-
Ναι ρε σε αυτόν απευθύνομαι κι εγώ κι ο γιατρός
-
Και μια που ήρθε στην επιφάνεια το θέμα με τα κάμπινγκ, φέτος θα ξαναπάω στη Λευκάδα, στο ίδιο κάμπινγκ που πήγα και πρόπερσι.
-
Σε ποιο? Έχω πάει σε ένα στο Νυδρί και στην Βασιλική.
-
Επίσκοπος. Ανάμεσα Λυγιά-Νικιάνα, πριν το Νυδρί.
-
Δεν ειχα ανακαλυψει οτι υπαρχει τοπικ για καμπινγκ!
Φετος ειναι η πρωτη μου χρονια που εστησα ενα 7 μετρο τροχοσπιτο σε καμπινκ στην σκοτινα κατερινης!
Το εν λογο τροχοσπιτο το ειχε παροπλησμενο ο πεθερος μου επι μια πενταετια το οποιο και ολο το προηγουμενο μηνα το συντηρισα, κ τελικα την βδομαδα που μας περασε το εστησα στο εν λογο καμπινκ.
Το τροχοσπιτο ειναι ενα lmc γερμανικο που ειχε αγοραστει καινουριο και ειναι σε αριστη κασταση μιας χρησιμοποιηθηκε για 5 σεζον.Δεν σας κριβω οτι εχω καταενθουσιαστει με την ιδεα κ δεν δυσκολευτηκα καθολου να αφομιωθω σε εναν τροπο ζωης που απεχει παρα πολυ απο οποιοδηποτε αλλο τροπο διακοπων.
Θα επανελθω με νεοτερα απο το camping.!! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Δεν ειχα ανακαλυψει οτι υπαρχει τοπικ για καμπινγκ!τα πάντα υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει και αν δεν παινεψεις το σπιτι του γειτονα θα σε πλακωσει ο γειτονας.
Οποτε να παινεψω το καταπληκτικο δημοτικο (πλεον) πρωην ΕΟΤ καμπινγκ στον Πρινο της Θασου στο δασυλλιο. 250 θεσεις στη σκια, οι 70-80 το πολυ πιασμενες (σουπερ απομονωση) τουαλετες που εβγαζες τα παπουτσια σου πριν μπεις για να μην λερωσεις και μολις 14 ευρω το 'συνηθισμενο πακετο' (2 ενηλικες-σκηνη-αμαξι). Δυστυχως πηγα για 1 ΣΚ κουτσουρεμενο αλλα θα το επαναλαβω με μεγαλυτερη ανεση χρονου.
Μονο προβλημα (εκει που ημουν) τα μυρμηγκια και επι τη ευκαιρια: Υπαρχει λυση;
τα μυρμηγκια σιχαινονται το λεμονι.
Ωπ! Σοβαρά? Μπορείς να τα διώξεις με λεμόνι?
ναι καραδοκιμασμενο, οπως και τις μυγες με σακουλακια διαφανα με νερο κρεμασμενες στα συνορα φωτος σκιας πχ γυρω απο αλμυρικι για τις μυγες 70% αλλα το λεμονι (κομματακια λεμονοκουπας, λεμονοχυμο δεν εχω δοκιμασει.)100%. δεν ειμαι σιγουρος τι απο τα δυο διωχνει τους μερμηγκες το κιτρικο στον χυμο η το λιμονενιο στην φλουδα?
Σακουλάκια με νερό και λεμονόκουπες μέσα εννοείς?! Για μύγες?! Αν ναι, με έσωσες!! Επαιρνα μέχρι τώρα τα σακουλάκια με το είδικό χημικό, που προσθέτεις νερό, το κρεμάς και μαζεύει τις μύγες! Το πρόβλημα είναι ότι βρωμάει και πρέπει να το αλλάζεις κάθε βδομάδα!!!
