-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΚΑΛΑ Η 4ΘΥΡΗ Μ3 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.....
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΣΠΟΡ ΚΟΥΠΕ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Μ3 ΣΕ ΣΤΥΛ ΦΟΚΟΥΣ S MAX..ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣ
ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Μ3 ΕΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΒΟ10 Η ΕΝΑ STI ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ Μ3....
ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΜΕ 316 ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΖΑΝΤΑ, ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ..Κ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ Μ3..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ
Και καπώ από ανθρακονήματα με εξόγκωμα, ουρανό από ανθρακονήματα, 4 αναρτήσεις, άλλα φρένα και άλλα φτερά!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Μ3 ΕΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΒΟ10 Η ΕΝΑ STI ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ Μ3....
20πλάσιες και βάλε....
Έχεις χάσει τη μπάλα λίγο.
-
λιγο την εχει χασει μονο?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
λιγο την εχει χασει μονο?Σωστά...για να τη χάσει έπρεπε να την είχε κάποια στιγμή στο παρελθόν...
-
Καλά, ειδικά σε ελληνικό δρόμο με στροφιλίκι δεν πλησιάζει η Μ3 το EVO ιδιαίτερα εύκολα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά, ειδικά σε ελληνικό δρόμο με στροφιλίκι δεν πλησιάζει η Μ3 το EVO ιδιαίτερα εύκολα..Πάλι πορτοκάλια με μήλα συγκρίνεις...
-
A, ναι; Γιατί; Ούτε η Μ3 συγκρίνεται με τίποτα άλλο; Θέλουμε ΤΟ καλύτερο.-
-
Εγώ πάντως θέλω φράουλες.-
-
Δλδ για να κατάλαβω γιατι ρε φιλαράκι τον ειρωνεύεσαι τον χρήστη kid?
Θέλω διακοπές και την Eva Mendes γκόμενα. Ασύγκριτη γιατί έτσι .- -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θέλω διακοπές και τον Σακη Ρουβα εγω ετσι περναω καλα. Ασύγκριτος γιατί έτσι .- -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως θέλω φράουλες.-Nα και ο ντιριντινο ο φιλος μας....
Ρε παιδια σας πειραζω παλι..ΑΜΑΝ δεν εχετε καταλαβει την ψυχωση που εχω με τους ιαπωνες...anyway Μ3 ειναι τοπ απο ολες τις αποψεις..και επειδη δεν ξερω απο μπεμπες...σχεδιαστικα ειναι πανεμορφη...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Θέλω διακοπές και τον Σακη Ρουβα εγω ετσι περναω καλα. Ασύγκριτος γιατί έτσι .-Έχεις ψύχωση να πειράζεις quote με συγκεκριμενο τρόπο να πάς σε κανα ψυχολόγο να το ψάξει....
Random respektz -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά, ειδικά σε ελληνικό δρόμο με στροφιλίκι δεν πλησιάζει η Μ3 το EVO ιδιαίτερα εύκολα..Και Ferrari όπως και πισωκίνητο Porsche δεν μπορεί να περάσει σε γλιστερό ελληνικό στεγνό ή βρεγμένο δρόμο ένα Evo.
Τι να λέει αυτό;
Ε ρε μια ωραία λογική...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Καλά, ειδικά σε ελληνικό δρόμο με στροφιλίκι δεν πλησιάζει η Μ3 το EVO ιδιαίτερα εύκολα..
Και Ferrari όπως και πισωκίνητο Porsche δεν μπορεί να περάσει σε γλιστερό ελληνικό στεγνό ή βρεγμένο δρόμο ένα Evo.
Τι να λέει αυτό;
Ε ρε μια ωραία λογική...
Θεωρείς ότι μπορεί η Μ3 να πλησιάσει ένα EVO σε μία κλειστή πίστα όπου δεν παίζει ρόλο η επιπλέον δύναμη της Μ?
-
Και τι σημασία έχει αυτό ακριβώς;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και Ferrari όπως και πισωκίνητο Porsche δεν μπορεί να περάσει σε γλιστερό ελληνικό στεγνό ή βρεγμένο δρόμο ένα Evo.
Τι να λέει αυτό;
Ε ρε μια ωραία λογική...
Θεωρείς ότι μπορεί η Μ3 να πλησιάσει ένα EVO σε μία κλειστή πίστα όπου δεν παίζει ρόλο η επιπλέον δύναμη της Μ?
Σερρες πχ;
-
Αφήσαμε τις Alfa πιάσαμε τις ΒΜW
-
Πχ η πίστα του Top Gear..
-
Δεν έχω στοιχεία και δεν έχει σημασία γιατί και εγώ μπορώ να παραθέσω στοιχεία από άλλη μικρή πίστα και πάει λέγοντας.
Και δεν έχει σημασία. Κάθε αμάξι είναι καλύτερο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Απλά τους αφορισμούς δεν δέχομαι.
'Ενα rally στον Διόνυσο μπορεί να είναι άπιαστο για μια Ferrari αλλά και πάλι τι να λέει αυτό;
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Κάθε αμάξι είναι καλύτερο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Απλά τους αφορισμούς δεν δέχομαι.Συμφωνούμε, γι αυτό μίλησα για κλειστό κομμάτι. Σε ανοιχτό δρόμο, η Μ φεύγει σχετικά εύκολα.
Ούτε γω δέχομαι τους αφορισμούς όπως την πρόταση του Random.
Nέα BMW M3...