-
ερωτηση: εξακολουθουν να βγαινουν νεα επεισοδια του best motoring (με αγγλικους υποτιτλους) που να διατιθενται προς πωληση μεσω no limits?
αν οχι που μπορω να βρω νεους τιτλους καθοτι φαν της συγκεκριμενης σειρας? Γενικα συνεχιζεται ή εχει σταματησει?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
TΜου άρεσε αρκετά το θέμα με την 599 και μάλιστα το ότι ο Clarkson φέρνει μετά την 275 και λέει ότι σε αντίθεση με την 599, 'σε κάνει να νιώθεις special παρόλο που είναι χρέπι' δείχνει πόσο ΔΕΝ είναι Tiff Needell ο Clarkson και αυτό μου αρέσει πολύ.
Θέμη δεν έχω δεί ακόμα το επεισόδιο αλλα τί εννοείς με αυτό?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
ερωτηση: εξακολουθουν να βγαινουν νεα επεισοδια του best motoring (με αγγλικους υποτιτλους) που να διατιθενται προς πωληση μεσω no limits?αν οχι που μπορω να βρω νεους τιτλους καθοτι φαν της συγκεκριμενης σειρας? Γενικα συνεχιζεται ή εχει σταματησει?
Με αγγλικούς υπότιτλους-σχολιασμό μόνο όσα βλέπεις εδώ
http://bestmotoringvideo.com/
Πλέον δε βγαίνουν αρκετά συχνά...Το bestmotoring japan συνεχίζεται κανονικά κάθε μήνα καθώς και τα special hotversion
Για το nolimits δε ξέρω, αλλά μπορείς να τα αγοράζεις και Online
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
T
Μου άρεσε αρκετά το θέμα με την 599 και μάλιστα το ότι ο Clarkson φέρνει μετά την 275 και λέει ότι σε αντίθεση με την 599, 'σε κάνει να νιώθεις special παρόλο που είναι χρέπι' δείχνει πόσο ΔΕΝ είναι Tiff Needell ο Clarkson και αυτό μου αρέσει πολύ.
Εννοώ ότι ο Clarkson προσεγγίζει την αυτοκίνηση πιο ρομαντικά και εντελώς υποκειμενικά. Δεν είναι όμως και James May, να πεις ότι τον νοιάζει μόνο η εμφάνιση και η αύρα. Θέλει και το αυτοκίνητο να τον ευχαριστεί οδηγικά, αν υποτίθεται ότι αυτό πρέπει να κάνει.
Μη με παρεξηγείς, μου αρέσει πολύ ο Tiff, όπως και ο Plato, όπως και ο Harris. Αλλά Clarkson δεν υπάρχει άλλος, ενώ οι υπόλοιποι είναι όλοι ίδιοι
-
James May, η κορυφαία φυσιογνωμία!
Βέβαια, και οι τρείς τους κάνουν την διαφορά. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Ακόμα και που ξέρεις ότι πρόκειται για σενάριο, είναι οι χαρακτήρες που σε κάνουν να σπαρταρας στο γέλιο!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
T
Μου άρεσε αρκετά το θέμα με την 599 και μάλιστα το ότι ο Clarkson φέρνει μετά την 275 και λέει ότι σε αντίθεση με την 599, 'σε κάνει να νιώθεις special παρόλο που είναι χρέπι' δείχνει πόσο ΔΕΝ είναι Tiff Needell ο Clarkson και αυτό μου αρέσει πολύ.
Εννοώ ότι ο Clarkson προσεγγίζει την αυτοκίνηση πιο ρομαντικά και εντελώς υποκειμενικά. Δεν είναι όμως και James May, να πεις ότι τον νοιάζει μόνο η εμφάνιση και η αύρα. Θέλει και το αυτοκίνητο να τον ευχαριστεί οδηγικά, αν υποτίθεται ότι αυτό πρέπει να κάνει.
Μη με παρεξηγείς, μου αρέσει πολύ ο Tiff, όπως και ο Plato, όπως και ο Harris. Αλλά Clarkson δεν υπάρχει άλλος, ενώ οι υπόλοιποι είναι όλοι ίδιοι
Σιγά μη σε παρεξηγήσω
Πράγματι ο Clarkson είναι όπως λές αλλα δε νομίζω οτι ο Tiff πάει πίσω απο αποψη προτίμησης σε σχέση με την οδηγική ευχαρίστηση. Η διαφορά για μένα προσωπικά ομως είναι οτι ο Tiff και ο Plato ειναι πραγματικοί racers, και μαλιστα με σοβαρούς αγώνες στη ζώνη, ενω ο Jeremy είναι απλός ultra-petrolhead. Τον γουστάρω αναμφίβολα αλλα τους αλλους 2 τους σέβομαι απεριόριστα. Οσο για May, δε θα με χάλαγε και αν δε τον ξαναεβλεπα ΠΟΤΕ στην TV (δε τον αντεχω guys sorry) -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
T
Οτι ο Tiff δεν εχει παρει στα χερια του ενα αμαξι αυτης της κατηγοριας, που να μην ειναι εξαιρετικο....
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Η διαφορά για μένα προσωπικά ομως είναι οτι ο Tiff και ο Plato ειναι πραγματικοί racers, και μαλιστα με σοβαρούς αγώνες στη ζώνη, ενω ο Jeremy είναι απλός ultra-petrolhead. Τον γουστάρω αναμφίβολα αλλα τους αλλους 2 τους σέβομαι απεριόριστα.Από τους τρεις που αναφέρεις, ο Clarkson είναι ο άνθρωπος που θα ψάξει 'κάτω από τη λαμαρίνα', θα αναζητήσει την 'ψυχή' του αυτοκινήτου (δεν είναι τυχαίο ότι ένα από τα βιβλία του έχει τίτλο 'i know you got soul'). Ο Tiff και ο Plato θα ψάξουν να βρουν πού χάθηκε το δέκατο στην πίστα, γιατί το τάδε μοντέλο σπίναρε υπερβολικά στην έξοδο της στροφής, και πάει λέγοντας. Για τον Clarkson έχουν μεν και αυτά σημασία, αλλά σαφώς μικρότερη, σε σύγκριση με το πόσο μιλάει στην ψυχούλα του το κάθε μοντέλο. Και όσο περνάνε τα χρόνια, και πλέον γίνεται κατακλυσμός από καταιγιστικές επιδόσεις (σε σημείο να ακούμε για 0-100 κάτω από 5 δ. και να κάνουμε σαν να μην τρέχει τίποτα), η οπτική του Clarkson είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Οσο για May, δε θα με χάλαγε και αν δε τον ξαναεβλεπα ΠΟΤΕ στην TV (δε τον αντεχω guys sorry)
O May, από την άλλη, είναι ο άνθρωπος που αγαπάει τα αυτοκίνητα χωρίς να νιώθει την ανάγκη να τα σπρώχνει στα όριά τους. Και πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% του κοινού. Είναι η φωνή της λογικής, αν θέλεις, και τον θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής, όπως φυσικά και τον Hammond που δεν κωλώνει σε τίποτα και πουθενά.
Προσωπικά, δεν μπορώ να φανταστώ Top Gear χωρίς κάποιον από τους τρεις. Δεν είναι τυχαίο ότι ούτε τα 'σόλο' dvd του Clarkson είναι τίποτα σπουδαίο πλέον, ούτε το προηγούμενο φορμά της 'αναβίωσης' του TG, με τον Dawes στη θέση του May, συγκρίνεται με την τωρινή μορφή της εκπομπής.
edit: παρεμπιπτόντως, θεωρώ μέγιστο ατόπημα το φετινό τους κόλλημα εναντίον του Fifth Gear. Δε λέω, μπορεί οι Tiff & Co να το ξεκίνησαν πρώτοι, ρωτώντας τους καλεσμένους τους ποια εκπομπή από τις δύο προτιμούν, αλλά ο Clarkson δεν είχε ανάγκη να μπει σε αυτή τη λογική. Για να μη μιλήσω για τα σχόλιά του για τον Plato
-
άκουσα καλά;
το επόμενο είναι σπέσιαλ στην Αφρική;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Και, κρίνοντας από αυτά που λένε στις κομμένες σκηνές που ανεβάζουν έπειτα στο Internet....Που είναι αυτά και δεν τα έχω πάρει πρέφα ακόμη????
edit: Τα βρήκα! Νομίζω... Στο επίσημο site, σωστα?
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Και, κρίνοντας από αυτά που λένε στις κομμένες σκηνές που ανεβάζουν έπειτα στο Internet....
Που είναι αυτά και δεν τα έχω πάρει πρέφα ακόμη????
edit: Τα βρήκα! Νομίζω... Στο επίσημο site, σωστα?
Ναι, μπαίνουν στο επίσημο. Αλλά κάποιος καλός άνθρωπος τα βάζει και στο Youtube, μιας και το topgear.com έχει μόνο RealVideo και Windows Media.
Το καλύτερο είναι η τελευταία ατάκα από το τελευταίο uncut από το πρώτο επεισόδειο.
Trust me. Αξίζει.
-
-
-
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε μαζί μου,αλλά πιστεύω οτι ήταν απο τα καλύτερα επεισόδια του Top Gear!!
Τόσο πλούσιο θεματικά όσο και ψυχαγωγικό.Αντε,να δούμε και το σπέσιαλ στην Αφρική.
-
Το είδα χθές. Καλούτσικο. Γέλασα με τα νέα, και ειδικά με το σύστημα παρκαρίσματος που πληρώνεις μεσω κινητού. Μερικές φορές, οι Αγγλάρες είναι ανεκδιήγητοι. Επίσης γουστάρω που ο Clarkson πρότεινε να καλέσουν στην εκπομπή και να πυρπολήσουν τον Υπουργό Συγκοινωνιών!
Ωραίος ο stig με την 599, ο Clarkson πάλι δεν μπορεσε να κρατήσει ουτε ενα ντριφτ και όλο το έχανε ο κουλομαρίαςΓια την Veyron, ενώ ειμαι σίγουρος οτι θα άρεσε σε πολλούς το θέμα, εμένα μου φάνηκε boooooring, μια κόντρα χωρίς καμία ουσία. Να γεμίσει χρόνος με τον αμύθητο (όπως αποδεικνύεται) προυπολογισμό του BBC. Βάλτη σε μία πιστουλα κοντρα με ενα Atom να γελάσουμε τουλαχιστον μαστοραααα
edit: Η με ενα Ultima GTR
-
Mιλάμε για απίστευτο γέλιο οι κομμένες σκηνές!
Ξέρετε αν υπάρχουν πουθενά αγγλικοί υπότιτλοι?
Αν και ξέρω πολύ καλά αγγλικά μερικά τα χάνω.. -
καλό ήταν το τρίτο.καλύτερο απο το δευτερο
παμε για το special τώρα
-
στο πρωτο μερος βαρεθηκα..
το 2ο μερος ομως ηταν σκηνοθετικο ποιημα..
-
Τώρα το ξετρύπωσα...
Topgear Season 10 Episode 3
http://www.youtube.com/watch?v=hFDt8t6jidU
http://www.youtube.com/watch?v=6c6DhBAFXJs
http://www.youtube.com/watch?v=UqsV5s_tkbo
http://www.youtube.com/watch?v=IlFl6vTgx-c
http://www.youtube.com/watch?v=hr61m0PtYzA
http://www.youtube.com/watch?v=dSRDrKwdI1M
Youtube Video -
Εγω τα κατεβάζω από Rapidshare πάντως...
Νομίζω για τις τηλεοπτικές σειρές δεν είναι και παράνομο..
Αν επιτρέπεται να δώσω και λινκς..
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion