-
Ήμουν σίγουρος...
-
Εχω τον Χαμστερ ικανο να ειπε:
Η συνεχιζετε την εκπομπη η γυρναω στην εντατικη και μενω σε κωμα για κανα τριμηνο!
well done BBC!
Y.Γ.
Φανταζεστε εδω οι διαφοροι ανευθυνο-υπευθυνοι για ποτε θα ειχαν κοψει εκπομπη, αν ειχε γινει και το παραμικρο; -
Λετε btw να τους απειλησε πως αν δεν συνεχιστει θα φυγουν και οι τρεις (+ Stig) και θα πανε στον ΣΚΑΙ;;;;
-
Στην Αγγλία πάντως ο τραυματισμός ήταν πρώτη είδηση 2 μέρες συνεχόμενες σε όλα τα δελτία του BBC.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Στην Αγγλία πάντως ο τραυματισμός ήταν πρώτη είδηση 2 μέρες συνεχόμενες σε όλα τα δελτία του BBC.λογικό...δικιά τους εκπομπή είναι...εκμεταλλεύονται την τηλεθέαση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην Αγγλία πάντως ο τραυματισμός ήταν πρώτη είδηση 2 μέρες συνεχόμενες σε όλα τα δελτία του BBC.
λογικό...δικιά τους εκπομπή είναι...εκμεταλλεύονται την τηλεθέαση.
Eitan 1h eidisi se OLA ta deltia eidiseon kai stis efimerides protoselido.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
λογικό...δικιά τους εκπομπή είναι...εκμεταλλεύονται την τηλεθέαση.
Eitan 1h eidisi se OLA ta deltia eidiseon kai stis efimerides protoselido.
καλά ρε χαλάρωσε...δεν μένω Αγγλία. Σχολίασα το όλα τα δελτία του BBC.
-
Το BBC δεν έχει ανάγκη τόσο πολύ από τα νούμερα, Σάββα. Κρατικό είναι
-
Στο πρώτο επεισόδιο του 10ου κύκλου του Fifth Gear πάντως, και ενώ πέφτουν οι τίτλοι τέλους, οι παρουσιαστές της εκπομπής εύχονται περαστικά στον Hammond
Kαι μιας και ανέφερα το 5th Gear, o Jason Plato μάλλον μας τελείωσε. Αντικαταστάτης του ο Tim Lovejoy, γνωστός DJ στο αγγλικό ραδιόφωνο.
-
-
O jason plato αν και πολλές φορές υπερφίαλος για τον εαυτό του έκανε πολύ καλές δοκιμές και σχόλια για τα αυτοκίνητα που δοκίμαζε, κρίμα.
-
Παντως για οσους εχουν Nova μπορουν να βλεπουν το Fifth Gear καθε μερα στις 17.00 στο Discovery... Προφανως επαναληψεις αλλα απο τις Ελληνικες εκπομπες παλι καλυτερα ειναι!
-
Χμμ...δε συμφωνώ. Νομίζω είχε ακριβώς το στυλάκι που χρειάζεται. Ο άνθρωπος είναι πρωταθλητής BTCC...Δεν είναι και λίγο. Δε λέω ότι είναι ο Σουμάχερ, αλλά είναι λογικό να έχει έναν αέρα. Θα ήταν και υποκριτική μετριοφροσύνη να μην τον έχει. Και ο Tiff πολλές φορές μας λέει για το πόσο καλά ντριφτάρει
-
Αυτος που χτυπαει το Neal και τους αλλους σε καθε αγωνα και μετα εξηγει με απλοτητα πώς εφταιγαν αυτοι και πρεπει να τιμωρηθουν
-
απαράδεκτο το 5th gear 10x01
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
:ysterical:total respek @ theoM5 , ειδικά με το ΠΑΤΣΟΥΡΕΑ
'Το αυτοκίνητο δεν ίσιωσε καθόλου μέσα στην πίστα... πήγαινε όλο με τις πάντες!'
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
απαράδεκτο το 5th gear 10x01Βασικά, απαράδεκτος ο καινούργιος παρουσιαστής - ειδικά όταν σκέφτομαι ποιον αντικαθιστά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να φύγει και ο Tom Ford, για να καταστραφεί τελείως η εκπομπή
-
και εγω απορησα με το φλουφλη που βαλανε στην εκπομπη...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και εγω απορησα με το φλουφλη που βαλανε στην εκπομπη...Είχε ξανακάνει πέρασμα από την εκπομπή παλιότερα, όταν είχε παρουσιάσει το radford mini. Τότε μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι είναι άσχετος από αυτοκίνητα
Fifth Gear: η εκπομπή αυτοκινήτου που αντικαθιστά έναν οδηγό αγώνων με έναν DJ. Well done / not, lads
-
ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!
Όχι μόνο βάλαν αυτόν τον τρισάθλιο τύπο να αντικαταστήσει τον Plato, αλλά και όλα τα υπόλοιπα θέματα ήταν...
Πολύ μπλα-μπλα, κατέστρεψαν τελείως τον ρυθμό της εκπομπής. Μέχρι και το κομμάτι του Tiff μου φάνηκε 'κάπως'...
Ενδιαφέρον το 'αυτόματο' Golf.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion