-
Μου φαινεται οτι κι αυτες τουνελ ονομαζονται. Τωρα ειναι και θεμα ποσο αργά ξυπνας και ποσο ζεσταινεσαι. Αν θες να το πας μεχρι τις 10 και ζεσταινεσαι ευκολα πιστευω οτι οι κλασσικες igloo ειναι προτιμοτερες.
-
Κώστα ότι και να πάρεις να είναι ψηλή για να στέκεστε μέσα όρθιοι και να νταντεύετε τα παιδιά σας.
Αυτή η διπλή φαίνεται πολύ ωραία και βολική (βάζεις τραπέζι μέσα) αλλά μήπως είναι δύσκολη στο στήσιμο/μάζεμα;
-
Μπορεί να μη χωράνε μια οικογένεια (αν κα έχουν βγει και μεγαλούτσικα μοντέλα), αλλά αυτές οι σκηνές
http://seconds.quechua.com/index.php5?lg=EN
στήνονται, κατά τον κατασκευαστή σε 2 sec! -
Υπάρχουν πολλές pop-up με διάφορους μηχανισμούς, αλλά είναι 2πλάσιες τιμές από τις συμβατικές. Μόνο αν αλλάζεις κάθε μέρα μέρος αξίζει. Είναι βέβαια και πολύ χαμηλές , γύρω στο μέτρο.
Εγώ αποφάσισα να πάρω μία φτηνή 2 ατόμων για τα παιδιά, για να δω αντιδράσεις και αν τους αρέσει η φιλοσοφία του καμπινγκ. Έτσι κι αλλιώς μία φορά σκοπεύω να πάμε φέτος. Του χρόνου θα οργανωθώ καλύτερα. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Μπορεί να μη χωράνε μια οικογένεια (αν κα έχουν βγει και μεγαλούτσικα μοντέλα), αλλά αυτές οι σκηνές
http://seconds.quechua.com/index.php5?lg=EN' target='_blank
στήνονται, κατά τον κατασκευαστή σε 2 sec!Σε παραλια με μελτεμι την εβαλε να μας πει τι τρεχει; 10 λεπτά θελω για τη σκηνη και μιση ωρα να τραβαω τις πρυματσες
-
Μου τις θες και αντιανεμικές, ε? Πάρε αυτές,
http://www.backcountry.com/store/TNF197 ... eason.html' target='_blank
αλλά τότε σκέψου μήπως είναι οικονομικότερο να αγοράσεις το οικόπεδο... -
Μιά που ετοιμαζόμαστε για το camping στον Πρίνο της Θάσου, μήπως κανένας φίλος έχει πρόσφατες πληροφορίες-εμπειρίες που θα ήθελε να μοιραστεί;
-
Λοιπόν, πέρασα 4 μέρες στο καμπινγκ με τα παιδιά! Πήγα στο Μύθημνα Camping, έξω από το Καστέλλι κισσαμου. Ήταν πολύ καλό και μάλιστα καλύτερο των προσδοκιών μου, καθαρό (εκτός τις τουαλέτες το βράδυ, αλλά νομίζω ότι είναι μόνιμο πρόβλημα των καμπινκγ).
Τα παιδιά είχαν μία διαφορετική εμπειρία αφού ήταν η πρώτη τους και θα το επαναλάβω του χρόνου οπωσδήποτε.
Απίστευτοι οι Ιταλοί με τα συτοκινούμρνα τροχόσπιτα, τι κουβαλάνε μαζί τους? -
Δυστυχώς στην ψωροκώσταινα τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα είναι όνειρο απατηλό!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λοιπόν, πέρασα 4 μέρες στο καμπινγκ με τα παιδιά! Πήγα στο Μύθημνα Camping, έξω από το Καστέλλι κισσαμου. Ήταν πολύ καλό και μάλιστα καλύτερο των προσδοκιών μου, καθαρό (εκτός τις τουαλέτες το βράδυ, αλλά νομίζω ότι είναι μόνιμο πρόβλημα των καμπινκγ).
Τα παιδιά είχαν μία διαφορετική εμπειρία αφού ήταν η πρώτη τους και θα το επαναλάβω του χρόνου οπωσδήποτε.
Απίστευτοι οι Ιταλοί με τα συτοκινούμρνα τροχόσπιτα, τι κουβαλάνε μαζί τους?Μηπως σου βρίσκεται και φωτό, να πάρουμε καμιά ιδέα? (για το καμπιγκ, όχι τα αυτοκινούμενα!)
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δυστυχώς στην ψωροκώσταινα τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα είναι όνειρο απατηλό!Οχι. Στους 4Τ είχε αφιέρωμα πριν μερικούς μήνες. Μπορείς να ενοικιάσεις με περίπου €110/ημέρα.
Του χρόνου, στο Ακρόπολις, αν είναι Λαμία, με τέτοια θα πάμε (είπε ο κυρ Βασίλης) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι. Στους 4Τ είχε αφιέρωμα πριν μερικούς μήνες. Μπορείς να ενοικιάσεις με περίπου €110/ημέρα.
Του χρόνου, στο Ακρόπολις, αν είναι Λαμία, με τέτοια θα πάμε (είπε ο κυρ Βασίλης)Μηπως σου βρίσκεται και φωτό, να πάρουμε καμιά ιδέα? (για το καμπιγκ, όχι τα αυτοκινούμενα!)
Μόλις κατεβάσω φωτογραφίες από την μηχανή θα τις βάλω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι. Στους 4Τ είχε αφιέρωμα πριν μερικούς μήνες. Μπορείς να ενοικιάσεις με περίπου €110/ημέρα.
συγγνωμη αλλα ειναι πολυ ακριβο.
με 20 ευρω/μερα μπορεις να πας σε μπαγκαλοους οποιουδηποτε σχεδον καμπινγκ αν δεν εισαι φαν της σκηνης -
Εμείς το θέλουμε για το Ακρόπολις!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εμείς το θέλουμε για το Ακρόπολις!οντως ετσι θα αξιζει
αλλα για διακοπες αυτου του τυπου ειναι πολυ ακριβο.
-
Ο χρήστης nikkomotini έγραψε:
Μιά που ετοιμαζόμαστε για το camping στον Πρίνο της Θάσου, μήπως κανένας φίλος έχει πρόσφατες πληροφορίες-εμπειρίες που θα ήθελε να μοιραστεί;Δυστυχως δεν ημουν εδω να σου απαντησω, αλλα οταν γυρισεις αν δε βαριεσαι στειλε εντυπωσεις και κυριως αν ηταν και φετος πεντακαθαρο μετα την επελαση των μηχανοβιων
Ειδα επισης και δυο Κετσουα στην Κροατια. Οι κατοχοι τους ενθουσιασμενοι απο την ευκολια. Λιγο στριμοκωλες βεβαια αλλα το στησε-ξεστησε μεγαλη υποθεση.
Τελος: Οταν κανεις διακοπες σαν τις δικες μου, που σχεδον σε καθε μερα εισαι σε διαφορετικο μερος, ειναι μεγαλη υποθεση το αυτοκινουμενο. Πιστεψε με σκυε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τελος: Οταν κανεις διακοπες σαν τις δικες μου, που σχεδον σε καθε μερα εισαι σε διαφορετικο μερος, ειναι μεγαλη υποθεση το αυτοκινουμενο. Πιστεψε με σκυε
μα δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη φαση το αυτοκινουμενο. το ξερω πολυ καλα, πρεπει να ημουν ουτε 5 χρονων οταν εκανα διακοπες πρωτη φορα με τετοιο. η ενσταση μου εχει να κανει με το κοστος της ενοικιασης το οποιο θεωρω εξωφρενικο γι'αυτο που προσφερει
-
Ειναι ακριβο αν εχεις σκοπο να πληρωνεις ΚΑΙ καμπινγκ. Αν διανυκτερευεις φρη, 5-6 ατομα με 120 ευρα δεν ειναι παραλογο, αν σκεφτεις οτι εχεις και κουζινα ψυγειο επι 24ωρου και τα πραματα σου παντα δίπλα
-
-
Γυρίζοντας από Ιθάκη θα μπορώ να πω τι γίνεται εκεί σε σχέση με το ελεύθερο κάμπινγκ....
Όλα για το Camping