-
Οι άνθρωποι έχουν cojones, απλώς δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έκαναν...
-
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
http://www.mininova.org/tor/808898Merci beaucoup!
-
ποιά η διαφορά τα torrents files από τα video του utube?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
ποιά η διαφορά τα torrents files από τα video του utube?http://en.wikipedia.org/wiki/BitTorrent
για να καταλάβεις τι είναι torrent
το youtube εχει βίντεο χαμηλής ποιότητας που βασίζεται στο flash
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
respectέχει HR pics απο το τερατάκι
-
Αυτο ηταν TOP GEAR!!
-
Καλά μιλάμε, είναι απίστευτοι...
Όλα τα ονόματα των συντελεστών είναι sir.
-
και το κάνουν να μοιάζει τόσο εύκολο κ φυσικό!
καλά το Hilux όλα τα ευρώ.
-
Ρε παιδιά εμένα δεν μου άρεσε πολύ. Ήταν πολύ φάση big brother.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ρε παιδιά εμένα δεν μου άρεσε πολύ. Ήταν πολύ φάση big brother.Εγινε καμια ψηφοφορια;;;
Σε ολες τις δοκιμες εχουν καμερες.
Αλλιως θα ταν ραδιοφωνικη εκπομπη....Εγω το κατεβασα σε High Definition και επαθα πλακα με την ποιοτητα....
1.5GB....
Χαλαλι τους!!Υπαρχει καποιο Τορρεντ που να ανεβαζει καθε βδομαδα τα επισοδεια;;;;
-
-
στο finalgear.com εχουν link για τα torrent κάθε φορα που βγαίνει καινουριο επεισόδιο
-
Ευχαρηστω τα μαλα!
-
Απίστευτο επισόδιο.
Και μόνον η μάχη με τον πάγο ήταν όλα τα λεφτά. Ξεκίνησα να δω ένα μέρος και τελικά εχθές έμεινα μέσα για να δω δύο φορές το επισόδιο.
Οι άνθρωποι σέβονται τα λεφτά τους.
Μία ερώτηση μόνον. Ο οδηγός του Hamster ήταν άνδρας ή γυναίκα???
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οι άνθρωποι σέβονται τα λεφτά τους.
Είμαι σίγουρος ότι μόνο για τα λεφτά δεν το έκαναν. Έχουν και οι τρεις τους αρκετά πλέον, όχι μόνο από το TG, αλλά και από όλες τις παράπλευρες δραστηριότητές τους.
Μία ερώτηση μόνον. Ο οδηγός του Hamster ήταν άνδρας ή γυναίκα???
Γυναίκα ήταν.
-
μιλαμε για ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..
ποια τογιοτα και παπαριες...χασκυ power!!!
-
Την εκπομπή την παρακολουθώ όποτε προλαβαίνω (ντεν έκω adsl καρντιά μου ) και πραγματικά αξίζει τον κοπο για την ευρηματικότητα και την απίστευτη ποικιλία των θεμάτων της...
Ακόμα και ο τρόπος που δένουν οι διαφορετικοί χαρακτήρες των συντελεστών μεταξύ τους είναι ωραίος.
Τα τέστ και οι δοκιμές που κάνουν είναι πραγματικά πρωτότυπα και ξεφεύγουν από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.Εκείνο που μου τι δίνει είναι ότι πολλές φορές μεροληπτούν υπέρ των «εγγλέζικων» αυτοκινήτων.
Δεν είναι το ότι δεν τα χώνουν και σε αυτά, απλά πίσω από τις παρατηρήσεις τους βγαίνει τελικά ένα είδους «ρατσισμού» κατά των άλλων εταιρειών.Χαρακτηριστικό παράδειγμα που έβλεπα τις προάλλες η δοκιμή μεταξύ της AM Vanquish και κάποιας Ferrari (που όλο μου διαφεύγει το μοντέλλο).
Παρόλο που κατά γενική ομολογία η Ferrari ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς ψήφισαν και προτίμησαν την ΑΜ επειδή, όπως είπαν, ερχόταν πάντα δεύτερη.Τεσπά, στο έρημο τοπίο της ελληνικής τηλεόρασης είναι κάτι ξεχωριστό που το βλέπεις πάντα ευχάριστα και πάλι καλά που υπάρχει και αυτό...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Εκείνο που μου τι δίνει είναι ότι πολλές φορές μεροληπτούν υπέρ των «εγγλέζικων» αυτοκινήτων.
Δεν είναι το ότι δεν τα χώνουν και σε αυτά, απλά πίσω από τις παρατηρήσεις τους βγαίνει τελικά ένα είδους «ρατσισμού» κατά των άλλων εταιρειών.Χαρακτηριστικό παράδειγμα που έβλεπα τις προάλλες η δοκιμή μεταξύ της AM Vanquish και κάποιας Ferrari (που όλο μου διαφεύγει το μοντέλλο).
Παρόλο που κατά γενική ομολογία η Ferrari ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς ψήφισαν και προτίμησαν την ΑΜ επειδή, όπως είπαν, ερχόταν πάντα δεύτερη.Ε , νομιζω οτι σε αυτη την περιπτωση η ψηφος τους στην ουσια αχρηστευτηκε απο τους ιδιους,με πασα ειλικρίνεια προς το κοινό .
-
Oλίγη από Clarkson εν μέσω θέρους!
Οι εντυπώσεις του από την CL600!
Συνοπτικά:
Η αποθέωση του γιατί δεν πρέπει να επιλέξεις μια 500αρα Mercedes:And nor should you go for the entry-level V8, because nothing says a man has failed in life quite so well as a 500 badge on the back of his Mercedes. Apart, perhaps, from a Porsche Boxster.
Περί θορύβου του αυτοκινήτου:
...the normal 600, a 5.5 litre, twin-turbo 12-pot that makes exactly the same amount of noise as the crowd at a five-day cricket match – ie, none at all.
Τιμή & status symbol: (Ενδιαφέρουσα άποψη... )
...the 600 CL costs £107,097, which is known in banking circles as a very great deal of money. It puts the CL in the same 2+2 marketplace as the Bentley Continental, as well as offerings from Porsche, Aston Martin and Maserati.
As a badge, the three-pointed star sits among this lot like a branch of Marks & Spencer on Bond Street. But the simple fact of the matter is this. As a car, it beats all of them. By a country mile.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion