-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Να δηλώσω το ενδιαφέρον μου για μια μεταχειρισμένη Canon Eos 7D. Αν πέσει τπτ στην αντίληψή σας πανελλαδικά, ενημερώστε με, ευχαριστώ.Από εξωτερικό τίποτα; Όπως KEH.com (αν και υπάρχει και το τελωνείο) ή κάτι όπως το παρακάτω:
http://www.mpbphotographic.co.uk/used-equipment/used-digital-slr-cameras/used-canon-digital-slr-cameras/canon-eos-7d-3/ΥΓ: Βρήκα και το παρακάτω από το fotoart.gr
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Canon 7D αγορασμένη Ιανουάριο 2012 απο ελληνικό κατάστημα,
με αποδειξη αγοράς, με φακό Canon EF-S 18-55 is ii , με όλα τα καλώδια, cd λογισμικού,κουτί κτλ, σε άριστη κατάσταση χωρίς σημάδια. Δεκτός φυσικά κάθε έλεγχος. Τιμή 1050 μαζί δίνεται κ μια τσάντα Benetton επικοινωνια: theoal13@gmail.com07/06/13
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ρε παιδια, καμια ιδεα πως μπορω να περασω το camera raw 7.1 στο PS CS6 με το χερι?
(δε θελω να κανει αυτοματο update το PS, για καποιους... λογους...)
το LR το εχει κανονικα, αλλα τα RAW της D3200 με το 7.0 που εχει το PS μου δεν ανοιγουνεναι άνετα, πας εδώ: Camera Raw 7.1 Update
και ελαφρώς παρακάτω στη σελίδα θα δεις το Procced to Download, κάνεις κλικ και στην επόμενη σελίδα κλικ στο Download now.οι οδηγίες για χειροκίνητη εγκατάσταση:
Manual installation on Windows:
- Exit Photoshop CS6 and Adobe Bridge.
- Open the download file, double-click AdobePatchInstaller, and follow the onscreen instructions.
- Launch Photoshop CS6 or Adobe Bridge.
-
Να δηλώσω το ενδιαφέρον μου για μια μεταχειρισμένη Canon Eos 7D. Αν πέσει τπτ στην αντίληψή σας πανελλαδικά, ενημερώστε με, ευχαριστώ.δες κι εδώ
https://www.facebook.com/groups/197344077042865/
https://www.facebook.com/groups/186345874073/ -
Ευχαριστώ. fb δεν μου ανοίγουν, δεν έχω λογαριασμο. Από εξωτερικό δε θα έχω θέμα με το φορτιστή άραγε;
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
ναι άνετα, πας εδώ: Camera Raw 7.1 Update
και ελαφρώς παρακάτω στη σελίδα θα δεις το Procced to Download, κάνεις κλικ και στην επόμενη σελίδα κλικ στο Download now.δουλεψε μια χαρα, ευχαριστω
παλαιοτερα που ειχα κοιταξει, μου ειχε φανει οτι θελει να κανει connect να κανει update κτλ..
(α πα πα πα... ) -
Ευχαριστώ. fb δεν μου ανοίγουν, δεν έχω λογαριασμο. Από εξωτερικό δε θα έχω θέμα με το φορτιστή άραγε;Με τον φορτιστή τι πρόβλημα να έχεις; Αν αναφέρεσαι στην πρίζα, αγοράζεις έναν αντάπτορα από ebay με 1.5 Ευρώ και κάνεις κανονικά την δουλειά σου.
-
O Sigma 18-35/1.8 DC διατίθεται από το B&H για προ-παραγγελία, στα $800. ΠΟΛΥ καλή τιμή θα έλεγα
-
Άρα τιμή για Ελλάδα με μεταφορικά και τελωνείο γύρω στα 850 με 900 Ευρώ.
-
Με την απόκτηση του EF 40/2.8 δε με βλέπω να χρησιμοποιώ καθόλου τον 35/2, οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος, θα κάνω special τιμή για μέλη του 4TF
Θα τον βγάλω σε αγγελία σε 3α sites την επόμενη εβδομάδα.
-
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Σκιαδόπουλος και Filmora εμφανίζουν απ'ό,τι έχω ακούσει.
Και ο Σοφοκλής στη στοά του ticket house τα παίρνει.
Τώρα ποιός από τους τρεις τα στέλνει έξω, δε γνωρίζω. Αφού θες και εκτύπωση πήγαινε πρώτα μια βόλτα από Filmora στη Ζαίμη.τελικά δε χρειάστηκε να κατέβω κέντρο, με εξυπηρέτησε ένας στο Περιστέρι.
-
Η τεχνολογία στον τομέα της ψηφιακής φωτογραφίας, φαίνεται να μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο μέλλον.
Graphene Photosensor is 1000x More Sensitive
Research on graphene-based sensors at the Nanyang Technological University (NTU) in Singapore has yielded a new type of image sensor able to detect light over a broad spectrum, from the visible to mid-infrared, with very high sensitivity. In addition to being 1,000 times more sensitive to light than current low-cost imaging sensors used in compact cameras, it also uses 10 times less energy because it operates at a lower voltage.
The key to the sensitivity of the new sensors is nanostructures on graphene that trap electrons produced by the incident light for a much longer time, resulting in a much stronger electrical signal. According to the researchers, the performance of the sensor, such as the response speed, could be further improved by nanostructure engineering of the graphene, and preliminary results have already verified the feasibility of the concept. Mass-produced graphene sensors are also estimated to be at least five times cheaper than current sensors.
-
Αν πέσει τόσο το κόστος παραγωγής, μπορεί επί τέλους να δούμε ΚΑΛΕΣ compact και οικονομικές full frame μηχανές;
Άντε να δούμε...Ενδιαφέρον & δωρεάν προγραμματάκι για startrails & timelapse movies : startrails.de
-
Εκτίθεμαι... -
Υπαρχει κανα φιλτρο για LR/PS που δινει την αισθηση οτι η φωτο δειχνει παιχνιδι-μινιατουρα-'μακετο' ?
κλασσικες φωτο: κτηρια πολεων, τρενα, διασταυρωσεις κτλ -
Φαίνεται να υπάρχει σχετική λειτουργία στο PS CS6 (http://www.photoshopessentials.com/photo-effects/miniature-tilt-shift-cs6/), αν και είναι αρκετά εύκολο έτσι και αλλιώς να το πετύχεις και με παλιότερες εκδόσεις του PS (http://www.tiltshiftphotography.net/tilt-shift-photography-photoshop-tutorial/).
Πιθανότατα να υπάρχει έτοιμο action για tilt shift effect.ΥΓ. Τελικά βρήκα μερικά:
-
Α μπραβο... κατι τετοιο ηθελα
Thanx !!!! -
Έπιασα στα χέρια μου φονικό συνδυασμό eos 7d και 24 - 70 μκ2... Τι να λέμε τώρα....
-
-
Νέα ενδιαφέρουσα 'μικρή' Fuji και ο συναγωνισμός στις CSCs καλά κρατεί.
IMHO χρειάζονται επειγόντως ένα collapsible μικρό zoom.
Φωτογραφία. Ασχολείστε;