-
Αμα αναφερόμουνα σε εσένα θα χρησιμοποιούσα αλλο χαρακτηρισμό. Απο εκεί και πέρα αν θές να μάθεις για μηχανήματα πάνε άνοιξε κανα βιβλίο μηχανολογίας και αν θες να μάθεις οδήγηση πάνε σε καμιά σχολή (advanced) κλπ.
Με το να βλέπεις FG ή φορμουλα 1 δεν θα μάθεις ούτε θα απολαύσεις το ένα ή το αλλο. Είναι λογική βλέπω τσόντες αρα γαμάω καλύτερα. Αμα είσαι δεκα (χρονών) είναι 'λογικό' αλλα κανείς δεν έγινε γαμιάς βλέποντας τσόντες και παίζοντας τη.
-
έλα ντε...
-
δυο βλάκες, μια άποψη
λέει μια γερμανική παροιμία -
Πόσο συχνά στην έχουν πει;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@RealzeusΑμα αναφερόμουνα σε εσένα θα χρησιμοποιούσα αλλο χαρακτηρισμό. Απο εκεί και πέρα αν θές να μάθεις για μηχανήματα πάνε άνοιξε κανα βιβλίο μηχανολογίας και αν θες να μάθεις οδήγηση πάνε σε καμιά σχολή (advanced) κλπ.
Με το να βλέπεις FG ή φορμουλα 1 δεν θα μάθεις ούτε θα απολαύσεις το ένα ή το αλλο. Είναι λογική βλέπω τσόντες αρα γαμάω καλύτερα. Αμα είσαι δεκα (χρονών) είναι 'λογικό' αλλα κανείς δεν έγινε γαμιάς βλέποντας τσόντες και παίζοντας τη.
όπως πάντα. Nothing new there.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Πόσο συχνά στην έχουν πει;καμία
αλλά τη σκέφτομαι συνέχεια όταν βλέπω τα άπειρα +1 που κάνεις
εσένα στο χωριό στη λένε ή ψάχνουν για τον δεύτερο? -
τι μιζέρια να κάθεσαι να αλλάζεις τη δημοσίευσή σου γιατί νομιζεις ότι θα μπορέσεις να απαντήσεις ακομα πιο χαζοχαρούμενα
-
μάλλον υπάρχει πρόβλημα κ δε το καταλαβαίνεις, αλλά χαζά ποστ με χαρούμενα δεκάδες εικονίδια στο τέλος ένας κάνει
πχ
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2665561#p2665561
με τον άνθρωπο από κάτω να αναρωτιέται πόσο χαζορούμενος (sic) είσαι
οπότε αντε γύρνα στα +1,+10000 ή στο τόπικ brainstorming που μας περιγράφεις αν θα πάρεις το αμάξι του... Προέδρου (του χωριού σου? ) ή του χασάπη -
γεια σου ρε τσεμίτς πρωτευουσιάνε
-
χαιρετισματα στον Πρόεδρο να πεις
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
γεια σου ρε τσεμίτς πρωτευουσιάνεαπό την υπογραφή του chemic:
προς το χαJO του φόρουμ: κεμικ προφέρεται ρε κακομοίρη!
πρωί πρωί χαρά στην όρεξή σας!
-
μπααα ο τσεμίτς δεν κοιμήθηκε ολη νύχτα για να καταφέρει να ολοκληρώσει 2 προτάσεις
-
o tiff έχει 'αντικαταστήσει' τον Harris στο evo, δεν το ήξερα. γράφει κ στο περιοδικό με δική του στήλη?
-
Το μόνο καλό από το παραπάνω βίντεο είναι ότι ο monkey θα τραβάει τα βυζιά του που μπήκε κοτζαμάν 911 RS στα κατάστιχα του Clarkson...
Κατά τ' άλλα dine όσο κρασάκι και να πιεί κανείς δεν αλλάζει το ότι είναι ένα μάτσο κουρασμένοι γέροι που έχουν χάσει το 'χιούμορ' του πράγματος και έχουν περάσει στην γεροντοπαραξενιά.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εγώ πάντως j.marr από αυτές τις που λες έμαθα μύτη τακούνι οπως και φλικ(μόνο σε ελεγχόμενο μέρος φυσικά) όπως και τοποθέτηση αυτοκινήτου πριν τη στροφή.Τα είδα πρώτα και μετά ξεκίνησα να τα προσπαθώ. Φυσικά και δεν αντικαθιστούν σχολή αγωνιστικής οδήγησης και φυσικά δε νομίζω ότι είμαι κανά καλό τιμόνι.(αυτά για να μην υπάρξουν παρερμηνείες)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν το βλέπω. Αλλά δε δέχομαι να χαρακτηρίζομαι σαν πίθηκος επειδή βλέπω κάτι άλλο. Εξάλλου εγώ δεν χαρακτηρίζω όσους επιλέγουν το TG, την ίδια την εκπομπή καυτηριάζω. Πάντως έχει και μερικά ωραία κομμάτια αλλά όπως είπες κι εσύ είναι entertainment, δεν είναι να την παίρνεις στα σοβαρά.no offence,αλλα κατι μου λεει οτι αν θεοποιουσαν οτιδηποτε εχει το σημα της φερραρι και οτιδηποτε ειναι n/a δε θα ηταν ακριβως ιδια η γνωμη σου
Κατα τ αλλα ναι,το να λεει καποιος που εχει οδηγησει απο ΕΝΖΟ και gto μεχρι 355 και f40 οτι η f50 δεν ηταν κ οτι καλυτερο τον καθιστα ταγαρι .