Eπισης για τις μυγες υπαρχουν τα κορδονια που κρεμιούνται απο ψηλα και εχουν κολλα .Αντιαισθητικα μεν αλλα κανουν πολυ καλη δουλεια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eπισης για τις μυγες υπαρχουν τα κορδονια που κρεμιούνται απο ψηλα και εχουν κολλα .Αντιαισθητικα μεν αλλα κανουν πολυ καλη δουλεια.
Ότι πιο αηδιαστικό υπάρχει, μπλιαχ !
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Σ ευχαριστώ! Ηδη φέτες λεμόνι έχουν μπει στην κουζίνα για να δω αποτελέσματα στα κωλομέρμιγκα!!!
τιποτα, δεν κανει τιποτε, τριψε λιγο, συρε την λεμονοφλουδα στο περβαζι κατα μηκος, ειναι απο τα λιγα αποτελεσματικα πραγματα που ξερω, αλλα δεν ξερω, ακομα γιατι λειτουργει.Οσο για σκηνη φετος θα δοκιμασω λεμονοχυμο , ξερεις αυτον στα μπουκαλακια, γυρο απο την σκηνη, αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο χυμος δεν θα λειτουργησει και θα γινω και περιγελος και της γυναικας και των περισκηνητων μου.
Στα μπουκαλάκια δεν είναι χυμός λεμονιού αλλά ξινό!!! Δηλαδή επεξεργασμένος καρπός από ξινίθρες (τα μικρά κίτρινα λουλουδάκια του αγρού)! Δεν ξέρω αν έχουν την ίδια επίδραση στα μερμήγκια αλλά καλό θα ήταν για σιγουριά να στύψεις εσύ λίγα λεμόνια και να πάρεις μαζί σου τον χυμό τους.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
τα πάντα υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ....
To ξερω, το κακο με αυτο το φορουμ ειναι οτι δεν εχει μια μηχανη αναζητησης!!
Δεν ξερω,μπορει να υπαρξει μηχανη σε φορουν?
Σορρυ για το οφ τοπικ! -
τα πάντα υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ....
To ξερω, το κακο με αυτο το φορουμ ειναι οτι δεν εχει μια μηχανη αναζητησης!!
Δεν ξερω,μπορει να υπαρξει μηχανη σε φορουν?
Σορρυ για το οφ τοπικ!Μηχανή αναζήτησης υπάρχει στο πάνω μέρος της σελίδας αλλά δυστυχώς δεν είναι αξιόπιστη!!! Ομολογώ ότι όποτε την χρησιμοποίησα δεν με βοήθησε και πολύ.
-
Σωστα δεν εχεις κ αδικο!
-
Φετος ειναι η πρωτη μου χρονια που εστησα ενα 7 μετρο τροχοσπιτο σε καμπινκ στην σκοτινα κατερινης!
Το εν λογο τροχοσπιτο το ειχε παροπλησμενο ο πεθερος μου επι μια πενταετια το οποιο και ολο το προηγουμενο μηνα το συντηρισα, κ τελικα την βδομαδα που μας περασε το εστησα στο εν λογο καμπινκ.
Το τροχοσπιτο ειναι ενα lmc γερμανικο που ειχε αγοραστει καινουριο και ειναι σε αριστη κασταση μιας χρησιμοποιηθηκε για 5 σεζον.Δεν σας κριβω οτι εχω καταενθουσιαστει με την ιδεα κ δεν δυσκολευτηκα καθολου να αφομιωθω σε εναν τροπο ζωης που απεχει παρα πολυ απο οποιοδηποτε αλλο τροπο διακοπων.
Θα επανελθω με νεοτερα απο το camping.!!Ποσα θελουν για τη σεζόν;
-
H Σεζον στο συγκεκριμενο κανει 1000 ευρα αλλα επιδη το πηγα πριν απο μια εβδομαδα μου εκανε μια μικρη εκπτωση 900 ευρω!
-
Ειμαι σε σκεψη μεταξυ τροχοσπιτου για μονιμη εγκατασταση, τροχοσπιτου για μετακινησεις και αυτοκινουμενου, γι'αυτο ρωταω
-
H Σεζον στο συγκεκριμενο κανει 1000 ευρα αλλα επιδη το πηγα πριν απο μια εβδομαδα μου εκανε μια μικρη εκπτωση 900 ευρω!Έχει δέντρα - καλή σκιά η θέση;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειμαι σε σκεψη μεταξυ τροχοσπιτου για μονιμη εγκατασταση, τροχοσπιτου για μετακινησεις και αυτοκινουμενου, γι'αυτο ρωταωΑυτο πιστευω πως εχει να κανει με πολλους παραγοντες!
- Αν εχεις οικογενεια
2 αν το μερος που θα το στησεις ειναι κοντα στο τοπο διαμονης σου κ εχεις την δυνατοτητα να το επισκεπτεσε συχνα τα σαββατοκυριακα.
- Αν θες να το στηνεις για ορισμενο μικρο χρονικο διαστημα σε ιδιο σημειο η να αλλαζεις μερη καθε χρονο
Αναλωγος μετο τι εχεις στο μυαλο σου θα μπορουσα να σου πω την ταπεινη μου αποψη
Έχει δέντρα - καλή σκιά η θέση;
Εχω απο πανω μου ενα τεραστιο δεντρο κ εχω σκια κατα το 80% τις ημερας.Παρα πολυ καλα!
- Αν εχεις οικογενεια
-
Το μερος που μπορω να το στηνω ειναι στη Θασο. 4 ωρες απο το σπιτι μου. Ενα το κρατουμενο.
Γουσταρω τρελλα τα ταξιδια. Δυο τα κρατουμενα.
Απεχθανομαι τις 'τουριστικες επιχειρησεις'. Τρια
Η αδεια ομως (του ετερου) ειναι μικρη. Αυτα -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το μερος που μπορω να το στηνω ειναι στη Θασο. 4 ωρες απο το σπιτι μου. Ενα το κρατουμενο.
Γουσταρω τρελλα τα ταξιδια. Δυο τα κρατουμενα.
Απεχθανομαι τις 'τουριστικες επιχειρησεις'. Τρια
Η αδεια ομως (του ετερου) ειναι μικρη. ΑυταΚατ αρχην 4 ωρες ειναι πολλες για να στησεις καπου ενα τροχοσπιτο για να πηγενοερχεσε ΣΚ,Θα πρεπει να βρεις κατι ποιο κοντα σου!
Αν σκεφτεσε να παρεις αυτοκινουμενο θεωρω προσωπικα πως ειναι μια επενδυση ενος οχηματος που θα το χαιρεσε για λιγες μερες το χρονο κ ολο τον υπολοιπο θα το βλεπει το γκαραζ αν εχεις κ δευτερο για να το βαλεις!
Τωρα το τροχοσπιτο απο την αλλη ειναι μια ποιο οικονομικη επενδυση,σημειοτεου ομως οτι θελεις κ ενα καλο οχημα για να το ελκεις!
Αν σου αρεσουν τα ταξιδια λοιπον κ βασικοτερο ο τροπος ζωης του καμπινγκ,
μπορεις να κανεις το βημα του να αποκτησεις ενα τροχοσπιτο, κ τα αλλα τα βρισκεις με τον καιρο! -
- του οτι το αυτοκινουμενο ειναι δυσχρηστο στις ευρωπαϊκες πολεις ενω το τροχοσπιτο το πετας σε ενα καμπινγκ και γυρνας με το αμαξι σου Αλλα η οδηγηση 20 μερες με ρυμουλκουμενο και κοτσαρε-ξεκοτσαρε καθε μερα (ή καθε 2) με χαλανε ως σκεψη
Όλα για το Camping