουμε αλλου...εσεις εχετε αυτην την αναγκη και προσπαθειτε να πεισετε για πραγματα που η φυσικη και η επιστημη σου λεει οτι δεν γινεται...ο καθενας ξεκαβλωνει οπου μπορει...αλλος με γυναικα...αλλος με αυτοκινητο και αλλος με ιστοριες που ζηλευει και ο 'βαρώνος'...Εσυ σε ποια ακριβως κατηγορια εισαι;;;;;;;;;; ασε μαντεψα του ξερολα του πληκτρολογιου.... Λοιπον πειτε τα εσεις μη σας χαλαω την κουβεντα. Ετσι και αλλιως στο diesel θα συμφωνησετε....καλυνηχτα παω να ξεκ@υλωσω.........
-
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
προς το παρον γελαω με τα 'υποτιθεμενα' 50 λεπτα διαφορα και την απαξιωση των εστω 25 ευρω οικονομια στο γεμισμα την στιγμη που στα βενζιναδικα το 90 % δεν βαζει πανω απο 20 ευρω. Σας αφηνω να συνεχισετε τις θεωριες αφου παλι για το diesel θα μας πειτε κλπ κλποταν η διαφορα στη καταναλωση ειναι 20-30% η διαφορα αυτη ειναι πολυ μικρη
-
Λοιπον ΣΗΜΕΡΑ 83 λεπτα το υγραεριο και 25 % αυξημενη καταναλωση + 20 λεπτα 1,03 μειον 1,75 μ.ο. βενζινη 73 λεπτα διαφορα στο λιτρο το γεμισμα. Για εμενα πολλα για αλλους λιγα. Μαλλον εχω πιασει κουβεντα με παραληδες. Αν αυξηθει οταν και ποσο ξαναμιλαμε..................
-
Προταση στον mod. Φτιαξε ενα θεμα diesel η υγραεριο να γραφουν τα παιδια και να ξεκ@υλωνουν μια φορα το μηνα που μας θυμουνται.Βενζινούκλα ρεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!
-
μπα δεν εχουμε αναγκη να ξεκαυλωσουμε με σας...ξεκαβλωνουμε αλλου...εσεις εχετε αυτην την αναγκη και προσπαθειτε να πεισετε για πραγματα που η φυσικη και η επιστημη σου λεει οτι δεν γινεται...ο καθενας ξεκαβλωνει οπου μπορει...αλλος με γυναικα...αλλος με αυτοκινητο και αλλος με ιστοριες που ζηλευει και ο 'βαρώνος'...
Εσυ σε ποια ακριβως κατηγορια εισαι;;;;;;;;;; ασε μαντεψα του ξερολα του πληκτρολογιου.... Λοιπον πειτε τα εσεις μη σας χαλαω την κουβεντα. Ετσι και αλλιως στο diesel θα συμφωνησετε....καλυνηχτα παω να ξεκ@υλωσω.........
καλυτερα ξερολας του πληκτρολογιου με επιχειρηματα στηριγμενα σε επιστημονικες μελετες και αποτελεσματα παρα ξερολας της ζωης με επιχειρηματα καλυνηχτακια....
-
Εσυ σε ποια ακριβως κατηγορια εισαι;;;;;;;;;; ασε μαντεψα του ξερολα του πληκτρολογιου.... Λοιπον πειτε τα εσεις μη σας χαλαω την κουβεντα. Ετσι και αλλιως στο diesel θα συμφωνησετε....καλυνηχτα παω να ξεκ@υλωσω.........
καλυτερα ξερολας του πληκτρολογιου με επιχειρηματα στηριγμενα σε επιστημονικες μελετες και αποτελεσματα παρα ξερολας της ζωης με επιχειρηματα καλυνηχτακια....
Σορρυ δεν ηξερα οτι μιλαω με επιστημονα....... Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα σου βρισκω εγω επιστημονικη μελετη οτι η Αλεξανδρατου ειναι παρθενα και τεκμηριωμενη με αποτελεσμα κιολας....απο τον ζαφειρη........καλα με 12 χρονα μιλαω;
-
οπως ακριβως το περιεγραψα
αμφισβητηση του R&D and execution τουλαχιστον 2-3 αυτοκινητοβιομηχανιων...
η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
ελα καληνυχτακια......
-
οπως ακριβως το περιεγραψααμφισβητηση του R&D and execution τουλαχιστον 2-3 αυτοκινητοβιομηχανιων...
η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
ελα καληνυχτακια......
καλα εσυ εισαι παραμορφωμενος...............κατεβασε τα χερια της επιστημης και διαβασε και μελετες αλλες που γραφουν αλλα που φυσικα μπορει και αυτες να ειναι πληρωμενες καταχωρησεις (οπως πχ οι μελετες της pireli) τα οποια βαριεμαι να τα αναλυσω και να σε πεισω..... (εσεις οι επιστημονες εχετε ορεξη)
Αντε ξανακαλυνηχτα.............. -
αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα....
-
-
Οταν καταλαβεις τα ξαναλεμε...οι υπολοιποι καταλαβαν.μεχρι τοτε πριν γραψεις μαθε κατι και μετα το κρινεις.................οταν μεγαλωσεις τα ξαναλεμε.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
χαχαχαχα απαιχτος.......
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Δεν ασχοληθηκα σχεδον καθολου με το να ρωτησω λεπτομερειες. Αυτο που καταλαβα, και το οποιο μεχρι τωρα δεν εχει διαψευσθει, ειναι οτι η ροη/παροχη, οπως θελεις πεστο, δεν ειχε κανενα προβλημα οποτε δεν χρειαζοτανε αλλαγη φιλτρου.
Οπως καταλαβαινεις δεν ειχε κανενα συμφερον να το λεει και να το κανει αυτο. Ισα-ισα που για να ειχε ησυχο το κεφαλι του θα μπορουσε να το αλλαξει και να στο χρεωσει, αφου ετσι γινεται σε ολα. Δεν ξερω τι γινεται με αλλους αλλα τυχαινει το παιδι που εχει κανει την εγκατασταση σε μενα να ενδιαφερεται πραγματικα και να μην σε βαζει να κανεις ασκοπα εξοδα.
Μεχρι τωρα απο την εγκατασταση, πριν σχεδον δυο χρονια, δεν μου εχει παρει ουτε ενα ευρω για οτιδηποτε ελεγχους, ειτε προγραμματισμενους, ειτε αλλους που επρεπε να γινουν γιατι οταν εκανα το μεγαλο σερβις στο αυτοκινητο μου πριν ενα χρονο περιπου, παρελαβα το αυτοκινητο απο το εξουσιοδοτημενο συνεργειο ενα ματσο χαλια και ταλαιπωρηθηκα μεχρι να το επαναφερω.
Παντως αν θελεις ακριβως απαντηση για το συγκεκριμενο να σου πω με pm το τηλεφωνο να παρεις το παιδι και να σου εξηγησει η να δεις σε καποιον εξοθσιοδοτημενο που βαζει brc (οχι καποιον που βαζει και brc)και που διαθετει και τα καταλληλα οργανα.Πρός Θεού δεν έχω θέμα αντιδικίας.
Απλά ρωτάω για να μαθαίνω και επειδή έχω δεί πολλές χαρτογραφήσεις σε Brc,δεν το έχω πάρει χαμπάρι,γι αυτό σε ρωτάω. -
Οταν καταλαβεις τα ξαναλεμε...οι υπολοιποι καταλαβαν.μεχρι τοτε πριν γραψεις μαθε κατι και μετα το κρινεις.................οταν μεγαλωσεις τα ξαναλεμε.γεια σου μαθουσαλα (στην ηλικια και μονο γιατι απο μυαλο και επιχειρηματολογια καλυτερα να μιλαγα σε χρυσοψαρο...)
κλασσικο παραδειγμα νεοελληνα που νομιζει οτι ξερει τα παντα...
οι νομοι της φυσικης και της χημειας ισχυουν μονο για τους αλλους...
εχει δει και εχει κανει τα παντα στην ζωη του αλλα ακομα δεν εχει βγει απο τον μικροκοσμο της μιζεριας του...
τα επιχειρηματα του υπολοιποντε εκεινων μιας συζητησης του κολου...
και φυσικα ολα κρινοντε βαση ηλικιας....
ειδικα το τελευταιο ειχα να το ακουσω απο την εποχη ποθ πηγαινα δημοτικο και ακουγα αντπαραθεσεις μεταξυ παιδιων 2ας και τεταρτης δημοτικουχαιρε 'επιχειρηματολογια' απυθμενη
ΥΓ τοση ωρα φευγεις αλλα ακομα εδω εισαι... ... καληνυχτακια
-
Ελπιζω οσοι μπηκατε για πλακα να το εχετε εξαντλησει το θεμα!
-
Θα δείξετε τις επιστημονικές μελέτες σε εμάς τους αδαείς;
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Ελπιζω οσοι μπηκατε για πλακα να το εχετε εξαντλησει το θεμα!Πολλοί από εμάς διαβάζουμε, γιατί θέλουμε να μάθουμε τι συμβαίνει με την υγραεροκίνηση. Προσωπικά όμως δεν έχω πειστεί ακόμα και αυτό γιατί δεν βλέπω αξιόπιστες προδιαγραφές για όλα τα αυτοκίνητα. Βλέπω επίσης μεγάλες διαφοροποιήσεις από εγκαταστάτη σε εγκαταστάτη. Συγνώμη αν ζητάμε σχετική βιβλιογραφία για όλα, αλλά έτσι μας έχουν μάθει και αυτός είναι ο σωστός επιστημονικός τρόπος. Σεν έχω καμία όρεξη να κοροϊδέψω κανέναν αλλά έχω βγεί και εγώ εκτός εαυτού όταν διάβαζα ότι εγκαταστάτης έκανε μόνος του πειράματα διαρροής και όταν διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν σαφείς προδιαγραφές για τα καύσιμα και ελεγκτικός μηχανισμός.
Υγραεριοκίνηση!