-
Να το θέσω πιο απλά γιατί μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε:
Διαφωνείς στο ότι αν ο σύντροφός σου σου κάνει κακό ευθύνεται γι'αυτό σε κάθε περίπτωση;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να το θέσω πιο απλά γιατί μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε:Διαφωνείς στο ότι αν ο σύντροφός σου σου κάνει κακό ευθύνεται γι'αυτό σε κάθε περίπτωση;
Να ανακατευτώ κι εγω!
Εγω διαφωνώ Κώστα!
Στις ανθρώπινες σχέσεις φταίνε ΠΑΝΤΑ και οι δύο! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Διαφωνείς στο ότι αν ο σύντροφός σου σου κάνει κακό ευθύνεται γι'αυτό σε κάθε περίπτωση;
Να ανακατευτώ κι εγω!
Εγω διαφωνώ Κώστα!
Στις ανθρώπινες σχέσεις φταίνε ΠΑΝΤΑ και οι δύο!Και εγω θα συμφωνησω με τον kouk
-
Δεν είπα ότι ποτέ δεν φταίει ο χαμένος. Είπα ότι σε καμμία περίπτωση δεν μειώνεται, πόσο μάλλον εξαλείφεται η ευθύνη του θύτη. Και το είπα ως απάντηση σε αυτό:
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δεν φταίνε οι γυναίκες όταν υπάρχουν άντρες που μένουν κάγκελο στη θέα ενός ωραίου στήθους ή κώλου (όπως και αν παρουσιάζεται, είτε πρόστυχα, είτε επιμελώς ατιμέλητα) και κουνάνε την ουρά τους σαν τα σκυλιά και κάνουν όλα τα χατήρια...είτε σε προσωπική σχέση, είτε σε επαγγελματική, είτε στην καθημερινή μας ζωή...Καλύτερα τώρα; (ΤΜ)
-
Μου φαινεται οτι το topic θα σπασει τελικα το ρεκορ της παρακειμενης Ριτας Η πολιτικη καποτε κουραζει. Οι γκομενες ποτε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να ανακατευτώ κι εγω!
Εγω διαφωνώ Κώστα!
Στις ανθρώπινες σχέσεις φταίνε ΠΑΝΤΑ και οι δύο!Συμφωνώ με τον Kouk!
Φταίνε πάντα και οι δυο. Για τις επιλογές τους, για τις λάθος ενέργειές τους, για την ενδεχόμενη υστεροβουλία τους, και για ένα σωρό άλλους λόγους, ανάλογα με την περίσταση. -
Κωσταντίνε σταμάτα να κάνεις focus στο δέντρο...κοίτα το δάσος πίσω του
Λοιπόν εγώ έχω ένα θύμα 'συγγενή' που είναι 9 χρόνια με μία τύπισσα, χαμηλού επιπέδου σε όλα στην κυριολεξία, αλλά και υποκρίτρια...όλοι με τον τρόπο μας προσπαθούμε να τον κάνουμε ν'ανοίξει τα μάτια του και να δέι τι έχει δίπλα του...αλλά μπά....τελεύταιο της κατόρθωμα ήταν μια μ@@@κια που έκανε στη δουλειά της που την έκανε να χάσει τη δουλειά της...μιλάμε για πολύ χοντρή μ@@@@κια όμως που προδίδει πλέον τον πραγματικό της χαρακτήρα...
ο τύπος λοιπόν αντί ν'ανοίξει τα μάτια του...κάθετε και την υποστηρίζει κι όλας...ε αυτός δεν θα το φάει το κεφάλι του, συγνώμη δηλαδή... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Κωσταντίνε σταμάτα να κάνεις focus στο δέντρο...κοίτα το δάσος πίσω τουΧλωμό να κάνω focus αφού έχω 147.
Λοιπόν εγώ έχω ένα θύμα 'συγγενή' που είναι 9 χρόνια με μία τύπισσα, χαμηλού επιπέδου σε όλα στην κυριολεξία, αλλά και υποκρίτρια...όλοι με τον τρόπο μας προσπαθούμε να τον κάνουμε ν'ανοίξει τα μάτια του και να δέι τι έχει δίπλα του...αλλά μπά....τελεύταιο της κατόρθωμα ήταν μια μ@@@κια που έκανε στη δουλειά της που την έκανε να χάσει τη δουλειά της...μιλάμε για πολύ χοντρή μ@@@@κια όμως που προδίδει πλέον τον πραγματικό της χαρακτήρα...
ο τύπος λοιπόν αντί ν'ανοίξει τα μάτια του...κάθετε και την υποστηρίζει κι όλας...ε αυτός δεν θα το φάει το κεφάλι του, συγνώμη δηλαδή...Αυτός δεν είναι θύμα, είναι μαζόχας.
-
δεν φταιει δηλαδη η αλλη?
-
Αυτή φταίει γι'αυτά που κάνει (και θα προσπαθούσε να τα κάνει στον οποιονδήποτε) και αυτός φταίει που δεν έχει πάρει the mountains ακόμα.
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Εξαιρετικό! Μου το έστειλαν χθες σε e-mail και το έκανα forward σε όλες τις παντρεμένες φίλες μου!
Ειδικά σε μία που έχει τον δικό της εγκατεστημένο στο διαμέρισμα που εκείνη έπιασε, να πληρώνει εκείνη νοίκι, να πληρώνει εκείνη της δόσεις του αυτοκινήτου της (που αυτός δανείζεται), να του ζητά να φύγει κάθε φορά που τσακώνονται κι αυτός να μην το κουνάει! Να μαγειρεύει, να σιδερώνει και να πλένει όσο αυτός παίζει με το τηλεκοντρόλ...Ως άνω!
Πρέπει να το στείλω και σε κάποιους γονείς, με κανακάρηδες άνω των 18,20 και 25 ετών, που δεν λένε να βρουν δουλειά ή να ξεκουμπιστούν να πιάσουν δικό τους σπίτι αλλά φορτώνονται στη μάνα μέχρι να παντρευτούν...όποτε και να είναι αυτό!φαντάζομαι ότι όλες οι γνωστές σου έχουν φύγει από το σπίτι από τα 20-25 κι είναι οικονομικά ανεξάρτητες και δεν φορτώνονται σε γονείς μέχρι να παντρευτούν, σωστά;
-
αυτο ηθελα να το γραψω και γω
αφου ρε παιδια η συντριπτικη πλειοψηφια ετσι ειναι...και γι ανα μαστε ρεαλιστες με τον πρωτο μισθο που πιανεις δε βγαινεις...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτο ηθελα να το γραψω και γωαφου ρε παιδια η συντριπτικη πλειοψηφια ετσι ειναι...και γι ανα μαστε ρεαλιστες με τον πρωτο μισθο που πιανεις δε βγαινεις...
Με τον δευτερο ομως βγαινεις,αρκει να τσοντάρουν οι γονεις απο την συνταξη
-
Βέβαια, αν το κάνει ο άνδρας είναι 'κανακάρης', μαμάκιας, τεμπέλης, καλοπερασάκιας κτλ. Αν το κάνει η γυναίκα το κάνει από ανάγκη γιατί δεν της φτάνουν τα χρήματα. Εμ βέβαια, ξέρετε πόσο στοιχίζει το κομμωτήριο σήμερα;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βέβαια, αν το κάνει ο άνδρας είναι 'κανακάρης', μαμάκιας, τεμπέλης, καλοπερασάκιας κτλ. Αν το κάνει η γυναίκα το κάνει από ανάγκη γιατί δεν της φτάνουν τα χρήματα. **Εμ βέβαια, ξέρετε πόσο στοιχίζει το κομμωτήριο σήμερα; **ναι
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βέβαια, αν το κάνει ο άνδρας είναι 'κανακάρης', μαμάκιας, τεμπέλης, καλοπερασάκιας κτλ. Αν το κάνει η γυναίκα το κάνει από ανάγκη γιατί δεν της φτάνουν τα χρήματα. Εμ βέβαια, ξέρετε πόσο στοιχίζει το κομμωτήριο σήμερα;ή (ξανά) πόσο διαφορετικοί χαρακτηρισμοί υπάρχουν για το ίδιο ακριβώς πράγμα
-
Ετσι οπως εχει παει η κουβεντα στα τελευταια 4635 posts μηπως θα επρεπε να του αλλαζαμε τιτλο κι απο 'Διαζυγια' να το καναμε 'Η αιωνια παλη των φυλων και γιατι τελικα καταληγουμε στα ΔΙΑΖΥΓΙΑ' ?
Λεω εγω τωρα, που ειμαι απλα ενας παντρεμενος με παιδι και λογω δουλειας εχω βαρεθει να ακουω ενα καρο χαζες δικαιολογιες για τα διαζυγια και γιατι δεν υπάρχουν πλεον 'σωστοι αντρες' και 'σωστες γυναικες'.... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Βέβαια, αν το κάνει ο άνδρας είναι 'κανακάρης', μαμάκιας, τεμπέλης, καλοπερασάκιας κτλ. Αν το κάνει η γυναίκα το κάνει από ανάγκη γιατί δεν της φτάνουν τα χρήματα. **Εμ βέβαια, ξέρετε πόσο στοιχίζει το κομμωτήριο σήμερα; **
ναι
πως το ξέρεις δηλαδή;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πως το ξέρεις δηλαδή;γιατί υπάρχει κάποιος που δεν το ξέρει;;;
-
μπορω να κανω νομιζω μια εκτιμηση..
Διαζύγια