-
οκ τον έχω ήδη συσκευάσει/ετοιμάσει
offtopic ερώτηση, η υπηρεσία 'Αγορά' των courier ισχύει και για ιδιώτες ή μόνο καταστήματα; αν και θα πάρω αύριο να ρωτήσω. Αυτή η απεργία μας πήδηξε -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Κάτι τέτοιο είναι τελείως gtp?Πέρα απο τα θέματα ύψους και σταθερότητας που σωστά λέει ο Σταύρος, αυτά τα τρίποδα είναι περισσότερο για κομπακτ μηχανές. Πίστεψε με δεν θέλεις να εμπιστευτείς την dslr σου (btw τι πήρες τελικά?) επάνω σε τρίποδο των 20 ευρώ...
Απο την άλλη το 190XPROB που προτείνει ο Δημήτρης είναι γαμώ τα τριποδάκια αλλά σε καμία περίπτωση οικονομική λύση for starters αφού έχει ~140 χωρίς κεφαλή οπότε υπολογίζεις ένα εύκολο 200άρι με κεφαλή (και κάπου στα 230e αν πάρεις και την θήκη του)...
Κάτι σαν το Benro που προτείνει ο axel12p στα 80e είναι πιστεύω μια χαρά για να αρχίσεις με αυτό... -
Για την 5200 που βγηκε εχτες εχουμε πει τιποτα; δεν θυμαμαι, για πειτε οσοι γνωριζετε...
-
όχι ρε Δημήτρη χαλάρωσε τι 200 με κεφαλή, με 15-20 παίρνεις μια απλή να κάνεις την δουλειά σου
-
Να πάει δηλαδή να πάρει ένα καλό τρίποδο και να του κουμπώσει επάνω κάποια άσχετη κεφαλή των 15e...? (υπάρχουν?)
Εγώ δεν θα το έκανα... -
δε θυμάμαι ποια κεφαλή είχα πάρει έχω αλλά είχα πληρώσει κάτω από 200. θα κοιτάξω κ θα σ' πω
πάει ο 17-40.. πρέπει να ταξιδεύει αυτή τη στιγμή.. κλαψ λυγμ.. ήταν δυνατός εργάτης..
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Για την 5200 που βγηκε εχτες εχουμε πει τιποτα; δεν θυμαμαι, για πειτε οσοι γνωριζετε...εξ όσων θυμάμαι όχι καθώς δεν έχει βγει ακόμα ούτε review, εδώ είναι τα specs που μου ρθαν σήμερα στο newsletter αν δεν τα έχεις δει.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Κάτι τέτοιο είναι τελείως gtp?
Πέρα απο τα θέματα ύψους και σταθερότητας που σωστά λέει ο Σταύρος, αυτά τα τρίποδα είναι περισσότερο για κομπακτ μηχανές. Πίστεψε με δεν θέλεις να εμπιστευτείς την dslr σου (btw τι πήρες τελικά?) επάνω σε τρίποδο των 20 ευρώ...
Απο την άλλη το 190XPROB που προτείνει ο Δημήτρης είναι γαμώ τα τριποδάκια αλλά σε καμία περίπτωση οικονομική λύση for starters αφού έχει ~140 χωρίς κεφαλή οπότε υπολογίζεις ένα εύκολο 200άρι με κεφαλή (και κάπου στα 230e αν πάρεις και την θήκη του)...
Κάτι σαν το Benro που προτείνει ο axel12p στα 80e είναι πιστεύω μια χαρά για να αρχίσεις με αυτό...οκ, θενκς.
Θέλω να πάρω κ ένα μικρό όμως για ευκολότερη μετακίνηση. -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Για την 5200 που βγηκε εχτες εχουμε πει τιποτα; δεν θυμαμαι, για πειτε οσοι γνωριζετε...
εξ όσων θυμάμαι όχι καθώς δεν έχει βγει ακόμα ούτε review, εδώ είναι τα specs που μου ρθαν σήμερα στο newsletter αν δεν τα έχεις δει.
Καλα μου φαινονται. Βεβαια απο την τιμη θα εξαρτηθουν πολλα. Δεν ειναι για μενα παντως απλα μου ειπε ενας φιλος οτι σκεφτεται να την παρει και του ειπα πριν την παρει να εχουμε μαθει 2-3 πραγματακια απο πιο ειδικους. Οποτε, οταν εχεις αποψη τη λες!
-
Πώς μπορώ να ελέγξω αν ένας φακός είναι γνήσιος και σωστός; Βρήκα 24-70 σε εξευτελιστική τιμή και θέλω κατά τον έλεγχο να δω ότι είναι οκ κ δεν είναι κλεμμένος/μαϊμού
-
τελικά πήρα 24-105
sos όμως, τι είναι αυτό; το είδα στον 50ρη. φαίνεται σαν κάτι εσωτερικό
-
Αν δεν είναι στο εξωτερικό κρύσταλλο, οπότε μπορεί να είναι χτύπημα, θα είναι σκόνη που μπήκε μέσα.
Πρακτικά δεν επηρεάζει τις φωτογραφίες οπότε μπορείς και να το αγνοήσεις. -
Δε μπορώ να το ελέγξω και σε κλειστό διάφραγμα γιατί ο αισθητήρας θέλει καθάρισμα. Σε εξωτερικό δεν είναι σίγουρα. Λίγο μεγάλο δεν είναι για σκόνη όμως; Σπάνια τον χρησιμοποιώ και θα τον πουλούσα το είδα όταν τον ετοίμαζα. Γμτ
-
ειναι καλα να ειναι σκονη.... δεν φαινεται... σε δικο μου φακο μπηκε μυρμιγκακι που πεθανε... !!! οποτε ανοιχθηκε ο φακος και βγηκε....!!!! υπαρχει ανθρωπος που το κανει υπευθυνα στην Αθηνα....
-
-
δικ(ι)ά σου;
-
Ψάχνω ευρυγώνιο για την 40D... Κάναν tokina 11-16, 12-24 ή κάτι τέτοιο... Έχουμε υπόψη μας τίποτα σε μτχ;
-
τι κάνετε με το θέμα backup? έχω γεμίσει απίστευτα GB και ειδικά τα raw πιάνουν χώρο και πολλά σετ έχω raw+jpeg. Κάτι πρέπει να σβήσω όμως
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δικ(ι)ά σου;Μακάρι...
Είναι αυτουνού του τύπου: http://www.dslr-devices.com/
Ψάχνω ευρυγώνιο για την 40D... Κάναν tokina 11-16, 12-24 ή κάτι τέτοιο... Έχουμε υπόψη μας τίποτα σε μτχ;
Είχα τον EF-S 10-22 και τον Sigma 10-20 (τη 1η γενιά, με f4-5.6). O Sigma μου άρεσε πολύ και ΙΜΟ δεν αξίζει τα πολλά παραπάνω λεφτά ο Canon. Υπάρχει πλέον και με f3.5. Καλοφτιαγμένος και οπτικά εντάξει, εκτός από τα άκρα σε τέρμα ευρυγώνιο που είναι πολύ soft.
-
Δανείστηκα από φίλη έναν 35mm 1.8f. Πολύ καλή απόδοση για το κόστος του.
Αργότερα θα ψάξω κανέναν μτχ. Αλήθεια ποια η γνώμη σας για τους μτχ φακούς?
Φωτογραφία. Ασχολείστε;