-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ειδα ενα απο τα τελευταια επισοδεια απο τοπ γκιαρ. οποιος το δει θα καταλαβει το λογο υπαρξης της SLR. ο τζερεμι εκανε 1320 μιλια μεσα σε 24 ωρες (ειναι και μιας καποιας ηλικιας ε!) και βγηκε κυριολεκτικα α-τ-σ-α-λ-α-κ-ω-τ-ο-ς. ειναι το καλυτερο GT ολων των εποχων....
και μια ερωτηση: τι χρονο εχει κανει η maserati (η καλη) στο ρινγκ? γιατι στο τοπ ειναι το πιο γρηγορο απο ολα........
H Leksi atsalakotos einai edw mesa.
Eipie 300 red bull gia na meinei ksipnios.
Trelo gellioτο εν λόγω βιντεάκι υπάρχει διαθέσιμο και αν ναι που θα το βρω?
ελα ελλαδα........ ο γερο ποπολαρος τα μαζευει ολα
ποπολαρε, κανε ενα κουμαντο ρε καρνταση και στείλε μου μερικα βιντεο σε κανα cd.η ακομη καλύτερα γραψε κανα cd και αφηστο σπιτι μου..
Tha prospathisw na sou grapso egw kana DVD.
Exw polla GB me TG, Elise..etcAn prolabo tha to exo etoimo na sto dwsw sto Mallory Park tin kyriaki.
-
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ο κλαρξον εχει τπτ μετοχες στην εκομπη? πως και οδηγα την αφροκρεμα μονο αυτος και στους αλλους δινει τα κατωτερα?Βασικά, ο Clarkson δεν είναι χτεσινός. Κάνει reviews με τέρατα εδώ και χρόνια και τη δεκαετία του '90 έβγαλε ένα σωρό videos και reviews. Επίσης, όταν αποχώρησε από το Top Gear το 1999, η ακροαματικότητα της εκπομπής έπεσε 65%, οπότε καταλαβαίνεις ότι η μισή εκπομπή βασίζεται στο πρόσωπό του. Πρόσθεσε σε αυτό την εμπειρία του και το γεγονός ότι οι άλλοι δύο δεν είναι τόσο petrolheads, αλλά απλοί παρουσιαστές που προσλήφθησαν στην εκπομπή και ορίστε η απάντηση στην ερώτησή σου.
Βέβαια, τόσο ο May όσο και ο Hammond έχουν οδηγήσει κατά καιρούς τα απίστευτα τέρατα, αλλά το 90% των supercars πράγματι το δοκιμάζει ο Clarkson.
Πάντως, στα τελευταία επεισόδια του Fifth Gear (αυτά με τον Tiff Needell) μου τη σπάει πάρα πολύ ένας κομπλεξισμός που έχουν και χώνουν συνεχώς μπηχτές στο Top Gear. Εκτιμώ τον Tiff αφάνταστα σαν οδηγό και δοκιμαστή, αλλά αντί να κοιτάξουν την εκπομπή που φέτος δε βλέπεται, ρίχνουν συνεχώς μπηχτές. Γιατί τέτοια κατινιά;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
η MC12 ποσο εχει κανει στο ρινγκ??Νομίζω κανείς από τους ιδιοκτήτες της MC12 δεν είναι αρκετά τρελός ώστε να δοκιμάσει να την τρέξει στο ring. Είναι ομολογκασιόν αγωνιστικού και είναι εξαιρετικά special αυτοκίνητο και αυτά σπανίζουν στο ring. Επισήμως, ούτε από Enzo υπάρχει χρόνος για το ring, αλλά ούτε και από McLaren F1.
-
Τώρα... χάθηκαν
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως, στα τελευταία επεισόδια του Fifth Gear (αυτά με τον Tiff Needell) μου τη σπάει πάρα πολύ ένας κομπλεξισμός που έχουν και χώνουν συνεχώς μπηχτές στο Top Gear. Εκτιμώ τον Tiff αφάνταστα σαν οδηγό και δοκιμαστή, αλλά αντί να κοιτάξουν την εκπομπή που φέτος δε βλέπεται, ρίχνουν συνεχώς μπηχτές. Γιατί τέτοια κατινιά;Αυτό είναι ξεκάθαρο στην συνέντευξη που πέρνει η Βίκη από κάποιον Michael Shumacher και τον ρωτάει Fifth Gear ή το Top Gear? Και αυτός φυσικά απαντάει Fifth.
Πάντως δεν θα συμφωνήσω μαζί σου Θέμη, τα μέχρι τώρα tests του Fifth Gear μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα, χώρια ότι σε κάθε εκπομπή κληρώνουν για το κοινό τρελά αυτοκίνητα. -
Ναι στέλνοντας μήνυμα κόστους £1.
Σήμερα θα έχουν και την Esprit που προσπαθούν να την κάνουν να πιάσει 200mph.
Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνει
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Σήμερα θα έχουν και την Esprit που προσπαθούν να την κάνουν να πιάσει 200mph.Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνει
Α εκείνη που χάλαγε συνέχεια λες??
-
Emene apo sazman(sxediasis 30 etwn kai se Esprit me arketa anebasmei ypodinami).
Perimene na deis to simerino episodio.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πάντως δεν θα συμφωνήσω μαζί σου Θέμη, τα μέχρι τώρα tests του Fifth Gear μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέρονταΕντάξει, ομολογώ ότι το 'δε βλέπεται φέτος η εκπομπή' που πέταξα είναι υπερβολικό γιατί μόλις είχα δει τη συνέντευξη του MS και τα είχα πάρει, αλλά το έχω ξαναπεί ότι η εκπομπή δε λέει πολλά για μένα στο τρέχον season. Τα shootouts μόνο έχουν ενδιαφέρον, και μου άρεσε η κόντρα Williams F1 vs M5 (κυρίως λόγω ετοιμασίας του Tiff), αλλά και οι 24 ώρες του Silverstone. Από road tests όμως, κλαύτα Χαράλαμπε...
Πάντως, για να μη με λέτε και κολημένο, και το προηγούμενο season του Top Gear νομίζω ήταν από τα πιο βαρετά, με εξαίρεση μερικά από τα τελευταία επεισόδια.
-
Ναι αλλά τα πλασαρίσματα του Tiff με το Fiesta ST στην πίστα δεν σε αποζημίωσαν?? Έφαγε πολύ ξύλο το colt CZT...
-
Παίδες έχουμε κανά http link για βιντεάκια από τα shootouts του Fifth Gear; Torrents δεν με ενδιαφέρουν, δε θέλω ολόκληρα επεισόδια. Α, και το racingflix το έχω κατεβάσει σχεδόν ολόκληρο , οπότε κανά άλλο αν έχετε.
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Παίδες έχουμε κανά http link για βιντεάκια από τα shootouts του Fifth Gear; Torrents δεν με ενδιαφέρουν, δε θέλω ολόκληρα επεισόδια. Α, και το racingflix το έχω κατεβάσει σχεδόν ολόκληρο , οπότε κανά άλλο αν έχετε.Ό,τι υπάρχει για το Fifth Gear & Top Gear θα το βρεις στο finalgear.com. Τα παιδιά ανεβάζουν ολόκληρες τις εκπομπές για να τις απολαμβάνουμε όπως πρέπει....
Αν έχεις εσύ την παραπάνω υπομονή να μας προσφέρεις κλιπάκια, ευχαρίστως να τα δεχθούμε και αυτά στη συλλογή μας
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως δεν θα συμφωνήσω μαζί σου Θέμη, τα μέχρι τώρα tests του Fifth Gear μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα
Εντάξει, ομολογώ ότι το 'δε βλέπεται φέτος η εκπομπή' που πέταξα είναι υπερβολικό γιατί μόλις είχα δει τη συνέντευξη του MS και τα είχα πάρει, αλλά το έχω ξαναπεί ότι η εκπομπή δε λέει πολλά για μένα στο τρέχον season. Τα shootouts μόνο έχουν ενδιαφέρον, και μου άρεσε η κόντρα Williams F1 vs M5 (κυρίως λόγω ετοιμασίας του Tiff), αλλά και οι 24 ώρες του Silverstone. Από road tests όμως, κλαύτα Χαράλαμπε...
Πάντως, για να μη με λέτε και κολημένο, και το προηγούμενο season του Top Gear νομίζω ήταν από τα πιο βαρετά, με εξαίρεση μερικά από τα τελευταία επεισόδια.
Θέμη,
Μάζευε κι ας είν'κι ρόγες! Εδώ δεν έχουμε τίποτα να δούμε στην Μπανανία. Ας μην είμαστε αχάριστοι λοιπόν, μιας και τέτοιες εκπομπές δίνουν πολλά περισσότερα απ'ότι ένα απλό shootout που καλύπτει τον εθισμό μας για αδρεναλίνη... -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Παίδες έχουμε κανά http link για βιντεάκια από τα shootouts του Fifth Gear; Torrents δεν με ενδιαφέρουν, δε θέλω ολόκληρα επεισόδια. Α, και το racingflix το έχω κατεβάσει σχεδόν ολόκληρο , οπότε κανά άλλο αν έχετε.
Ό,τι υπάρχει για το Fifth Gear & Top Gear θα το βρεις στο finalgear.com. Τα παιδιά ανεβάζουν ολόκληρες τις εκπομπές για να τις απολαμβάνουμε όπως πρέπει....
Αν έχεις εσύ την παραπάνω υπομονή να μας προσφέρεις κλιπάκια, ευχαρίστως να τα δεχθούμε και αυτά στη συλλογή μας
Top Gear και 5th Gear έχω αρκετά Gb στη συλλογή μου. Μόλις σκεφτώ κάποιον τρόπο θα τα μοιράσω και στους ενδιαφερόμενους
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Θέμη,
Μάζευε κι ας είν'κι ρόγες! Εδώ δεν έχουμε τίποτα να δούμε στην Μπανανία. Ας μην είμαστε αχάριστοι λοιπόν, μιας και τέτοιες εκπομπές δίνουν πολλά περισσότερα απ'ότι ένα απλό shootout που καλύπτει τον εθισμό μας για αδρεναλίνη...Παρεξήγησις!!
Μερικές φορές λες κάτι και θεωρείς δεδομένα μερικά πράγματα, αλλά τελικά έτσι όπως το λες ακούγεται τελείως διαφορετικό. (edit: για εμένα το λέω αυτό )
Φυσικά και δεν είμαι αχάριστος και το επίπεδο των εκπομπών αυτών βρίσκεται σε άλλο πλανήτη σε σχέση με τις δικές μας (ποιες δικές μας; ) και εννοείται ότι περιμένω πώς και πώς κάθε εβδομάδα κάθε καινούργιο επεισόδιο. Έχω δηλώσει fan των εκπομπών και παρακολουθώ ακόμα και μερικά παρασκηνιακά δρώμενα γύρω από τα πρόσωπα αυτά, οπότε όπως καταλαβαίνεις, μόνο για περίπτωση αχαριστίας δεν πρόκειται. Απλά ήθελα να πω ότι φέτος έκαναν μια μικρή κοιλιά (τοσοδούλα ). Προς θεού, ούτε χάλασαν ξαφνικά οι εκπομπές, ούτε βαρέθηκα να βλέπω, ούτε τίποτα τέτοιο
-
Pantos oti kai na leme...
To 5th Gear exei katantisei bareto...
1 wra (pragmatika 45 lepta) kai apo auta ante na goustareis ta 15...Me to xtesino tha ta deite ola me tis malakies pou ekanan me tin Esprit
Exei kai alles ekpompes stin digital, se kanalia opos to Men & Motors pou kamia fora deixnoun endiaferonta pragmata. (Xtes as poume, Theo, eida pos mpenei to armourfend se mia Elise 06 )
-
Palio alla kalo....
-
Μιας και ήμουν 'γενικώς' απών λόγω της γέννησης του επόμενου αστεριού της F1 , θ'αρχίσω να εκθέτω τις απόψεις μου περί των όσων έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες, ξεκινώντας από τα πρώτα ποστ...
-
παιδιά μην ταλαιπωρήστε και πολύ με DSL, οποιος εχει δορυφορική στο BBCWorld έχει καθε βδομάδα το TopGear
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion