-
εγω ξερω οτι η αγορα ειναι ελευθερη, αν παρεις ενα αμαξι που σου αρεσει το εξωτερικο και δε παει μια ενω εσυ ηθελες να πηγαινει 10 ειναι δικο σου το λαθος της επιλογης!
-
Καμμία σχέση.
-
.
.
Ο χρήστης diva έγραψε:
Ως προς τα παραπάνω που λες, για την κατάσταση που επικρατεί μάλλον ευθύνονται εξίσου και τα δυο φύλα.Οι άγιοι/αγίες μας τελείωσαν προ πολλού και συμφωνούμε σε αυτό...
- Οταν ένας άντρας επιλέξει μια γυναίκα προκλητική και σεξουαλική γιατί τον ...φτιάχνει περισσότερο ή γιατί θέλει να κάνει εντύπωση στους φίλους του, θα πρέπει να προβλέψει οτι μπορεί να μην του είναι το ίδιο πιστή όσο θα ήταν μια πιο 'σοβαρή' κοπέλα. Δηλαδή, με τον ίδιο τρόπο που προκάλεσε αυτόν για να πετύχει κάτι, θα προκαλέσει μελλοντικά κάποιον άλλο.
[1] Οι άντρες απο κατασκευής τους δε βλέπουν τόσο μακριά στο θέμα 'γυναίκα'.
Ρίξε και μια ματιά στο [2]-Πράγματι κατά κανόνα είναι οι γυναίκες που 'τρώνε' διατροφή κλπ από τον άντρα σε περίπτωση διαζυγίου, ειδικά όταν ήταν άνεργες και επαγγελματίες 'νοικοκυρές', οπότε με το που θα διαλυθεί ο γάμος αυτές μένουν εντελώς άφραγκες. Κι αυτό έπρεπε επίσης να το προβλέψει ο σύζυγος και να προτιμήσει μια ανεξάρτητη οικονομικά γυναίκα.
Και δουλειά να έχει κάποιος δύσκολα μπορείς σήμερα να τον χαρακτηρίσεις 'οικονομικά ανεξάρτητο'...
Αντίθετα, μάλλον όλοι 'εξαρτημένοι' είμαστε...
Ειδικά για τις γυναίκες και το βιομηχανίκό/εμπορικό πανηγύρι που έχει στηθεί γύρω τους είναι πιο δύσκολη η 'οικονομική ανεξαρτησία'... Δες για παράδειγμα πόσο κοστίζει η λέξη 'κομμωτήριο' ετησίως σε ένα άντρα και πόσο σε μία γυναίκα. Και πριν βιαστείς να πεις 'εμείς το χρειαζόμαστε', σκέψου το καλύτερα...
Κάποια στιγμή διάβασα σε ένα άρθρο ότι στην Ιαπωνία πολλές μαθήτριες εκδίδονται -από μόνες τους, και έχει σημασία αυτό- προκειμένου να αγοράσουν μία τσάντα Gucci ή/και Prada.
Στην κοινωνία των consumers ο όρος 'γυναίκα' έχει βαρύνουσα σημασία και εξέχουσα προτεραιότητα (μέχρι βέβαια να αποκτήσουν και οι άντρες οιστρογόνα κάτι που αν δεν έχει γίνει ακόμα, θα γίνει σύντομα)...-Δεν ξέρω αν οι γυναίκες γενικά εκμεταλλεύονται το σεξ για να πετύχουν πράγματα. Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε ξέρω από τον κύκλο μου γυναίκα που να το κάνει, γιατί οι γυναίκες που γνωρίζω εγώ έχουν εγωισμό (με την καλή έννοια). Επίσης, το να χρησιμοποιήσεις το σεξ για να πετύχεις, προϋποθέτει οτι οι προϊστάμενοί σου κλπ είναι άντρες.
ok, αν δεν το έχεις κάνει bravo γιατί δεν χρησιμοποιείς το φύλο σου.
Μου φαίνεται όμως ότι έχεις στι μυαλό σου μόνο την εικόνα του 'κρεβατιού' και όχι του σεξουαλικού/ερωτικού υπονοούμενου. Πως θα μπορούσες να την έχεις βέβαια καθώς δεν μπορείς να αισθανθείς την τεστοστερόνη/ανδρογόνα να κάνουν party, και την πίεση να ανεβαίνει κατακόρυφα σε καθημερινή βάση λόγω των ερεθισμάτων που δεχόμαστε...Σε πολλές επιτυχημένες γυναίκες συμβαίνει όμως να έχουν υφιστάμενους άντρες. Εκεί να δεις πώς σου κάνουν οι άντρες τα γλυκά μάτια για να έχουν προνομιακή μεταχείριση!
Άλλο το 'κάνω τα γλυκά μάτια' και άλλο το 'μιλάω απευθείας στο κάτω κεφάλι', [2] γιατί ως γνωστόν οι άντρες έχουν δύο (2) κέντρα λήψης αποφάσεων...
Ρίξε και μια ματιά στο [1]Πιστεύω πως είναι θέμα αξιοπρέπειας για τον καθένα.
Ομως, ποτέ δεν είμαστε θύματα των άλλων, παρά μόνο των δικών μας επιλογών.Και βέβαια είναι θέμα της χαμένης πλέον αξιοπρέπειας, ηθικής (όπως ήταν πριν από κάποια χρόνια), και ήθους.
Δηλαδή, οι άντρες που έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης, θα μπορούσαν κάλλιστα να επιλέξουν άλλο τύπο γυναίκας, και τότε δεν θα είχαν χάσει φράγκο!
Ρίξε μια ματιά στα [1] & [2]...
.
.
-
αν το σκεφτεις χωρις εκ των προτερων να θεωρεις οτι εχω λαθος, θα δεις οτι ισως εχει καποια σχεση αυτο που ειπα...
οι ανθρωποι προβαλλουν πανω στο επιθυμητο προσωπο μια εικονα που τους αρεσει και την ερωτευονται...οπως ξερεις οι ασχημες καταστασεις δεν δημοιουργουνται εκ του μη οντος,υπαρχουν σημαδια οτι δε πανε καλα τα πραγματα αλλα συνηθως αυτο που λες εσυ θυμα και γω το λεω απλως μη ρεαλιστη ονειρευεται διαφορα μη ρεαλιστικα...δε με πολυενδιαφερει αν ο αλλος ειναι υποκριτης η οχι...
το μονο που υποκρινεται ειναι το μυαλο μας! -
Η φιλοσοφία της αγάπης
Αν αγαπάς κάτι, άστο ελεύθερο.
Αν επιστρέψει, θα είναι δικό σου για πάντα.
Αν δεν επιστρέψει, δεν ήταν ποτέ δικό σου.Αλλά...
Αν κάθεται στο σαλόνι σου, χρησιμοποιεί το τηλεκοντρόλ σου,
ανακατώνει τα πράγματά σου, τρώει το φαγητό σου, μιλάει στο
τηλέφωνό σου, δανείζεται το αυτοκίνητό σου, παίρνει τα λεφτά σου
και δε φαίνεται να συνειδητοποιεί πως το έχεις αφήσει ελεύθερο
Τότε προφανώς είτε το έχεις παντρευτεί είτε το έχεις γεννήσει. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η φιλοσοφία της αγάπηςΑν αγαπάς κάτι, άστο ελεύθερο.
Τότε προφανώς είτε το έχεις παντρευτεί είτε το έχεις γεννήσει.χαχχαχαχχαχαχαχα!!!! Πολύ καλό
-
να δειτε αργοτερα που θα μπουνε οι γυναικες του φορουμς εχει να πεσει παντοφλααααααααααααα.
για να αλλαξω αβανταρ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν δεν επιστρέψει, δεν ήταν ποτέ δικό σου.Λάθος!!! Επειδή αν σε αγαπάει και αυτό, απλά θα περιμένετε και οι δύο την επιστροφή
-
Και αν όταν γυρίσει, έχω φύγει εγώ????
-
ωρα να φευγω σιγα σιγα και αθορυβα γιατι προβλεπω να αρχισει η παντοφλα
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
ωρα να φευγω σιγα σιγα και αθορυβα γιατι προβλεπω να αρχισει η παντοφλαΤώρα πια είναι αργά!!!!!!!
-
.
diva,
Πως επέλεξες το nickname σου;.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τότε προφανώς είτε το έχεις παντρευτεί είτε το έχεις γεννήσει.Εξαιρετικό! Μου το έστειλαν χθες σε e-mail και το έκανα forward σε όλες τις παντρεμένες φίλες μου!
Ειδικά σε μία που έχει τον δικό της εγκατεστημένο στο διαμέρισμα που εκείνη έπιασε, να πληρώνει εκείνη νοίκι, να πληρώνει εκείνη της δόσεις του αυτοκινήτου της (που αυτός δανείζεται), να του ζητά να φύγει κάθε φορά που τσακώνονται κι αυτός να μην το κουνάει! Να μαγειρεύει, να σιδερώνει και να πλένει όσο αυτός παίζει με το τηλεκοντρόλ...Ως άνω!
Πρέπει να το στείλω και σε κάποιους γονείς, με κανακάρηδες άνω των 18,20 και 25 ετών, που δεν λένε να βρουν δουλειά ή να ξεκουμπιστούν να πιάσουν δικό τους σπίτι αλλά φορτώνονται στη μάνα μέχρι να παντρευτούν...όποτε και να είναι αυτό! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν έχεις καταλάβει ότι ο kubiak άλλο σου λέει:
Δεν μιλάμε για τις σχέσεις! Μιλάμε για μια ελεύθερη ας πούμε γυναίκα η οποία χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητά της για να επιτύχει καλύτερη μεταχείριση σε μια υπηρεσία, να αποφύγει μία κλήση επειδή θα γλυκοκοιτάξει τον τροχονόμο, ή ότι θα προσληφθεί επειδή θα δείξει λίγο τη δαντέλα απ' την κάλτσα της καθώς θα σταυρώνει τα πόδια της απέναντι απ' τον μελλοντικό της εργοδότη.
Και όλα αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά απ' όλες τις γυναίκες που έχουν τη δυνατότητα (της αισθητική δυνατότητα) να το κάνουν.
Και αν το αρνείσαι, ή αποτελείς τρανταχτή εξαίρεση, ή απλώς δεν είσαι ειλικρινής...εγώ πιστεύω οτι την πουτανιά την έχεις μέσα σου...
αν λοιπόν σε βοηθήσει να πετύχεις κάτι μια φορά...θα το κάνεις συνέχεια, απλά κι μόνο γιατι είναι ο εύκολος τρόπος αλλά γιατι σου δίνει και μια ικανοποίηση/αυτοπεποίθηση (σε φτιάχνει κοινώς)....
δεν φταίνε οι γυναίκες όταν υπάρχουν άντρες που μένουν κάγκελο στη θέα ενός ωραίου στήθους ή κώλου (όπως και αν παρουσιάζεται, είτε πρόστυχα, είτε επιμελώς ατιμέλητα ) και κουνάνε την ουρά τους σαν τα σκυλιά και κάνουν όλα τα χατήρια...είτε σε προσωπική σχέση, είτε σε επαγγελματική, είτε στην καθημερινή μας ζωή...
όλοι μα όλοι σε αυτή τη ζωή 'βρίσκουν και κάνουν' -
Ο χρήστης diva έγραψε:
Η φιλοσοφία της αγάπης
Τότε προφανώς είτε το έχεις παντρευτεί είτε το έχεις γεννήσει.Εξαιρετικό! Μου το έστειλαν χθες σε e-mail και το έκανα forward σε όλες τις παντρεμένες φίλες μου!
Ειδικά σε μία που έχει τον δικό της εγκατεστημένο στο διαμέρισμα που εκείνη έπιασε, να πληρώνει εκείνη νοίκι, να πληρώνει εκείνη της δόσεις του αυτοκινήτου της (που αυτός δανείζεται), να του ζητά να φύγει κάθε φορά που τσακώνονται κι αυτός να μην το κουνάει! Να μαγειρεύει, να σιδερώνει και να πλένει όσο αυτός παίζει με το τηλεκοντρόλ...Ως άνω!
Πρέπει να το στείλω και σε κάποιους γονείς, με κανακάρηδες άνω των 18,20 και 25 ετών, που δεν λένε να βρουν δουλειά ή να ξεκουμπιστούν να πιάσουν δικό τους σπίτι αλλά φορτώνονται στη μάνα μέχρι να παντρευτούν...όποτε και να είναι αυτό!Βρε diva πες στη φιλη σου τιποτα! Ανοιξε της τα ματια ....Απαπαπαπα! Τι λες χρυση μου! Χαλαει την πιατσα! Το θεικο θα ειναι να της ζητησει και προικα ο κυριος! Ωραιοςςςςςςςςςς
Kamil :πολυ πολυ σωστη....'Βρισκουν και τα κανουν'
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Η φιλοσοφία της αγάπης
Πρέπει να το στείλω και σε κάποιους γονείς, με κανακάρηδες άνω των 18,20 και 25 ετών, που δεν λένε να βρουν δουλειά ή να ξεκουμπιστούν να πιάσουν δικό τους σπίτι αλλά φορτώνονται στη μάνα μέχρι να παντρευτούν...όποτε και να είναι αυτό!Βρε diva πες στη φιλη σου τιποτα! Ανοιξε της τα ματια ....Απαπαπαπα! Τι λες χρυση μου! Χαλαει την πιατσα! Το θεικο θα ειναι να της ζητησει και προικα ο κυριος! Ωραιοςςςςςςςςςς
Kamil :πολυ πολυ σωστη....'Βρισκουν και τα κανουν'
Μα δεν της τα έχω πει?! Μερικές γυναίκες είναι γεννημένες θύματα!
Αυτό για να μη λένε τ'αγόρια εδώ μέσα οτι μόνο οι άντρες τραβάνε ζόρι και πέφτουν θύμα εκμετάλλευσης! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δεν φταίνε οι γυναίκες όταν υπάρχουν άντρες που μένουν κάγκελο στη θέα ενός ωραίου στήθους ή κώλου (όπως και αν παρουσιάζεται, είτε πρόστυχα, είτε επιμελώς ατιμέλητα ) και κουνάνε την ουρά τους σαν τα σκυλιά και κάνουν όλα τα χατήρια...είτε σε προσωπική σχέση, είτε σε επαγγελματική, είτε στην καθημερινή μας ζωή...
όλοι μα όλοι σε αυτή τη ζωή 'βρίσκουν και κάνουν''Δεν φαίει ο διαρρήκτης αλλά ο ιδιοκτήτης που δεν είχε βάλει συναγερμό'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
όλοι μα όλοι σε αυτή τη ζωή 'βρίσκουν και κάνουν''Δεν φαίει ο διαρρήκτης αλλά ο ιδιοκτήτης που δεν είχε βάλει συναγερμό'.
Φίλε Kyan, έχει δίκιο ο/η Kamil σ'αυτά που γράφει.
Ως προς το κλισέ 'Δεν φαίει ο διαρρήκτης αλλά ο ιδιοκτήτης που δεν είχε βάλει συναγερμό' εγώ τουλάχιστον σου είχα απαντήσει εκτεταμένα πιο πάνω, αλλά εσύ επανέρχεσαι και επαναλαμβάνεσαι. -
Ο χρήστης diva έγραψε:
Φίλε Kyan, έχει δίκιο ο/η Kamil σ'αυτά που γράφει.
Ως προς το κλισέ 'Δεν φαίει ο διαρρήκτης αλλά ο ιδιοκτήτης που δεν είχε βάλει συναγερμό' εγώ τουλάχιστον σου είχα απαντήσει εκτεταμένα πιο πάνω, αλλά εσύ επανέρχεσαι και επαναλαμβάνεσαι.Κι εγώ σου απάντησα. Το είδες;
ΟΚ, θα προσπαθήσω άλλη μια τελευταία φορά: Δεν είναι το ίδιο πράγμα η 'επιλογή' συντρόφου με την επιλογή αυτοκινήτου. Η δεύτερη γίνεται με σαφή κριτήρια και στοιχεία για το αντικείμενο και όντως αν δεν πάρεις αυτό που πραγματικά θέλεις όντως φταις εσύ ενώ η πρώτη γίνεται με ελλιπέστατα στοιχεία για το αντικείμενο. Μπορεί να νομίζεις ότι επέλεξες έναν άνθρωπο που είναι όπως (περίπου) τον θέλεις και να σου βγει εντελώς διαφορετικός είτε γιατί κρυβόταν είτε γιατί υποκρινόταν. Και μη μου φέρεις τον έρωτα ως δικαιολογία γιατί στην ηλικία μου (36) δεν παίζει.
Όταν κάποιος κάνει ένα κακό σε άλλον ο οποίος δεν φρόντισε να προστατευτεί μπορείς να πεις ότι ηθικά ευθύνεται κάπως το θύμα που αμέλησε να πάρει προφυλάξεις αλλά η ευθύνη του θύτη δεν μειώνεται στο ελάχιστο από την αμέλεια του θύματος. Αλλιώς όλοι θα κλέβαμε τους αφελείς και θα τη γλιτώναμε. Ρώτα και κανα δικηγόρο να στο επιβεβαιώσει. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο απλά ψάχνει δικαιολογίες για τις ματσακονιές που έχει κάνει ή πρόκειται να κάνει ώστε να ελαφρώσει τη συνείδησή του
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κι εγώ σου απάντησα. Το είδες;ΟΚ, θα προσπαθήσω άλλη μια τελευταία φορά: Δεν είναι το ίδιο πράγμα η 'επιλογή' συντρόφου με την επιλογή αυτοκινήτου. Η δεύτερη γίνεται με σαφή κριτήρια και στοιχεία για το αντικείμενο και όντως αν δεν πάρεις αυτό που πραγματικά θέλεις όντως φταις εσύ ενώ η πρώτη γίνεται με ελλιπέστατα στοιχεία για το αντικείμενο. Μπορεί να νομίζεις ότι επέλεξες έναν άνθρωπο που είναι όπως (περίπου) τον θέλεις και να σου βγει εντελώς διαφορετικός είτε γιατί κρυβόταν είτε γιατί υποκρινόταν. Και μη μου φέρεις τον έρωτα ως δικαιολογία γιατί στην ηλικία μου (36) δεν παίζει.
Όταν κάποιος κάνει ένα κακό σε άλλον ο οποίος δεν φρόντισε να προστατευτεί μπορείς να πεις ότι ηθικά ευθύνεται κάπως το θύμα που αμέλησε να πάρει προφυλάξεις αλλά η ευθύνη του θύτη δεν μειώνεται στο ελάχιστο από την αμέλεια του θύματος. Αλλιώς όλοι θα κλέβαμε τους αφελείς και θα τη γλιτώναμε. Ρώτα και κανα δικηγόρο να στο επιβεβαιώσει. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο απλά ψάχνει δικαιολογίες για τις ματσακονιές που έχει κάνει ή πρόκειται να κάνει ώστε να ελαφρώσει τη συνείδησή του
Βέβαια και είδα την απάντησή σου, γι αυτό και εξεπλάγην που επανέρχεσαι και επαναλαμβάνεις τα ίδια, αφού η συζήτηση εχει προχωρήσει αρκετά από εκείνο το σημείο.
Η επιλογή συντρόφου γίνεται συνειδητά, ίσα-ίσα στην ηλικία που αναφέρεις οτι βρίσκεσαι, η επιλογή συντρόφου συχνά γίνεται βάσει λογικής και ο άνθρωπος εχει ήδη απογοητευτεί από τις σχέσεις αρκετές φορές.
Ολα τα παραδείγματα που αναφέρεις αφορούν παράλειψη ενέργειας, αμέλεια, απερισκεψία κλπ. Η επιλογή συντρόφου είναι συνειδητή ενέργεια και επιλογή. Εκεί είναι που διαφωνούμε. Τώρα, αν πάλι μας γράψεις για τον κλέφτη και τον συναγερμό...
Διαζύγια