-
Υπάρχουν και χειρότερα.
-
21 Quadra , αν θυμαμαι καλα, πρεπει να εχεις ξανανεβασει τη φωτο...
Ειναι το φιλτρο εκεινου του τυπου που δεν το αλλαξε για 100.000χλμ? -
Μάλλον, ωραίος δεν ήτανε ?
καλό είναι να θυμόμαστε κάποια πράγματα κάθε τόσο, γιατί χάνονται στις πίσω σελίδες. -
Αν είναι να τα αλλάζω κάθε 15.000 χλμ , προτιμώ να συμπληρώνω 1-2 Lit παρά να μην κάψει καθόλου.
-
Εμένα πάντως βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση στα τελευταία χιλιόμετρα...
Αφού στα πρώτα 8000 αν θυμάμαι καλά είχε χρειαστεί περίπου μισό λίτρο
Αλλαγή στα 15000
τώρα μετά τα 25000 συμπλήρωμα περίπου 600 ml
Πάντως ενώ έχουμε τον ίδιο κινητήρα με τον cpp (2.0 TFSI) εμένα στην αλλαγή μου έβαλαν 5-35
αντί για 5-30 που μου είπαν ότι είναι για το στρώσιμο...
Anyway, θα ξαναρωτήσω σύντομα αφού σε κανά δίμηνο πάω για τα 30000... -
Τέτοιο ιξώδες (5-35) αμφιβάλλω αν υπάρχει. Πάντως το δικό σου έχει φυσιολογική κατανάλωση για άμεσου ψεκασμού + τούρμπο... Τα RS4 εκεί να δείτε γλέντια!
-
Ο χρήστης mariost έγραψε:
Τα RS4 εκεί να δείτε γλέντια!???
-
Μολις μιλησα με γνωστο οοποιος εχει ΤΤ 2,0 TFSI.Mexri ta 15000 km εχει εκαψε 3 λιτρα λαδι.
-
Ο χρήστης mariost έγραψε:
Τέτοιο ιξώδες (5-35) αμφιβάλλω αν υπάρχει. Πάντως το δικό σου έχει φυσιολογική κατανάλωση για άμεσου ψεκασμού + τούρμπο... Τα RS4 εκεί να δείτε γλέντια!Έχει η Castrol συνθετικό 5W-35... Αλλά απ'ότι βλέπω στο ελληνικό site δεν το αναφέρει... δεν ξέρω...
Πάντως αυτό μου χρέωσαν στην απόδειξη!
[edit] 5-40 μου έβαλαν τελικά, δεν ξέρω πως μου κόλλησε το 5-35!Για το RS4 από αυτά που διαβάζω είναι αποδεκτή... Μέσος όρος 1 λίτρο κάθε 6000 χλμ δεν είναι πολύ για V8 που στροφάρει πάνω από τις 8000rpm, άσε που οι περισσότεροι έξω κάνουν το longlife service.
-
Στο cordoba 1.4 16v 100hp που είχα και θα έχει πλέον η μανα μου,μετά απο 6000 χλμ που έκανα συμπληρώσαμε σήμερα 400ml.Eιναι καλό ή κακό αυτό;Συνολικά το αμάξι έχει 36,000 χλμ
Sorry αν είναι off topic(επειδή δεν είναι fsi)αλλα αφου υπάρχει θέμα με τους vag ειπα να ρωτήσω εδώ. -
Λογικά παίζεις το long life πρόγραμμα και σου έχουν πει service στα 15,000χλμ, οπότε πέρνα μια βόλτα από ενα εξουσιοδοτημένο και πάρε 1 λίτρο λάδι long life 0-30 να το έχεις κάβα.
Νομίζω είναι ARAL φασον για το VAG -
Ότι λέει παραπάνω ο cpp...
Εγώ κάνω σταθερά διαστήματα service κάθε 15000 ή 1 χρόνο.Μετά την αλλαγή στα 15000 από την αντιπροσωπεία μου άλλαξαν τα λάδια σε 5-40 και αυτά χρησιμοποιώ από τότε...
Group VAG FSI. Καίει λάδια;