-
Amaxopoulos, σε βλέπω ολίγον τι αυστηρό...
Δηλαδή τι να κάνει η οργάνωση αν ο δήμαρχος Πάτρας δεν τους ήθελε;
Αν δεν τους παραχωρούσε πχ την πλατεία και δεν συμφωνούσε σε διευθέτηση της κίνησης με ώφελος στα αγωνιστικά για εκκίνηση τερματισμό, τι να έκαναν; Πλιάτσικο στην πλατεία;; Να βάλουν... αυθαίρετη ράμπα να τους κυνηγάει η... πολεοδομία;;Κακά τα ψέμματα, όσο όρεξη και να έχουν, αν διαφωνεί ο όποιος άρχων όποιας περιοχής (που σαν πολιτικός κι αυτός ίσως θέλει λίγο... γράσσο να... ξεσκουριάσει...) δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα ο οργανωτής, πλην του να προσπαθήσει να τον πλευρίσει και να του εξηγήσει τα ωφέλη που θα έχει ο τόπος (και αν πέσει σε σκουριασμένο άρχοντα χλωμό να γίνει κάτι...)
Ωστόσο συμφωνούμε για τις παραβάσεις...
Παρατήρησα (και παράλειψή μου που δεν το έγραψα εδώ νωρίτερα) πως ο έλεγχος για υπερβολική ταχύτητα γινόταν κάποια στιγμή (που τον πέτυχα) σε Φτέρη κατηφόρα, σε ένα στεναδούρι.
ΔΕΝ ήταν σαν τις... ΚΟΤΕΣ της ΕΛΑΣ στην όποια ευθεία που μόνο επικίνδυνη δεν είναι, αλλά σε ένα πραγματικά επικίνδυνο κομμάτι!!
Ο ελεγκτής ήταν σε ασφαλές για τον ίδιο σημείο, εκτός γραμμών, που όμως δεν τον έβλεπες αν δεν έφτανες 20 μέτρα μπροστά του!!! Δηλαδή που αν πήγαινες εκεί πάνω από 80 ήσουν στυγνός ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, αν θεωρήσουμε πως πετύχαινες και παπάκι ακόμα να ανηφορίζει!!!Εμείς περάσαμε από εκεί με ΟΥΤΕ 60, άκουσα πως πιάστηκαν άλλοι με υπερβολική ταχύτητα (πχ. Τραβάλια με 110!!! Χωρίς όμως να ξέρω αν πιάστηκε σε ΕΚΕΙΝΟ το σημείο!!)
Και τι τους έκαναν;; Μια ΣΥΣΤΑΣΗ!!! Μα καλά ρε παιδιά, ΣΥΣΤΑΣΗ;;;
Δηλαδή μου δίνετε το ελεύθερο να πηγαίνω ΟΠΟΥ θέλω με ΟΣΑ θέλω στο εξής στις αναγνωρίσεις και ΑΑΑΑΑΜΑ με πιάσετε να μου κάνετε ΣΥΣΤΑΣΗ και να συμμορφωθώ στο ΜΕΛΛΟΝ;;;;;Γιατί αν έτσι αντιμετωπίζεται ο κύριος διεκδικητής του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ, σε διεθνή αγώνα ΥΨΙΣΤΗΣ σημασίας, τότε εμένα που θα τρέχω σε κανένα φτωχοΑττικοΠαλλάδιο, τι πρέπει να μου κάνουν;;
Φάουλ για μένα, ΙΔΙΩΣ από τη στιγμή που έπιασαν (αν αληθεύουν οι φήμες) πρακτικά επαγγελματία οδηγό... -
Μήπως ένας αριθμός φυλλαδίων με το πρόγραμμα του αγώνα, πρέπει να μοιράζεται στα αστικά κέντρα από τα οποία αναμένονται φίλαθλοι; Για παράδειγμα την προηγούμενη του αγώνα Τρίτη απόγευμα, που κυκλοφορεί πολύς κόσμος στο κέντρο ή ακόμα σε κατοικίες και καταστήματα. Μπορεί επίσης να μοιράζεται ένας αριθμός φυλλαδίων και στο Πανεπιστήμιο ή στο ΤΕΙ που πιθανόν έχει η κάθε πόλη.
Πιστεύω πως το φυλλάδιο είναι προτιμότερο από την αφίσα, καθώς μπορεί άμεσα να πληροφορήσει για το πού, πότε, πώς κλπ., είναι δηλ. πιο χρήσιμο. Επίσης μπορεί να μείνει στη βιβλιοθήκη, ως μία από τις αναμνήσεις του αγώνα. Η αφίσα; Στην καλύτερη περίπτωση για ανακύκλωση ...
Μα θα πείτε: φέτος το πρόγραμμα κόστιζε 1,5 Ευρώ. Θα το χαρίσουμε κιόλας; Δύο σκέψεις για αυτό: (1) Πόσα φυλλάδια έμειναν αδιάθετα φέτος και δεν αξιοποιήθηκαν για το σκοπό που φτιάχτηκαν; (2) Ποιος χρειάζεται θεατές, δεν τους έχει και επομένως πρέπει να επωμιστεί επιπλέον κόστος ενημέρωσης;
Όσον αφορά στην πρόσβαση; Παρακολουθήσαμε (οικογενειακά) Καλάβρυτα 2. Ήταν πιο εύκολο να ακολουθήσω την πρόσβαση από τις πινακίδες της οργάνωσης, παρά από τις οδηγίες του προγράμματος. Αυτό σε συνδυασμό με το κόστος του φυλλαδίου, μπορεί να σημαίνει πως είναι προτιμότερο να υπάρχει για διανομή, που αναφέρθηκε στην αρχή, ένα τετρασέλιδο (πιο οικονομικό από το πλήρες φυλλάδιο) με τις ειδικές, μόνο τις αφετηρίες των δρόμων πρόσβασης (για οικονομία χώρου, αφού μάλιστα οι πινακίδες-οδηγίες είναι πολύ κατατοπιστικές), τις συμμετοχές και τις οδηγίες ασφαλούς παρακολούθησης.
Από πλευράς θεάματος μας έλειψαν τα ιστορικά, τα οποία ακούστηκε πως δεν αγωνίστηκαν εξαιτίας της βροχής στο αρχικό κομμάτι της ειδικής.
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Όσον αφορά στην πρόσβαση; Παρακολουθήσαμε (οικογενειακά) Καλάβρυτα 2. Ήταν πιο εύκολο να ακολουθήσω την πρόσβαση από τις πινακίδες της οργάνωσης, παρά από τις οδηγίες του προγράμματος. Αυτό σε συνδυασμό με το κόστος του φυλλαδίου, μπορεί να σημαίνει πως είναι προτιμότερο να υπάρχει για διανομή, που αναφέρθηκε στην αρχή, ένα τετρασέλιδο (πιο οικονομικό από το πλήρες φυλλάδιο) με τις ειδικές, μόνο τις αφετηρίες των δρόμων πρόσβασης (για οικονομία χώρου, αφού μάλιστα οι πινακίδες-οδηγίες είναι πολύ κατατοπιστικές), τις συμμετοχές και τις οδηγίες ασφαλούς παρακολούθησης.Από πλευράς θεάματος μας έλειψαν τα ιστορικά, τα οποία ακούστηκε πως δεν αγωνίστηκαν εξαιτίας της βροχής στο αρχικό κομμάτι της ειδικής.
Αυτό το 'οικογενειακά' μου άρεσε Από μικρή στα βάσανα την έχετε την κόρη σας ?
Τα ιστορικά συμμετείχαν μόνο στο 1ο loop κάθε μέρας, δηλ. στα Καλάβρυτα 1 και όχι στα -2. Ομοίως και την άλλη μέρα στην πχ. Ευρωστίνα 1 και όχι στη -2.
-
Ξανα εξαφανιστηκαν δυο τουλαχιστον δημοσιευσεις.....τελοσπαντων.....
Γιωργο,λεω οτι φυγαμε(σαν αγωνας) απο την Πατρα,με την προυποθεση οτι εμεις ζητησαμε πολλα και δεν μας τα δωσανε,και οχι οτι δεν μας δινανε τιποτα.
Αλλωστε ετσι φαινεται να λενε στη συνεντευξη τυπου του ραλλυ ΕΛΠΑ.
'Ουδείς δεν εμφανίστηκε στην περσινή εκκίνηση και στον τερματισμό.'οπως λεει και ο Α.Μ.
Αν λοιπον ειναι αυτος ο λογος,δεν μου φαινεται σοβαρος αρκετα,αν μας παραχωρουσαν πλατειες κλπ. και δεν ερχοντουσαν οι επισημοι.
ΕΓΩ προσωπικα δεν ειδα κανεναν στο Αιγιο στην εκκινηση και στον τερματισμο παρα μονο τον κ Α.Μ. στην εκκινηση,ο οποιος πραγματικα ελαμπε,και αυτο μου εδωσε μια νοτα ικανοποιησης που ειδα και στα πιο πισω νουμερα τον προεδρο της ΕΘΕΑ και δεν την ειχε κανει παρεα με τους Μπασο και λοιπους!Υ.Γ.:Η δημοσιευση που εξαφανιστηκε ελεγε για ραδιοφωνικο σποτ του αγωνα και εγω ρωταγα που,ποτε,τι ωρα,τι περιοχη ακουστηκε αυτο το σποτ,χωρις παρεξηγηση,απλως για να μαθαιναμε για αυτο το γεγονος(τη ραδιοφωνικη διαφημιση)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...Αυτό το 'οικογενειακά' μου άρεσε Από μικρή στα βάσανα την έχετε την κόρη σας ?Τα ιστορικά συμμετείχαν μόνο στο 1ο loop κάθε μέρας, δηλ. στα Καλάβρυτα 1 και όχι στα -2. Ομοίως και την άλλη μέρα στην πχ. Ευρωστίνα 1 και όχι στη -2.
Από μικρή στα ώπα - ώπα! Έψαξα με τα πόδια πάνω - κάτω, να βρω το καλύτερο σημείο, για τη χάρη της. Μέχρι και κερκίδες βρήκαμε (τις αμπαλαρισμένες με συρματόπλεγμα πέτρες, στην άκρη του δρόμου, στην πρώτη κοπάνα).
Κρίμα για τα ιστορικά, δεν πρόσεξα πως δε θα έκαναν όλες τις ειδικές.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Υ.Γ.:Η δημοσιευση που εξαφανιστηκε ελεγε για ραδιοφωνικο σποτ του αγωνα και εγω ρωταγα που,ποτε,τι ωρα,τι περιοχη ακουστηκε αυτο το σποτ,χωρις παρεξηγηση,απλως για να μαθαιναμε για αυτο το γεγονος(τη ραδιοφωνικη διαφημιση)
3-4 μέρες πρίν τον αγώνα έτυχε και άκουσα το ραδιοφωνικό στο Red (ελπίζω να μην είναι διαφήμιση αυτό) όπου δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακό.
-
Καλησπέρα. Δική μου ήταν η δημοσίευση που εξαφανίστηκε και ανέφερα ότι για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν τον αγώνα άκουγα συχνά ραδιοφωνικά σποτάκια για το ράλλυ. Ο σταθμός ήταν ο RED όπως αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω, ο οποίος εκπέμπει σε όλη την Αθήνα. Προσωπικά έτυχε να το ακούσω πρωινές και μεσημεριανές ώρες και πολλές φορές, δηλαδή σε κάθε διακοπή που έκανε ο σταθμός και έβαζε διαφημίσεις έπαιζε και το σποτάκι, το οποίο παρεπιπτόντος ήταν πολύ πετυχημένο. Υποθέτω ότι θα ακουγόταν και σε άλλες ώρες, όπως γίνεται συνήθως με τις διαφημίσεις των ραδιοφωνικών σταθμών. Επίσης υποθέτω ότι θα έπαιξε και σε άλλους σταθμούς, αν το άκουσε και κάποιος άλλος μπορεί να μας το επιβεβαιώσει.
Αρα λοιπόν το κοινό της Αθήνας, που είναι και το πολυπληθέστερο, είχε ενημέρωση για τον αγώνα. Τώρα το γιατί δεν πήγε είναι άλλο θέμα, που κατά την γνώμη μου εν πολλοίς έχει απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες..
-
Συγνωμη,εγω τον RED δεν τον ξερω,πρωτον,δευτερον 3-4 μερες μονο πριν τον αγωνα ,δεν μου ακουγεται καλα.....
τριτον,για να υποθετουμε οτι ακουστηκε και σε αλλους σταθμους ,πιθανοτερα δεν ακουστηκε σε αλλους σταθμους......
Εχω την εντυπωση οτι θα ηταν χιλιες φορες καλυτερα να μοιραζαν φυλαδια στα φαναρια,να κολαγαν αφισες,να κανανε αυτοκινουμενη διαφημιση, παρα τετοιο ραδιοφωνικο σποτακι.Για ποια καλη ενημερωση των Αθηναιων μιλαμε.Ψιλο-για τα ματια του κοσμου μου ακουγεται.
'Μα καναμε και ραδιοφωνικο σποτ' η καπως ετσι,συμφωνειτε?Πραγματικα ποιος ειναι ο RED?
Ξερω καμια 20-30 σταθμους,τον RED δεν τον ξερω.... -
Πατρινός σταθμός θα είναι, ίσως να είναι και ο μεγαλύτερος στην Πάτρα, που ξέρεις;
Πάντως έχεις δίκιο σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα που ΔΕΝ έγιναν!!
Εδώ παλιότερα άκουγα διαφημίσεις του **Ακρόπολις **στον Γκάλαξι σαν χορηγό του Σπύρου Ρέκκα, και αν δεν ήταν και ο Ρέκκας δεν θα καταλάβαινα σχεδόν τίποτα από ένα απλό σποτάκι...
-
Πραγματικα ποιος ειναι ο RED?
Ξερω καμια 20-30 σταθμους,τον RED δεν τον ξερω....Δεν πρόκειται για Πατρινό σταθμό αλλά για Αθηναϊκό και κατά την γνώμη μου από τους καλύτερους! (Παίζει μόνο ξένα)
Έχω την εντύπωση πως άκουσα σποτάκι για το ράλλυ ΕΚΟ και σε αθλητικό ραδιοσταθμό. -
Συγνωμη,εγω τον RED δεν τον ξερω,πρωτον,δευτερον 3-4 μερες μονο πριν τον αγωνα ,δεν μου ακουγεται καλα.....
τριτον,για να υποθετουμε οτι ακουστηκε και σε αλλους σταθμους ,πιθανοτερα δεν ακουστηκε σε αλλους σταθμους......
Εχω την εντυπωση οτι θα ηταν χιλιες φορες καλυτερα να μοιραζαν φυλαδια στα φαναρια,να κολαγαν αφισες,να κανανε αυτοκινουμενη διαφημιση, παρα τετοιο ραδιοφωνικο σποτακι.Για ποια καλη ενημερωση των Αθηναιων μιλαμε.Ψιλο-για τα ματια του κοσμου μου ακουγεται.
'Μα καναμε και ραδιοφωνικο σποτ' η καπως ετσι,συμφωνειτε?Πραγματικα ποιος ειναι ο RED?
Ξερω καμια 20-30 σταθμους,τον RED δεν τον ξερω....Κοίταξε να δεις: προσωπική μου άποψη είναι ότι η ραδιοφωνική διαφήμιση είναι πιο αποτελεσματική από αφίσες και φυλλάδια στα φανάρια.
Τώρα, όσον αφορά για το ποιος είναι ο RED: Οπως ξαναέγραψα και πιο πάνω είναι στην ΑΘΗΝΑ (και όχι στην Πάτρα), και είναι μέσα στους δέκα πρώτους σταθμούς σε ακροαματικότητα. Αν αμφιβάλλεις να κοιτάξω να βρω τα επίσημα στοιχεία περί ακροαματικότητας που δημοσιεύονται σε εφημερίδες και να τα αναφέρω.
Edit: Με πρόλαβε ο msamaro!
-
Το αστειο ειναι οτι για τα DRAGSTER κατ΄ελαχιστον κανουν και αφισες ΦΟΥΛ και ραδιοφωνικη διαφημιση.Και για τα DRIFT.
Που να κανανε κανενα ευρωπαικο αγωνα.........
Βεβαια εδω, εμεις οι αγωνιζομενοι 10-15 ημερες πριν τον αγωνα δεν ξεραμε ποιες θα ειναι οι ειδικες(μονο στο περιπου)
Ενω μια βδομαδα πριν τον αγωνα δεν θα τις βλεπουμε-εχουμε δει!!!!
Κοινως τον αγωνα μονο καμια 100(και πολλα λεω) ατομα μια βδομαδα πριν τον αγωνα τον γνωριζουν, οτι θα γινει, θα γινει εκει(περιοχη), θα γινει σε αυτες τις διαδρομες.
Κωμικοτραγικο δεν ακουγεται για τον 2ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΡΑΛΛΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? -
Ξέρει κανείς πώς μπορούμε να βρούμε τους χρόνους από την κατηγορία των Ιστορικών; Στο επίσημο site του αγώνα το απόλυτο τίποτα... Ούτε οι διοργανωτές δεν ενδιαφέρονται για την κατηγορία....;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ξέρει κανείς πώς μπορούμε να βρούμε τους χρόνους από την κατηγορία των Ιστορικών; Στο επίσημο site του αγώνα το απόλυτο τίποτα... Ούτε οι διοργανωτές δεν ενδιαφέρονται για την κατηγορία....;Πήγαινε στο Ελληνικό site στο Online και κλικάρισε στο Αποτελέσματα Ελληνικού πρωταθλήματος και στο Eligibility διάλεξε 'HISTORIC'.
Οχι ό,τι προφανέστερο παραδέχομαι...
-
Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν είχα προσέξει το 'Eligibility'
RALLY EKO.