-
hunter ο ποπολαρος εχει φαει σουτ απο πολλα φορουμ που μιλαγε κατ'αυτο τον τροπο,
υποστηριζοντας ανυποστατες ανοησιες της φαντασιας του,
και μαλλον νομιζει οτι φταιω εγω..
εγω παντως, προσωπικα δεν εχω με μηδενικα. -
Ουφ!!!
Καταντησε κουραστικο.Υπαρχουν και τα pm. -
Τα θερμά μου συγχαρητήρια!
-
ποπογλαρε,
με 32 χιλιομετρα που δηλωνεις οτι εχεις κανει ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν εισαι σε θεση να ξερεις καν τι λαστιχο παει καλυτερα.
για τις αλλες σου προτασεις δε,
και ειδικα με το στυλ που τις εγραψες,
ειναι πασιφανες οτι απλα ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙεπειδη μερικοι κανουνε χομπυ το να αντιγραφουνε οτι διαβαζουνε και να το οικιοποιουνται,
αυτο δεν παει να πει οτι εχουνε δικιο.ειδικα δε, οταν γραφουνε με τετοιο προσβλητικο τροπο τις αερολογιες τους,
γινονται προσβλητικοι ακομα και χωρις να βρισουνε.οσο για τις βρισιες, επειδη ουτε φιλοι ειμαστε, ουτε ισοι αλλα ουτε και ομοιοι,
και επειδη εγω δεν συνηθιζω να κλεινω τις υποθεσεις που καποιος με προσβαλει, μεσω ιντερνετ,
επιφυλασομαι να σε βρω κι απο κοντα καποια στιγμημεχρι τοτε, το νου σου και το νουνου σου
-
Ψυχραιμία παίδες!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
:-?ποπογλαρε,
με 32 χιλιομετρα που δηλωνεις οτι εχεις κανει ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν εισαι σε θεση να ξερεις καν τι λαστιχο παει καλυτερα.
για τις αλλες σου προτασεις δε,
και ειδικα με το στυλ που τις εγραψες,
ειναι πασιφανες οτι απλα ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙεπειδη μερικοι κανουνε χομπυ το να αντιγραφουνε οτι διαβαζουνε και να το οικιοποιουνται,
αυτο δεν παει να πει οτι εχουνε δικιο.ειδικα δε, οταν γραφουνε με τετοιο προσβλητικο τροπο τις αερολογιες τους,
γινονται προσβλητικοι ακομα και χωρις να βρισουνε.οσο για τις βρισιες, επειδη ουτε φιλοι ειμαστε, ουτε ισοι αλλα ουτε και ομοιοι,
και επειδη εγω δεν συνηθιζω να κλεινω τις υποθεσεις που καποιος με προσβαλει, μεσω ιντερνετ,
επιφυλασομαι να σε βρω κι απο κοντα καποια στιγμημεχρι τοτε, το νου σου και το νουνου σου
στρατηγο τον εχεις κανει..........
-
ΕΛΕΟΣ.
Βριστειτε μεσω πμ.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
λοιπον βλακακο , πρωτα θα ρωτας , πρωτα θα μαθαινεις και υστερα θα καθεσαι να βγαζεις αποψη για τον αλλον.......
μου κανες και το οκταβια αμαξι........Καταρχη ποπολαρε μιλας για το Νο 1 αμαξι σε πωλησεις στη κατηγορια του.
Κατι ξερουν ολοι αυτοι που το εμπιστευονται.Κατα δευτερο επειδη και αλλου εκτοξευεις τετοιους χαρακτηρισμους δε μας λες ρε εξυπνακια τι αμαξι εχεις ετσι για να κανουμε ολοι εδω μια συγκριση??
Κατα τριτο οδηγησες ενα αμαξι για 64 χλμ και εβγαλες αμεσως τα συμπερασματα σου.
Να προτεινουμε στο Καββαθα να σε παρει δοκιμαστη στους 4Τ κιαν αρνηθει να το πουμε και στον Jean Todt να σε παρει στη Ferrari γιατι οπως φαινεται καποιο προβλημα αντιμετωπιζουν στο Μαρανελο τωρα τελευταια....Αλλα πριν σε παρουν ολοι αυτοι να προσεχεις μη σε παρουν με τις ντοματες
μιας και ειναι καλοκαιρι και σε φανε οι μυγες.Κατα τελος γιατι μου ερχεται στο νου ο κλασσικος τυπος ΞΕΡΟΛΑ που με αφορισμους διανθισμενους με καποια ρητα των οποιων ουτε καν την εννοια δε γνωριζει (βλ.υπογραφη ποπολαρου)
περιφερει την αγνοια και την αμαθεια του μπας και καποιος τον προσεξει και του δωσει καποια αξια....Στο χωριο μου λενεΟ ΤΕΝΕΚΕΣ οσο πιο αδειος ειναι τοσο πιο πολυ θορυβο κανει.Ειδικα οταν ειναι και ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ....
-
-
Πλάκα πού έχουνε μερικοί ρε!!!
Κριέζα έ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:lol:
Πλάκα πού έχουνε μερικοί ρε!!!Πραγματι......
Κριέζα έ;
Γιατι HUNTER που βλεπεις το αστειο και μου βγαζεις τη γλωσσα??
-
θα ακολουθησω την συμβουλη του φιλου Hunter ...........
πολυ απλα δεν μιλαω.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα ακολουθησω την συμβουλη του φιλου Hunter ...........πολυ απλα δεν μιλαω.......
Μου επιτρέπετε?
Έχοντας την τιμή να γνωρίσω από κοντά και τους δυο σας, έστω και για λίγο, διαπίστωσα ότι είστε ωραίοι τύποι, θερμόαιμοι, με τρέλα για το αυτοκίνητο. Καλό θα ήταν όμως να μην ξεφεύγει το στόμα (ή το πληκτρολόγιο) σε εκφράσεις προσβλητικές για τον άλλο. Κι αν έστω γίνει κάποτε, ένα 'συγνώμη' Γιάννη (ποπολάρε) δεν είναι κακό, πιστεύω ήταν φάουλ οι χαρακτηρισμοί σου.
Είμαι σίγουρος (σε αντίθεση με εσένα Πετράν) ότι αν γνωριστείτε κάποτε θα τα βρείτε σίγουρα. Ας είναι αυτό εδώ το τελευταίο οφτόπικ ποστ σε αυτό το θέμα.
Τι Λάστιχα για Skoda Octavia Turbo 4x4 (edited apo RS)