-
Οντως , είχε πολύ πλάκα το Winter Olympics
Είναι πολύ τρελλοί τελικά !!
-
Θέλω μία παγωμένη λίμνη και μία Jaguar ΤΩΡΑ!!!!
-
Έχει κανείς ιδέα τι budget έχει κάθε επεισόδιο της σειράς;
Μιλάμε για παραγωγές επιπέδου ταινίας...
Αλήθεια, τα καημένα τα ignis ποιός τα πλήρωσε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα τι budget έχει κάθε επεισόδιο της σειράς;Μιλάμε για παραγωγές επιπέδου ταινίας...
Αλήθεια, τα καημένα τα ignis ποιός τα πλήρωσε;
Εδώ έχουν επιστρατεύσει ελικόπτερο apache, έχουν κάνει γύρισμα σε αεροπλανοφόρο στα Suzuki κόλλησες?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο Richard - I 'm gonna die in tights - Hammond πότε έφυγε από την εκπομπή;
Den prepei na efyge, alla na kanei kai proini ekpompi.
Einai car nut kai ekane edw kai xronia ekpompes autokinitou sto Men&Motors.Αλήθεια, τα καημένα τα ignis ποιός τα πλήρωσε;
Swift kai mallon h Suzuki
-
Εγώ τον έχω πετύχει να παρουσιάζει και μια άλλη εκπομπή δε θυμάμαι σε ποιο κανάλι (Discovery ? ) που έχει να κάνει με διάφορα περίεργα...
Όντως παίδες το τι χρήμα πέφτει ....
Αλλά είναι όλα τα λεφτά!
-
Μόλις το είδα
Όπως θα έλεγε και ο Clarksson POWER -
Βρήκα http link για το video:
Δεν είναι rip του Vuk, οπότε είναι λίγο μεγάλο το αρχείο (~650MB), αλλά ενδεχομένως αρκετοί να το προτιμήσουν επειδή είναι από direct link και όχι από torrent.
-
OMFG!!!!!!
Απίστευτο το TG Winter Special!
Ισως η πιο διασκεδαστική TV hour που έχω δει το τελευταίο καιρό!
Ειδικά το σκηνικό με το mini...
-
Αναρωτιέμαι πόσες μπύρες κατανάλωσαν συνολικά γυρίζοντας αυτό το επεισόδιο
-
To ξαναείδα ολόκληρο και προσεκτικά το επεισόδιο και ακόμα πονάει η κοιλιά μου απ' τα γέλια!
-How was the snow?
-It was golden!'Sometime the next afternoon, it was morning'
'You can have so much fun on this road...followed by such an enormous accident'
και άλλα πολλά!
Κατέβασα και το επεισόδιο με τα Aygo να παίζουν μπάλα και το Range Rover να προσπαθεί να ξεφύγει από ένα τανκ!
Απίστευτοι!
-
Όλα τα λεφτά το ύφος του Clarkson τη δεύτερη φορά που πήγε στη σκοποβολή, που είπε 'This time, I had it figured out. I wasn't gonna miss' και μετά βλέπεις το δέντρο να πέφτει
Όσο στημένο και να είναι, πώς να μην ξεραθείς στα γέλια;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όλα τα λεφτά το ύφος του Clarkson τη δεύτερη φορά που πήγε στη σκοποβολή, που είπε 'This time, I had it figured out. I wasn't gonna miss' και μετά βλέπεις το δέντρο να πέφτειΌσο στημένο και να είναι, πώς να μην ξεραθείς στα γέλια;
ίσως η καλύτερη στιγμή
golden snow =? (πάει στο κακό το μυαλό μου :bleh: )
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
οι τούμπες που έτρωγε στα χιόνια ο jezza δεν ήταν στημένες, πάντως
αποκορύφωμα ήταν το χόκεϊ με τα swift, που μου έδωσε την εντύπωση ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο στο γύρισμα!το κορυφαίο ήταν που του την έλεγαν οι may και hammond 'for chatting with a blonde norwegian woman', ενώ υποτίθεται ότι έκανε τον διαιτητή στο χόκεϊ, και γυρνάει ένας από τους οδηγούς των swift και λέει 'she's my wife!'
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
οι τούμπες που έτρωγε στα χιόνια ο jezza δεν ήταν στημένες, πάντως
αποκορύφωμα ήταν το χόκεϊ με τα swift, που μου έδωσε την εντύπωση ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο στο γύρισμα!το κορυφαίο ήταν που του την έλεγαν οι may και hammond 'for chatting with a blonde norwegian woman', ενώ υποτίθεται ότι έκανε τον διαιτητή στο χόκεϊ, και γυρνάει ένας από τους οδηγούς των swift και λέει 'she's my wife!'
Αυτό δεν το πιασα θα το ξαναδώ...Απίστευτο επεισόδιο πάαααρα πολύ γέλιο
-
Το βλέπω τώρα... Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
-
Τους τίτλους τέλους τους είδατε;
Presented by:
Bjorn Clarkson
Benny Hammond
Agnetha Mayand
Anni-Frid Stig
Kαι τα μικρά ονόματα όλου του υπόλοιπου προσωπικού τα είχαν αντικαταστήσει με... Bjorn!!!
Oι τύποι είναι παλαβοί!
-
Για μενα βλακεια ηταν (γενικως μου τη δινει το TG και ιδιαιτερα ο παρουσιαστης)
-
Κάθε γνώμη δεκτή
Εξαρτάται πιο πολύ από το τι περιμένεις να δεις. Από τη σοβαροφάνεια του ελληνικού ειδικού Τύπου, προτιμώ το Top Gear που ερευνά πόσα τροχόσπιτα μπορεί να πηδήξει ένα Volvo
Το έχουμε ξαναπει, το Top Gear είναι το show για όλους τους petrolheads. Πώς είναι το 'Πολύ την Κυριακή' ή παλιότερα το 'Ciao Antenna' το show της σπιτονοικοκυράς; Έτσι και το Top Gear, είναι το δικό μας show.
Αν ψάχνεις για αξιόπιστη ενημερωτική εκπομπή, κοίτα προς ανατολή πλευρά
-
Βασικά, πιο αξιόπιστα είναι τα Top Gear και Best Motoring παρά τα δικά μας περιοδικά, έτσι όπως κατήντησαν.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion