-
Γνωριζει κανεις αν ο Συλλογος Μοτοσυκλετιστων (η κατι τετοιο τελος παντων) εχει παρει θεσει πανω σ αυτο το θεμα, καθως και αν σκοπευει να προβει σε καποιες ενεργειες???
-
Ευτυχώς στο crypton έχω με τις παλιές διαστάσεις. Αν είναι να πάρω άλλο και να βάλω τις νέες τύπο τηλεόραση μη φάνε. Έχει να φαει τσάκισμα στις ακρες. Θα την ξεσκίσω και στις γρατζουνιές και αν μου λένε θα τους λέω από πτώση είναι ή ότι με τρακάραν στο πίσω μέρος ή κάτι θα βρω και δεν πρόλαβα να την ισιώσω. Καλύτερα να την κάνω ρεμάλι από το τσαλάκωμα παρά να είναι σε αυτό το χάλι που τις δίνουν. Τώρα θα μου πεις το μότο να είναι γυαλισμένο και τη πινακίδα σε μαύρα χάλια Τα παράπονά στο υπουργείο που βάλθηκε να μας στραβώσει με το μέγεθος των αριθμών και να μας τρελανει με το μέγεθος των πινακίδων.
-
Εγω παιδια εφτιαξα μια οπως ακριβως ειναι η παλια με 10 ευρω στην Αγιου Κωνσταντινου, την εβαλα κανονικα στο μηχανακι με πλαισιο και τρεις βιδες και στη θεση της σφραγιδας κολλησα το σημα. Αν ειμαι παρανομος τοτε αυτος που τις φτιαχνει τι ειναι και γιατι του το επιτρεπουν???
-
Λοιπόν, έχω παραμελήσει το μέτρημα που υποσχέθηκα, αλλά δεν το έχω ξεχάσει...
Μας έπιασε ο χειμώνας και το γύρισαν όλοι σε 4τροχο...Πάντως οι Ιταλικές είναι αρκετά έως πολύ μικρότερες από τις Ελληνικές!!!
Οι δε Γερμανικές σε ταξίδι που πήγα μου φάνηκε πως έχουν... διάφορα μεγέθη... Οι Γερμανοί το κάνουν αυτό συστηματικά σε Ι.Χ. (κυρίως ΗΠΑμερικάνικα που έχουν πολύ μικρή θέση πινακίδας...) με διάφορα μεγέθη...Επίσης οι Γερμανοί έχουν μεγάλες σε όγκο μοτοσυκλέττες, οπότε δεν χτυπάει τόσο άσχημα... Αλλά και οι μεγάλες οι δικές τους ΔΕΝ είναι ΤΟΟΟΟΟΣΟ μεγάλες όσο οι Ελληνικές που είδα στις διακοπές!!!
Το καλό είναι πως κουβαλώντας ένα διχτάκι, ένα μπαλάκι και 2 ρακέτες μπορείς άνετα να παίξεις πινγκ πονγκ, κάτι που μέχρι πριν λίγους μήνες φάνταζε αδιανόητο σε δίκυκλο!!!
-
είναι άθλιες..
μεγαλύτερες και από τα παπακια που έχουν στη σχολή οδήγησης που κουβαλάνε το L από πίσω
εεεεελεος
εγώ στο δικό μου τέτοιο πράγμα δεν ψήνομαι να βάλω..
λέτε να προβλεπεται στο μέλλον να έχουν όλα τα δίκυκλα αυτό το πράγμα; -
Σίγουρα τα καινούρια θα έχουν...
-
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟMAG:
Τώρα που οι πινακίδες έγιναν τεράστιες, θα ρισκάρατε να κυκλοφορήσετε χωρίς αυτές για να μη χαλάσετε την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σας;
Όχι 281 23%
Ναι 905 76% -
Πηρα μηχανακι τωρα και πινακιδα σε κανα διμηνο γιατι δεν υπαρχει τσιγκος,εχω μια βεβαιωση απο το υπουργειο και να σας πω την αληθεια με αυτη θα τη βγαλω κανα χρονο που θα κρατησω το μηχανακι,αυτο το πραμα που δινουν για πινακιδα ΔΕΝ μπαινει στο μηχανακι μου ειναι απαισια
-
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα....ξέρει κανείς αν οι οργανωμένοι σύλλογοι - λέσχες προγραμματίζουν ή έχουν σκοπό να κάνουν κάτι? (υπογραφές?)
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα....ξέρει κανείς αν οι οργανωμένοι σύλλογοι - λέσχες προγραμματίζουν ή έχουν σκοπό να κάνουν κάτι? (υπογραφές?)ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
-
Εγω τις μηχανες δεν τις πολυσυμπαθω. Καταλαβαινω ομως οτι ειναι κατι παραπανω απο τροπος ζωης για πολλους ιδιοκτητες. Ειναι αληθεια οτι η τοποθετηση τους ασχημαινει παρα πολυ ολες τις μηχανες. Νομιζω ομως, οτι σε τελικη αναλυση ο λογος για τον οποιο εχει αυξηθει τοσο πολυ το μεγεθος τους ειναι για να ειναι πιο ευδιακριτες κυριως για την αστυνομια.
Αν τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο, σωστο ή λαθος, θα το δειξει η πορεια. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγω τις μηχανες δεν τις πολυσυμπαθω. Καταλαβαινω ομως οτι ειναι κατι παραπανω απο τροπος ζωης για πολλους ιδιοκτητες. Ειναι αληθεια οτι η τοποθετηση τους ασχημαινει παρα πολυ ολες τις μηχανες. Νομιζω ομως, οτι σε τελικη αναλυση ο λογος για τον οποιο εχει αυξηθει τοσο πολυ το μεγεθος τους ειναι για να ειναι πιο ευδιακριτες κυριως για την αστυνομια.
Αν τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο, σωστο ή λαθος, θα το δειξει η πορεια.Αυτοι που εχουν λογο να μην τις βαζουν δεν θα τις βαζουν και αυτοι που δεν θελουν να τις βαλουν για λογους αισθητικης (οπως εγω) ουτε αυτοι θα τις βαλουν οποτε δεν κερδιζουν τιποτα με αυτην την αηδια που μας φτιαξανε
-
σωστος
-
Για άλλη μια φορά οι (αν)εγκέφαλοι στα υπουργεία. στα γραφεία και όπου αλλού στο δίαολο κάθονται 'χτύπησαν'!!! Αν ο λόγος είναι τα ραντάρ ας τις κάνουνε ακόμα μεγαλύτερες. Έχει χώρο ακόμα... Έχω αρχίσει πλέον και εξοργίζομαι με την μ...κια που δέρνει τα μυαλά κάποιων!!!Και φυσικά αφού τόσο πολύ θέλουν να είμαστε νομοταγείς, μην τυχόν και ξαναδώ πινακίδες κάτω από το φτερό και μπλε με άσπρα γράμματα κλπ γιατί θα τα κάνω γυαλιά καρφιά στην τροχαία! Όποτε θυμάται ο κάθε καραγκιόζης κάνει και μια αλλαγή του κ...λου για να δείχνει ότι παράγει έργο και την 'πληρώνουμε' εμείς!!! Πήρα πριν ένα μήνα μηχανή και έχω απελπιστεί με το μέγεθος της πινακίδας! Πότε θα μάθουν να σκέφτονται κάποιοι σ'αυτόν τον τόπο;;;;!!!!
-
Ο χρήστης svradelis έγραψε:
Για άλλη μια φορά οι (αν)εγκέφαλοι στα υπουργεία. στα γραφεία και όπου αλλού στο δίαολο κάθονται 'χτύπησαν'!!! Αν ο λόγος είναι τα ραντάρ ας τις κάνουνε ακόμα μεγαλύτερες. Έχει χώρο ακόμα... Έχω αρχίσει πλέον και εξοργίζομαι με την μ...κια που δέρνει τα μυαλά κάποιων!!!Και φυσικά αφού τόσο πολύ θέλουν να είμαστε νομοταγείς, μην τυχόν και ξαναδώ πινακίδες κάτω από το φτερό και μπλε με άσπρα γράμματα κλπ γιατί θα τα κάνω γυαλιά καρφιά στην τροχαία! Όποτε θυμάται ο κάθε καραγκιόζης κάνει και μια αλλαγή του κ...λου για να δείχνει ότι παράγει έργο και την 'πληρώνουμε' εμείς!!! Πήρα πριν ένα μήνα μηχανή και έχω απελπιστεί με το μέγεθος της πινακίδας! Πότε θα μάθουν να σκέφτονται κάποιοι σ'αυτόν τον τόπο;;;;!!!!Ποτε θα μαθουν να σκεφτονται?Ευκολη ερωτηση
ΠΟΤΕ -
Είδα σε κάποια μαγαζιά με αξεσουάρ για μοτο ότι 'τυπώνουν' πινακίδες στο παλιό στυλ... μια εύκολη λύση είναι και αυτή (μπορεί και να τη σκαπουλάρετε σχετικά εύκολα...).
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Είδα σε κάποια μαγαζιά με αξεσουάρ για μοτο ότι 'τυπώνουν' πινακίδες στο παλιό στυλ... μια εύκολη λύση είναι και αυτή (μπορεί και να τη σκαπουλάρετε σχετικά εύκολα...).Δεν ειναι υπουργειου οποτε ειναι παραποιηση πινακιδος,δηλαδη αμα θελουν σου κοβουν κληση,ακουσα οτι καποιοι προσπαθησαν να λαδωσουν για να τους βγαλουν τις παλιες (κανονικα δηλαδη υπουργειου) αλλα ουτε αυτο γινεται
-
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ΚΑΡΓΑ
-
εγω παντως θα φτιαξω απομιμηση της πινακιδας στο μεγεθος του παλιου στυλ!
δεν γινεται αλλιως
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΥΚΛΑ