-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
γραφτειτε εδω http://thebox.bz/ και τερμα το αργο κατεβασμα...
Προσπαθώ να γραφτώ και μου βγάζει συνέχεια
'oh my... i got owned.. gamiseta...'
???
Δωκιμασε να κανεις log-in
-
???
-
ΚΑι ομως ετσι γραφει μετα την εγγραφη!!!
-
???
κι εμένα ...και το παράτησα τότε που μου το πρότεινε ο Spiros.
-
Show/Hide Nov-22-07 - Signups - Closed
Signups to the site are closed.They will not be open again today.
They will not be open again tomorrow.
They will not be open again this week.
They will not be open next week.
Look after your account, you won't be able to get another one.
-
gamiseta και afiseta το δοκίμασα και μου έβγαλε τα ίδια. Έλληνας το έχει το site;
-
μάλιστα ...public λοιπόν ...
-
κριμα γιατι το συγκεκριμενο ανεβαζει το top gear λιγα λεπτα μετα το τελος της τηλεοπτικης εκπομπης και μπορεις να το κατεβαζεις σε ελαχιστο χρονο (3-5mbps).
λογικα ολο και καποιο αλλο private θα ειναι ειναι ανοικτο για εγγραφες.
-
spiros
δες σε παρακαλώ αν υπάρχει τρόπος κάποιος χρήστης να προσκαλέσει κάποιον άλλο.
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Richard.Hammond.Meets.Evel.Knievel.WS.PDTV.XviD-REMAXΤελικά αξίζει να το κατεβάσετε. Μαθαίνεις πολλά περισσότερα για έναν άνθρωπο που αρχικά νόμιζες ότι ήταν απλώς ένας ροκστάρ του είδους του...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τελικά αξίζει να το κατεβάσετε. Μαθαίνεις πολλά περισσότερα για έναν άνθρωπο που αρχικά νόμιζες ότι ήταν απλώς ένας ροκστάρ του είδους του...
+100
ειναι διδακτικο γενικοτερα.
-
spirosδες σε παρακαλώ αν υπάρχει τρόπος κάποιος χρήστης να προσκαλέσει κάποιον άλλο.
πρεπει να βελτιωσω πολυ το ratio μου ακομη...
-
αυτός ο Hammond είναι γενικότερα παρουσιαστής; Δεν ασχολείται μόνο με αυτοκίνητα;
τον είχα δει και σε μία εκπομπή στον ΣΚΑΙ με κάτι πειράματα ..μια πιο γελοία έκδοση του Mythbuster. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
αυτός ο Hammond είναι γενικότερα παρουσιαστής; Δεν ασχολείται μόνο με αυτοκίνητα;
τον είχα δει και σε μία εκπομπή στον ΣΚΑΙ με κάτι πειράματα ..μια πιο γελοία έκδοση του Mythbuster.Και οι τρεις τους κατά καιρούς παρουσιάζουν διάφορες εκπομπές, άσχετες με αυτοκίνητα. Ο Clarkson έχει διατελέσει οικοδεσπότης σε talk show, o δε May, ανάμεσα στα άλλα, παρουσίαζε κάποτε μια εκπομπή μαγειρικής.
-
α για τόσο καλά...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
α για τόσο καλά...Κοίτα, για μένα αυτό τούς κάνει ολοκληρωμένους τηλεοπτικούς παρουσιαστές. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Στεφανή π.χ. να παρουσιάζει οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτοκίνητα, και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το Traction είναι η μετριότητα που είναι. Από την άλλη, η άνεση του Clarkson με οποιονδήποτε καλεσμένο είναι ενδεικτική του πόσο έχει 'τριφτεί' τηλεοπτικά και ξέρει πού σταματάνε τα όρια της πλάκας και αρχίζουν τα όρια της προσβολής. Γι' αυτό και το Top Gear, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, ΔΕΝ απευθύνεται σε petrolheads, αλλά στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό, και πραγματικά το θεωρώ μεγάλη τους μαγκιά που το καταφέρνουν τόσο καλά.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Γι' αυτό και το Top Gear, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, ΔΕΝ απευθύνεται σε petrolheads, αλλά στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό και πραγματικά το θεωρώ μεγάλη τους μαγκιά που το καταφέρνουν τόσο καλά.Ε ναι...για αυτό υπάρχει το Fifth Gear η άλλη εκπομπή του BBC.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ε ναι...για αυτό υπάρχει το Fifth Gear η άλλη εκπομπή του BBC.Το 5th Gear δεν ειναι του BBC. Ειναι του 5.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ε ναι...για αυτό υπάρχει το Fifth Gear η άλλη εκπομπή του BBC.
Το 5th Gear δεν ειναι του BBC. Ειναι του 5.
με μπέρδεψε το site τους ...το finalgear...
http://en.wikipedia.org/wiki/Fifth_Gear ... _Season_10
έχουν ιστόρια όμως...
Fifth Gear first aired in 2002 as a replacement to the original incarnation of the BBC show Top Gear (as opposed to the current format), which was cancelled in 2001 due to low ratings. Five originally wanted to carry on using the Top Gear name, however the BBC refused. Several of Top Gear's ex-presenters, including Quentin Willson, Tiff Needell and Vicki Butler-Henderson were hired by Five to present Fifth Gear. After the completion of Fifth Gear's first series, the BBC relaunched Top Gear in a new hour-long format presented by Jeremy Clarkson.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ε ναι...για αυτό υπάρχει το Fifth Gear η άλλη εκπομπή του BBC.
Το 5th Gear δεν ειναι του BBC. Ειναι του 5.
με μπέρδεψε το site τους ...το finalgear...
Το finalgear.com δεν ειναι το site των συντελεστων του Top Gear 'η του Fifth Gear. Ειναι ανεξαρτητο site.
Το επισημο site του Top Gear ειναι το topgear.com, και του 5th Gear, fifthgear.five.tv
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion