-
Ανιγμαίνη αιπιστολί στον Πρόαιδρω τοις ΑιΘΕΑ
Αγαποιτέ κήριαι Μανιατώπουλαι,
Πείρα το θάρρρος να σας απεφθήνω αφτοίν τοιν αιπειστωλί αιν ώπσι του Ράλη ΕΚΟ κέ με αφορμοί τεις αναγνορείσοις. Με όλο το θάρρρος δοιλαδής και μετα συχοροίσεος ευ'οσων όλει κάνουν πρωτάσεις οίπα να κάμνο κε αιγώ!
Κήριαι Μανιατώπουλαι,
Εμοίς η αγονιζώμενει ηπωφαίρουμαι πωλί! Τραίχουμαι από το προεί έος το βράδοι για να μπωρούμαι να τραίχουμαι στους αγόνες. Κάμνουμαι πωλάς θοισήας !Έτσει δεν έχουμαι χρώνο να κάνουμαι σοσταίς δωκυμάς . Άμα δαι μας παιρειωρύζαιτε τας δωκυμάς σε ταίσερρα παιράσματα μας αλάξαται των αδώξαστων ! Εμοίς ώμος μώνο ταίσσερρα θα κάνουμαι και πάλυ! Με καταλαβέναιται εεε! Ώμος να τοις κάνομαι πειο εφχάριστα!
Ας πούμαι εφώσων θα έχαιτε φήλακες σε κάθαι οιδηκί , γιατεί να μοιν έχουν και καναίνα κουλουράκι , και κανά μαιζαιδάκι , μου αρέσοι πωλί το χταπωδάκοι με ουζάκοι , οιδικά στους Πετσάκι ! Έχοι ορέα θαία και πάοι το ουζάκοι! Θα το χαρούν η αγονειζώμενει , αν αίχαιται κε καφαί ,ανπσηκτικά κε αντοισυπτηκά θα οίνε ταίλια ! Με όλο το θάρρρος δοιλαδής και μετα συχοροίσεος!
Αιποίσις , δεν θα οίτω ταίλοιον να έχομε και καναίνα σαντουειτσάκοι! Μαιτά απώ ταίτια τραιχάλα μας ποιάνοι λειγούρα. Αιι κε γεια καμεια μπηρείτσα δεν θα λέγαμαιν ώχι! Ωχει πωλαίς ώμος! Μοιν ξαιγαιλαστούμαι κε μαιθήσουμε κε αίχομε άλα ντράβαλλα!
Έτσι κήριαι Μανιατώπουλαι μου! Με όλο το θάρρρος δοιλαδής και μετα συχοροίσεος!
Έτσοι νωμείζο θα λήσσωμαι το σωβαρότατων θαίμα τον αναγνορείσοις!
Σας ασπάζομε κήριαι Μανιατώπουλαι μου! Με όλο το θάρρρος δοιλαδής και μετα συχοροίσεος!
Οις αγονειζώμενως
Υ.Γ. Άμα μπωροίται μου σταίλναιται τοιν ακρειβοί διαδρωμοί στο πρωσοποικώ μου ημέιλ bost@denswnetemetipota.gr
Υ.Γ.2 Στον Πλατή μην το στοίλεις!
-
ΠΩ ΠΩ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ Ν4 ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΛΜ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑ , ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΛΜ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΛΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ .
ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΡΟΠΕΡΣΙΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕ Ο ΤΡΑΒΑΛΙΑ , ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΙΡΚΟΥΙ ΟΙ ΜΕΣΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ?ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΧΥΡΟΜΠΑΛΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ? ΘΑ ΦΤΙΑΧΘΟΥΝ ΤΕΧΝΙΤΑ ΕΣΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΑΓΓΛΙΑ ? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΕΑ , ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ?
ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ , ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ .
Υ.Γ. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΤΕ , ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ? , ΓΙΑΤΙ ΜΕ 900 ε ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΝΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΧΛΩΜΟΥΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ . ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ 450 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ......ΠΑΛΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Ε .................
ΑΡΧΗΓΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...........
-
Λονγκι,εχεις απολυτο δικιο οτι δεν ακουει κανεις,και πρακτικα γραφουμε για να συζηταμε και ελαφρως να σχολιαζουμε,ΑΛΛΑ και για τον μονο ανθρωπο που διαβαζει και γραφει-σχολιαζει-επικοινωνει που εχει αμεση σχεση-επαφη με την ΕΘΕΑ και τον προεδρο της, και που μπορει να διαφωνει,να λεει διαφορετικα η ιδια πραγματα με τους υπολοιπους,αλλα σιγουρα να συμμετεχει οσο μπορει,για τον Στρατη που παρολο που ειναι μαγαζι του,θα μπορουσε να απουσιαζει με την απλη δικαιολογια της δουλειας.Για ολους η σχεδον ολους τους υπολοιπους ειμαστε ευρω........
Το κριμα ειναι οτι απο οτι φαινεται το ΕΚΟ-ΕΛΠΑ προβλεπεται ως σχεδιαση να ειναι απιστευτο ως προς την επιλογη ειδικων και προσεξτε χλμ ειδικων-απλων!Ειναι κριμα να μας ξυνιζουν ολα τα υπολοιπα,αλλα συμβαινει.....
(Καλα και για τον Στρατη ευρω ειμαστε,5.3 καθε μηνα )
-
Οι αναγνωρίσεις θα είναι αυτές που λέει στην σελίδα μόνο;
Δηλαδή ίσα κι όμοια τα χιλιόμετρα ΕΝΟΣ αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ με ΔΥΟ αγώνες ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;;;
Αντιγράφω από την επίσημη σελίδα (όπως είναι την Τετάρτη 10/8/2005 στις 19.00 γιατί ενδέχεται να αλλάξει όπως πέρσι αναλόγως τα μποφώρ του Αιγαίου...)
Σάββατο 17 με Kυριακή 18 Σεπτεμβρίου 08:00 - 19:00
Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 08:00 - 19:00
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 08:00 - 16:00Αν εγώ θέλω να είμαι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της νομιμότητας και κινηθώ ΚΑΡΜΠΟΝ όπως λέει το ρόουντ μπούκ, χωρίς να ξεπεράσω πουθενά τα 70 χαώ ή το μέγιστο επιτρεπτό όριο, και ακολουθήσω ΚΑΘΕ τουλίπα, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μπρος πίσω, και τηρήσω και το ΩΡΑΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ, υπάρχει περίπτωση να προλάβω 4 περάσματα σε κάθε ειδική;;;;;;;
Υ.Γ. Θεωρήστε πως είμαι ο Σούπερμαν, δε χρειάζομαι ούτε διακοπή, ούτε φαγητό, ούτε να πιώ, ούτε να ουρήσω, ούτε βενζίνη να βάλω στο αμάξι μου. Απλά 750 χιλιόμετρα επί 4 (ίσον 3000) σε 2 μέρες με μέση ταχύτητα τα... 60 χαώ...
3.000 χιλιόμετρα διά 60 χιλιόμετρα ανά ώρα ίσον 50 ώρες συνεχούς οδήγησης. Ε, ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ 50 ΩΡΕΣ ΣΕ 41 ΩΡΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!Ωραία αρχίσαμε!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστούμε ξανά ΕΛΠΑ, άλλη μια φορά ξεπερνάς τον εαυτό σου!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν εγώ θέλω να είμαι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της νομιμότητας και κινηθώ ΚΑΡΜΠΟΝ όπως λέει το ρόουντ μπούκ, χωρίς να ξεπεράσω πουθενά τα 70 χαώ ή το μέγιστο επιτρεπτό όριο, και ακολουθήσω ΚΑΘΕ τουλίπα, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μπρος πίσω, και τηρήσω και το ΩΡΑΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ, υπάρχει περίπτωση να προλάβω 4 περάσματα σε κάθε ειδική;;;;;;;Ο άνθρωπος που σχεδίασε τον αγώνα λέει 'άνετα'
Υ.Γ. Θεωρήστε πως είμαι ο Σούπερμαν, δε χρειάζομαι ούτε διακοπή, ούτε φαγητό, ούτε να πιώ, ούτε να ουρήσω, ούτε βενζίνη να βάλω στο αμάξι μου. Απλά 750 χιλιόμετρα επί 4 (ίσον 3000) σε 2 μέρες με μέση ταχύτητα τα... 60 χαώ...
3.000 χιλιόμετρα διά 60 χιλιόμετρα ανά ώρα ίσον 50 ώρες συνεχούς οδήγησης. Ε, ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ 50 ΩΡΕΣ ΣΕ 41 ΩΡΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!Δηλαδή στις αναγνωρίσεις:
ο Κάνεις όλα τα χιλιόμετρα του αγώνα και όλες τις απλές (ακόμα και τα πήγαινε-έλα στα Service / Εκκίνηση / Τερματισμό)
ο Δε λαμβάνεις υπόψη πως οι ειδικές επαναλαμβάνονται και τις αναγνωρίζεις μία φορά
ο Δεν ακολουθείς ποτέ κάποιο εναλλακτικό δρομολόγιο ή κάποιο άλλο γκρουπάρισμα των ειδικών (πχ. Ευρωστίνα-Φενεός-Καλάβρυτα) και δεν εκμεταλλεύεσαι ειδικές που γίνονται και προς τις δύο κατευθύνσεις και άρα μπορείς να γράφεις προς τη μία επιστρέφοντας για την άλληΜάλιστα Αν είναι να διαφωνείς με επιχειρήματα, θεμιτό. Αν είναι να διαφωνείς για να διαφωνείς με επιχείρημα λανθασμένη αριθμητική πρώτης δημοτικού, άστο καλύτερα
H δική μου αριθμητική λέει: την πρώτη μέρα 150 χλμ. ειδικών αλλά όλες είναι διπλές, οπότε 75 χλμ. Τη δεύτερη ημέρα 140 χλμ. ειδικών και όλες πλην μίας διπλές, οπότε άλλα ας πούμε 85 χλμ. Σύνολο 160 χλμ. ειδικών για αναγνωρίσεις. Επί 4 περάσματα, 640 χλμ. ειδικών και ας πούμε μαζί με τις συνδετικές διαδρομές επί δύο (που το βρίσκω πολύ), 1200 χλμ. τα οποία πρέπει να βγουν σε 11+11+11+8 = 41 ώρες. ΜΩΤ = 29,2 χλμ/ώρα. Εφικτότατο μου ακούγεται.
Δεν θέλω να πάρω θέση στον 'πόλεμο των αναγνωρίσεων' αλλά δεν μπορώ να βλέπω ακυρότατα 'επιχειρήματα'.
-
Για να κάνω και μια μελετημένη πρόβλεψη...
Ο Σελινούντας είναι η Φτέρη ανηφόρα. Το πολύ να ξεκινάει από τον κόμβο, θα δούμε μέχρι πού μπορεί να φτάνει...
Ο Πριόλιθος είναι γνωστός, μεγαλύτερος δεν γίνεται χωρίς να κόψεις χωριά που συνήθως δεν κόβονται...
Τα Καλάβρυτα τώρα είναι δρόμος που συνδέει τα Καλάβρυτα προς Αίγιο για να πάμε στο Σέρβις. Λογικά είναι το Διακοφτό ανάποδα. Ο Τερματισμός το πολύ να είναι στην Εθνική, ενώ η αφετηρία μπορεί να είναι μέχρι πολύ κοντά στο χωριό για να βγούνε περισσότερα τα χιλιόμετρα. Προσοχή, στην μπλέ γραμμή (καρμπόν εξυπνάδα από το 2002...) φαίνεται πως τερματίζει στο ακρωτήριο Πούντα, οπότε ίσως αλλάζει λίγο η διαδρομή.
Οι παραπάνω ειδικές πρέπει να βγούνε 150 χιλιόμετρα. Κοινώς ο Πριόλιθος όσο είναι (καμιά 15αριά χμ), μετρήστε τα Καλάβρυτα από χωριό ως εθνική (22 συν από χωριό ως τη μονή που συνήθως ήταν, σύν και λίγο διαφορετικό στο τέλος λίγο εξτρά μήκος), και για Σελινούντα από τερματισμό Φτέρης μέχρι όσο φτασει για να συμπληρωθούν τα χιλιόμετρα. Εικάζω πως θα είναι πακέτο με Πετσάκους με το χωριό της Φτέρης μέσα! (κάπου 30 χμ στο σύνολο).
Οπότε έχουμε 15 και 30 ίσον 45, και τα υπόλοιπα θα είναι τα Καλάβρυτα.Πάμε τώρα για τη δεύτερη μέρα. Εδώ έχουμε 140 χιλιόμετρα.
Πρώτη η Ευρωστίνα. Αφού ακολουθεί Φενεός, λογικά θα είναι η ίδια του 2002. Ούτε πιο πριν να αρχίσει είναι λογικό, ούτε παίρνει να τερματίσει αργότερα. 20 χιλιόμετρα ήταν τότε, οπότε ως επαναλαμβανόμενη εδώ ειναι τα 40.Δεύτερος ο Φενεός. Το 2002 τερμάτιζε στα Λυκούρια με 17 χιλιόμετρα, αλλά είχε την ειδική Λυκούρια που η μισή (και βάλε) ήταν παλιά εθνική. Αφενός δύσκολο να κλείσει, αφετέρου βγάζει ΤΡΕΛΛΗ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ μέση ωριαία. Οπότε εικάζω να μπαίνει το χωριό Λυκούρια μέσα, και να τερματίζει λίγο πριν την Εθνική!! Το κόβω χοντρά χοντρά στα 22 χμ. Επαναλαμβανόμενο, οπότε ιδού άλλα 44 χμ, 84 σύνολο!
Τρίτη ειδική η Κλειτορία. Μπορεί να πηγαίνει Καλάβρυτα μέσω Λουσσών, ή ανάποδα τους Πετσάκους. Η Μπλέ γραμμή (ιερό ευαγγέλιο ) δείχνει πως υπάρχει διέλευση μέσω Λουσσών!! Οπότε αφού δεν χρειάστηκε την πρώτη μέρα, άρα ταρατατζούμ ταρατατζούμ ιδού η ειδική... Λογικά θα ξεκινάει από εκεί που το 2002 ξεκίναγε η ειδική των Λουσών, ενώ από μήκος μπορεί να είναι 15 χιλιόμετρα μέχρι τη στροφή του χιονοδρομικού (όπως το 2002), ή και να κατεβαίνει μέχρι τα Καλάβρυτα, στον τόπο θυσίας. Αυτό είναι άλλα 9 χιλιόμετρα; Δε θυμάμαι... Τέλοσπάντων, αποφασίστε όπως νομίζετε, πολλαπλασιάστε το αποτέλεσμα επί δύο και έχετε τα χιλιόμετρα ως τώρα. Κατά ελάχιστο είναι 15 χιλιόμετρα, επί δύο 30 οπότε 114 σύνολο. Μας λείπουν άλλα 26 χιλιόμετρα (εκτός αν η Κλειτορία είναι μεγαλύτερη)
Τέταρτη, τελευταία και μη επαναλαμβανόμενη ειδική οι Κορφές. Οι Κορφές είναι ένα χωριό πριν τους Πετσάκους όπως ερχόμαστε από Καλάβρυτα. Δεδομένου πως ερχόμαστε από Κλειτορία η φορά είναι προς Πετσάκους. Το υπολογίζω να είναι η διαδρομή Κορφές - Πετσάκοι. (υπολογίστε και τα ανάλογα χιλιόμετρα...) Διαδρομή με κατολισθίσεις και αδύνατο χώρο για θεατές, και μιας και είναι μη επαναλαμβανόμενη φαντάζομαι μπήκε για να βγούνε τα χιλιόμετρα ΚΑΙ ΜΟΝΟ...
Για να δούμε, τι έπιασα;; (στοίχημα πως είναι καλό, όπως το 2002 που κυνηγαγα την μπλέ γραμμη χωρίς καν να έχει χάρτη στο φόντο, όλο λευκό!!! )
Καλές αναγνωρίσεις και σιδεροκέφαλοι!!!
Α! Για να είστε νόμιμοι δεν έχετε πάει Καλάβρυτα εδώ και χρόοοοοοοοοοοοοοοοονια, αφού ΟΛΟΙ οι γύρω τους δρόμοι έχουν υπάρχει ειδικές μετά το 2000... -
Αυτό που ακούγετε περίεργο είναι οτι για 2ημερο αγώνα δίνετε ο ιδιος αριθμος ημερών για αναγνωρίσεις όπως και σε ενα μονοήμερο. Δηλ ΣΚ, και Πεμπτη Παρασκευή πριν τον αγώνα. (Αν δεν κάνω λάθος στο βόλο έδωσαν ακόμα και Σάββατο πρωί)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν εγώ θέλω να είμαι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της νομιμότητας και κινηθώ ΚΑΡΜΠΟΝ όπως λέει το ρόουντ μπούκ, χωρίς να ξεπεράσω πουθενά τα 70 χαώ ή το μέγιστο επιτρεπτό όριο, και ακολουθήσω ΚΑΘΕ τουλίπα, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μπρος πίσω, και τηρήσω και το ΩΡΑΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ, υπάρχει περίπτωση να προλάβω 4 περάσματα σε κάθε ειδική;;;;;;;
Ο άνθρωπος που σχεδίασε τον αγώνα λέει 'άνετα'
Parole, parole, parole......
Όποιος έχει κάνει αγώνα ξέρει, όποιος δεν έχει διαβάζει την απόδειξη που έβαλα...
3.000 χιλιόμετρα διά 60 χιλιόμετρα ανά ώρα ίσον 50 ώρες συνεχούς οδήγησης. Ε, ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ 50 ΩΡΕΣ ΣΕ 41 ΩΡΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!Δηλαδή στις αναγνωρίσεις:
- ο Κάνεις όλα τα χιλιόμετρα του αγώνα και όλες τις απλές (ακόμα και τα πήγαινε-έλα στα Service / Εκκίνηση / Τερματισμό)
- ο Δε λαμβάνεις υπόψη πως οι ειδικές επαναλαμβάνονται και τις αναγνωρίζεις μία φορά
- ο Δεν ακολουθείς ποτέ κάποιο εναλλακτικό δρομολόγιο ή κάποιο άλλο γκρουπάρισμα των ειδικών (πχ. Ευρωστίνα-Φενεός-Καλάβρυτα) και δεν εκμεταλλεύεσαι ειδικές που γίνονται και προς τις δύο κατευθύνσεις και άρα μπορείς να γράφεις προς τη μία επιστρέφοντας για την άλλη
- Ναι, απαγορεύεται, ή ενοχλεί τον διοργανωτή;;;;
2)Το ότι είναι επαναλαμβανόμενες έχεις δίκιο πως θα βγάλει 2 ολόκληρα περάσματα και όχι 4, λάθος υπολογισμός. Οπότε θα πρέπει να οδηγούμε ΜΟΛΙΣ 25 ώρες και όχι 50 όπως είπα νωρίτερα... Βέβαια το να βγάλεις μέση ωριαία 60 με μέγιστη 70 είναι λίγο τραβηγμένο, όπως και το να μην φας, πιείς, ξεκουραστείς, ανεφοδιαστείς, οπότε πάλι ΟΡΙΑΚΑ βγαίνει, ΑΝ βγαίνει...
Βάλε κάτω τα νούμερα και δες το...- Εσύ πως γκρουπάρεις Ευρωστίνα - Φενεό χωρίς να μπείς ανάποδα σε ειδική;;
Μήπως Σελινούντα - Πριόλιθο; Ψάξε το και δες το: Είτε που πας ανάποδα σε ειδική, είτε που ακολουθείς το ρόουντ μπούκ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ διαδρομές υπάρχουν, λιγότερες σε ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΧΙ!
Μάλιστα Αν είναι να διαφωνείς με επιχειρήματα, θεμιτό. Αν είναι να διαφωνείς για να διαφωνείς με επιχείρημα λανθασμένη αριθμητική πρώτης δημοτικού, άστο καλύτερα
Ομοίως απαντώ και σε εσένα.
Αν είναι να μιλήσουμε με επιχειήματα ευχαρίστως, απλά τα νούμερα που έβαλα, πρώτης δημοτικού όπως τα λες. Όποιος τα αμφισβητεί απλά ποτέ δεν την τελείωσε.Αν από την άλλη θες να κάνεις πόλεμο εντυπώσεων δικαίωμά σου (πολλά από τα παραπάνω σου είτε αυτο μου βγάζουν είτε παράλογα αμυντική στάση σε κάτι που δεν βλέπω να έχεις λόγο να αμυνθείς...).
Εγώ απλά σου θυμίζω πως και πέρσι με κατηγορούσες για τα ίδια, και ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΤΕ δεν είπες ποιές για παράδειγμα ήταν οι πλούσιες παροχές των ξένων όπως είχες πει πως θα έκανες, παρόλο που στο θύμισα αρκετές φορές, μέχρι αρκετό καιρό μετά τον αγώνα....
H δική μου αριθμητική λέει: την πρώτη μέρα 150 χλμ. ειδικών αλλά όλες είναι διπλές, οπότε 75 χλμ. Τη δεύτερη ημέρα 140 χλμ. ειδικών και όλες πλην μίας διπλές, οπότε άλλα ας πούμε 85 χλμ. Σύνολο 160 χλμ. ειδικών για αναγνωρίσεις. Επί 4 περάσματα, 640 χλμ. ειδικών και ας πούμε μαζί με τις συνδετικές διαδρομές επί δύο (που το βρίσκω πολύ), 1200 χλμ. τα οποία πρέπει να βγουν σε 11+11+11+8 = 41 ώρες. ΜΩΤ = 29,2 χλμ/ώρα. Εφικτότατο μου ακούγεται.
Αν έχεις εφεύρει την διακτίνιση από ειδική σε ειδική όπως στο Σταρ Τρέκ εφικτότατο!!!
Εγώ στην πρώτη δημοτικού δεν έμαθα να την χρησιμοποιώ ακόμα...
Έτσι από τον τερματισμό της μίας ειδικής κάνω ΑΡΚΕΤΑ χιλιόμετρα ως την εκκίνηση της άλλης...Αν ξέρεις κάποιο κόλπο, πες το και σε μας!
Δεν θέλω να πάρω θέση στον 'πόλεμο των αναγνωρίσεων' αλλά δεν μπορώ να βλέπω ακυρότατα 'επιχειρήματα'.
Το μόνο άκυρο ήταν η διακτίνιση, αλλά στην ουσία του δεν ήταν δική μου ιδέα...
Θέση πήρες ξεκάθαρα, δεν χρειάζεται να πάρεις πλέον! -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Αυτό που ακούγετε περίεργο είναι οτι για 2ημερο αγώνα δίνετε ο ιδιος αριθμος ημερών για αναγνωρίσεις όπως και σε ενα μονοήμερο. Δηλ ΣΚ, και Πεμπτη Παρασκευή πριν τον αγώνα. (Αν δεν κάνω λάθος στο βόλο έδωσαν ακόμα και Σάββατο πρωί)pavlos, ίδιο πράγμα **ΕΝΑΣ **αγώνας κυπέλλου, ίδιο **ΔΥΟ **αγώνες πρωταθλήματος.
Ίσως και να μην είναι ίδιο... Στον Κυπέλλου με το ζόρι βγαίνουν πέρα οι αναγνωρίσεις, ενώ εδώ μας λένε πως θα είναι Α-ΝΕ-ΤΑ!!!
-
GeorgeTabs, θέλεις πάντοτε να έχεις τον τελευταίο λόγο ε ? Κανένα πρόβλημα, σου τον αφήνω, όσοι έχουν τελειώσει την πρώτη δημοτικού ξέρουν να κρίνουν.
Αντε γειά
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ο Δε λαμβάνεις υπόψη πως οι ειδικές επαναλαμβάνονται και τις αναγνωρίζεις μία φορά
ο Δεν ακολουθείς ποτέ κάποιο εναλλακτικό δρομολόγιο ή κάποιο άλλο γκρουπάρισμα των ειδικών (πχ. Ευρωστίνα-Φενεός-Καλάβρυτα) και δεν εκμεταλλεύεσαι ειδικές που γίνονται και προς τις δύο κατευθύνσεις και άρα μπορείς να γράφεις προς τη μία επιστρέφοντας για την άλληΛΑΘΟΣ-ΛΑΘΟΣ(αυτό που εγραψα!!! πρίν)δεν ειχα μελετήσει καλά
Πραγματι, βγαίνει ευκολα!!!
Πάντως το πέρα-δώθε στην ασφαλτο πρέπει να επιτραπεί θα μειώσει δραματικά το κόστος!!!!!! -
Δεν μπορω να αμφισβητησω οτι ο αγωνας μπορει ναναι εξαιρετικα ενδιαφερων οδηγικα και τελεια οργανωμενος, αφου εχει επιστρατευθει σχεδον ολο το οργανωτικο δυναμικο. Ομως:
- Αν αυτη η παρωδια χαρτη και πληροφοριων ηταν αυτη που επρεπε να ειναι, δεν θα παρισταναμε τωρα τις Πυθιες και δεν θα ειχαμε αυτες τις αντεγκλεισεις που διαβαζω πιο πανω.
- Δεν θα υπηρχαν ανθρωποι που ξερουν (π.χ. Νασος) και ανθρωποι που δεν ξερουν (π.χ. ολοι εμεις εκτος νυμφωνος), με αποτελεσμα και αισθημα αδικιας να δημιουργειται και εξ αυτου μεταξυ μας κοντριτσες να προκυπτουν.(Νασο, το εκτος νυμφωνος ΔΕΝ ειναι μπηχτη,σου δινω τον λογο μου)
- Χρονικα, τωρα που σχεδον ολοι εχουμε διακοπες, κι οι δρομοι στα βουνα ειναι σχεδον αδειοι, θα μπορουσαμε να κανουμε ηρεμα και καλα μερος των αναγνωρισεων, η ενα απλο γραψιμο, κι ετσι να ξαλαφρωσουν οι υποχρεωσεις εκεινων των ημερων. Αρκει να εφαρμοζοταν η προταση μου
- Σκεφτειτε την επιβαρυνση των δρομων και των χωριων εκεινες τις μερες
και συγκρινετε την μ αυτη που θα υπηρχε αν ο χρονος ηταν απλωμενος μεσα σ ολο τον Αυγουστο ας πουμε. - Οι δρομοι που θα χρησιμοποιηθουν,απ οσο γνωριζω, ελεγχονται συνεχως απο την τροχαια. Ετσι, οποιος απο μας θα εκανε ταρζανιες, ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα αντιμετωπιζε τις συνεπειες.
Στα του αγωνα τωρα. Ειναι εξυπνο για μερικους, αστοχο ομως για τους πολλους, να λεμε οτι ο αγωνας ειναι τελειος κι αυτοι ασχολουνται με τις
αναγνωρισεις. Οι αναγνωρισεις ειναι ενα βασικο συστατικο του αγωνα και της ασφαλειας τους ,κι οσοι τις υποτιμουν η δεν ξερουν η εχουν αλλοτρια συμφεροντα. Τελεια και παυλα.
Παμε παρακατω, οσο κι αν γινομαι ενοχλητικος. (Γι αυτους που με θαβουν πισωπλατα θα μιλησω αλλη φορα)
1.Ειναι γεγονος οτι φαγαμε μια χοντρη προσβολη σαν αγωνιζομενοι (το αιτιολογω σε προηγουμενη δημοσιευση) κι ο ΣΟΑΑ μας το περναει εξ απαλων ονυχων - Ειναι γεγονος οτι ενω εχουμε επανειλημμενα πρτοβληματιστει με το θεμα των αναγνωρισεων, ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ,ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ, τετοια που να λυνει το θεμα και να δειχνει μια αποφασιστικοτητα του Συνδεσμου, στο να λυθουν εδω και τωρα ορισμενα προβληματα.
Σαν ενεργο μελος του ΣΟΑΑ (και το τονιζω για να μην ακουσω κανενα κουφο του στυλ 'δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις') ζηταω να ανασκουμπωθει το Συμβουλιο και θα θεσει επιτακτικα θεματα και λυσεις. Μπορει για διαφορους λογους μερικοι να μην εκδηλωνονται,ομως ολοι μεσα τους εχουν την ευαισθησια να πικραινονται οταν προσβαλλονται, μειωνονται, αδικουνται, και το πρωτο του μελημα θα επρεπε να ειναι η πραστασια του αθληματος και των αθλητων-μελων του απο την ανυποληψια
Καλημερα σ ολους..
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
2. Δεν θα υπηρχαν ανθρωποι που ξερουν (π.χ. Νασος) και ανθρωποι που δεν ξερουν (π.χ. ολοι εμεις εκτος νυμφωνος), με αποτελεσμα και αισθημα αδικιας να δημιουργειται και εξ αυτου μεταξυ μας κοντριτσες να προκυπτουν.(Νασο, το εκτος νυμφωνος ΔΕΝ ειναι μπηχτη,σου δινω τον λογο μου)Για τη διαδρομή του αγώνα ξέρω αυτά ακριβώς που ξέρετε και εσείς. Το μόνο που ξέρω παραπάνω (επειδή έχει σημασία για τη δουλειά μου) είναι που είναι το tyre zone. Και δεν θέλω να εμπλακώ ξανά σε αυτή την ιστορία, το έκανα μόνο επειδή ένιωσα να προσβάλλεται η νοημοσύνη όλων μας. Το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρος είναι πως οι αποφάσεις ΔΕΝ λαμβάνονται 'ελαφρά τη καρδία' και χωρίς σκέψη για τους αγωνιζόμενους.
-
Ο χρήστης . Το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρος είναι πως οι αποφάσεις ΔΕΝ λαμβάνονται 'ελαφρά τη καρδία' και [b έγραψε:
χωρίς σκέψη για τους αγωνιζόμενους.[/b:2e9wakkg]
ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ......ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ .........
ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ? ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΒΟ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ 1600 ?
(ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ , ΓΙΑΤΙ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ , ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ).Υ.Γ. ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΝΕ ΑΕΡΙΔΕΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΝΤΕ ΖΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
-
Eπειδη πρεπει να το ριξουμε στο αστειο και κακως παρασυρομαστε και το σοβαρευουμε,
ΠΟΥΛΑΩ γραπτα του ραλλυ ΕΚΟ-ΕΛΠΑ 2005 εναντι σεβαστου ποσου, για αξιοπρεπεις χρονους εντος δρομου ,με πιθανη αγορα οικοπεδου στο Διακοφτο.Οσοι ενδιαφερομενοι,πληροφοριες εντος.
Πακετο μαζι με τα παραπανω δυο αλεξιπτωτα και δυο ζευγαρια γυαλιων ray-ban αυθεντικα.Κυριε Πλατη ,αυτα που λετε ειναι πολυπλοκα,θα τους μπερδεψετε,μην τα λετε.
Λεγεται οτι μαζι με τις καμερες που εχει παραγγειλει το κρατος για τις εθνικες οδους,εχουν παραγγελθει και αλλες τοσες με αποδεκτη την ΕΛΠΑ.
Ακομα δεν γνωριζουμε που προτιθεται να τις χρησιμοποιησει.
....Χορηγος της κινησης αυτης η ΕΚΟ..... -
Βρε Νασο,νταξει μπορει να εχει αδικο ο Γιωργος,μπορει οχι κλπ.
Το θεμα ειναι οτι οι μεν λενε: καλα,καθονται και ασχολουνται μονο με τις αναγνωρισεις?
Και οι δε ομως λενε:αντι να ασχολουμαστε με τον αγωνα θα ψαξουμε να πιεστουμε να δουμε πως θα βγαλουμε τις αναγνωρισεις?
Λες και κανουμε αλλον αγωνα κατα τις ημερες των αναγνωρισεων,αυτον των Ιστορικων,πως το λενε, regularity?Ε,οχι και ετσι για το χομπι μας...
Α,συγνωμη,για το ψωμι μας εννοουσα.(Παρεπιμπτωντος Νασο με μεση ωριαια 29,2 που λες δεν βγαινει !!!!!!!Πιστεψε με.Με ποσα περναω το πρωτο περασμα,ξερεις? και με ποσα τσεκαρω μετα ?Καθε ποτε σταματαω?)
-
Ασε που αν πηγαιναν ολοι τυπικοι για να εξαντλησουν τις ωρες δοκιμων,ωστε να βγει περιπου η μεση ωριαια που λεμε,περιπου 30χλμ/ωρα,τοτε ο 60ος αγωνιζομενος θα εχανε μια ωρα και ,δοκιμων καθε μερα.Αλλα τι λεω ,ολα υπολογισμενα ειναι ,και οτι ολοι ειναι παρανομοι,και εχουν γραψει τις ειδικες,και πλεον ολοι ψιλοτεζα θα πανε κ.α.
Τα υπολογισαμε ολα και οι αναγνωρισεις βγαινουν ανετα,εγγυημενα πραγματα.Δεν χρειαζεται σχολιο,αστειο ηταν,ολιγον τι πικρο.
(Νασο,μην τυχον το παρεις οτι παει για σενα,σε τσακισα )
-
Ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις αναγνωρίσεις: θα βγει συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα επιτρέπει συγκεκριμένες ειδικές κάθε ημέρα αναγνωρίσεων, ουσιαστικά ξεχωριστά τα σκέλη. Δεν θα επιτρέπονται λοιπόν ανάποδα ειδικές και δεν θα επιτρέπεται διαφορετική ομαδοποίηση των ειδικών Και πάλι τα συνολικά χλμ. για τα 4 περάσματα είναι κάτω από 1500.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται για τους Ελληνες αγωνιζόμενους τα 4 περάσματα να είναι από ανεπαρκή έως επικίνδυνα αλλά για τον Basso (ο οποίος δεν έχει ξαναέρθει στην Ελλάδα, γιαυτό δεν λέω τον Jean-Joseph) να είναι ΟΚ
Από εκεί και πέρα, επειδή δεν είναι δική μου δουλειά, παρακαλώ τον sx που έχει ενεργή εμπλοκή στη διοργάνωση του αγώνα να μεταφέρει τους προβληματισμούς αυτού του θέματος εκεί που πρέπει.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
1.Ειναι γεγονος οτι φαγαμε μια χοντρη προσβολη σαν αγωνιζομενοι (το αιτιολογω σε προηγουμενη δημοσιευση) κι ο ΣΟΑΑ μας το περναει εξ απαλων ονυχων
2. Ειναι γεγονος οτι ενω εχουμε επανειλημμενα πρτοβληματιστει με το θεμα των αναγνωρισεων, ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ,ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ, τετοια που να λυνει το θεμα και να δειχνει μια αποφασιστικοτητα του Συνδεσμου, στο να λυθουν εδω και τωρα ορισμενα προβληματα.
Σαν ενεργο μελος του ΣΟΑΑ (και το τονιζω για να μην ακουσω κανενα κουφο του στυλ 'δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις') ζηταω να ανασκουμπωθει το Συμβουλιο και θα θεσει επιτακτικα θεματα και λυσεις.Θα πρεπει να σου γνωρισω καποια πραγματα που φαινεται αγνοεις
το 2000 ειχαν ανακοινωσει τη διαδρομη του ραλλυ ελπα [χαλκιδικης τοτε] με αριθμους, ουτε καν με ονοματα και χωρις χαρτες. Δεν θυμαμαι κανεναν να..... προσβληθηκε αντιθετως η πλειοψηφια εμεινε ικανοποιημενη επειδη περιοριζοντουσαν οι μετακινησεις ,αρα και τα εξοδα, για ολους, και εχει και αλλα καλα που δεν μπορεσαμε να πουμε εκεινο το βραδυ...
Δεν θα πρεπει να αναγνωριζουμε τους εαυτους μας ως το κεντρο του κοσμου, και επειδη μας κατεβηκε μια ιδεα πρεπει με το ζορι να υιοθετηθει απο ολους
Αληθεια ο SORDO απο την Ισπανια ποσες παρανομες δοκιμες εκανε στην Φινλανδια........... ? Μην κανεις το λαθος και μου ανακατεψεις παλι
την εκμαθηση με την προπονηση και με το φορμαρισμα που ειναι τρια διαφορετικα πραγματα....Οσο αφορα την προταση σου για τις δοκιμες [ κατ΄εμε σαν αγωνιζομενος ,και μονο, την θεωρω ανεδαφικη και οπισθοδρομικη] ,απο οσο γνωριζω,την κατεθεσες απ΄ευθειας στην εθεα οποτε καλο θα ειναι να ενημερωσεις εαν σου απαντησαν και τι?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
- Οι δρομοι που θα χρησιμοποιηθουν,απ οσο γνωριζω, ελεγχονται συνεχως απο την τροχαια.
Αυτο το εγραψες για αστειο φανταζομαι
'Τροχαια στους Πετσακους' θυμιζει το παλιο 'Αλβανος τουριστας'
RALLY EKO.