-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Nice, ενισχυμένος ήχος εισαγωγής , αρκετά βαρύς της εξάτμισης.Το τι είναι κάτω απο το περίβλημα κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Μπορεί και να μην έχει καμία σχέση με τον κινητήρα/μετάδοση που θα έχει το τελικό.
-
Μου ακούστηκε πάντως σαν έναν highly tuned V6 με 'δουλεμένο' το ηχητικό κομμάτι.
Ίσως είμαι και επηρρεασμένος απο τα τωρινά specs.Συμφωνώ ότι μέχρι το τελικό πρότυπο μπορεί να έχουμε διαφορές.
Πότε θα παρουσιαστεί το concept?
ΥΓ πλάκα θα έχει η τιμή του όπως και η 'κλασική' πλέον σύγκριση με το GTR
όπου κατα την κλαρκσόνια λογική ' είναι Χ φορές το GTR όμως?' -
Μου ακούστηκε πάντως σαν έναν highly tuned V6 με 'δουλεμένο' το ηχητικό κομμάτι.
Ίσως είμαι και επηρρεασμένος απο τα τωρινά specs.Συμφωνώ ότι μέχρι το τελικό πρότυπο μπορεί να έχουμε διαφορές.
όπου κατα την κλαρκσόνια λογική ' είναι Χ φορές το GTR όμως?'Σε ποιο concept αναφέρεσαι. Αν μιλάμε για αυτό που βλέπεις (γαλάζιο) θα κάνει ενα γύρο στις 4 Αυγούστου.
Για τον ηχο δεν ξέρω και να πώ την αλήθεια δεν τρελένομαι να κάνει το αμάξι 'look at me' θόρυβο.
Οσο για το GTR δεν περιμένω να πάνε να το συναγωνιστούν ούτε ντέ και καλά να το κάνουν πιο γρήγορο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
όπου κατα την κλαρκσόνια λογική ' είναι Χ φορές το GTR όμως?'Σε ποιο concept αναφέρεσαι. Αν μιλάμε για αυτό που βλέπεις (γαλάζιο) θα κάνει ενα γύρο στις 4 Αυγούστου.
Για τον ηχο δεν ξέρω και να πώ την αλήθεια δεν τρελένομαι να κάνει το αμάξι 'look at me' θόρυβο.
Οσο για το GTR δεν περιμένω να πάνε να το συναγωνιστούν ούτε ντέ και καλά να το κάνουν πιο γρήγορο.
4 Αυγούστου, αυτό που είπες, παίζει δυνατά αυτή η είδηση αυτές τις μέρες.
Δεν νομίζω να είναι προκλητικός ή καγκούρικος ήχος, το video φέρει ευθύνη.
Η Honda δεν θα ανταγωνιστεί την Nissan στο GTR , θα φροντίσει ο ειδικός τύπος (φάση GTR vs LFA).
ΥΓ υπερατού.
-
Η Honda δεν θα ανταγωνιστεί την Nissan στο GTR , θα φροντίσει ο ειδικός τύπος (φάση GTR vs LFA).ΥΓ υπερατού.
Αμα φτάσεις στο σημείο να 'αξιολογείς' τα αυτοκίνητα πέρα απο τις επιδόσεις τους (υπερατού) και πέρα απο την τιμή τους έχεις κάνει ενα καλό βήμα προς το να τα καταλαβαίνεις καλύτερα.
Το GTR και το LFA είναι δυο διαφορετικά αυτοκίνητα. Οπως και το NSX με το GTR. Είναι αυτοκίνητα με άλλη φιλοσοφία σχεδιασμού/κατασκευής/εξέλιξης κλπ. Το οτι ο περισσότερος κόσμος καταλαβαίνει μονο απο horsepowers και τελικές δεν θα έπρεπε να είναι θέμα των σχεδιαστών και των κατασκευαστών. Δυστυχώς οι δημοσιογράφοι δεν βοηθάνε σε αυτό.
-
http://instagram.com/p/cWxTxnoRt8/
Ένα ακόμα βιδεο.
-
-
-
Γρήγορη ερώτηση... Η πρώτη φωτό με τις φλόγες από την εξαγωγή μας προδιαθέτει για κάτι με υπερπλήρωση;
-
Υπάρχουν αντικρουόμενες φήμες. Ακούγονται πράγματα για turbo (αυτό που βλέπεις είναι αγωνιστικό οπότε δεν έχει σημασία τι έχει) αλλα ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες. Τα μόνα σίγουρα είναι V6 + τρείς ηλεκτροκινητήρες.
-
Φλογες δεν σημαινουν υπερπληρωση. Ολα τα ατμοσφαιρικα σουπερκαρ βγαζουν.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Υπάρχουν αντικρουόμενες φήμες. Ακούγονται πράγματα για turbo (αυτό που βλέπεις είναι αγωνιστικό οπότε δεν έχει σημασία τι έχει) αλλα ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες. Τα μόνα σίγουρα είναι V6 + τρείς ηλεκτροκινητήρες.Θα είχε ενδιαφέρον πάντως μία πολιτική έκδοση με turbo και τους 3 ηλεκτροκινητήρες.
Στην είσοδο μίας στροφής ;; (αν δεν με γελούν τα μάτια μου...)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Υπάρχουν αντικρουόμενες φήμες. Ακούγονται πράγματα για turbo (αυτό που βλέπεις είναι αγωνιστικό οπότε δεν έχει σημασία τι έχει) αλλα ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες. Τα μόνα σίγουρα είναι V6 + τρείς ηλεκτροκινητήρες.
Θα είχε ενδιαφέρον πάντως μία πολιτική έκδοση με turbo και τους 3 ηλεκτροκινητήρες.
Μάλλον η τελική επιλογή (NA ή νΤουρμπο) θα εξαρτηθεί απο το πόσο τους βγαίνουν τα νούμερα (power to weight κλπ). Πραγματικά δύσκολο να ξαναπετύχουν οτι και με το πρώτο.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στην είσοδο μίας στροφής ;; (αν δεν με γελούν τα μάτια μου...)
Στο overrun και στα κατεβάσματα συμβαίνει έτσι κι αλλιώς. Καίγεται άκαυστη βενζίνη με το που αφήνεις το γκάζι.
-
@ j.marr
Οψόμεθα λοιπόν.
@ realzeus
Ενδιαφέρον.
-
-
http://www.carscoops.com/2013/08/watch- ... ns-at.html
-
Ένα βήμα πιο κοντά στην Ιταλία.
-
http://www.autoweek.com/article/2013080 ... /130809936
εδώ αναφέρουν και τιμή
Ένα βήμα πιο κοντά στην Ιταλία.Δεν νομίζω όσες φορές ασχοληθήκαν σοβαρά με supercar οι Ιαπωνες να μην κατάφεραν κάτι τουλάχιστον ισάξιο ή καλύτερο απο τους Ιταλούς/Ευρωπαίους. LFA και mk1 NSX πχ.
-
To Ιταλία πάει απο άποψη ήχου και εμφάνισης, όχι απο απόδοση.
Το γουστάρω ρε το αμαξάκι, δεν θα κάνω συγκρίσεις με GTR- LFA - 458 κλπα.
Μου αρέσει αυτό που βλέπω κι αυτό που ακούω και θέλω να τα πάει καλά,
η Honda-Acura θα επωφεληθεί απο τέτοιο halo όχημα και θα έχουμε στοιχεία
του σε όλη την γκάμα (παράδειγμα Toyota-Lexus ) .ΥΓ χαλαρά ο καλύτερος ακουστικά V6 σήμερα (ναι, με F-Type και Ghibli μέσα).
Νέο HONDA NSX