-
Πήρα ένα σκιάδιο (μισή σκηνή) για την παραλία από το Intersport 20 Εuro και πήγα να κάνω test event στο σπίτι.... και δεν είχε μέσα πασαλάκια !!!!
Άρα ή δεν έιχε ή έλειπαν???? (Παρότι λέει στις οδηγίες Drive stakes)Με τα πολλά... που αγοράζω πασαλάκια????
-
Στο Intersport που θα το επιστρέψεις ως ελλατωματικό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο Intersport που θα το επιστρέψεις ως ελλατωματικόΣωστό!
Πέρσι είχα πάρει ένα τέτοιο από το Lidl 6 -
Οσοι πηραμε δεν πειραζει, οσοι ΔΕΝ πηρατε μπραβο, μην παρετε.
Αχρηστο πραμα αυτο το σκιαδιο. Αν φυσαει δεν καθεται, αν δε φυσαει δεν καθεσαι -
Δηλαδή ΠΕΛΑΤΗΣ??????
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειμαι σε σκεψη μεταξυ τροχοσπιτου για μονιμη εγκατασταση, τροχοσπιτου για μετακινησεις και αυτοκινουμενου, γι'αυτο ρωταωΔεν βρισκω σωστη την σκεψη του να μετακινησεις μεσα σε μια μονο σεζον το τροχοσπιτο απο παραλια σε παραλια!
Το ποιο καλο για εμενα σεναριο ειναι να το στησεις σε ενα σημειο κ εκει να κανεις τις διακοπες σου.Ειτε θα το κανεις αυτο πηγενοερχομενος ΣΚ, ειτε για ενα συνεχομενο Π.χ. 15ημερο.
Μην ξεχνας οτι το στησε ξεστισε ειναι μια ευχαριστη μεν χρονοβορα δε διαδικασια! -
Σάββατο πρωί αναχωρώ για διακοπές.
Άρα Παρασκευή βράδυ, το project είναι: πως χωράει μια οικογένεια 4 ατόμων με όλα της τα συμπράγκαλα για 3 ολόκληρες εβδομάδες camping (μετά από πολλά χρόνια), σε ένα 307 χωρίς σχάρα οροφής, χωρίς μπαγκαζιέρα και χωρίς να εμποδίζεται η ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Και να πεις ότι πάω πρώτη φορά...
Ομολογώ πως είναι μια από τις 3 καθιερωμένες ετησίως φορές που μαλώνω με τη σύζυγο... (οι άλλες δύο είναι όταν στρώνουμε τις μοκέτες και όταν τοποθετώ το αυτόματο πότισμα στα λουλούδια).Συνήθως τα περιεχόμενα του χώρου αποσκευών είναι: Δύο σκηνές τύπου igloo 4 ατόμων, 4 πτυσσόμενες καρέκλες, ένα πτυσσόμενο τραπεζάκι, 2 διπλά φουσκωτά στρώματα, 3 σακ-βουαγιάζ με ρούχα, (εγώ πάντα παίρνω τα λιγότερα και η κόρη μου τα περισσότερα), βαλιτσάκια καλλυντικών
λάμπα θυέλλης με γκαζάκι αλλά και μπαλαντέζα με ντουί και λάμπα, μικρή πλαστική λεκάνη για μπουγάδα, σκοινιά για άπλωμα και μανταλάκια, σφυρί και έξτρα πασαλάκια, ενισχυμένο φαρμακείο αυτοκινήτου, και δεν θυμάμαι τι άλλο (πρέπει να ξεσκονίσω τη λίστα). Όλα αυτά πρέπει να τακτοποιηθούν έτσι ώστε τα βαρύτερα να είναι χαμηλά και κοντά στην πλάτη του πίσω καθίσματος.
Στο μεσαίο πίσω κάθισμα, σαν τρίτος επιβάτης δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας του, πακέτο με σεντόνια, 2 sleeping bags, 2 πικεδένιες κουβέρτες και 4 φουσκωτά μαξιλάρια.
Εξυπακούεται ότι θήκες και θηκούλες μέσα στο αυτοκίνητο είναι ασφυκτικά γεμάτες με φορτιστές κινητών, μπαταρίες για mp3 και gameboy,
κουνουποδιωκτικά παντός είδους, και οτιδήποτε ψιλικοκό.Στο τέλος η τρίτη πόρτα θα κλείσει με κίνδυνο να στραβώσει, θα μπούμε μέσα και το 307 θα είναι 'ερπετό'!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σάββατο πρωί αναχωρώ για διακοπές.
Άρα Παρασκευή βράδυ, το project είναι: πως χωράει μια οικογένεια 4 ατόμων με όλα της τα συμπράγκαλα για 3 ολόκληρες εβδομάδες camping (μετά από πολλά χρόνια), σε ένα 307 χωρίς σχάρα οροφής, χωρίς μπαγκαζιέρα και χωρίς να εμποδίζεται η ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Και να πεις ότι πάω πρώτη φορά...
Ομολογώ πως είναι μια από τις 3 καθιερωμένες ετησίως φορές που μαλώνω με τη σύζυγο... (οι άλλες δύο είναι όταν στρώνουμε τις μοκέτες και όταν τοποθετώ το αυτόματο πότισμα στα λουλούδια).Συνήθως τα περιεχόμενα του χώρου αποσκευών είναι: Δύο σκηνές τύπου igloo 4 ατόμων, 4 πτυσσόμενες καρέκλες, ένα πτυσσόμενο τραπεζάκι, 2 διπλά φουσκωτά στρώματα, 3 σακ-βουαγιάζ με ρούχα, (εγώ πάντα παίρνω τα λιγότερα και η κόρη μου τα περισσότερα), βαλιτσάκια καλλυντικών
λάμπα θυέλλης με γκαζάκι αλλά και μπαλαντέζα με ντουί και λάμπα, μικρή πλαστική λεκάνη για μπουγάδα, σκοινιά για άπλωμα και μανταλάκια, σφυρί και έξτρα πασαλάκια, ενισχυμένο φαρμακείο αυτοκινήτου, και δεν θυμάμαι τι άλλο (πρέπει να ξεσκονίσω τη λίστα). Όλα αυτά πρέπει να τακτοποιηθούν έτσι ώστε τα βαρύτερα να είναι χαμηλά και κοντά στην πλάτη του πίσω καθίσματος.
Στο μεσαίο πίσω κάθισμα, σαν τρίτος επιβάτης δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας του, πακέτο με σεντόνια, 2 sleeping bags, 2 πικεδένιες κουβέρτες και 4 φουσκωτά μαξιλάρια.
Εξυπακούεται ότι θήκες και θηκούλες μέσα στο αυτοκίνητο είναι ασφυκτικά γεμάτες με φορτιστές κινητών, μπαταρίες για mp3 και gameboy,
κουνουποδιωκτικά παντός είδους, και οτιδήποτε ψιλικοκό.Στο τέλος η τρίτη πόρτα θα κλείσει με κίνδυνο να στραβώσει, θα μπούμε μέσα και το 307 θα είναι 'ερπετό'!
Aπλα να σου ευχηθω καλες διακοπες κ καλο κουραγιο!!
-
Ευχαριστώ πολύ!
Καλές διακοπές σε όλους!
-
Τάκη είναι θαύμα που τα χωράς όλα μέσα στο αμάξι - με την οικογένεια. Εγώ γεμίζω το σιβικ μέχρι επάνω - στη κυριολεξία - και τη μπροστινή θέση (φυσικά δε βλέπω τίποτα). Η φίλη (όταν) έρχεται με το δικό της.
Βάζω τις ζώνες ασφαλείας στα πράγματα (ότι κρατήσουν σε περίπτωση ατυχήματος). Επίσης, τα 20-30 λίτρα βενζίνης στο δάπεδο του συνοδηγού δεν είναι ότι καλύτερο. Αυτά τα λίγα για το Σ/Κ. Για πολυήμερες διακοπές χρειάζεται καραβάνι.
Η επιστροφή είναι χειρότερη γιατί ΕΞΩ από το αμάξι είναι δεμένες οι σακούλες με τα σκουπίδια (γρατσουνάνε λίγο το χρώμα ) μέχρι να φτάσω σε κάδο απορριμάτων.
Καλά να περάσετε.
-
Καμια αποψη κανεις για τα καμπινγκ της Λακωνιας και Μεσσηνιας;
-
http://seconds.quechua.com/EN/main.html
εχει κανεις ιδέα αν μπορουν να βρεθουν οι παραπάνω σκηνές στην ελλάδα??
-
Δεν έχω πάει αλλά άκουσα ότι ακόμα και με αυτοκινούμενο σε υποχρεώνουν να μείνεις σε κάμπινγκ.
-
Με σκηνη θα παω, τελη Αυγουστου. Αυτο που με νοιαζει κυριως ειναι η καθαριοτητα
-
TakisB διάβασα ότι πήγες Λευκάδα για camping. Πού; Κόστος; Ότι πληροφορία μπορείς να δώσεις (εσύ ή όποιος άλλος) θα με βοηθούσε σημαντικά. Κυρίως για Λευκάδα ενδιαφέρομαι.
(ναι ακόμα δεν μπήκαμε στον Μάρτη και εγώ ονειρεύομαι παραλίες, αλλά το camping μου έχει μείνει απωθημένο από πέρυσι που δεν μπόρεσα να πάω)
-
Καλησπέρα!
Πήγα το 2005 και το 2007 στο ίδιο μέρος, στο ίδιο camping που λέγεται Επίσκοπος και είναι ανάμεσα στη Λυγιά και τη Νικιάνα, κατευθυνόμενος νότια από τη δυτική πλευρά του νησιού.
Καθαρό και σχετικά ήσυχο, με αρκετό ίσκιο από πολύ μεγάλες ελιές. Έχει και δωμάτια με την (κλασσική πλέον παντού) πισίνα που τα έδινε 50 -
Σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ!!!!
-
Για να σηκώσουμε λίγο αυτό το θέμα....
Φέτος λέω να επανέλθω στο κάμπινγκ με 3-4 ημέρες που θα είναι η πρώτη των παιδιών που δεν έχουν πάει ποτέ. Θα ήθελα να αγοράσω άλλη μία σκηνή. Είναι καλύτερο να έχουμε 2 σκηνές, 1 με 2 δωμάτια (αυτήν βλέπω καλύτερη λύση) ή 1 μέ ένα δωμάτιο?
Τι λέτε γι αυτές τις pop-up σκηνές που δεν χρειάζονται στήσιμο? Ξέρετε κάποιον να τις έχει στην Ελλάδα ή κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα? -
Η μια με 2 δωματια θα αεριζεται επαρκως; Αυτη ειναι η γενικοτερη ενσταση μου με τις τουνελοσκηνες. Αν δε θες να εχεις τα παιδια υπο διαρκη ελεγχο παρε 2. Το στησιμο σκηνης ειναι το πολυ ενα τεταρτο μονος μου, με το πασο μου σε σκληρο χωμα. Αξιζει (αν δεν αλλαζεις καμπινγκ καθε μερα) το εξτρα εξοδο;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η μια με 2 δωματια θα αεριζεται επαρκως; Αυτη ειναι η γενικοτερη ενσταση μου με τις τουνελοσκηνες. Αν δε θες να εχεις τα παιδια υπο διαρκη ελεγχο παρε 2. Το στησιμο σκηνης ειναι το πολυ ενα τεταρτο μονος μου, με το πασο μου σε σκληρο χωμα. Αξιζει (αν δεν αλλαζεις καμπινγκ καθε μερα) το εξτρα εξοδο;Έχω ήδη μία εδώ και χρόνια, οπότε ή πάω για άλλη μία ή μία μεγαλύτερη. Τα παιδιά είναι 6 και 4 ετών και μπορούν να είναι και μόνα τους στη σκηνή. Αυτές με τα 2 δωμάτια, δεν είναι απαραίτητο να είναι τούνελ. Υπάρχουν με δεξια-αριστερά και στη μέση διάδρομος.Κάτι τέτοιο http://www.on-holidays.gr/image.php?fil ... luLmpwZw==' target=
Όλα για το Camping