-
-
Ο χρήστης genik έγραψε:
Να υπενθυμίσω, θέλω να δώ Κυριακάτικες εκπομπές του TopGear!Οντως δε μας είπες πού μένεις περίπου... Μπορώ να σού γράψω τα άπαντα, αν θες κ αν είσαι διατεθειμένος να περάσεις από Πειραιά ή από Καισιαριανή... Αν ενδιαφέρεσαι, pm me.
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
@όλους: Aλήθεια τί ratio φτιάχνετε όταν κατεβάζετε το TG ή εν γένει χρησιμοποιείτε το BT? Tο αφήνετε να δίνετε και σε άλλους την εκπομπή ή μόλις το 'πάρετε' κόβετε το feed;Ότι κατεβάζω από tracker που δεν είμαι μέλος, το αφήνω να φτάσει πάντα στο 1. Αν πρόκειται για tracker που είμαι γραμμένος, τότε το αφήνω όσο μπορώ περισσότερο (πάντα πάνω από το 1, δεν το συζητάμε).
-
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
καλα η scott thomas
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ δουλεύω με αυτό το εργαλειάκι ....στον Firefox υπάρχει ως extension.Όντως καλό εργαλειάκι, αλλά τελικά τα περισσότερα τα βρίσκεις στα πιο δημοφιλή site και έτσι, αν είσαι και μέλος, φτιάχνεις και το ratio σου...
Bέβαια υπάρχουν και κάποια εργαλειάκια που 'σκαλίζουν' το συγκεκριμένο νούμερο, αλλά απ'ότι έχω διαβάσει αν σε 'πιάσουν' σε banάρουν! Kαι δικαίως, μιας και το 'κλέψας του κλέψαντος' δεν παίζει στο torrent...
-
theo
ναι από αυτά 5-6 αξίζουν...αλλά πάλι βολεύει γιατί τα έχω μαζεμένα και γιατί δεν είμαι γραμμένος πουθενά πλην ελληνικών και κατεβάζω μια χαρά.
-
αφού είδα αυτό τα έχω δει όλα...
o Stig σε τρακτέρ...
τρομερό επεισόδιο...
-
Πολύ γέλιο το επεισόδιο! Απίστευτα πράματα με την Κριστιν Σκοτ Τόμας καλεσμένη!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αφού είδα αυτό τα έχω δει όλα...o Stig σε τρακτέρ...
τρομερό επεισόδιο...
Όταν έπεσε από την καρέκλα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ γέλιο το επεισόδιο! Απίστευτα πράματα με την Κριστιν Σκοτ Τόμας καλεσμένη!youtube link?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
youtube link?
Δεν υπάρχει ακόμα!
Κατέβασέ το πρόεδρα. Τι την έχεις την dsl, να κάθεται; -
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
-
για βαλτε κανα λινκ το τορρεντ...
-
Ειπώθηκε και πιο πάνω:
h**p://www.finalgear.com/shows/topgear/9/5/
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
youtube link?
Δεν υπάρχει ακόμα!
Κατέβασέ το πρόεδρα. Τι την έχεις την dsl, να κάθεται;Δεν μου εχουν δείξει ακόμα πως δουλεύουν αυτά τα torrent!
Και ο οδηγός του Μάνου έχει μέσα μερικά 'δύσκολα' σημεία (π.χ. Port του router Που πρέπει να ανοίξεις) που δεν τα κάνω μόνος μου! Θα χαλάσω πάλι κάτι...και θα έχετε να μου λέτε για ένα χρόνο!@!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
youtube link?
Δεν υπάρχει ακόμα!
Κατέβασέ το πρόεδρα. Τι την έχεις την dsl, να κάθεται;Δεν μου εχουν δείξει ακόμα πως δουλεύουν αυτά τα torrent!
Και ο οδηγός του Μάνου έχει μέσα μερικά 'δύσκολα' σημεία (π.χ. Port του router Που πρέπει να ανοίξεις) που δεν τα κάνω μόνος μου! Θα χαλάσω πάλι κάτι...και θα έχετε να μου λέτε για ένα χρόνο!@!!έχεις γιό πιτσιρικά
βάλε αυτόν να σου δείξει
-
Αυτός χρησιμοποιεί το limewire γιατί τον ενδιαφέρουν μόνο τραγούδια!
Για ταινίες έχουν ένα από την παρέα που τις κάνει download και πάνε οι τσόχλανοι (ποπολάρος TM) και τις βλέπουν εκει!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτός χρησιμοποιεί το limewire γιατί τον ενδιαφέρουν μόνο τραγούδια!
Για ταινίες έχουν ένα από την παρέα που τις κάνει download και πάνε οι τσόχλανοι (ποπολάρος TM) και τις βλέπουν εκει!!!πεσ'του οτι σε torrent έχει πιό πολλά
εν' ανάγκη χαρτζιλίκωσε τον (αν δεν θέλει να βοηθήσει τον γέρο πατέρα του ) για να σου δείξει ή τουλάχιστον να ανοίξει τα ports στο router
-
Βασικά δεν του έχω δώσει δικαιώματα admin στον router, για τον φόβο των Ιουδαίων!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
@όλους: Aλήθεια τί ratio φτιάχνετε όταν κατεβάζετε το TG ή εν γένει χρησιμοποιείτε το BT? Tο αφήνετε να δίνετε και σε άλλους την εκπομπή ή μόλις το 'πάρετε' κόβετε το feed;Όταν κατεβάζω από πηγές όπως mininova δυστυχώς δεν seedάρω. To 99% όμως κατεβάζω από ιδιωτικό tracker οπότε χρειάζομαι ένα καλό ratio (1.5 περίπου) ώστε αν χρειαστεί να κατεβάσω κάτι μεγάλο (όπως τώρα που κατεβάζω πακέτο τους Νουνούς (επειδή δεν τα έχω δει) και είναι σύνολο 17+ GB να μπορώ χωρίς να κινδυνεύω να καταστρέψω τα στατιστικά μου.
@νδρέας
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion