-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
εγω πως τα 200ιζω ρε παιδια?Συνθήκες. Λίγο κατηφόρα, ευνοϊκός άνεμος. Δε σου χει τύχει να το σανιδώνεις και να μη πηγαίνει πάνω από 180;
7 λιτρα στα 100km στην εθνικη με Μ.Ο. στα 140 Km και 4000σαλ εσεις εχετε στα αυτοκινητα σας?
Μέση 140 και 7 λίτρα; κάτι μετράς λάθος.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
εγω πως τα 200ιζω ρε παιδια?
Συνθήκες. Λίγο κατηφόρα, ευνοϊκός άνεμος. Δε σου χει τύχει να το σανιδώνεις και να μη πηγαίνει πάνω από 180;
Kαλα ρε Λεωνιδα,μας δουλευεις τωρα?
Πρωτη φορα ειναι?Ασε που το κομματι εδω ειναι ειναι flat.Na εισαι σιγουρος παντως οτι αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα πρωτον βλεπουν εθνικη μια στο τοσο κι αλλοι μισοι στο ακουσμα και μονο 200 χεζονται πανω τους.
Απ τη στιγμη που δεν μπορουνε να τα πανε καλα κανουν και πανε σιγα,αυτο δε σημαινει ομως δεν πανε και τα αμαξια -
Αν πολλά αμάξια βγάζουν στην εθνική μεγαλύτερες τελικές ταχύτητες από αυτές που ανακοινώνει ο κατασκευαστής, νομίζω ότι είναι οι συνθήκες. Μάλλον με το γκάζι στο πάτωμα για πολύ ώρα ανεβαίνει σιγά σιγά η τελική (και γω έχω δει κουφές τελικές σε μεγάλα ταξίδια).
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
γιατι εγω απανταω με στοιχεια και τιμες ....
εχω και απο αλλο δυναμομετρο αν θελετε με 131 αλογα στροφαλο χωρις την χοανη που βγαζει 136 αυτη που βλεπετε εδω....για να μην βγει καποιος και πει οτι το dyno ειναι μαιμου...Δεν χρειάζεται να είναι μαϊμού η δυναμομέτρηση. Αν ξέρεις από δυναμόμετρα θα ξέρεις ότι άλλη ιπποδύναμη ΣΤΟ ΤΡΟΧΟ βγάζεις με 3η, άλλη με 4η και άλλη με 5η. Μετά είναι θέμα ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ του μάστορα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ δυναμόμετρο να υπολογίσει την ιπποδύναμη στο τροχό.
Η ιπποδύναμη στο στρόφαλο μόνο θεωρητικά υπολογίζεται, ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Μετρώντας απώλειες μπορεί να πέσεις έξω και 50 άλογα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν πολλά αμάξια βγάζουν στην εθνική μεγαλύτερες τελικές ταχύτητες από αυτές που ανακοινώνει ο κατασκευαστής, νομίζω ότι είναι οι συνθήκες. Μάλλον με το γκάζι στο πάτωμα για πολύ ώρα ανεβαίνει σιγά σιγά η τελική (και γω έχω δει κουφές τελικές σε μεγάλα ταξίδια).κοντερισια σιγουρα,ολα εχουν αποκλιση.
Ουτε συνθηκες ουτε τπτ.Η διαδρομη σπιτι-συνεργειο 25km και τα 20 σχεδον εθνικη.
Εδω ρε συ πιανω τα 200 με το δικο μου 80αρι για πλακα,τι λες τωρα.
Και μετρημενο με κοντερ octavia 20vt -
7 λιτρα στα 100km στην εθνικη με Μ.Ο. στα 140 Km και 4000σαλ εσεις εχετε στα αυτοκινητα σας?Μέση 140 και 7 λίτρα; κάτι μετράς λάθος.[/quote]
M.O. ταχυτητας εννοω τα 140km. και 4000σαλ
7 λιτρα καταναλωση στα 100km ταξιδιου -
εδω μεσα η αμαθεια και η ελειξη σοβαρων επιχειρηματων για κουβεντα,ειναι προνομιο αυτων που δεν ξερουν και δεν θελουν να μαθουν,και συγχρονως με προκαλουν να γραφω.[/quote]
Εχω οδηγησει και το οπελ με τα 90 αλογα και το Golf με τα 75.
Σε πληροφορω οτι το Golf σε ολες τις ρεπριζ ειναι ταχυτερο απ το οπελ .Για του λογου το αληθες ψαξε στον ειδικο τυπο τα συγκριτικα.
Εξαλλου φαινετε αλλωστε,ο εκοτεκ μεχρι τις 3500~ στροφες ειναι ταφος.
Γι αυτο σου λεω δες και την πραξη εκτος απ τα χαρτια.
Ξερεις που κερδιζει ο εκοτεκ?
Στα ο-100 και την τελικη.
Αν αυτο σε ικανοποιει και ετσι θεωρεις ενα μοτερ καλυτερο......επιλογη σου[/quote]το 1991 η opel παρουσιασε το 1,4 μοτερ με τα 90 αλογα φορεμενο στα corca,tigra και astra..
Η VW στα 1,4 ειχε τα μονου ψεκασμου με 60 αλογα.δεμ μιλαω για τις θεομακρες σχεσεις των opel που καταρακωνουν τις ρεπριζ εως και σημερα.
η 4η μου στις 7000+ σαλ εχει κοντα 190 στο κοντερ...τι ρεπριζ να εχουν τα μαμα μοτερ?
δεν λεω οτι τα opel μοτερ ειναι καλυτερα,αλλα οτι σε αυτη την κατηγορια τα μοτερ ειναι ισοδυναμα,δεν ειμαι μονοπλευρος αλλα και αν ειχα VW δεν θα νομιζα οτι ειχα και porche...
**σε αυτα θα απαντησει κανεις?**τωρα ποιο 1,4 εχει 12kg ροπης φιλαρακο απο τις 3000σαλ εσυ που λες οτι σκοτωσα το αμαξι κατω απο τις 5000σαλ?????????????????????για την ιστορια το αμαξι σε θεμα αλογων ειναι ελαφρα καλυτερο μεχρι τις 4500 μεχρι μαμα και απο εκει και πανω αντε γεια......
εσεις μαγκες coilover set με 650€ περαστικα και ευθυγραμιση αγοραζετε απο καπου?καρτουλα με το λαδακι που τσιμπατε βγαζετε στο ρελαντι?απο μπουζακια πως παμε, τα πληρωνετε 14€ τα 4 ή το ενα στην αντιπροσωπεια σας?ειναι λαδωμενα?ikar παλι περαστικα μου? δεν βαρεθηκες ακομα να απαντας με πα....λογιες? εσυ ψαξε το φως οταν ξαναπας για service των 60000km.
πληρωσε κανα 800€ και οταν παρω την Μ3 εγω θα δινω 400€....
γιατι εγω απανταω με στοιχεια και τιμες .... -
ενω η opel ειναι για κλαματα...καλη χρονια και περαστικα.
επίσης...
περαστικα σε εμενα γιατι?γιατι απο ενα μοτερ που εβγαζε απο το εργοστασιο 95 αλογα στοφαλο το εφτασα με 2000€ 140 στροφαλο ή για το στρωσιμο και την λειτουργια που κανω στο μοτερ και περιεγραψα παραπανω?
παντως περαστικα λεω σε καποιους οι οποιοι παιρνουν toyota που δεν σπανε ποτε ή σε καποιους που παιρνουν VW γιατι ειναι τα ασφαλεστερα...
εγω παντως παιρνω τα opel γιατι ειναι τα γρηγοροτερα...τωρα μακροπροθεσμα φαινεται η καλη λειτουργια και το στρωσιμο σε ενα μοτερ...φαινεται εκει που αν κανεις μια δυναμομετρηση και δεις στα 20000km 100 αλογα και ξαναπας στα 60000km και δεις 105 αλογα και καλυτερες τιμες στην συμπιεση των κυλινδρων..αλλα αυτα ειναι ψηλα γραμματα.
εδω μεσα η αμαθεια και η ελειξη σοβαρων επιχειρηματων για κουβεντα,ειναι προνομιο αυτων που δεν ξερουν και δεν θελουν να μαθουν,και συγχρονως με προκαλουν να γραφω.Para poly kalo diagramma, eidika ths rophs einai entypwsiako gia 1400 kivika.
-
ikar παλι περαστικα μου? δεν βαρεθηκες ακομα να απαντας με πα....λογιες? εσυ ψαξε το φως οταν ξαναπας για service των 60000km.
πληρωσε κανα 800? και οταν παρω την Μ3 εγω θα δινω 400?....
γιατι εγω απανταω με στοιχεια και τιμες ....ναι, και κάποιος άλλος έλεγε για 7 λίτρα/100 με 180 μέση Τελικά μόνο οι μάρκες αλλάζουν
Φοβεροί είναι ορισμένοι, ανακαλύπτουν το αεικίνητο. Να στείλετε CV στις αυτοκινητοβιομηχανίες
Πως θα ΞΑΝΑΠΑΩ για σέρβις των 60; Τόσο πολύ ενδιαφέρεσαι για το πόσα θα χαλάσω; Πάρε εσύ τη Μ3 και κάντην 400 άλογα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πως θα ΞΑΝΑΠΑΩ για σέρβις των 60;
Οταν ξαναπάς για service ΣΤΑ 60.000km...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πως θα ΞΑΝΑΠΑΩ για σέρβις των 60;
Οταν ξαναπάς για service ΣΤΑ 60.000km...
-
θα χει σπάσει
-
θα το χω πουλήσει
-
ακόμα και να το πάω ΣΤΑ 60, δεν έχει ιμάντες
-
δεν το χω πάει για σέρβις ΑΚΟΜΑ
-
-
ολες οι εταιρειες στον κοσμο ανακοινωνουν στον στροφαλο τα αλογα...
στροφαλο μετραω και εγω...
ikar δεν εχεις απαντησηση ουτε σε μια ερωτηση με επιχειρηματα σε αυτες που εχω υποβαλει...μην μπλοκαρεις αλλο το forum με την παρουσια σου και τα emoticons.... -
ολες οι εταιρειες στον κοσμο ανακοινωνουν στον στροφαλο τα αλογα...στροφαλο μετραω και εγω...
ikar δεν εχεις απαντησηση ουτε σε μια ερωτηση με επιχειρηματα σε αυτες που εχω υποβαλει...μην μπλοκαρεις αλλο το forum με την παρουσια σου και τα emoticons....Σε ποια ερώτηση; περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά μ' αυτά που γράφεις;;; ΕΛΕΟΣ
θες κι επιχειρήματα... 7 λίτρα/100 με 140 μέση
συνέχισε να μας διασκεδάζεις
-
παρε 2 μαρτυρες 1000€ και παμε να το μετρησουμε.
εισαι μεσα???
αν χασεις θα μου δωσεις τα 1000€ και δεν θα ξαναγραψεις εδω μεσα.
αν χασω θα σου δωσω 1000€ και δεν θα ξαναγραψω εδω.
τι λες?περιμενω απαντηση διοτι εκτος απο ασχετος εισαι και προκλητικος..
εγω ομως στις προκλησεις απανταω.περιμενω δημοσια απαντηση,μπορουν να ερθουν 2 ατομα ή και παραπανω απο εδω μαζι μας...
περιμενω απαντηση...στα 30 μου δεν το παιζω εξυπνος παντως,ουτε ανωριμος ειμαι...
-
-
[quote='ASTRAKITCAR']παρε 2 μαρτυρες 1000
-
Καταρχήν είστε off-topic. Κατά δεύτερον, δεν αφήνετε τα προσωπικά 'είσαι άσχετος', 'είσαι προκλητικός', 'συνέχισε να μας διασκεδάζεις' κτλ.
(Moderator nass)
-
παρε 2 μαρτυρες 1000€ και παμε να το μετρησουμε.εισαι μεσα???
αν χασεις θα μου δωσεις τα 1000€ και δεν θα ξαναγραψεις εδω μεσα.
αν χασω θα σου δωσω 1000€ και δεν θα ξαναγραψω εδω.
τι λες?περιμενω απαντηση διοτι εκτος απο ασχετος εισαι και προκλητικος..
εγω ομως στις προκλησεις απανταω.περιμενω δημοσια απαντηση,μπορουν να ερθουν 2 ατομα ή και παραπανω απο εδω μαζι μας...
περιμενω απαντηση...στα 30 μου δεν το παιζω εξυπνος παντως,ουτε ανωριμος ειμαι...
Δυο κουβεντες μονο.
Τα trip στην πλειοψηφεια τους δε λενε τπτ.Ασε τις στιγμιαιες τιμες κλπ κλπ.Κανε 100km με φουλ τεποζιτο μεχρι τα μπουνια και ξαναγεμιστο.....
και μας λες ποσο ακριβως καιει -
[quote='G60'][quote='ASTRAKITCAR']παρε 2 μαρτυρες 1000
-
Το δικό μου board computer αποκλίνει κατά 6-7 λίτρα!!!!
Group VAG FSI. Καίει λάδια;