-
Ο χρήστης isidoros έγραψε:
Φίλε neten στη δώσανε για test drive 1,5 ώρας??!
Ποια αντιπροσωπεία το κάνει αυτό?Κουλουρης,κηφισιας στο υψος του Ν.Ψυχικου στο ρευμα προς Κηφισια.Μαλλον με ειδανε ψημενο
Η αναρτηση ηταν αρκετα σκληρη οποτε bye bye dynamic
Αρα πας για eclusive ή για advantage???
Θα βαλεις και Bucket???Οπως και να ναι παντως ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!
Exclusive,τα σκας που τα σκας να εχει και τιποτα καλουδια πανω?Για bucket ομως δεν το βλεπω,κοστιζουν+700ε και τα κανονικα δεν ειχαν ασχημη στηριξη.
Είδες μήπως και την έκδοση Sport? Δεν έχει σπορ ανάρτηση, αλλά είναι αρκετά φθηνότερη και έχει πίσω σπόιλερ κλπ.
Δεν το σκεφτομαι για τη sport γιατι αν και η αεροτομουλα μου αρεσει μεσα ειναι σχετικα αδειο.
ps..για το λινκ της diva μηπως ρωτησες?
Πράγματι, θυμήθηκες να τους αναφέρεις κατι σχετικά μ'αυτό το πρόβλημα που εμφανίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό οι 116, φίλε Neten? Στο link που ανέφερα πιο πάνω, οι κάτοχοι 116 (από Ελλάδα, Ολλανδία και Ελβετία κυρίως) αναφέρουν οτι με τα πολλά-πολλά προέκυψε ότι μάλλον πολλές από τις 116 κυκλοφορούν με ένα εξάρτημα ελαττωματικό, το οποίο αναφέρουν ως 'HOT-FILM AIR MASS METER'.
Βέβαια, υποθέσεις κάνουν και θα δείξει αν η αλλαγή αυτού του εξαρτήματος θα βοηθήσει στο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αναφέρουν. Η ίδια η BMW δεν μοιάζει να ξέρει 100% πού να το αποδώσει!Η αληθεια ειναι οτι ενω το ειχα στο μυαλο μου το ξεχασα τελικα αλλα θα το ρωτησω.
Για την τελικη επιλογη μενει το χρωμα που εξελισσεται σε μεγαλυτερη σπαζοκεφαλια απο οτι περιμενα.Ειμαι μεταξυ blue quartz(ασημογαλαζιο),μαυρο(το οποιο γενικα μου αρεσει αλλα δεν ξερω για την 116.Κανει το αυτοκινητο πιο 'κακο' και δεν ξερω αν σε αυτο το μοντελο του πηγαινει να ειναι 'κακο') και ασημι με ολα τα + και τα - του.. -
Φίλε neten στη δώσανε για test drive 1,5 ώρας??!
Ποια αντιπροσωπεία το κάνει αυτό?Κουλουρης,κηφισιας στο υψος του Ν.Ψυχικου στο ρευμα προς Κηφισια.Μαλλον με ειδανε ψημενο
Η αναρτηση ηταν αρκετα σκληρη οποτε bye bye dynamic
Θα βαλεις και Bucket???Οπως και να ναι παντως ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!
Exclusive,τα σκας που τα σκας να εχει και τιποτα καλουδια πανω?Για bucket ομως δεν το βλεπω,κοστιζουν+700ε και τα κανονικα δεν ειχαν ασχημη στηριξη.
Είδες μήπως και την έκδοση Sport? Δεν έχει σπορ ανάρτηση, αλλά είναι αρκετά φθηνότερη και έχει πίσω σπόιλερ κλπ.
Δεν το σκεφτομαι για τη sport γιατι αν και η αεροτομουλα μου αρεσει μεσα ειναι σχετικα αδειο.
ps..για το λινκ της diva μηπως ρωτησες?
Πράγματι, θυμήθηκες να τους αναφέρεις κατι σχετικά μ'αυτό το πρόβλημα που εμφανίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό οι 116, φίλε Neten? Στο link που ανέφερα πιο πάνω, οι κάτοχοι 116 (από Ελλάδα, Ολλανδία και Ελβετία κυρίως) αναφέρουν οτι με τα πολλά-πολλά προέκυψε ότι μάλλον πολλές από τις 116 κυκλοφορούν με ένα εξάρτημα ελαττωματικό, το οποίο αναφέρουν ως 'HOT-FILM AIR MASS METER'.
Βέβαια, υποθέσεις κάνουν και θα δείξει αν η αλλαγή αυτού του εξαρτήματος θα βοηθήσει στο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αναφέρουν. Η ίδια η BMW δεν μοιάζει να ξέρει 100% πού να το αποδώσει!Η αληθεια ειναι οτι ενω το ειχα στο μυαλο μου το ξεχασα τελικα αλλα θα το ρωτησω.
Για την τελικη επιλογη μενει το χρωμα που εξελισσεται σε μεγαλυτερη σπαζοκεφαλια απο οτι περιμενα.Ειμαι μεταξυ blue quartz(ασημογαλαζιο),μαυρο(το οποιο γενικα μου αρεσει αλλα δεν ξερω για την 116.Κανει το αυτοκινητο πιο 'κακο' και δεν ξερω αν σε αυτο το μοντελο του πηγαινει να ειναι 'κακο') και ασημι με ολα τα + και τα - του.. -
Ο χρήστης neten έγραψε:
[Για την τελικη επιλογη μενει το χρωμα που εξελισσεται σε μεγαλυτερη σπαζοκεφαλια απο οτι περιμενα.Ειμαι μεταξυ blue quartz(ασημογαλαζιο),μαυρο(το οποιο γενικα μου αρεσει αλλα δεν ξερω για την 116.Κανει το αυτοκινητο πιο 'κακο' και δεν ξερω αν σε αυτο το μοντελο του πηγαινει να ειναι 'κακο') και ασημι με ολα τα + και τα - του..
Μεταξύ αυτώ που ανέφερες η ψήφος μου στο μπλε quartz!
Νομίζω του πηγαίνει πάρα πολύ!!
Το μαύρο κι εγω πιστεύω δεν του πολυπάει ενώ απο ασημί αυτοκίνητα έχει γεμίσει ο τόπος..
Πάντως φανταστικό είναι και ένα ανοικτό μπλέ (sydney blue το λέει η ΒΜW νομίζω), αλλά μη σε μπερδέυω άλλοΚαλορίζικη και αποροβλημάτιστη!
Είναι ετοιμοπαράδοτη?
-
[Για την τελικη επιλογη μενει το χρωμα που εξελισσεται σε μεγαλυτερη σπαζοκεφαλια απο οτι περιμενα.Ειμαι μεταξυ blue quartz(ασημογαλαζιο),μαυρο(το οποιο γενικα μου αρεσει αλλα δεν ξερω για την 116.Κανει το αυτοκινητο πιο 'κακο' και δεν ξερω αν σε αυτο το μοντελο του πηγαινει να ειναι 'κακο') και ασημι με ολα τα + και τα - του..
Μεταξύ αυτώ που ανέφερες η ψήφος μου στο μπλε quartz!
Νομίζω του πηγαίνει πάρα πολύ!!
Το μαύρο κι εγω πιστεύω δεν του πολυπάει ενώ απο ασημί αυτοκίνητα έχει γεμίσει ο τόπος..
Πάντως φανταστικό είναι και ένα ανοικτό μπλέ (sydney blue το λέει η ΒΜW νομίζω), αλλά μη σε μπερδέυω άλλοΚαλορίζικη και αποροβλημάτιστη!
Είναι ετοιμοπαράδοτη?
Καλοτάξιδη λέμε....
Καλορίζικο είναι για σπίτι, και κατάρα για αυτοκίνητο....ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ και απο μένα και απροβλημάτιστη!!!
-
Καλορίζικο είναι για σπίτι, και κατάρα για αυτοκίνητο
Αυτο δεν το επιασα
-
Ο χρήστης tim έγραψε:
Αυτο δεν το επιασα
Κι εγώ δεν το χω ξανακούσει!
-
Να 'ριζώσει' το αυτοκίνητο βρε παιδιά ???
Να 'βγάλει ρίζες' ???
Να μην κινείται ???Καλύτερα ???
-
Αυτο δεν το επιασα
Κι εγώ δεν το χω ξανακούσει!
Μάλλον να ριζώσει ενοεί δηλαδή να μην κουνιέται
-
Α, καλα τοτες , χιχιχιχι
-
σωστο!
-
σου 'ρχεται....
πάντως έχει ωραίο εσωτερικό...
Αντε με το καλό...
-
Άντε καλοτάξιδο και απο μενα
-
Σε μαύρο χρώμα μη το πάρεις το είδα σήμερα και δε του πάει καθόλου (προσωπική κρίση πάντοτε) .
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σου 'ρχεται....πάντως έχει ωραίο εσωτερικό...
Αντε με το καλό...
Ναι elteo ειναι το blue quartz αλλα η foto με το εσωτερικο απεικονιζει δερμα και i-drive..Παραπαει
Ευχαριστω για τις ευχες!Και μετα λενε για τον ελληνα οτι δε συμμετεχει στη χαρα του αλλου,ψεμμα!!
ps
Μηπως το blue quartz κανει το αυτοκινητο και κατεπεκτασιν τον ανδρα οδηγο του λιγο..soft? -
Είδα μία σήμερα σε μπλε σκούρο, φρεσκοπλυμένη και με τις πεντάμπρατσες (ή εξάμπρατσες) ζάντες της BMW και ενώ δε μου αρέσει γενικά, η συγκεκριμένη έδειχνε αρκετά ελκυστική.
-
Μακριά από ασημί. Εχει παραγίνει πια με αυτά. Πάρε οτιδήποτε άλλο. Προτείνω ανθρακί, quartz, μαύρο.
Στο εσωτερικό πάρε το πιο σκούρο χρώμα ταμλπό. Δείχνει ακριβότερο. -
Μα και εγω ειμαι γενικα κατα του ασημι αφου τα μισα αυτοκινητα που κυκλοφορουν εκει εξω εχουν αυτο το χρωμα,απλα το σκεφτηκα επειδη η 116 δεν πολυκυκλοφορει και κατεπεκταση δεν εχει κουρασει το ασημι της.Anyway..
-
Το ασημι ειναι καλο χρωμα , αντεχει στον ηλιο , δεν 'βαζει' θερμοτητα μεσα , δεν λερωνει , δεν φαινονται εντονα οι γρατσουνιες του . Αλλα ειναι πολλυφορεμενο ρε γμτ .
Απο την αλλη εκεινο το θαλασσι πολλυ φτηνιαρικο φαινεται .
Το μπλε ειναι το πιο συνηθισμενο για μπεμπα .
το μαυρο πολλυ μου αρεσει ( ποιο κυριλα , αλλα και σπορτιφ μαζι ) , αλλα εχει ολα τα μειονεκτηματα που δεν εχει το ασημι .
Το κοκκινο ειναι καλη επιλογη ( παντα προσωπικη αποψη ) , οπως και το μπλε ελεκτρικ .
Επισης , το εσωτερικο θα το ηθελα σιμπιζακι
Τεσπα , λοιπον καλοταξιδο και γερο να σου βγει .
Τσιου -
Ο χρήστης tim έγραψε:
Το ασημι ειναι καλο χρωμα , αντεχει στον ηλιο , δεν 'βαζει' θερμοτητα μεσα , δεν λερωνει , δεν φαινονται εντονα οι γρατσουνιες του . Αλλα ειναι πολλυφορεμενο ρε γμτ .
Απο την αλλη εκεινο το θαλασσι πολλυ φτηνιαρικο φαινεται .
Το μπλε ειναι το πιο συνηθισμενο για μπεμπα .
το μαυρο πολλυ μου αρεσει ( ποιο κυριλα , αλλα και σπορτιφ μαζι ) , αλλα εχει ολα τα μειονεκτηματα που δεν εχει το ασημι .
Το κοκκινο ειναι καλη επιλογη ( παντα προσωπικη αποψη ) , οπως και το μπλε ελεκτρικ .
Επισης , το εσωτερικο θα το ηθελα σιμπιζακι
Τεσπα , λοιπον καλοταξιδο και γερο να σου βγει .
ΤσιουΤο κόκκινο νομίζω θα του πήγαινε αλλά δεν το έχω δει πουθενά. Βγαίνει μόνο σε μη μεταλλικό και δεν ξέρω αν είναι πετυχημένο. Το χει δει κανεις?
Επίσης το μαυρο βγαίνει και μεταλλικο και απλο.
Το γκρι-ανθρακι πάντως μου άρεσε πολύ όταν το είδα.
Τέλος πάντων το χρώμα είναι πολύ σχετικό. Ο,τι γουστάρει ο καθένας.Φιλε Natan, η exclusive έχει διαφορετική ζάντα από την dynamic. Της dynamic είναι πιο sportif. Αν σου αρέσει περισσότερο και σένα ζήτα να σου βάλουν αυτήν. Η τιμή τους είναι ίδια άρα δεν πληρώνεις τίποτα.
-
Παρε κανενα σωστο αμάξι μωρε...Dynamic εκδοση στα 27+Κ..ρεεε...μην σας κοροιδεύουν..
**NATAN???**αν τα εχεις παρε καμια 3.16 καινουργια ..ολα τα λεφτα!!!
BMW 116 Dynamic-Έχει νόημα??