-
παίδες, επαναλαμβάνω, ενδιαφέρεται κανείς για 580EX II flash στα 250€? εννοείται ότι προτιμάω εσάς πριν το βάλω αγγελία στο dpgr
-
καλή τιμή, και θέλω φλάσ, αλλά προς το παρόν δεν παίζει
-
Σχετικά με το DPGR και την αλλαζονία που επιδεικνύουν κάποιοι mods εκεί, δείτε στιχομυθία με έναν από αυτούς επειδή έκανα μια αρνητική αξιολόγηση σε μια ανακοίνωση που είχαν βγάλει με την οποία δεν συμφωνούσα:
Mod: Θα ήθελα να αιτιολογήσεις την αρνητική αξιολόγηση σε ανακοίνωση της συντονιστικής ομάδας στο παρακάτω λινκ, σε παρακαλώ
Me: Είναι κάτι που είναι υποχρεωτικό?
Mod: Ναι
Me: Μπορείς να με παραπέμψεις στον σχετικό κανονισμό αν δεν είναι κόπος?
Ευχαριστώ
Mod: Δε θα σε παραπέμψω πουθενά. Σε ρώτησα ένα απλό πράγμα. Για ποιό λόγο έβαλες αρνητική αξιολόγηση σε μια ανακοίνωση της συντονιστικής ομάδας.
Μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτή την απλή ερώτηση?
Me: Το ίδιο έκανες και σε όσους σου έκαναν θετική αξιολόγηση σε μια ανακοίνωση της συντονιστικής ομάδας? Εκείνοι τι σου απάντησαν?
Mod: Δε θα κάνω διάλογο μαζί σου, και σε ρωτώ για τελευταία φορά.
Για ποιό λόγο αξιολόγησες αρνητικά μια ανακοίνωση της συντονιστικής ομάδας της κοινότητας.Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ?
Και σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, η κοινότητα λειτουργεί με κανόνες με τους οποίους τα μέλη είτε συμφωνούν και αποδέχονται, είτε όχι και αποχωρούν.
Αναμένω λοιπόν την τοποθέτησή σου.
Me: Δεν έχω κρατήσει την απάντησή μου αλλά με λίγα λόγια του έλεγα να πάει να κουρευτεί κι αυτό το υφάκι να το πουλήσει εκεί που τον παίρνει.
Δεν μου ξαναπάντησε και καλύτερα...
-
θεός
η αλαζονία της εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο
-
Το ωραιο ειναι οτι,σε παλιωτερες συζητησες για την υπαρξη των αξιολογησεων των μυνηματων,οι συντονιστες επιμενανε σθεναρα στην αναγκαιοτητα της υπαρξής των.
Απ'ότι φαινεται απο το παραπάνω,επιμενανε στην χρηση μονο των θετικων αξιολογησεων για τον εαυτο τους.Ειναι ΤΡΕΛΑ!!!!
Ωραίες ιδέες μας δίνετε Βρε λες ? [Mod]
-
Ανδρέα, Θάνο ή όποιος άλλος Κανονάκιας θέλει ν'αναβαθμιστεί
viewtopic.php?f=9&t=44033
-
Δεν θα με χάλαγε, αλλα δεν παίζουν τώρα λεφτα
Το 580 ειναι;
Edit: αυτό είναι, γαμω την τύφλα μου λολ
-
πόσο μικρή την έχουν οι μοντς του dpgr;
ευτυχώς εδώ δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα (γλύψιμο σε μοντς )
-
Ανακοινωση Ανακοινωση
Ο πολιτιστικος ομιλος φοιτητων του πανεπιστημιου Αθηνων και ειδικοτερα τα τμηματα του φωτογραφικου τομεα απο σημερα 7 Ιουνιου εως και την Παρασκευη(κουτσουρεμενα φετος ) διοργανωνουν εκθεση με φωτογραφιες των ''μαθητων'' που παρακολουθησαν τα σεμιναρια τη φετινη χρονια ειτε και τις προηγουμενες.
Η εκθεση γινεται στο παλιο πανεπιστημιο στη Πλακα,Θωλου 5 και ειναι ανοιχτη 18 00-22 00.Γενικα η εκθεση(και τα σεμιναρια φυσικα) αφορουν την καθαρα καλλιτεχνικη φωτογραφια και οπως ειναι φυσικο σε μεγαλυτερο βαθμος την ασπρομαυρη.Γενικα γινεται πολυ καλη δουλεια σε αυτο το χωρο δεδομενου και οτι τα μαθηματα ειναι εντελως δωρεαν(εκτος των χημικων και των χαρτιων που χρειαζεσαι,αν εχεις ψηφιακο δεν σε ενδιαφερει) και οποιος ενδιαφερεται για εκθεσεις φωτογραφιας κλπ καλο ειναι να περασει μια βολτα.Μπορει να δει δουλειες που θα τον εκπληξουν
Δεν εκανα διαφημιση ε.Η μαλλον εκανα αλλα αφου ειναι ολα τζαμπα
-
Μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για τα σεμινάρια και πότε γίνονται; μ'ενδιαφέρει
-
Ναι οτι θελετε ρωτατε..Τωρα ειναι λιγο αργα γιατι ηδη εχουν τελειωσει τα σεμιναρια αλλα απο Οκτωβριο ξαναξεκινανε.Γινονται Ιπποκρατους 15(και οι εγγραφες που ειναι 10 ευρω ) μια φορα την εβδομαδα(εχει ολες τις μερες και διαλεγεις) και αν κανεις φιλμακι εχεις και αλλη μια μερα μαθημα σε θαλαμο οπου μαθαινεις τα παντα
Γενικως τα σεμιναρια ειναι χωρισμενα σε τεχνικα-θεωρητικα οπου τα μεν πρωτα μπορει οι πειρσσοτεροι απο σας να τα ξερετε και στην τελικη δεν ειναι τοοοσο σημαντικα γιατι ολοι αργα η γρηγορα τα μαθαινουμε τα θεωρητικα οπου αφορουν παρουσιαση-σχολιασμο δουλειων μεγαλων και μη φωτογραφων πιστευω οτι ειναι το πιο σημαντικο μερος του μαθηματος..Απο κει και περα διεξαγονται και καποιες φωτογραφικες βολτες αλλα περισσοτερο δουλευετε μονοι σας και χωρις projects κλπ..Γενικως πιστευω οτι γινεται δουλεια αλλα κυριως ανοιγουν οι οριζοντες σου αφου καταλαβαινεις τι οντως αποτελει η καλλιτεχνικη φωτογραφια και το ματι σου αρχιζει και εκπαιδευεται κατα μια εννοια..Αν δεις φωτογραφιες των ''φωτογραφων'' στην αρχη της χρονιας και στο τελος παθαινεις την πλακα σου
Αυταααα και πολλα ειπα
-
Α και μην ξεχασω..Δεν χρειαζεται να ναι καποιος φοιτητης για να γραφτει στα τμηματα.Ουτε χρειαζεται να παταει παντα κλπ...Ελευθερα ειναι τα πραγματα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ευτυχώς εδώ δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα (γλύψιμο σε μοντς )Σίγουρα...
Αυτό που ανέφερε ο stoilas πάντως....
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Α και μην ξεχασω..Δεν χρειαζεται να ναι καποιος φοιτητης για να γραφτει στα τμηματα.Ουτε χρειαζεται να παταει παντα κλπ...Ελευθερα ειναι τα πραγματα.ωραία υπάρχει κάποιο τηλ. να μου δώσεις για πληροφορίες; σε πμ γιατί ίσως δε κάνει εδώ
-
Προχτες απεκτησα το καινουργιο μου θηριο
Ενα πρωτο δειγμα,πολυ βιαστικο ομως...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Προχτες απεκτησα το καινουργιο μου θηριο
Ενα πρωτο δειγμα,πολυ βιαστικο ομως...
Με γειες!!!
Αν επιτρεπεται, ποσο πηγε;;; -
Τελικα αγοραστικε η D5ooo kit, με τον απλο φακο VR, ζοομ Χ3, απο αμερικη περιμενω να την παραλαβω απο βδομαδα για εντυπωσεις... και δοκιμες.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Με γειες!!!
Αν επιτρεπεται, ποσο πηγε;;;H τιμη του ειναι 740 αλλα εγινε ανταλαγη με μεγαλυτερης αξιας φακο και ηρθε μια η αλλη περιπου
-
Να υποθέσω ότι θα τον πάρεις μαζί στην επόμενη εκδρομή του SC στις Άλπεις;
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
H τιμη του ειναι 740 αλλα εγινε ανταλαγη με μεγαλυτερης αξιας φακο και ηρθε μια η αλλη περιπουΑν δε με απατά η μνήμη μου, είχες έναν 70-200 F/4 IS L για τηλεφακό. Έφυγε;
Φωτογραφία. Ασχολείστε;