Ξεκαθαριζω οτι σιγουρα εχει μεγαλο ποσοστο entertainment και ετσι θελει να το αντιμετωπιζουμε αλλα και οι τρεις περαν των μαλακιων,λενε και πραγματα-ελαττωματα που ειναι αρκετα ευστοχα.Να το πω κ αλλιως,οσο ψυχαγωγικο κ αν ειναι ενα θεαμα,στα σοβαρα του σημεια δεν εχω λογο να αμφισβητησω ανθρωπους που εχουν οδηγησει τα παντα.Οποτε κατα καποιο τροπο εχει κ αρκετες ενημερωτικες πινελιες.Τελος απο μενα -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!
Κακό λόγο για την F50 ρε ταγάρια;
Ορίστε κάτι σοβαρό: http://www.youtube.com/watch?v=MGWrH-f5 ... ubs_digest
Το πρόβλημα σου είναι ότι τους παίρνεις απολύτως σοβαρά.
Sent from my Note II using smoke signals.
Συγγνώμη που θέλω σοβαρή ενημέρωση βρε Ντίνο.
Σοβαρή ή αστεία η ενημέρωση, κι εγώ λατρεύω την F50, αλλά δεν είναι οι μόνοι που είπαν αυτά που είπαν...
-
[spoiler:2lzstamk]για την Mondial[/spoiler:2lzstamk]
-It's feeding the petrol from the tank directly back to the earth again without going to the engine.
- Yes, it doesn't bother with any internal combustion nonsense the other cars do
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δεν το βλέπω. Αλλά δε δέχομαι να χαρακτηρίζομαι σαν πίθηκος επειδή βλέπω κάτι άλλο. Εξάλλου εγώ δεν χαρακτηρίζω όσους επιλέγουν το TG, την ίδια την εκπομπή καυτηριάζω. Πάντως έχει και μερικά ωραία κομμάτια αλλά όπως είπες κι εσύ είναι entertainment, δεν είναι να την παίρνεις στα σοβαρά.
no offence,αλλα κατι μου λεει οτι αν θεοποιουσαν οτιδηποτε εχει το σημα της φερραρι και οτιδηποτε ειναι n/a δε θα ηταν ακριβως ιδια η γνωμη σου
Κατα τ αλλα ναι,το να λεει καποιος που εχει οδηγησει απο ΕΝΖΟ και gto μεχρι 355 και f40 οτι η f50 δεν ηταν κ οτι καλυτερο τον καθιστα ταγαρι .
Ξεκαθαριζω οτι σιγουρα εχει μεγαλο ποσοστο entertainment και ετσι θελει να το αντιμετωπιζουμε αλλα και οι τρεις περαν των μαλακιων,λενε και πραγματα-ελαττωματα που ειναι αρκετα ευστοχα.Να το πω κ αλλιως,οσο ψυχαγωγικο κ αν ειναι ενα θεαμα,στα σοβαρα του σημεια δεν εχω λογο να αμφισβητησω ανθρωπους που εχουν οδηγησει τα παντα.Οποτε κατα καποιο τροπο εχει κ αρκετες ενημερωτικες πινελιες.Τελος απο μεναΟταν λεει οτι στην 458 δεν μπορεις να δεις ταχυτητα και ναβι μαζι, ενω σαφεστατα μπορεις, να μη πιστευεις ουτε λεξη που λεει.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!
Κακό λόγο για την F50 ρε ταγάρια;
Ορίστε κάτι σοβαρό: http://www.youtube.com/watch?v=MGWrH-f5 ... ubs_digest
Το πρόβλημα σου είναι ότι τους παίρνεις απολύτως σοβαρά.
Sent from my Note II using smoke signals.
Συγγνώμη που θέλω σοβαρή ενημέρωση βρε Ντίνο.
Σοβαρή ή αστεία η ενημέρωση, κι εγώ λατρεύω την F50, αλλά δεν είναι οι μόνοι που είπαν αυτά που είπαν...
Οπως;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion