-
ναι το μπάκετ τη ρίχνει στο 800 επί κάτι μέγιστο μέγεθος. Για αυτό άλλαξα σε 2ο φλίκερ
-
Το ονειρο ειναι κοντα λεμεεεε
Πουλαω dslr και φακο L λεμε για να αποκτησω την Χ100s λεμεβοηθατε ρε παιδια λεμε
viewtopic.php?f=9&t=54791
-
-
καλοκλίκωτη
-
Με γεια και καλά/πολλά κλικ
Sent from mYphone
-
Καλορίζικη!
Εντωμεταξύ γνωστός μου που μέχρι τώρα είχε μια ταπεινή compact και όχι ιδιαίτερη σχέση με την φωτογραφία, ψήνεται για την ίδια μηχανή (D3200). Προσπάθησα να τον πείσω πως μια mirrorless Sony ή Panasonic ίσως είναι καλύτερη επιλογή, αλλά δεν βλέπω να πείθεται. Ελπίζω τουλάχιστον να μη το μετανιώσει και να την χαρεί.
Του πρότεινα, αν τελικά πάει στην D3200, τον 18-105 VR σε συνδυασμό με κάποιον φτηνό 50άρι. Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση, μιας και εγώ ανήκω στο στρατόπεδο της Pentax και δεν έχω πολύ καλή γνώση περί Nikon.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Eχω ψηθει ασχημα, τι λενε οι ειδημονες? ΑΞΙΖΕΙ???
Βαριεμαι πλεον να κουβαλαω την dslr οποτε μενω με την fuji X10 και λιγουρευομαι την Χ100
Και με τις 2 αυτες πιστευω οτι ειμαι καλυμενοςΝομίζω ναι, την έχουν δυο γνωστοί μου αλλά δυστυχώς δεν την έχω δει ακόμα από κοντά. Αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
Κανόνισα με.γνωστό.φωτομαγαζο του Κέντρου να μου φέρει την X100s Και να.δώσω την eos 5d Mark 1 ME ton 24_70 2.8
Σίγουρα αν τα πούλαγα θα έπιανα Κανά 200άρια ευρώ πιο πολύ από τα 1200 που κάνει η fuji, αλλά με τέτοια κρίση μπορεί να περιμένω πολύ μέχρι να.πουληθείSent from xperia z using smoke signals
-
Adorama;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Adorama;Τσου
Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Καλορίζικη!Εντωμεταξύ γνωστός μου που μέχρι τώρα είχε μια ταπεινή compact και όχι ιδιαίτερη σχέση με την φωτογραφία, ψήνεται για την ίδια μηχανή (D3200). Προσπάθησα να τον πείσω πως μια mirrorless Sony ή Panasonic ίσως είναι καλύτερη επιλογή, αλλά δεν βλέπω να πείθεται. Ελπίζω τουλάχιστον να μη το μετανιώσει και να την χαρεί.
Του πρότεινα, αν τελικά πάει στην D3200, τον 18-105 VR σε συνδυασμό με κάποιον φτηνό 50άρι. Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση, μιας και εγώ ανήκω στο στρατόπεδο της Pentax και δεν έχω πολύ καλή γνώση περί Nikon.
πολυ καλο value for money ειναι ο 35αρης με f1.8 γυρω στα 170 ευρω
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Βαριεμαι πλεον να κουβαλαω την dslr οποτε μενω με την fuji X10 και λιγουρευομαι την Χ100
Και με τις 2 αυτες πιστευω οτι ειμαι καλυμενοςΝομίζω ναι, την έχουν δυο γνωστοί μου αλλά δυστυχώς δεν την έχω δει ακόμα από κοντά. Αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
Κανόνισα με.γνωστό.φωτομαγαζο του Κέντρου να μου φέρει την X100s Και να.δώσω την eos 5d Mark 1 ME ton 24_70 2.8
Σίγουρα αν τα πούλαγα θα έπιανα Κανά 200άρια ευρώ πιο πολύ από τα 1200 που κάνει η fuji, αλλά με τέτοια κρίση μπορεί να περιμένω πολύ μέχρι να.πουληθείSent from xperia z using smoke signals
όταν σου έλεγα κάτι μήνες πριν δώστον δεν ήθελες
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όταν σου έλεγα κάτι μήνες πριν δώστον δεν ήθελες
Δεν θυμάμαι, είχα κάποιο λόγο και μου είπες να τον δώσω?
Τώρα έχω λόγο ο οποίος λέγεται fuji x100s:mrgreen:Sent from xperia z using smoke signals
-
Νεα
-
ο rokinon 8mm fisheye που ανεφερα παραπανω, τελικα πως τα φερε η ζωη, μου εμεινε!
-
μου ηρθανε τα extension tubes για macro
(με μεταλλικες ακρες για να διατηρεις ελεγχο στο φακο)
και με τα 3 rings ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις κατι με το χερι, μονο τριποδο, manual focus και τεραστιες μεγεθυνσεις
δοκιμασα διαφορους φακους, αλλα ο πιο καλος και βολικος μου φανηκε ο 35/1.8θελει παααααρα πολυ πειραματισμο για να αρχιζεις να βγαζεις κατι της προκοπης
αλλα , αυτο ηταν το ζητουμενο.. βρηκαμε παιζνιδι να παιζουμεbtw to focus stacking του PS μ@μει!
-
-
-
Τον 8ρη τον ζαχαρώνω κι εγώ αλλά προς το παρόν μπικικίνια γιοκ γενικώς, οπότε...
-
Πρωτα βιαστηκα δειγματα σε λιγακι....
Sent from xperia z using smoke signals
-
Μεγειά!
-
DSCF0017 by bujinkan, on Flickr
1/10s, f2, iso3200
DSCF0019 by bujinkan, on Flickr
1/15 f2 iso3200
DSCF0019crop by bujinkan, on Flickr
crop της απο πανω φωτο
DSCF0035 by bujinkan, on Flickr
1/180 f5.6 iso 200
DSCF0035crop by bujinkan, on Flickr
crop της πανω φωτο -
Μεγειάαα
μήπως να κάναμε ένα ερωτηματολόγιο ποιος έχει αλλάξει τις περισσότερες μηχανές;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μεγειάααμήπως να κάναμε ένα ερωτηματολόγιο ποιος έχει αλλάξει τις περισσότερες μηχανές;
Μπααα δεν έχω αλλάξει πολλές από dslr eos5 αναλογική μετά eos 450,eos 40d και τέλος η eos 5 mark 1 που ήταν μεταχ δώρο
Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Φωτογραφία. Ασχολείστε;