-
Μόλις έπαιξε στο BBC Two το ολοκαίνουριο 50 Years of Bond Cars: A Top Gear Special
Πολύ καλό, αξίζει!
-
A! καλά που το είπες , να το δούμε αύριο ... tnx !!!
-
Πάρα πολύ καλό το επεισόδιο.
Μου χε λείψει να δω κάτι νέο, τα χω σκίσει στις επαναλήψεις
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μόλις έπαιξε στο BBC Two το ολοκαίνουριο 50 Years of Bond Cars: A Top Gear Special
Πολύ καλό, αξίζει!Σήμερα το είδα. Ωραίο αφιέρωμα.
Youtube Video -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Top Gear - Exclusive, Very Rare Footage of Top Gear Out-takesεπικό!
Καλά το τέλος δεν παίζεται
-
-
-
Top Gear The Worst Car In The History Of The World, 2012
κυκλοφορησε
-
ευχαριστούμε
-
χαχα όντως. εγώ έκατσα σπίτι σήμερα κ είδα το ποστ του σπυρου οποτε έκατσα κ το είδα.
καλό. όχι wow αλλά καλό.
δυστυχώς δεν φτιαχνουν οι 5gear τέτοια projects να ευχαριστηθούμε οδήγηση -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
χαχα όντως. εγώ έκατσα σπίτι σήμερα κ είδα το ποστ του σπυρου οποτε έκατσα κ το είδα.
καλό. όχι wow αλλά καλό.
δυστυχώς δεν φτιαχνουν οι 5gear τέτοια projects να ευχαριστηθούμε οδήγησηΓια δωσε κανενα λινκ
-
βηκες και σε 1080p?
-
πολλά θες!
Ωραίο ήταν. Ταιριάζουν πολύ τελικά σαν δίδυμο ο May με τον Clarkson.
-
ψάξτε στο pirate bay.
σεβόμαστε ότι οι μοντς δεν αφήνουν να μπαινουν λινκς- στο τογιοτα gt86 έδειχνε σκηνές όπου είχαν μαυρίσει τα παράθυρα. Προφανώς σε αυτές τις σκηνές δεν οδηγούσε ο κλαρκσον
- καλά ο κλαρκσον δεν έχει οδηγήσει σεατ?
- πως έστριβε έτσι το 205. σίφουνας
-
Πολύ καλό! Καλό και το τέλος
Αυτό με το toyota και τα θαμπά παράθυρα το πρόσεξα και εγώ, αν και ήταν λίγα πλάνα.
Και σε άλλα με υγεία! -
LF-A
Αν και προοριζόταν σαν κάτι διασκεδαστικό και οχι τύπου αφιερώματος (πχ Saab) όπου Clarkson και May είναι άφταστοι ήταν αρκετά καλό.
ΥΓ.
LF-AΥΓ. #2
LF-A -
πώς ειναι δυνατόν να μη λατρεύεις καποιον που λέει οτι προτιμάει να πάθει διπλή πνευμονία από το να οδηγήσει ΒΕΚΤΡΑ;
-
Περιμένω να το δω αύριο .... ελπίζω να είναι καλό , ( απ΄τα σχόλια αυτό συμπεραίνω )
-
Αξίζει , είχε πλάκα και κλασικά καλοσκηνοθετημένο
[spoiler:1g3pdr1l]Φανταστικός ήχος το LFA, εκπληκτική και η Italia Spider.Συμπάθησα το ένα εκ των 2 αμερικανικών.
Καλή η M5, αλλά ρε γμτο και πάλι με όλα τα φουσκώματα κλπα, και πάλι είναι πίσω σε σχέση με μια Ε60 με Μ-πακ,
πόσο μάλλον στην M5 E60.[/spoiler:1g3pdr1l]ΥΓ βάζουμε και κάνα spoiler ε?
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion