-
πόσο θα φτάσει η τιμή του αερίου μετά τις αυξήσεις?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πόσο θα φτάσει η τιμή του αερίου μετά τις αυξήσεις?0,95-1€ με αυτά που ακούγονται
Επίσημα δεν υπάρχει τίποτα προς το παρόν -
την γαμήσαν οι υγραερ/τες... θα πέσουν τρελές αναδουλειές...
σταδιακά προβλέπω οτι θα φτάσει την τιμή του πετρελαίου
-
Γιατί το πιστεύεις αυτό; Φόροι και έτσι;
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Γιατί το πιστεύεις αυτό; Φόροι και έτσι;γιατί ανεβαίνει η ζήτηση και γιατί δεν είναι βιοκαύσιμο να προστατεύεται από ευρωπαικό πλαφόν
-
Απορία.
Ένα μοτέρ με υγραέριο έχει μεγαλύτερη κατανάλωση απ'ότι το ίδιο με βενζίνη?
Και πόση είναι η διαφορά?
Γιατί αν είναι να πάει 1€ κι έχουν 15%-20% διαφορά, βάλε και το κόστος εγκατάστασης (και το ενδεχόμενο ρίσκο) προφανώς και ΔΕΝ συμφέρει τέτοια πατέντα.
-
20% πάνω ...
προφανώς και όσοι το κάναν το κάναν, πλέον αρχίζει και γίνεται ασύμφορο...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Απορία.Ένα μοτέρ με υγραέριο έχει μεγαλύτερη κατανάλωση απ'ότι το ίδιο με βενζίνη?
Γιατί αν είναι να πάει 1€ κι έχουν 15%-20% διαφορά, βάλε και το κόστος εγκατάστασης (και το ενδεχόμενο ρίσκο) προφανώς και ΔΕΝ συμφέρει τέτοια πατέντα.
30% πανω εχουν οι εργοστασιακες εγκαταστασεις απο τουοτα φιατ κλπ...
-
την γαμήσαν οι υγραερ/τες... θα πέσουν τρελές αναδουλειές...σταδιακά προβλέπω οτι θα φτάσει την τιμή του πετρελαίου
μπορει με λιγοτερη δουλεια να αναγκαστουν να ριξουν τις τιμες.
-
όπως έγινε και με την βενζίνη ...
το πρόβλημα δεν είναι η τιμή του αγαθού αλλά η φορολογία και αυτή ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ... και αφού δεν δεσμεύεται από κάπου , συνέχεια θα ανεβαίνει... -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Απορία.
Ένα μοτέρ με υγραέριο έχει μεγαλύτερη κατανάλωση απ'ότι το ίδιο με βενζίνη?
30% πανω εχουν οι εργοστασιακες εγκαταστασεις απο τουοτα φιατ κλπ...
Άρα αυτομάτως είναι σαν πληρώνεις 1,30€ το λίτρο, διαφορά 50 λεπτά στο λίτρο.
Δηλαδή για 25 ευρώ στο γέμισμα?
Δεν αξίζει το κόπο για μένα...
-
Καλως τα παιδια.........χαθηκατε......
-
μας λειψατε και ειπαμε να μαθουμε καινουργια αστεια.....
-
προς το παρον γελαω με τα 'υποτιθεμενα' 50 λεπτα διαφορα και την απαξιωση των εστω 25 ευρω οικονομια στο γεμισμα την στιγμη που στα βενζιναδικα το 90 % δεν βαζει πανω απο 20 ευρω. Σας αφηνω να συνεχισετε τις θεωριες αφου παλι για το diesel θα μας πειτε κλπ κλπ
-
και εγω διασκεδαζω με:
μα πρεπει να πεισω τον εαυτο μου οτι εκανα καλη επιλογη...σιγα τους βλακες τους επιστημονες που μου λενε 30% αυξηση καταναλωσης...τι να ξερουν αυτοι...εγω θα τους βγαλω ψευτες...θα παταω γκαζι οσο πιο απαλα...στην κατηφορα θα αφηνω να κυλαει μονο του...δεν θα πηγαινω κοντρα στον αερα...θα σηκωσω και πανι...αλλα κατα τα αλλα θα συνεχισω να οδηγω ακριβως οπως πριν την μετατροπη γιατι εγω εχω δικιο και ειμαι εξυπνακιας...
'... οποτε επιχειρηματα του τυπου 'εγω ξερω οτι πληρωνω τα μισα λεφτα απο οτι πληρωνα για τα ιδια χιλιομετρα και με ακριβως τον ιδιο τροπο οδηγησης' απλα σας εκθετουνε... '
-
αν θες οικονομία σε βάθος χρόνου η λύση είναι το πετρέλαιο...
-
Ελα μην επαναλαμβανεσαι....γινεσαι γραφικος.
ΥΓ ξεχασες το diesel να αναφερεις................ -
αν θες οικονομία σε βάθος χρόνου η λύση είναι το πετρέλαιο...Να το και το diesel........μαγος ειμαι;;;;;
-
περι γραφικοτητας...στον καθενα πρεπει να μιλας στην γλωσσα που καταλαβαινει...
-
Προταση στον mod. Φτιαξε ενα θεμα diesel η υγραεριο να γραφουν τα παιδια και να ξεκ@υλωνουν μια φορα το μηνα που μας θυμουνται.
Υγραεριοκίνηση!