-
thanks, για τις απαντησεις...
-
τελικα ενα ονειρο εγινε πραγματικοτητα σημερα
Canon EF 70-200mm f/4L IS USM -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Canon EF 70-200mm f/4L IS USMΑη βρε.Να τον χαρεις και να σε ανταμοίψει
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Canon EF 70-200mm f/4L IS USMΑη βρε.Να τον χαρεις και να σε ανταμοίψει
σ'ευχαριστω φιλτατε,το καλο που του θελω με τοσα που εσκασα ειναι να με ανταμοιψει
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Canon EF 70-200mm f/4L IS USMΚαλορίζικος!!!
Θέλουμε δείγματα και εντυπώσεις asap! -
Με γεια! Πολλά και καλά κλικ!
Πολύ καλή αγορά!
Χωρις να τον έχω δοκιμάσει, (έχω τη non-IS έκδοση) ακούγεται πως οπτικά είναι ο καλύτερος tele-zoom της Canon. -
Μια ερωτησουλα: εχει η κοπελα μου μια σονυ 7αρα νομιζω και οι φωτο κατα 90% βγαινουν ολοι με κοκκινα ματια. Τι παιζει με αυτο? Εχει επιλογη red eye κατι, αλλα δεν βλεπω να κανει και τπτ.
-
Αυτη η επιλογη,στη θεση 'on' φυσιολογικα ριχνει μια δεσμη φλασιών ή δίνει μια προκαταρκτικη λάμψη που μικραίνει το μέγεθος της κόρης των ματιών του φωτογραφιζόμενου,με αποτελεσμα να μικραίνει και η αντανάκλαση της κυριας φλασιας κατα τη φωτογραφιση
Βρες με ποια ρυθμιση θα δεις να συμβαίνει αυτο το προκαταρκτικο σταδιο,κι'ότι πετυχεις...πέτυχες
Δυστυχως δεν σημαινει οτι εξαλειφεται εντελώς το φαινόμενο,τουλάχιστον σε μηχανες που εχουνε πολύ κοντα τον άξονα της δεσμης του φλάς με τον άξονα λήψης του φακου.Περισσότερο δηλαδη στις κόμπακτκαλή επιτυχία
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μια ερωτησουλα: εχει η κοπελα μου μια σονυ 7αρα νομιζω και οι φωτο κατα 90% βγαινουν ολοι με κοκκινα ματια. Τι παιζει με αυτο? Εχει επιλογη red eye κατι, αλλα δεν βλεπω να κανει και τπτ.Εχουμε την 5+ και ειχαμε το ιδιο προβλημα στην αρχη την πηγαμε στον Γερμανο και τωρα ειναι οκ Φοβερη μηχανη εαν εχεις και τον φακο zeiss
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μια ερωτησουλα: εχει η κοπελα μου μια σονυ 7αρα νομιζω και οι φωτο κατα 90% βγαινουν ολοι με κοκκινα ματια. Τι παιζει με αυτο? Εχει επιλογη red eye κατι, αλλα δεν βλεπω να κανει και τπτ.
Εχουμε την 5+ και ειχαμε το ιδιο προβλημα στην αρχη την πηγαμε στον Γερμανο και τωρα ειναι οκ Φοβερη μηχανη εαν εχεις και τον φακο zeiss
Το πρόβλημα προκύπτει επειδή ο φακός είναι πολύ κοντά στο φλας... Αν δεν καταφέρεις να βρεις λύση με το red eye reduction μπορείς να κάνεις το εξής: Στα καλα φωτογραφομάγαζα πουλάνε κάτι αυτοκόλητα για το φλας που αλλάζουν την κατεύθυνση του φωτός και την κατευθύνουν πχ προς τα πάνω. Είναι σχετικά φτηνό και μπορείς να κάνεις ένα πείραμα κάνοντας bounce το φως στο ταβάνι, ενώ οι φωτογραφίες σου θα βγαίνουν ελαφρά υποφωτισμένες μεν, με λιγότερο σκληρό φωτισμό δε (το φλας δεν είναι και ο,τι καλύτερο για πορτραίτα...)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εχουμε την 5+ και ειχαμε το ιδιο προβλημα στην αρχη την πηγαμε στον Γερμανο και τωρα ειναι οκ Φοβερη μηχανη εαν εχεις και τον φακο zeiss
Το πρόβλημα προκύπτει επειδή ο φακός είναι πολύ κοντά στο φλας... Αν δεν καταφέρεις να βρεις λύση με το red eye reduction μπορείς να κάνεις το εξής: Στα καλα φωτογραφομάγαζα πουλάνε κάτι αυτοκόλητα για το φλας που αλλάζουν την κατεύθυνση του φωτός και την κατευθύνουν πχ προς τα πάνω. Είναι σχετικά φτηνό και μπορείς να κάνεις ένα πείραμα κάνοντας bounce το φως στο ταβάνι, ενώ οι φωτογραφίες σου θα βγαίνουν ελαφρά υποφωτισμένες μεν, με λιγότερο σκληρό φωτισμό δε (το φλας δεν είναι και ο,τι καλύτερο για πορτραίτα...)
Με ενδιαφερει πολυ θα σου στειλω μηνυμα να μου τα εξηγησεις πρεπει να φυγω ευχαριστω .
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
[Είναι σχετικά φτηνό και μπορείς να κάνεις ένα πείραμα κάνοντας bounce το φως στο ταβάνι, ενώ οι φωτογραφίες σου θα βγαίνουν ελαφρά υποφωτισμένες μεν, με λιγότερο σκληρό φωτισμό δε (το φλας δεν είναι και ο,τι καλύτερο για πορτραίτα...)Για να κάνεις bounce στο ταβανι,θελεις και ισχυρο φλάς.Αν αυτο της μηχανης (ειναι κομπακτ ε; ) εχει G.N. 12 ή 13 (τυπικο για κόμπακτ) τοτε ίσως να μην καταφερει και πολλά πραγματα.Λίγη απο την ισχυ του καταναλώνει ο 'διαχυτης',λίγη η ίδια η αντανάκλαση,λίγο που η απόσταση απο το φλάς μεχρι το υποκείμενο αυξάνει λόγω της τεθλασμένης.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για να κάνεις bounce στο ταβανι,θελεις και ισχυρο φλάς.Αν αυτο της μηχανης (ειναι κομπακτ ε; ) εχει G.N. 12 ή 13 (τυπικο για κόμπακτ) τοτε ίσως να μην καταφερει και πολλά πραγματα.Λίγη απο την ισχυ του καταναλώνει ο 'διαχυτης',λίγη η ίδια η αντανάκλαση,λίγο που η απόσταση απο το φλάς μεχρι το υποκείμενο αυξάνει λόγω της τεθλασμένης.Είναι πιθανό...
Ένα πείραμα δεν βλάπτει πάντως, ενώ αν έχει επιλογή fill-in (ή εντελώς manual, δεν την ξέρω τη μηχανούλα αυτή) μπορεί και να μην είναι τόσο απίθανο να δουλέψει (ίσως με ένα τριποδάκι...)! -
..
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτη η επιλογη,στη θεση 'on' φυσιολογικα ριχνει μια δεσμη φλασιών ή δίνει μια προκαταρκτικη λάμψη που μικραίνει το μέγεθος της κόρης των ματιών του φωτογραφιζόμενου,με αποτελεσμα να μικραίνει και η αντανάκλαση της κυριας φλασιας κατα τη φωτογραφιση
Βρες με ποια ρυθμιση θα δεις να συμβαίνει αυτο το προκαταρκτικο σταδιο,κι'ότι πετυχεις...πέτυχες
Δυστυχως δεν σημαινει οτι εξαλειφεται εντελώς το φαινόμενο,τουλάχιστον σε μηχανες που εχουνε πολύ κοντα τον άξονα της δεσμης του φλάς με τον άξονα λήψης του φακου.Περισσότερο δηλαδη στις κόμπακτκαλή επιτυχία
Σοβαρα, ε? (ρε τι μαθαινει ο ανθρωπος... )
-
Σήμερα που λέτε, αποφάσισα να πάρω αυτή τη μηχανή ------> Canon IXUS 850 IS. Επειδή όμως δεν κατέχω τιποτα απο φωτογραφικές μηχανές, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, εφόσον γνωρίζετε κάτι σχετικά κι επίσης να μου εξηγήσετε γιατι τελοσπάντων υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές..... ---->> http://www.skroutz.gr/products/list?key ... d=4&page=1
Σε κατάστημα που ρώτησα, ο ιδιοκτήτης μου είπε πως υπάρχουν διάφορες ποιότητες, προελεύσεις, εγγυήσεις και μη, ακόμη κι αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο....Ισχύει κατι τέτοιο..???
Ευχαριστώ προκαταβολικά....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Σήμερα που λέτε, αποφάσισα να πάρω αυτή τη μηχανή ------> Canon IXUS 850 IS. Επειδή όμως δεν κατέχω τιποτα απο φωτογραφικές μηχανές, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, εφόσον γνωρίζετε κάτι σχετικά κι επίσης να μου εξηγήσετε γιατι τελοσπάντων υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές..... ---->> http://www.skroutz.gr/products/list?key ... d=4&page=1Σε κατάστημα που ρώτησα, ο ιδιοκτήτης μου είπε πως υπάρχουν διάφορες ποιότητες, προελεύσεις, εγγυήσεις και μη, ακόμη κι αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο....Ισχύει κατι τέτοιο..???
αποκλισεις παντα υπαρχουν διοτι μερικα καταστηματα εισαγουν μονα τους τα προιοντ οποτε εχουν καλυτερες τιμες.Αυτο για την ποιοτητα φυσικα και δεν ισχυει
ενα καλο μαγαζι παντως ειναι το πρωτο στη λιστα του skroutz που παρεθεσες -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Σήμερα που λέτε, αποφάσισα να πάρω αυτή τη μηχανή ------> Canon IXUS 850 IS. Επειδή όμως δεν κατέχω τιποτα απο φωτογραφικές μηχανές, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, εφόσον γνωρίζετε κάτι σχετικά κι επίσης να μου εξηγήσετε γιατι τελοσπάντων υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές..... ---->> http://www.skroutz.gr/products/list?key ... d=4&page=1Σε κατάστημα που ρώτησα, ο ιδιοκτήτης μου είπε πως υπάρχουν διάφορες ποιότητες, προελεύσεις, εγγυήσεις και μη, ακόμη κι αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο....Ισχύει κατι τέτοιο..???
την έχω την κάμερα αυτή...
εγώ την πήρα από το πλαίσιο...
αυτά που βλέπεις είναι παράλληλες εισαγωγές, κ αν πάθει κάτι η κάμερα (χτύπα ξύλο) θα την πας σε αυτούς, αυτοί θα την στείλουν στο εξωτερικό, κ θα σου ξαναέρθει από εκεί... αλλά κ το σέρβις της κάνον είναι χάλια...
το μόνο μειονέκτημα που έχω δει στην κάμερα είναι πως το βράδυ όταν βγάλεις με φλάς, στο σκοτάδι, ο φακός μου πιάνει μερικές φορές την σκόνη του αέρα κ φωτογραφίζει κηλίδες... δεν μπορώ να στο εξηγήσω... κατά τα άλλα είναι ευρυγώνιος ο φακός, με καλό σταθεροποιητή οθόνης. είναι καλή κάμερα.
-
H Intersys είναι για τον φούτσο γενικότερα.
Επίσης είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ να μην δέχεται προϊόντα με Πανευρωπαϊκή ( ή και Παγκόσμια ) εγγύηση. Αν τους απειλήσετε αρκετά ( ξέρετε εσείς ΙΝΚΑ, Υπουργείο Εμπορίου κτλ ) να ξέρετε οτι θα κάνετε την δουλειά σας.
Φωτογραφία. Ασχολείστε;