-
Μέσες άκρες λέει ότι κάποιες φορές που παρακολουθεί την εκπομπή, αδυνατεί να συμμεριστεί τον ενθουσιασμό των συναδέλφων του (προφανώς του Clarkson) όταν κάποιο αυτοκίνητο κάνει καλό χρόνο στην πίστα του TG (και μάλιστα, την αποκαλεί 'εγκαταλειμμένο αεροδρόμιο', που είναι η μισή αλήθεια, βέβαια, διότι η διαδρομή είναι σχεδιασμένη από τους τεχνικούς της Lotus). Και εν πάσει περιπτώσει, το ίδιο του το περιοδικό γιατί συνεχίζει τότε να κρατάει γυρολόγια στα Μέγαρα;
Τέλος πάντων, νομίζω ότι καταλαβαίνω το πνεύμα με το οποίο είναι γραμμένο το σχόλιο του KK, αλλά την αναφορά στο TG τη βρίσκω τουλάχιστον ατυχή
-
Kαλα συγνωμη εδω γελαμε πικρα....
Οταν καποιοι δοκιμαζαν (και δοκιμαζουν) Punto GT vs 106 Rallye και οι αλλοι εχειαν (και εχουν) 'συγκριτικο' απο ΟΛΑ τα υπεραυτοκινητα που εχουν κυκλοφορησει ποτε, καλυτερα να...
και αν του top gear ειναι εγκατελειμενο αεροδρομιο τα Μεγαρα ειναι ξεμπαζωμενο χωραφι....
ατυχεις συγκρισεις...
-
Προτιμώ να μη σχολιάσω. Καθένας εξάλλου έχει τη γνώμη του, έτσι και ο κ.Καββαθάς μπορεί να έχει τη δική του...!
-
Είδατε το διαφημιστικό στον ΣΚΑΪ; Δεν είναι ακριβώς μεταγλώττιση, αλλά είναι voice-over, το οποίο θα χαλάει αρκετά το κλίμα της εκπομπής... Εντάξει, το voice-over δουλεύει καλά στα ντοκιμαντέρ του (στα οποία τώρα τελευταία έχω... εθιστεί), αλλά στο Top Gear νομίζω ότι θα είναι στην καλύτερη χάλια!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Είδατε το διαφημιστικό στον ΣΚΑΪ; Δεν είναι ακριβώς μεταγλώττιση, αλλά είναι voice-over, το οποίο θα χαλάει αρκετά το κλίμα της εκπομπής... Εντάξει, το voice-over δουλεύει καλά στα ντοκιμαντέρ του (στα οποία τώρα τελευταία έχω... εθιστεί), αλλά στο Top Gear νομίζω ότι θα είναι στην καλύτερη χάλια!!!Ρε παιδιά, υπάρχει και κόσμος που δεν έχει internet ή δορυφορική για να βλέπει τα original. Εντάξει, μπορεί να είναι ξενέρωμα το voiceover, αλλά προφανώς είναι πολιτική του σταθμού σε όλες του τις εκπομπές. Εγώ απλώς κρατάω το ότι το TG θα προβάλλεται σε ελληνικό κανάλι, και βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο.
-
Εμένα δεν με ενδιαφέρει και πολύ η άποψη του ΚΚ για το TG, ούτως ή άλλως, το βλέπω μόνος μου και διαμορφώνω άποψη! Για μία φορά όμως, θα ήθελα ο ελληνικός τύπος να ήταν καυστικός, όχι μονο με το TG (που δεν πρόκειται να τους στερήσει...διαφήμιση!), αλλά με τα ...αυτοκίνητα που δοκιμάζουν (που μετράει η διαφήμιση!).
Αλλά νομίζω πως τελικά τα περιοδικά στην Ελλάδα βγαίνουν για να υπάρχει περισσότερος διαφημιστικός χώρος για τις εταιρίες και όχι για να διαβάζονται από τους ...αναγνώστες!
Ισως υπερβάλλω τώρα αλλά...
-
Voice Over = Worst thing on TV!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Είδατε το διαφημιστικό στον ΣΚΑΪ; Δεν είναι ακριβώς μεταγλώττιση, αλλά είναι voice-over, το οποίο θα χαλάει αρκετά το κλίμα της εκπομπής... Εντάξει, το voice-over δουλεύει καλά στα ντοκιμαντέρ του (στα οποία τώρα τελευταία έχω... εθιστεί), αλλά στο Top Gear νομίζω ότι θα είναι στην καλύτερη χάλια!!!
Ρε παιδιά, υπάρχει και κόσμος που δεν έχει internet ή δορυφορική για να βλέπει τα original. Εντάξει, μπορεί να είναι ξενέρωμα το voiceover, αλλά προφανώς είναι πολιτική του σταθμού σε όλες του τις εκπομπές. Εγώ απλώς κρατάω το ότι το TG θα προβάλλεται σε ελληνικό κανάλι, και βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο.
εγώ!
δεν έχω δορυφορική ούτε γρήγορο ιντερνετ.
Για αυτό λέω ευτυχώς που υπάρχει και το ΣΚΑΪ!
-
Voice Over = Worst thing on TV!
-
Voice over...ακόμα χειρότερα...Αλλά από το ολότελα
-
At the track Practice makes you Perfect...
At the S.Stage Intelligence makes you Perfect!Comment on that!
-
@Pironi: Off topic
-
-
o σκαϊ ή το άλφα θα το έχει; Και πότε;
-
Σκάι, σήμερα στις 18:00
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Σκάι, σήμερα στις 18:00ευχαριστώ!
-
Επειδή θα είμαι γραφείο σήμερα όλη μέρα δεν θα μπορέσω να το δω… μόλις τελειώσει θέλω ενημέρωση!!!
-
Ο χρήστης Pironi έγραψε:
Επειδή θα είμαι γραφείο σήμερα όλη μέρα δεν θα μπορέσω να το δω… μόλις τελειώσει θέλω ενημέρωση!!!Αν εχεις συνηθησει στην αγγλικη μεταδοση τοτε δεν θα αντεξεις παραπανω απο τρια λεπτα! Ενας Ελληνας Jeremy να προσπαθει να εξηγησει τον ορο μετροσεξουαλ με προτασεις του τυπου οχι πολυ αντρακλας και αλλες τετοιες φαιδροτητες του voice over.
Το δε κερασακι στην τουρτα: εχουν απλωσει την 16:9 εκπομπη στο 4:3 πλαισιο της τηλεορασης! (τουλαχιστον οσες συμβατικες τηλεορασεις εχουν λειτουργια 16:9 σωζονται)
-
' και εκτοξευεσαι σαν ζεματισμενος κοκορας....¨ μιλωντας για την DB9.... οταν προσπαθεις να μεταφρασεις με ακριβη ελληνικη γλωσσα το βρετανικο φλεγμα.... το αποτελεσμα ειναι να αλλαξεις καναλι.
Απολυτη τραγωδια το voice over .-
-
Aπό την λειψυδρία και από το Traction μια χαρά την βρήκα.
Αυτή η Aston Martin άλλο πράγμα!
Το επεισόδιο εσείς που τα έχετε δει όλα από πότε είναι για να καταλάβουμε πόσο κονσέρβα είναι?
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion