-
Αλήθεια ξέρει κανείς που μπορώ να βρω υπότιτλους για ΒΜ? Ξέρω ξέρω είπαμε πως σε αυτές τις εκπομπές η δράση έχει περισσότερη σημασία αλλά δεν είναι κακό να γνωρίζουμε και τα σχόλια των δοκιμαστών!!!
-
Ρε παιδιά δε ποιο επισόδειο του TG παρουσιάζει την citroen C4 VTS;
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Όλα τα λεφτά το ΒΜ 2006-12!!!! Τόσο οι supercar battles όσο και η MPV battle μεταξύ Mazda & Honda H 335 απλώς από άλλο πλανήτη...
Τι πλάκες έκανε το NSX-R στα διάφορα supercar ρε παιδιά
Κ βλέπεις πλάνα από μέσα στο NSX και γίνεται πόλεμος,όχι σαν τα άλλα που έχουν 2 πετάλ και κουμπάκια στο τιμόνι
-
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Κ βλέπεις πλάνα από μέσα στο NSX και γίνεται πόλεμος,όχι σαν τα άλλα που έχουν 2 πετάλ και κουμπάκια στο τιμόνι
Πολύ καλό το σχόλιο!!!
-
Σημερα ειδα στο δρομο ενα Suzuki Liana.
Και οχι, δεν ηθελα να το ποσταρω αυτο στο Carspotting.
-
Έτσι!!!
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Όλα τα λεφτά το ΒΜ 2006-12!!!! Τόσο οι supercar battles όσο και η MPV battle μεταξύ Mazda & Honda H 335 απλώς από άλλο πλανήτη...
Τι πλάκες έκανε το NSX-R στα διάφορα supercar ρε παιδιά
-
ρε παιδια με ποσο κατεβαζετε το Best motoring 2006-12 ???
γιατι εμενα κατεβαινει με 9,4 μεσο ορο...
-
Με καμία 20άρια μέσο όρο κατέβαινε σε μένα με τη βασική dsl
-
με ποιο προγραμμα?
μtorrent εχω εγω -
κ εγώ με μtorrent
-
+εγω 30-50
-
http://video.google.com/videoplay?docid ... ubber+tiff
βαριεμαι να ψαξω για θεμα με τεχνικες οδηγισης και το βαζω εδω
-
Είδα το τελευταίο hot version κ έμμεινα
Ρε παιδιά τι του χουνέ κάνει του civic τα τζαπάνια και πέρναγε από πάνω το swift S1600?
Και αυτή η γενιά civic δν είχε πάρει κ τις καλύτερες κριτικές όσων αφορά το στρίψιμο -
Ελαφρύ-δυνατό-τρελό ψάξιμο στο στίσιμο. Δεν κάνει και για xώμα σα το swift όμως
Δες και το american touge 1 και 2 να δεις και εκεί ένα τέτοιο civic. Δυστυχώς στο 2 δεν είχε αντίστοιχα λάστιχα με τους ανταγωνιστές του και δεν κατάφερε να πάει τόσο καλά όσο στο 1. -
Κανα subtitle για το best motoring παιζει?
-
Αυτή η ερώτηση ποτέ δεν πήρε απάντηση...Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρώ κατι
-
Όχι, παίδες, δεν παίζει. Νομίζω έχει ξαναπαντηθεί η ερώτηση αυτή
-
θελω τα ΒΜΙ απο το 15 και μετα.........
κανεις για βοηθεια???
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion