-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Λοιπόν, μιά και έχουμε Panda στην οικογένεια και έγινε πριν 2 μήνες υγραέριο, θα παραθέσω τα γεγονότα.Το αμάξι είναι του 2007, 1.2 με τα 60 άλογα. Το οδηγάει η γυναίκα και κάνει τις διαδρομές για την δουλειά της. Διαδρομές εκτός πόλης, ταχύτητες σχεδόν πάντα 90-110χαω. Κατανάλωση με βενζίνη 5.4-5.5 lt/100km (to trip έδειχνε 5.1-5.2). Ήθελε σχεδόν σταθερά 48-50€ για να βγάλει 500 χιλιόμετρα. Μπήκε υγραέριο γιατί δεν υπήρχαν τα χρήματα να πάρουμε Punto diesel που είχαμε βάλει στο μάτι και γιατί τα μηνιαία χιλιόμετρα διπλασιάστηκαν. Σύστημα Lovato smart, ρυθμισμένο από μένα (δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, έτσι κι αλλιώς ότι και να κάνεις ο λάμδα θα τα φέρει εκει που θέλει στο closed loop), κατανάλωση περίπου 6.7-6.8lt /100χλμ. Αύξηση κατανάλωσης 26-28% σε σχέση με την βενζίνα. Γεμίζουμε με 27-28€, βάλε και 2-3€ η βενζίνη, πάμε στο 30άρι την εβδομάδα. Αυτό είναι το κέρδος, 20€ το γέμισμα στο Panda.
Πέρυσι γεμίζαμε 2 φορές το μηνα, δεν ξεκίνησα να την κάνω την αλλαγή (ήταν και πιό ακριβά τα kit). Φέτος θέλουμε 4 γεμίσματα τον μήνα και το κιτ μπήκε με 800€ όλα μαζί (και ΚΤΕΟ). Κερδίζουμε 80€ τον μήνα, οπότε σε 10 μήνες έβγαλε το κόστος του και θα αρχίσει να δίνει και πίσω. Σε άλλους 2 μήνες θα βγάλει και την πιθανή καμμένη αντλία βενζίνης και σε άλλους 4 την αλλαγή τεσσάρων βαλβίδων εξαγωγής. Αν τα βγάλει τόσο σύντομα, γιατί γενικώς τα οχταβάλβιδα FIRE φημίζονται για την αντοχή τους (το βλέπω και από το τουρμπάκι μου, δεν χαμπαριάζει και από αβάνς, θέλει πάνω από 7-8 λάθος μοίρες για να παραπονεθεί).
Οπότε αυτό είναι το κέρδος μας και φυσικά και δεν υπήρχε άλλη επιλογή να γίνει αλλιώς. Κάποια στιγμή θα περισσέψουν για το Punto diesel, και θα γίνει η αλλαγή χωρίς δεύτερη σκέψη...
αφού θεωρητικά κερδίζεις αρκετά με το αέριο, ποιος ο λόγος να το γυρίσεις στο ντίζελ ? τι σε χαλάει ?
-
Θέλαμε να αλλάξουμε έτσι κι αλλιώς αμάξι, να πάμε σε λίγο μεγαλύτερο σκάφος, να είναι και 5άστερο με 6-8 αερόσακους και με καμιά άνεση παραπάνω (κάνα κλίμα, τίποτα cruise control, usb, χειριστήρια τιμονιού και τέτοια). Δεν ήταν δυνατόν οικονομικά την παρούσα στιγμή, οπότε το αφήσαμε για αργότερα, βάζοντας μόνο υγραέριο, ώστε να έχουμε την οικονομία της μετακίνησης.
Δεν με χαλάει κάτι ιδιαίτερα στο αέριο, απλά θα γούσταρα την ροπή του turbodiesel, συν την εγγενή οικονομία του. Έψαχνα να βρω μήπως με κάνα τριχίλιαρο συν το Panda, μπορούσα να πάρω αντίστοιχης ηλικίας και κατάστασης G.Punto diesel 90άρι, αλλά δεν βρέθηκε κάτι καλό, οπότε καταλήξαμε στο αέριο.
-
Εχετε ακουσει κινητηρα ντιζελ σε μικρο αυτοκινητο? Και δεν μιλαω οταν ειναι εντελως καινουργιο αλλα μετα απο 10-20 χιλ χιλιομετρα. Αυτος ο ενοχλητικος, αλα ταριφα, ηχος δεν αντισταθμιζεται με καμμια και οποια εξοικονομηση.
Τι να την κανω την εξοικονομηση οταν μου σπαει το κεφαλι αυτο το κροταλισμα? Εδω στο Ελλαδα που λογω καλου καιρου εχουμε τα παραθυρα του αυτοκινητου σχεδον παντα ανοιχτα, αυτος ο ηχος ειδικα σε κινηση στην πολη ειναι απολαυστικος.
Το Audi Q3 με τον διλιτρο πετρελαιοκινητο κινητηρα που θεωρειται και απο τους πλεον συγχρονους, εχει στανταρ ειδικο παρμπριζ ηχομονωτικο που δεν εχουν φυσικα τα βενζινοκινητα. Γιατι αραγε? Φαντασου τι γινεται με τα μικροτερα κυβικα.
Βεβαια μπρος στα καλη τι'ναι ο πονος (του αυτιου)!
Αλλα περι ορεξεως....Πως γινεται και βγαινουμε παλι εκτος θεματος????
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
έτσι κι αλλιώς ότι και να κάνεις ο λάμδα θα τα φέρει εκει που θέλει στο closed loop)
Επιτέλους και ένας που το παραδέχεται!!!
Τίποτα δεν παραδέχεται υπό αυτήν την ένια!!!!!.
Ο φίλος Asteris αυτό προγραμματίζετε και λέει την σκάφη σκάφη!. Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν κολάει να πει της αλήθειες, και να τεκμηριώσει της αποφάσεις και ενέργειες του. Είναι παράδειγμα προς μίμηση, και βοηθάει στο να συστήνουμε να μπουν μέσα δικοί μας άνθρωποι για να ενημερωθούν.
Σήμερα πήρα πολλά τηλέφωνα που ώσπερ μεθερμηνευόμενα, μας χρέωσαν με καφρίλα…..
Αυτό είναι αρνητική παράμετρος εν γένη.
«θέλω να επενδύσω, μα αυτοί που είναι ιδικοί και χρήστες, δεν έχουν μετά από τόσα χρόνια κατασταλάξει!. Έχω αυτό το αυτοκίνητο, κάνω αυτά τα χιλιόμετρα τον χρόνο, να βάλω αέριο?. Να μετατρέψω σε diesel?. να καθίσω στα αυγά μου, (στην βενζίνα)?.» και σίγουρα αυτό εθνικά είναι λάθος. Κάνουμε χειρότερα από τους επίορκους πολιτικούς, όσοι είναι τέτοιοι.
Συμφώνησα με την πρόταση του m@evius προς τους mod.
Μετά από την της 01/08/05 ξημερώματα, έχουμε ξυπνήσει στην σύγχρονη πραγματικότητα, ας προσαρμοστούμε…..
Α. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Λοιπόν, μιά και έχουμε Panda στην οικογένεια και έγινε πριν 2 μήνες υγραέριο, θα παραθέσω τα γεγονότα.
Το αμάξι είναι του 2007, 1.2 με τα 60 άλογα. Το οδηγάει η γυναίκα και κάνει τις διαδρομές για την δουλειά της. Διαδρομές εκτός πόλης, ταχύτητες σχεδόν πάντα 90-110χαω. Κατανάλωση με βενζίνη 5.4-5.5 lt/100km (to trip έδειχνε 5.1-5.2). Ήθελε σχεδόν σταθερά 48-50€ για να βγάλει 500 χιλιόμετρα. Μπήκε υγραέριο γιατί δεν υπήρχαν τα χρήματα να πάρουμε Punto diesel που είχαμε βάλει στο μάτι και γιατί τα μηνιαία χιλιόμετρα διπλασιάστηκαν. Σύστημα Lovato smart, ρυθμισμένο από μένα (δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, έτσι κι αλλιώς ότι και να κάνεις ο λάμδα θα τα φέρει εκει που θέλει στο closed loop), κατανάλωση περίπου 6.7-6.8lt /100χλμ. Αύξηση κατανάλωσης 26-28% σε σχέση με την βενζίνα. Γεμίζουμε με 27-28€, βάλε και 2-3€ η βενζίνη, πάμε στο 30άρι την εβδομάδα. Αυτό είναι το κέρδος, 20€ το γέμισμα στο Panda.
Πέρυσι γεμίζαμε 2 φορές το μηνα, δεν ξεκίνησα να την κάνω την αλλαγή (ήταν και πιό ακριβά τα kit). Φέτος θέλουμε 4 γεμίσματα τον μήνα και το κιτ μπήκε με 800€ όλα μαζί (και ΚΤΕΟ). Κερδίζουμε 80€ τον μήνα, οπότε σε 10 μήνες έβγαλε το κόστος του και θα αρχίσει να δίνει και πίσω. Σε άλλους 2 μήνες θα βγάλει και την πιθανή καμμένη αντλία βενζίνης και σε άλλους 4 την αλλαγή τεσσάρων βαλβίδων εξαγωγής. Αν τα βγάλει τόσο σύντομα, γιατί γενικώς τα οχταβάλβιδα FIRE φημίζονται για την αντοχή τους (το βλέπω και από το τουρμπάκι μου, δεν χαμπαριάζει και από αβάνς, θέλει πάνω από 7-8 λάθος μοίρες για να παραπονεθεί).
Οπότε αυτό είναι το κέρδος μας και φυσικά και δεν υπήρχε άλλη επιλογή να γίνει αλλιώς. Κάποια στιγμή θα περισσέψουν για το Punto diesel, και θα γίνει η αλλαγή χωρίς δεύτερη σκέψη...
αφού θεωρητικά κερδίζεις αρκετά με το αέριο, ποιος ο λόγος να το γυρίσεις στο ντίζελ ? τι σε χαλάει ?
Απλά απλά!. Τι του προτείνεις?. Όταν θα έχει χρήματα, να αγοράσει βενζίνα, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και να του βάλλει αέριο?.... απλά δεν τον μετράω για μαζοχιστή….
Α. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Εχετε ακουσει κινητηρα ντιζελ σε μικρο αυτοκινητο? Και δεν μιλαω οταν ειναι εντελως καινουργιο αλλα μετα απο 10-20 χιλ χιλιομετρα. Αυτος ο ενοχλητικος, αλα ταριφα, ηχος δεν αντισταθμιζεται με καμμια και οποια εξοικονομηση.
Τι να την κανω την εξοικονομηση οταν μου σπαει το κεφαλι αυτο το κροταλισμα? Εδω στο Ελλαδα που λογω καλου καιρου εχουμε τα παραθυρα του αυτοκινητου σχεδον παντα ανοιχτα, αυτος ο ηχος ειδικα σε κινηση στην πολη ειναι απολαυστικος.
Το Audi Q3 με τον διλιτρο πετρελαιοκινητο κινητηρα που θεωρειται και απο τους πλεον συγχρονους, εχει στανταρ ειδικο παρμπριζ ηχομονωτικο που δεν εχουν φυσικα τα βενζινοκινητα. Γιατι αραγε? Φαντασου τι γινεται με τα μικροτερα κυβικα.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα καλέ μου Παντελή!. Αρκεί να ζητήσεις τον ‘θόρυβο’ από της αντιπροσωπείες για να πιστής. Σίγουρα οι ‘θόρυβοι’ τσεκάρονται εδώ στο Τατόι, με κρατικό ντεσιμπελόμετρο, και εγκρίνονται. Τα καθαρά καυσαέρια και ο θόρυβος, ήταν ο λόγος που άρτι τελευταία, επετράπησαν Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Σίγουρα δεν γράφω και άλλους λόγους για να μην είμαι of topic. Αναμένω επέκταση…… το1/5 των παλαιών……
Α. -
Πολύ σωστός Παντελή.
Γιατί στην απότομη γκαζιά με τα ντουμάνια απο πίσω.
Στο φουλάρισμα,που βρωμάς δυό μέρες μετά? -
Έχετε μείνει μόνον 20 χρόνια πίσω…..
Σίγουρα το κάθε 2 χρόνια ΚΤΕΟ, δεν σας αφήνει στην αδιαφορία σας.
Α. -
Μάστορα,αφού χτυπάνε τα ρημάδια,πως να το κάνουμε τώρα.
Αγοράζεις μεταχειρισμένο απο το εξωτερικό και δουλεύει κυρία.
Το φέρνεις εδω και μετά απο δυο καταναλώσεις ρεζερβουάρ με το εδω καύσιμο,
βαράει λές και είσαι στα μπουζούκια.Πάλι εκτός θέματος,sorry.
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Όλα τα οχήματα προσαρμόζονται στα εδώ καύσιμα. Αυτό κάνουν και οι μπεkάδες με 40ε!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Δεν είναι έτσι τα πράγματα καλέ μου Παντελή!. Αρκεί να ζητήσεις τον ‘θόρυβο’ από της αντιπροσωπείες για να πιστής. Σίγουρα οι ‘θόρυβοι’ τσεκάρονται εδώ στο Τατόι, με κρατικό ντεσιμπελόμετρο, και εγκρίνονται. Τα καθαρά καυσαέρια και ο θόρυβος, ήταν ο λόγος που άρτι τελευταία, επετράπησαν Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Σίγουρα δεν γράφω και άλλους λόγους για να μην είμαι of topic. Αναμένω επέκταση…… το1/5 των παλαιών……
Α.Αντωνη μου,
τι μου λες τωρα?
Να κοιταξω τα χαρτια των εταιρειων, τα ντεσιμπελομετρα στο Τατοι κλπ κλπ? Δηλαδη αν ειχε κατι τις παραπανω δεν θα του εδιναν εγκριση η μηπως περιμενει η VAG, BMW, Alfa, Mercedes, κλπ το Τατοι για να τους δωσει εγκριση????
Αυτα ειναι αστεια πραγματα!
Εχεις ακουσει μικρο αυτοκινητο και το λες η το υποθετεις συμφωνα με τα στοιχεια που δινουν οι εταιρειες? Απο εμπειρια μου μπορω να σου μιλησω για Alfa Giulietta και ΜιΤο, για Opel Corsa, ακομα και για BMW 116 αλλα και για Volvo s60 με τα 115 αλογα και αναφερομαι σε σχεδον καινουργια αυτοκινητα.
Δεν υπαρχει καμμια επαφη με τα αντιστοιχα βενζινοκινητα σε θεμα θορυβου, ειδικα σε χαμηλες στροφες οπως ειναι μεσα σε πολη. Ειδικα τα Alfa και Corsa με απογοητευσαν, αλλα ειναι και αναμενομενο. Αν δε φορτωσουν χιλιομετρα με τα καταπληκτικα μας καυσιμα τοτε ειναι που θα αρχισουν να κελαηδανε περισσοτερο.
Οσο για τις μετρησεις που επικαλεισαι των εταιρειων, αν ηταν να πιστευαμε σε αυτα τοτε και τα αυτοκινητα μας θα εκαιγαν
οσο λενε οι εταιρειες, αλλα αυτο ειναι τραγικα παραπλανητικο (για δικο τους οφελος φυσικα) και το καταλαβαινεις μολις κανεις τις πρωτες επισκεψεις σου στο βενζιναδικο και πονεσει η τσεπη σου.Τελος παντων, παλι εκτος βγαινουμε.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Όλα τα οχήματα προσαρμόζονται στα εδώ καύσιμα. Αυτό κάνουν και οι μπεkάδες με 40ε!.
Α.Τι λες τωρα Αντωνη μου!!
Το Mitsubishi Colt που εχω αν δεν του βαλω σε αναλογια 1/3 100αρα, τα πιρακια πανε συννεφο.
Το ιδιο και με το Corrado που ειχα παλιοτερα βεβαια, οπου αν δεν επαιρνε την 100αρα του, ευτυχως τοτε μολις ειχε βγαλει 100αρα η Avin, γινοταν παρτυ απο πιρακια.
Σιγουρα στα συγχρονα αυτοκινητα ο εγκεφαλος προσαρμοζεται αλλα μεχρι ενος σημειου και συμφωνα με τα κατασκευαστικα στανταρ καυσιμων και οχι απαραιτητα με τα εδω και τις προσμιξεις που γινονται στα 'καλα' πρατηρια.
Ξεχναω εγω το κροταλισμα που επεφτε απο πιρακια στο Golf Tsi που ειχα οταν τυχαινε και εβαζα απο 'καλο' πρατηριο?
Τιποτα δεν σε προφυλασσει απο κακης ποιοτητας καυσιμο και εκει πατανε και οι εταιρειες οταν γινεται καποια ζημια στον κινητηρα και δεν θελουν να το καλυψουν. -
Έχω διαπιστώσει πως δεν υπάρχει καμία επίσημη μελέτη που να δίνει περισσότερο από 20% οικονομία στο lpg , στον αντίποδα όμως βλέπω διάφορους τύπους να μας μιλανε τάχα για δικά τους δεδομένα τα οποία απέχουν μακράν τον επιστημονικών μετρήσεων . Προσωπική μου άποψη είναι πως :Aυτά τα προσωπικά δεδομένα είναι είτε λάθος , ή είναι ψεύτικα , κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία ενός φόρουμ και την δυνατότητα να γράφουν με πολλαπλά ψευδώνυμα, το κάνουν , συνήθως είναι αυτοί οι οποίοι αρχικά με ένα ψευδώνυμο διαφημίζουν μια κατάσταση περιλαμβάνοντας ( ίσως) και άλλες εκδοχές , όπως θα προτιμούσα diesel αλλά τώρα δεν μπορώ και έτσι θα πάω στο lpg , και μετά συνδέονται από άλλο pc με άλλο ψευδώνυμο και απευθύνονται στους συνομιλητές με εκφράσεις του τύπου , τα βλέπετε ? τώρα τι έχετε να πείτε? κ.α. Κάνοντας αναφορά βέβαια στην πρότερη ανάρτηση του πρώτου ψευδώνυμου που τυχαία βέβαια έχει μελετήσει και έχει όλα εκείνα τα δεδομένα που θα χρειαζόταν το δεύτερο ψευδώνυμο για να επιχειρηματολογήσει απέναντι σε επιστημονικά δεδομένα.
Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να δεχόμαστε τα επιστημονικά δεδομένα τα οποία λένε ότι το lpg προσφέρει με τα σημερινά δεδομένα max 20% οικονομια,και μείωση της απόδοσης του κινητήρα από 10 έως 40%. Καταστρέφει τις βαλβίδες βραχυπρόθεσμα και δημιουργεί ανεπανόρθωτες βλάβες στον κινητήρα μακροπρόθεσμα , στα μετατρεμμένα αυτοκίνητα.
Βέβαια κάποιοι άγνωστοι θα εμφανιστούν πάλι με προσωπικά δεδομένα …οκ …αλλά εγώ θα μείνω στα επιστημονικά .
Υ.Γ. είναι απόλυτο ψέμα ότι μπορεί να υπάρξει μελέτη επιστημονική που να δίνει την Τζούλια παρθένα , αυτός που το είπε λοιπόν αυτό ή δεν είναι επιστήμονας ή είναι ένα επικίνδυνο τρολ.Προκαλώ δημόσια τον ψευτη που το ειπε αυτο , να μας δήξει την μελέτη αυτήν που όπως είπε μπορεί να έχει ή αν δεν μπορέσει να το κάνει τότε να μας πει γιατί το είπε αυτό .
Υ.Γ.2. προσωπικά έχω εντοπίσει έναν τέτοιον ψεύτη ανάμεσα μας, είναι αυτός με το ψευδώνυμο maevious και κάνει όσα από τα παραπάνω αναφέρω .
Υ.Γ.3. προσωπικά δεν έχω άλλο ψευδώνυμο σε αυτό το φόρουμ , έχω γράψει σε άλλο φόρουμ με το νικ lpg11 , μετά από παροτρύνσεις του ( τυχαίο?) maevious εκεί με μπλόκαραν , οκ ! έγραψα εδώ και ως δια μαγείας πάλι ο maevious να ζητεί από τους διαχειριστές να με μπλοκάρουν γιατί λέει είμαι ο lpg11 από άλλο φόρουμ . . . .ε! και?
Υ.Γ.4. δεν είναι τυχαίο που δεν μπορούν να δείξουν κανένα επιστημονικό τεκμήριο , μόνο ο καθένας το μακρύ και το κοντό του λένε για 50% για 60% ,για ενέργεια από το πουθενά , και διώχνουν και βρίζουν όλους τους άλλους , δεν τους νοιάζει να επιχειρηματολογήσουν παρά μόνο να μην υπάρχει ο αντίλογος , να μην υπάρξει κάποιος και αποκαλύψει την απάτη , γιατί προφανώς κάποιοι κονομάνε χοντρά με της εγκαταστάσεις
Υ.Γ.5 και για να το παίξω και προφήτης, σε λίγο ο maevious που ξημεροβραδιάζεται στα φόρουμ θα εμφανιστεί για να πει
Α) ότι είμαι κάποιος άλλος
Β)να με βρίσει Εμέσα ή άμεσα
Γ) να μας πει ότι του τάδε νικνειμε το αυτοκίνητο έχει καταρρίψει .....την επιστήμη
Δ) αλλά επί της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ -
Φιλε μου nikkrith,
υποσχεσαι να σταματησεις ολα αυτα τα κατεβατα (απορω με την επιμονη σου!) αν παραδεχτουμε οτι εχεις δικιο και η μεγιστη εξοικονομηση ειναι της ταξης του 20% οπως λες?
Αντε για να σταματησει αυτο το πραγμα! -
nikkrith αλάνι, δώσε μας καμιά από αυτές τις επίσημες επιστημονικές μελέτες που λένε για το 20% να μας κλείσεις το στόμα.
-
Φιλε μου nikkrith,
υποσχεσαι να σταματησεις ολα αυτα τα κατεβατα (απορω με την επιμονη σου!) αν παραδεχτουμε οτι εχεις δικιο και η μεγιστη εξοικονομηση ειναι της ταξης του 20% οπως λες?
Αντε για να σταματησει αυτο το πραγμα!Καλά Παντελή με δουλεύεις? Για ποια μου εμμονή μιλάς?. Εγώ έχω 10 δημοσιεύσεις , και έχω εμμονή ? ,και συ έχεις 360 δημοσιεύσεις για να μας πείσεις για το lpg και εγώ έχω έμμονη? , για συνέρθετε ρε παιδιά , το έχετε κάνει επάγγελμα μου φαίνετε …..
-
Οχι αλλο καρβουνο!!
Αρκετα!
Ασχολουμαστε εδω και 3-4 σελιδες με αμπελοφιλοσοφιες επειδη κολλησε σε καποιον να αποδειξει, χωρις να του το εχει ζητησει κανεις, οτι τετραγωνιζεται ο κυκλος. Λες κα εδω και 700+ σελιδες που παιρνει το θεμα δεν εχουμε ασχοληθει με το συγκεκριμενο αντικειμενο και βρεθηκε ο φωστηρας να μας διαφωτισει και να μας δειξει τον σωστο δρομο!
Νισαφι! -
Οχι αλλο καρβουνο!!
Αρκετα!
Ασχολουμαστε εδω και 3-4 σελιδες με αμπελοφιλοσοφιες επειδη κολλησε σε καποιον να αποδειξει, χωρις να του το εχει ζητησει κανεις, οτι τετραγωνιζεται ο κυκλος. Λες κα εδω και 700+ σελιδες που παιρνει το θεμα δεν εχουμε ασχοληθει με το συγκεκριμενο αντικειμενο και βρεθηκε ο φωστηρας να μας διαφωτισει και να μας δειξει τον σωστο δρομο!
Νισαφι!Και συ ποιος είσαι εδώ , ο θεματοφύλακάς μας που θα μας πεις τι θα πούμε και τι θα γράψουμε? . τι θες να πούμε ότι το diesesl κροταλίζει και είναι το lpg καλύτερο? , ότι δεν τα καίει το lpg αλλά αντίθετα τα αναζωογονεί ? …. Τι να λέμε για να βγάλουμε τις επιστημονικές μελέτες λάθος , ότι μπορεί να υπάρξει μελέτη που να λέει ότι η Τζούλια είναι παρθένα? ….. …. Άλλο καλά?...
-
Ο χρήστης nikkrith έγραψε:
Φιλε μου nikkrith,
Αντε για να σταματησει αυτο το πραγμα!Καλά Παντελή με δουλεύεις? Για ποια μου εμμονή μιλάς?. Εγώ έχω 10 δημοσιεύσεις , και έχω εμμονή ? ,και συ έχεις 360 δημοσιεύσεις για να μας πείσεις για το lpg και εγώ έχω έμμονη? , για συνέρθετε ρε παιδιά , το έχετε κάνει επάγγελμα μου φαίνετε …..
Ναι, πληρωνομαι κιολας.
Επιμονη λεω, οχι εμμονη αν διαβαζεις σωστα.
Αλλα τελικα δικιο εχεις, εμμονη σου εχει γινει! -
Οχι αλλο καρβουνο!!
Αρκετα!
Νισαφι!+1
Οχι αλλο καρβουνο!! (που ναι κ αυτό είναι πολύ πιο οικονομικό από το πουστικο το lpg )nikkrith αλάνι, δώσε μας καμιά από αυτές τις επίσημες επιστημονικές μελέτες που λένε για το 20% να μας κλείσεις το στόμα.
k να πω ότι το lpg είναι ελληνική πατέντα οποιοδήποτε ευωπαικό σαιτ κ να googlareis, όλοι οι χρήστες τα ίδια συμπεράσματα περί οικονομίας βγαζουν, τα ίδια λέγονται όπως λέμε εμείς περί 'ανασφάλειας' για το πόσα χιλιόμετρα θα βγαλει το μοτερ, ενώ όπως εδώ χρήστες αναφέρουν προβλήματα που έχουν.
βεβαια στο 4ΤΦ έχουν πλακώσει δυο ΕΜΜΟΝΙΚΟΙ άσχετοι με το θέμα που δεν έχουν μπει σε αμαξι με lpg καν κ προσπαθούν να μας ανοίξουν τα ματια με τις τυποποιημένες μετρήσεις, με ειρωνικές μαλακίες για placebo effect κ ομαδικες αυθυποβολές των χρηστων lpg, βρίζοντας κ ολας χρήστες ότι προσπαθούνς να πάρουνε κόσμο στο λαιμό τους είτε ότι δεν ξέρουμε τί μας γίνεται με τη περιουσία μας
Υγραεριοκίνηση!