-
Τα επισόδια που δείχνει το ΣΚΑΙ πόσα χρόνια πίσω είναι???
-
Τα περισσότερα πλέον είναι περσυνά, κάποια είναι και λίγο παλαιότερα. Πέρσυ που άρχισε να τα πρωτοδείχνει ο ΣΚΑΙ, έδειχνε ακόμα και του 2002 επεισόδια.
-
Παρεμπιπτόντως, μιά που υπάρχει 'αναβολή αγωνιστικής' λόγω σνούκερ, απλά θέλω να αναφέρω την τρέλα που επικρατεί στην αγγλία για το σνούκερ!!!!
Και να σας πω και το καλύτερο που έζησα 6 χρόνια στην αγγλία???.....την μεγαλύτερη μούρλα για το σνούκερ την είχαν/έχουν.....οι έλληνες!!!
Και όμως. Ρε δεν πάει να είχε μπάλα, μπάσκετ, τέννις.....ότι να είναι....όταν είχε σνούκερ μιλάμε όλοι σούζα είμασταν.
Αυτό δεν είναι παιχνίδι, χειρουργείο ήταν.
Και μια που το λέμε, κάνα σνουκεράδικο Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς??
Όσων αφορά τις εκπομπές, προχθές έκανα κουράγιο και είδα το Traction.
Τι το ήθελα?? Πως έχει ξεπέσει έτσι αυτή η εκπομπή, μιλάμε άθλια είναι. Ιδίως αυτοί που παρουσιάζουν είναι....λες και φοβούνται να μιλήσουν. Κρίμα. -
To snooker άμα μια φορά κάτσεις και το παρακολουθήσεις κολλάς και μετά δε μπορείς να αλλάξεις κανάλι. Και εγώ έβλεπα όταν ζούσα Αγγλία.
Το τελευταίο Fifth Gear ήταν καλό. Είχε γέλιο το drift με τα φορτηγάκια Επιτέλους ένα επεισόδιο που είναι αξιοπρεπέστατο απο την αρχή ως το τέλος.
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
To snooker άμα μια φορά κάτσεις και το παρακολουθήσεις κολλάς και μετά δε μπορείς να αλλάξεις κανάλι. Και εγώ έβλεπα όταν ζούσα Αγγλία.Το τελευταίο Fifth Gear ήταν καλό. Είχε γέλιο το drift με τα φορτηγάκια Επιτέλους ένα επεισόδιο που είναι αξιοπρεπέστατο απο την αρχή ως το τέλος.
Το snooker είναι κυρυφαίο θέαμα! Είναι που δεν πιάνω πλέον Eurosport, αλλιώς...
(έχασε ο Ο'Sallivan ε; )
-
Βγήκε και το νέο Fifth...πολύ καλό ήτανε...οι Φερράρι όλα τα λεφτά.
-
Αληθώς, το snooker είναι εθισμός!! Αλλά είμαι θεόκουλος
Σορρυ για το off topic...
-
σήμερα!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
σήμερα!Που? Τι ώρα? Το BBC στην NOVA το δείχνει?
-
Eίναι στις 21.00 ωρα Ελλάδας στο BBC2.
Για τη Nova δεν ειμαι σίγουρος.Αναγκαστικα περιμενω το torrent.
-
Γιααα να ψάξω μπας και το βρω στο δορυφόρο!
Εχθές είχε στο ΣΚΑΙ το επεισόδιο που έβαλε τσιμέντο, ξύλινο πάτωμα, καρέκλες, τζάκι και βιβλιοθήκη σε μια S-Class!!!
0-100 σε 34'!!!! 100-0 άστα να πάνε!!!
Απίθανη σκηνή όταν πρέπει να στρίψουν!!!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Eίναι στις 21.00 ωρα Ελλάδας στο BBC2.
Για τη Nova δεν ειμαι σίγουρος.Αναγκαστικα περιμενω το torrent.
Μια μικρή διορθωση:
Την ώρα προβολής την εμαθα στο FinalGear αλλά μαλλον ξεχασαν να ρυθμισουν την αλλαγή ώρας.
Στο site του BBC2 λέει 20.00 ώρα Αγγλιας, άρα 22.00 ωρα Ελλάδας.
Συγνώμη για την παραπληροφορηση
-
Καλά το χτεσινό με τα μπετά ήταν τραγικό...
-
Kαι το σημερινο ψιλοβαρετο ηταν.
-
-
Το είδα, το είδα!
Μου φαίνεται αδύνατον να βγει κακό επεισόδειο TG. Με την σκηνοθεσία- φωτογραφία-μουσική σε δυσθεώρητα ύψη μπορεί να γίνει εντυπωσιακό ο,τιδήποτε.
Πάντως το επεισόδιο αυτό δεν ήταν κάτι το φοβερό. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μου φαίνεται αδύνατον να βγει κακό επεισόδειο TG. Με την σκηνοθεσία- φωτογραφία-μουσική σε δυσθεώρητα ύψη μπορεί να γίνει εντυπωσιακό ο,τιδήποτε.
Πάντως το επεισόδιο αυτό δεν ήταν κάτι το φοβερό.Όντως δεν ήταν, αλλά ακόμα γελάω από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο κτίριο του BBC.
Επίσης, το news segment έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει περισσότερο παλαβό, το οποίο είναι πολύ θετικό! Και, κρίνοντας από αυτά που λένε στις κομμένες σκηνές που ανεβάζουν έπειτα στο Internet, στα παλαιότερα επεισόδεια πρέπει να είχαν κοπεί άπειρες καφρίλες!
-
η φάση με τα ταμπόν ήταν ολα τα λεφτά
-
Απιστευτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Το τελευταιο κομματι με το Eurofighter ηταν το κατι αλλο!!!!
Την επωμενη φωρα να το συγκρινουν με πυραυλο:)Το 10Χ03 ηταν ολα τα λεφτα!!!!!!
Αξηζε η υπομονη μεχρι να κατευει για να το δω μετα το ταξιδη στη Σαλονικα -
To κομμάτι των news έχει όντως γίνει θεϊκό. Τα 3 επεισόδια μέχρι στιγμής δεν ήταν κάτι τόσο φοβερό [όχι ότι δε μου αρέσανε, αλλά έχουμε δει και καλύτερα], στα news όμως πραγματικά δε μου έμεινε άντερο και στα 3!!
Και το επεισόδιο αυτό, δεν ήταν άσχημο πάντως. Μου άρεσε αρκετά το θέμα με την 599 και μάλιστα το ότι ο Clarkson φέρνει μετά την 275 και λέει ότι σε αντίθεση με την 599, 'σε κάνει να νιώθεις special παρόλο που είναι χρέπι' δείχνει πόσο ΔΕΝ είναι Tiff Needell ο Clarkson και αυτό μου αρέσει πολύ.
Πολύ ωραία και η κόντρα Veyron - Eurofighter.
Γενικώς, ένα απλά καλό επεισόδιο.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion