-
λοιπόν τα μην/τα για την HS10 και πότε θα είναι διαθέσιμη για αγορά στα μέρη μας δεν είναι καλά.
αναγκάζομαι να φέρω και τους ανταγωνιστές στο παιχνίδι. την Νικον Ρ100 δηλαδή.
χάνω ΑΑ μπαταρίες που τόσο μου αρέσουν, manual zoom και φακός 26-678(26χ) αντί για 24-720(30χ)
κερδίζω οθόνη με πολύ καλύτερη ανάλυση και φθηνότερη 60-70 ευρώ ~-20% δηλαδή. επιπλέον υπάρχει διαθέσιμη.τι λέτε μήπως να αλλαξοπιστήσω?
-
Λέω για την αγορά του συγκεκριμένου φακού.
-
Νίκο είναι πολύ καλός φακός!!
Τώρα σχετικά με εναλλακτικές, δεν σκέφτεσαι (λέω εγώ τώρα...) τον ακριβότερο κατά 400€ 14-24/2.8 ?? Είναι εξαιρετικός και τρομερά οξύς!
Φθηνότερος και άκρως ενδιαφέρον είναι και ο Σίγμα 12-24, παρόλο που δεν είναι αξίζου φωτεινός.
-
Ναι το σκέφτηκα και για τον 14-24mm Θύμιο που πραγματικά είναι ίσως ο καλύτερος ευρυγώνιος. Το δοκίμασα και τη Δευτέρα που μας πέρασε σε ένα φίλο στην συμπρωτεύουσα και πραγματικά είναι εξαιρετικός!
Sigma δεν θέλω να πάρω σε ευρυγώνιο. Τον 17-35mm τον βρίσκω λίγο ποιό κάτω από 900€, ο 14-24mm ξεφεύγει αρκετά (ότι πληρώνεις παίρνεις βέβαια!).
Τον παίρνω με κριτήριο του ότι έχω τον 35-70mm, οπότε με καλύπτει ποιο κάτω ο φακός. Τώρα το f/4 το σκέφτομαι λίγο αλλά από τη στιγμή που δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα στα υψηλά ISO και βλέποντας άλλους φίλους μου με 5D MK1 και τον αντίστοιχο φακό της Canon να είναι ευχαριστημένο, λέω πως θα είμαι μια χαρά. -
πέντε πέντε δέκα
-
δέκα δεκαπέντε
-
είκοσι εικοσιπέντε
-
πέντε
πέντε
δέκαόλο μαζί...
-
Και πάμε:
Πέντε πέντε δέκα
δέκα δέκα ανεβαίνω τα σκαλιά
για τα δυό σου μάτια για τις δυό φωτιές
που όταν με κοιτάζουν νοιώθω μαχαιριές -
τσακίρ κέφι
είστε ανεπίδεκτοι
θα επανέλθω σε καμιά ώρα +
stay tuned -
Λοιπον με τη φωτογραφια δεν ασχολουμαι αλλα παντα μ αρεσε...
Παντα ειχα καημο να εχω μια καλη μηχανη και να βγαζω καμια καλη φωτογραφια και σιγα σιγα να γινομαι καλυτερος...
Μετα απο μια βολτα στο πλαισιο βρηκα και μου κανε το κλικ η Sony DSC HX1 η οποια εμαθα οτι ειναι πολυ καλη απο γνωστους μου ασχολουνται. Ο μονος μου ενδοιασμος ειναι αν αξιζει το κοπο να δωσω τοσα χρηματα η να κοιταξω κατι πιο φτηνο... -
είμαι πιο ξεκάθαρος? -
....οχι
-
σκάτε γαιδαρο...
έχω στα χέρια μου την 550d
τρέμετε
ο καιρός γαρ εγγυc -
καινούρια? καλοκλίκωτη
Νίκο, η Canon βγάζει τον 16-35L με 2.8 οπότε ίσως γι'αυτό δεν έχουν πρόβλημα οι φίλοι σου
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
σκάτε γαιδαρο...έχω στα χέρια μου την 550d
τρέμετε
ο καιρός γαρ εγγυc -
Δημήτρη μιλάω για τον 17-40mm f/4 που βγάζει η Canon
-
wannabe μεγειά!!
-
ευχαριστώ παιδιά.
εννοείται καινούρια, αφού είναι αρκετά νέα στην αγορά για να κυκλοφορεί μτχ και σε καλή τιμή.
την πήρα με τον 18-55IS και βλέπουμε.έχω μια απορία για τους μηχανόβιους. πρέπει να παίρνω κάποια εξτρά προφύλαξη για μεταφορά στη βαλίτσα της μηχανής?
πάρτε και ένα μικρό δείγμα
για περισσότερα στο αντίστοιχο thread. -
Πρώτα από όλα καλοκλίκωτη!!!
Δεύτερο από όλα... κοίτα μην την βαρεθείς και πάει σαν την Nikοn! Είναι αμαρτία και πεταμένα λεφτά!
Δεν έχεις κανένα θέμα για προστασία μέσα στην τσάντα, φτάνει η τσάντα να είναι καμία σωστή και όχι του κιλού.
Αυτό που σίγουρα θες είναι ένα φιλτράκι UV στον φακό... απλά για να μην φοβάσαι να τον γρατζουνίσεις και για να είναι πιο εύκολο στο καθάρισμα.Α! και σε επόμενη φάση πάρε έναν all around φακό, γιατί αυτός δεν σου κάνει.
Φωτογραφία. Ασχολείστε;