-
Λοιπόν, μιας και είχαμε εκτεταμένες συζητήσεις στο παρελθόν και μιας και τελικά προς μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι πολλοί βλέπουν τις δυο αυτές εκπομπές, ανοίγω ένα thread αφιερωμένο σε συζητήσεις και σχόλια γύρω από τα δύο αυτά προγράμματα.
Edit #1:
Έπειτα από αίτημα του κοινού
προστίθεται στην κουβέντα και το Best Motoring...Προσκυνήστε τα γιαπώνια!!
Edit #2:
-
Λοιπόν, μιας και είχαμε εκτεταμένες συζητήσεις στο παρελθόν και μιας και τελικά προς μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι πολλοί βλέπουν τις δυο αυτές εκπομπές, ανοίγω ένα thread αφιερωμένο σε συζητήσεις και σχόλια γύρω από τα δύο αυτά προγράμματα.
Edit #1:
Edit #2:
-
Edit #1:
Edit #2:
-
Το επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής το είδατε; Αν είναι να περιμένω λίγο μη σας το χαλάσω λέγοντάς σας χρόνο στην πίστα του Top Gear
Πάντως, όπως έλεγαν και ο Jeremy με τον James, οι Ferrari είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικές από όλα τα άλλα αυτοκίνητα! Είναι ο 'λόγος για τον οποίο μερικοί άσχετοι θα διάλεγαν μια Ferrari απλά και μόνο επειδή είναι Ferrari', όπως είπε και μέλος του forum
Υ.Γ.
Φιλε strassenmeister, ελπίζω να το εκλαμβάνεις ως καλοπροαίρετο πείραγμα και όχι ως ειρωνία, γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου -
Opterios ξέρεις που μπορώ να βρω να κατεβάσω τα επισόδεια? Όχι σε BTorrent αν γίνεται..
-
Δυστυχώς δε γνωρίζω κάποιο ftp/http που να τα έχει. Όλα πλέον είναι σε torrents
-
Η λύση είναι μια μιας και το http://www.finalgear.com δεν έχει πια τα torrent αρχεία για κατέβασμα.
Θα πάτε στο http://www.mininova.org, θα ψάξετε για top gear / fifth (5th) gear και θα σας βγάλει μια λίστα με τα αρχεία και το ποια είναι διαθέσιμα και σε τί αναλογία.
Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε torrent client (Azureus & BitLord είναι τα ας πούμε δημοφιλέστερα) και να τα κατεβάσετε σιγά σιγά στον υπολογιστή σας.
Η άλλη περίπτωση είναι να με παρακαλέσετε πολύ , και να σας γράψω κάποιο/α DVD με συγκεκριμένα ή όλα τα διαθέσιμα επεισόδια των TopGear/Firth Gear εκπομπών...
Διαλλλλλέχτεεεε!!!
Υ.Γ.
Σχόλια για την τελευταία εκπομπή του Top Gear αργότερα....Προηγείται η εργασία και μετά η διασκέδαση!!!!
Καλή σας μέρα κύριοι... -
Αν θελετε σε ΒΤ υπαρχει το http://www.torrenttyphoon.com/ το οποιο ψαχνει σε ολα τα ΒΤ sites για τα αρχεια που θελετε.
-
'θειο' αν και εχω καλη συλογη, ψησε ενα-δυο σπεσιαλ εντισιον dvd οποτε σε βολευει και συναντιομαστε...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Η άλλη περίπτωση είναι να με παρακαλέσετε πολύ , και να σας γράψω κάποιο/α DVD με συγκεκριμένα ή όλα τα διαθέσιμα επεισόδια των TopGear/Firth Gear εκπομπών...Μπορώ να σε βοηθήσω κι εγώ στο κάψιμο ψηφιακών δισκακίων βίντεο (DVD ), καθότι κι εγώ θα έλεγα ότι έχω τα πάντα από το revival του top gear κι έπειτα.
Επίσης το κατάστημα διαθέτει άφθονα 5th Gear και παλαιότερες δουλειές του Clarkson και του Needell, όπως το Fast and Furious (ποιος είπε ότι ο τίτλος της ταινίας ήταν original;; ) και το Jeremy Clarkson's Motorworld.
Πάντως, καλό θα ήταν όσοι έχετε ADSL να μην επαναπαύεστε και να κατεβάσετε και εσείς τίποτα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν θελετε σε ΒΤ υπαρχει το http://www.torrenttyphoon.com/ το οποιο ψαχνει σε ολα τα ΒΤ sites για τα αρχεια που θελετε.Πολύ χρήσιμο το site αυτό Βασίλη, αλλά για Top Gear συγκεκριμένα καλό θα ήταν να προτιμήσετε το mininova.org που είπε και ο Τέο, γιατί εκεί ανεβάζουν τα rips τους οι άνθρωποι του finalgear.com, τα οποία έχουν την καλύτερη συμπίεση από όλα τα άλλα rips που κυκλοφορούν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Opterios ξέρεις που μπορώ να βρω να κατεβάσω τα επισόδεια? Όχι σε BTorrent αν γίνεται..Δυστυχώς δεν θα τα βρεις πουθενά έτσι όπως θα ήθελες....
Bittorrent is the only way to the final/top gear ΄
Άλλωστε το bittorrent όπως ακριβώς σου επιτρέπει να βρίσκεις κάτι από άπειρες μεριές, άλλο τόσο συμβάλλεις και εσύ στην παροχή περιεχομένου σε αυτό το χαοτικό δίκτυο....
Ασχολήσου λοιπόν και εσύ με το bittorrent (αν έχεις βέβαια DSL) και κανείς δεν θα χάσει...
-
Λοιπόν, θα πει κανείς πως του φάνηκε το video της F430 και ο χρόνος της στην πίστα ή να αρχίσω εγώ;
JC: 'We get many complaints that we don't present many affordable cars in the show. So, tonight, we present you the most affordable Ferrari of them all'
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λοιπόν, θα πει κανείς πως του φάνηκε το video της F430 και ο χρόνος της στην πίστα ή να αρχίσω εγώ;JC: 'We get many complaints that we don't present many affordable cars in the show. So, tonight, we present you the most affordable Ferrari of them all'
Η ατάκα!!!!.....
Όποτε την σκέφτομαι, γελάω..... -
Opterios ξέρεις που μπορώ να βρω να κατεβάσω τα επισόδεια? Όχι σε BTorrent αν γίνεται..
Δυστυχώς δεν θα τα βρεις πουθενά έτσι όπως θα ήθελες....
Bittorrent is the only way to the final/top gear ΄
Άλλωστε το bittorrent όπως ακριβώς σου επιτρέπει να βρίσκεις κάτι από άπειρες μεριές, άλλο τόσο συμβάλλεις και εσύ στην παροχή περιεχομένου σε αυτό το χαοτικό δίκτυο....
Ασχολήσου λοιπόν και εσύ με το bittorrent (αν έχεις βέβαια DSL) και κανείς δεν θα χάσει...
DSL έχω αλλά τα έχω πάρει με κακό μάτι τα BT και προσπαθώ να τα αποφεύγω. Δεν τα μπορώ τα attacks..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λοιπόν, θα πει κανείς πως του φάνηκε το video της F430 και ο χρόνος της στην πίστα ή να αρχίσω εγώ;JC: 'We get many complaints that we don't present many affordable cars in the show. So, tonight, we present you the most affordable Ferrari of them all'
απιστευτο αυτοκινητο η 430, οπως και να το κανεις το βιντεο λεει πολυ περισσοτερα απο οσα μπορεις να διαβασεις σε ενα περιοδικο. Μακαρι και οι 4Τ να δημιουργουσαν καποια βιντεακια απο τα γρηγορα αυτοκινητα που οδηγουν.
-
Μηχ ξεχνάς Σπύρο πως η εκπομπή του Top Gear είναι παραγωγή του BBC και όχι ενός εντύπου...!
Σε κάποιο βαθμό βέβαια αυτό που λες μπορεί να πραγματοποιηθεί νομίζω αλλά άλλο ναμιλάμε για εκπομπή τέτοιας ποιότητας και άλλο να μιλάμε για κάποια clipάκια που θα περνιώνται σε ένα VCD σε κάθε τεύχος....
-
Μηχ ξεχνάς Σπύρο πως η εκπομπή του Top Gear είναι παραγωγή του BBC και όχι ενός εντύπου...!Σε κάποιο βαθμό βέβαια αυτό που λες μπορεί να πραγματοποιηθεί νομίζω αλλά άλλο ναμιλάμε για εκπομπή τέτοιας ποιότητας και άλλο να μιλάμε για κάποια clipάκια που θα περνιώνται σε ένα VCD σε κάθε τεύχος....
Kαμια αντιρηση σε αυτα, ομως μικρα βιντεακια μπορουν να γινουν και με μικρο κοστος.
Αλλο να γραφεις 'το ιμπιζα βγαζει μουτρα εντονα μπλα μπλα μπλα....', και αλλο να το βλεπεις απο καμερα στο εσωτερικο! -
Όντως, έχει μεγάλη διαφορά.
Είναι γεγονός ότι το Top Gear, είναι περισσότερο ένα entertainment show παρά ένα καθαρά ενημερωτικό πρόγραμμα γύρω από το αυτοκίνητο. Αυτό φαίνεται από πολλά πράγματα όπως από την απίστευτα κωμική/ανούσια θεματολογία που έχουν μερικές φορές, μέχρι το γεγονός ότι όντως, δεν ασχολούνται συχνά με προσγειωμένα αυτοκίνητα (ασχολούνται πάντως ΚΑΙ με αυτά).
Παρόλο όμως αυτόν τον σουρεαλιστικό/διασκεδαστικό χαρακτήρα του, το Top Gear έχει πολύ ενδιαφέρονται reviews και μάλιστα, αν εξαιρέσουμε την αγγλοφιλία που ίσως φυσιολογικά τους επηρεάζει κάποιες στιγμές, η σκηνοθεσία είναι φοβερά ευρηματική, τα επιχειρήματα εμένα μου φαίνονται (συνήθως) ουσιώδη (αν και τοποθετημένα με κωμικό τρόπο πολλές φορές) και καταφέρνουν να σου μεταδώσουν την αύρα του κάθε αυτοκινήτου με πολύ όμορφο τρόπο.
Κάποια λοιπόν στοιχεία, όπως τα onboard σχόλια (τα οποία χρειάζονται αστείο και πάμφτηνο κινηματογραφικό εξοπλισμό για να πραγματοποιηθούν) θα μπορούσαν να υιοθετηθούν από ελληνικές εκπομπές.
-
εδω ρε παιδια παμε εμεις στα Μεγαρα, και με μια καμερα των 300ε καταγραφουμε ομορφα onboard πλανα, ειναι δυσκολο να γινει αυτο απο καποιο περιοδικο?
μερακι και ορεξη θελει[/list]
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion