-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
άρα το κλασσικό που γνωρίζουμε ως τώρα. δεν προσφέρει κάτι καλύτερο δλδ στο θέμα εστίασης το σύστημα πολλαπλήςΜηπως εαν εχεις πολλαπλη εστιαση το λαμβανει υποψιν στην επιλογη διαφραγματος και ετσι βαζοντας μικρωτερο διαφραγμα πετυχαινει με το μεγαλο βαθος πεδιου το νεταρισμα σε πολλα σημεια που εχουν αντικειμενικα διαφορετικη αποσταση..?
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μηπως εαν εχεις πολλαπλη εστιαση το λαμβανει υποψιν στην επιλογη διαφραγματος και ετσι βαζοντας μικρωτερο διαφραγμα πετυχαινει με το μεγαλο βαθος πεδιου το νεταρισμα σε πολλα σημεια που εχουν αντικειμενικα διαφορετικη αποσταση..?Όχι.
-
έπαιξα προχθές λίγο με μια 7D. για βράδυ και με σκοτεινό φακό και iso 3200 με εξέπληξε η καθαρότητα της φωτογραφίας. εμένα δε θα φαινόταν τπτ με τον θόρυβο. αυτό που δε μου άρεσε είναι η οθόνη εστίασης, βέβαια μπορεί να με μπέρδεψε κιόλας όντας βράδυ.
-
Που να πιάσεις και καμιά D700 και D3...
-
Όντως η 7D έχει διαφορετικό σκόπευτρο απο όλες τις υπόλοιπες Canon.
Αν και νομίζω οτι απο εδώ και πέρα, όλα τα νέα μοντέλα θα έχουν αυτό στην θέση του παλιού. -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Που να πιάσεις και καμιά D700 και D3... -
To 18-200 VRII or not to 18-200VRII. That is the question....
Μήπως να πάρω τον Sigma 18-250?
Καθως οι διακοπές πλησιάζουν ένας all around φακός γίνεται όλο και πιο ποθητός -
Canon δεν είχες;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Canon δεν είχες;D60 Monsieur
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Canon δεν είχες;
D60 Monsieur
-
ο καλύτερος all around απ'όσο έχω διαβάσει σε διάφορα fora και reviews είναι ο tamron 18-270 vc
-
Οι εντυπώσεις από τον VRI που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς είναι ανάμεικτες. Το μεγάλο εύρος (σχεδόν 11Χ!) είναι πολύ μεγάλο προσόν και δέλεαρ, αλλά το βινιετάρισμα είναι σημαντικό (ειδικά σε ανοικτό διάφραγμα) και δεν είναι πάντοτε ιδιαίτερα οξύς. Θεωρητικά ο VRII έχει βελτιωθεί. Το αντικραδασμικό πάντως είναι πολύ σημαντικό...
Σε τρίτους εγοραστές, νομίζω οτι ο Τάμρον 18-270 είναι καλύτερος. Μάλλον αυτόν θα προτιμούσα. Ίσως να έψαχνα στοκ έναν 18-250 Τάρμον μάλιστα, ο οποίος είναι πιο φθηνός.
Πάντως κι εγώ βρέθηκα στην ίδια θέση για αγορά all-around πριν κανα 7μηνο και προτίμησα τον κατά πολύ φθηνότερο 18-105 VR, ο οποίος σημειωτέον παρουσιάζει καλύτερα οπτικά αποτελέσματα από τον 18-200. Είναι και ελαφρύτερος, πιο συμπαγής και έχει καταλήξει να είναι σχεδόν αποκλειστικά πάνω στη μηχανή.
-
Για τον Τάμρον διαβάζω οτι μερικές φορές αργεί να εστιάσει ο Sigma εχει γενικότερα θεμα με το sharpness αλλά εστιάζει γρήγορα ενω η σταθεροποίηση του είναι η χειρότερη της τριάδα. Τέλος ο Nikon δείχνει ο πιο ισορροπημένος από τους τρείς. Είναι όμως και σημαντικά ακριβότερος...Το σκέφτομαι και θα αποφασίσω μέχρι το τέλος της βδομάδας
-
Μιας και πιάσαμε φακούς, έχω στο πρόγραμμα τους Tokina 11-16/2.8 & Canon 17-85. Αν πέσει στην αντίληψή σας κάποιο μτχ κομμάτι προς πώληση (που δεν έχει βγει σε αγγελία στα γνωστά sites) θα το εκτιμούσα αν με ενημερώνατε.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μιας και πιάσαμε φακούς, έχω στο πρόγραμμα τους Tokina 11-16/2.8 & Canon 17-85. Αν πέσει στην αντίληψή σας κάποιο μτχ κομμάτι προς πώληση (που δεν έχει βγει σε αγγελία στα γνωστά sites) θα το εκτιμούσα αν με ενημερώνατε.17-85? όχι ρε συ, στα χειρότερα θα πηγαίνουμε ? χίλιες φορές tamron 17-50 2.8
-
Έχω στην άκρη και έναν 24-70 2,8 Sigma αν σας ενδιαφέρει.
-
Αν είχε τη σωστή μοντούρα...
Είναι πάντως εξαιρετικός φακός
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Αν είχε τη σωστή μοντούρα...Είναι πάντως εξαιρετικός φακός
Αυτός την σωστή έχει... εσύ δεν την έχεις
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μιας και πιάσαμε φακούς, έχω στο πρόγραμμα τους Tokina 11-16/2.8 & Canon 17-85. Αν πέσει στην αντίληψή σας κάποιο μτχ κομμάτι προς πώληση (που δεν έχει βγει σε αγγελία στα γνωστά sites) θα το εκτιμούσα αν με ενημερώνατε.
17-85? όχι ρε συ, στα χειρότερα θα πηγαίνουμε ? χίλιες φορές tamron 17-50 2.8
Τον είχα τον tamron. Εξαιρετικός, ναι, αλλά για τη δουλειά που τον θέλω προτιμώ τον 17-85 (κυρίως για το USM του)...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έχω στην άκρη και έναν 24-70 2,8 Sigma αν σας ενδιαφέρει.ποιον απ'τους 2 ?
http://www.katerelos.gr/product_info.ph ... ts_id=1194
ή
http://www.katerelos.gr/product_info.ph ... ts_id=7948θα ήθελα κάποια στιγμή να τον δοκιμάσω.
Φωτογραφία. Ασχολείστε;