-
Ο χρήστης yani έγραψε:
Babbis, πως και δεν έχεις βάλει ακόμα avatar??Μήπως άρχισες να προβληματίζεσαι μ'αυτά που ακούς, και σκέφτεσαι τι να βάλεις???
Να βάλω MR2 ή RX8 ???
Να βάλω MR2 ή RX8 ???
Να βάλω MR2 ή RX8 ???
Να βάλω MR2 ή RX8 ???
Να βάλω MR2 ή RX8 ???Be cool......
Η επιλογή είναι μάλλον:
RX8 ή MR2 ???
RX8 ή MR2 ???
RX8 ή MR2 ???
RX8 ή MR2 ???
RX8 ή MR2 ??? -
Ο χρήστης yani έγραψε:
Babbis, πως και δεν έχεις βάλει ακόμα avatar??Μήπως άρχισες να προβληματίζεσαι μ'αυτά που ακούς, και σκέφτεσαι τι να βάλεις???
Να βάλω MR2 ή RX8 ???
Να βάλω MR2 ή RX8 ???
Να βάλω MR2 ή RX8 ???
Να βάλω MR2 ή RX8 ???
Να βάλω MR2 ή RX8 ???Be cool......
Να βάλω MR2 ή RX8 ???
να πεσω στον γκρεμό ή να πουλήσω την GT???
να πεσω στον γκρεμό ή να πουλήσω την GT???(φιλικα)
-
Υπάρχει και το άλλο :
Να το βάψω ρόζ ή πορτακαλί σαν του theou ?
Να το βάψω ρόζ ή πορτακαλί σαν του theou ?(φιλικά)
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Υπάρχει και το άλλο :Να το βάψω ρόζ ή πορτακαλί σαν του theou ?
χαχαχαχααχχαχαχααχαχα
-
Υπάρχει και το άλλο :
Σαν του Theou.....με τις λαχανί βούλες......
-
Gelao poly otan akouo psemata tou styl...
'Prospathise na me akolouthisei alla epese pano sthn mpariera' -
Ο χρήστης yani έγραψε:
Υπάρχει και το άλλο :
Σαν του Theou.....με τις λαχανί βούλες......
άσχετο.!!!!
-
Ο χρήστης tel έγραψε:
Gelao poly otan akouo psemata tou styl...
'Prospathise na me akolouthisei alla epese pano sthn mpariera'H αληθεια ειναι οτι ειναι υποπτο(το ξαναειπα) αλλα ποιος ξερει πως οδηγαει ο καθενας.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Ρε techink μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα με τον χρόνο της GT στα Μέγαρα...πωπω συνέχεια την ίδια καραμέλα μασάς ? θα κάνει ραγάδες η γλώσσα σου...
Μου διαφεύγει το χρονόμετρο, τώρα...
Και εγώ ρε αγόρια με το Cupra μου **περνάω τον Ikar απο πάνω **και του κουνάω και το σημαιάκι και του πετάω δύο **σουβλάκια με τζατζίκι **στο παρμπρίζ για να μην βλέπει...τον technik δεν το βλέπω γιατί έχει μείνει στην εκκίνηση να μετράει πόσα μέτρα λάστιχο έχω γράψει κ.ο.κ
Εγώ θέλω 2 Κρητικά (με γιαούρτι)
Αυτό δλδ πάει να πεί οτι έχω καλύτερο αμάξι απο εσάς ?
Ασχετα αν σας ξεφτιλιζω στεγνά...
Συνέχισε...
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Και απλά ρώτησα αν θεωρείς την κατηγορία αμαξώματος(κουπέ-ροουνστερ) σαν μόνο παράγοντα για πουλ-μουρ!!
Στα ιδια χρηματα πχ 30,000 ή σε κοντινα ποσα παιζει ρολο.
Τωρα αν μου συγκρινεις roadster των 30,οοο με κουπε ή οικογενειακο των 80,000 το αποτελεσμα ειναι λογικο.......Αλλα στα ιδια χρηματα ενα roadster υπερεχει μακραν!!
....Και πιστεψε με οτι η Μ3 δεν ειναι γνωστη μονο σε γνωστες, αλλα και σε μη - παρκαδορους- και παντα τις βλεπω στις καλυτερες θεσεις, διπλα σε 911,SL και Φερραρι........
....Αν και ολο αυτο το θεμα κατανταει πολυ βαρετο, γιατι μετα απο ενα σημειο ειναι καθαρα υποκειμενικο και με πολυ χαμηλη σημασια.......
Αυτα με το πουλ μουρ........
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Επιτέλους κι ένας που δεν είναι εκτός τόπικ!!!
Επιτέλους κι ένας που δεν του αρέσει η GT , αλλά δεν προκαλεί!!Φίλε Babbis για την ακρίβεια η GT μου αρέσει εμφανισιακά, ειδικά από μπροστά και προφίλ (πίσω με χαλάει λίγο) είναι ένα πολύ όμρφο αυτοκίνητο αλλά, σε σύγκριση με GTI, MR2, RX8, μέχρι εκεί..
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ρε techink μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα με τον χρόνο της GT στα Μέγαρα...πωπω συνέχεια την ίδια καραμέλα μασάς ? θα κάνει ραγάδες η γλώσσα σου...
Μου διαφεύγει το χρονόμετρο, τώρα...
Και εγώ ρε αγόρια με το Cupra μου **περνάω τον Ikar απο πάνω **και του κουνάω και το σημαιάκι και του πετάω δύο **σουβλάκια με τζατζίκι **στο παρμπρίζ για να μην βλέπει...τον technik δεν το βλέπω γιατί έχει μείνει στην εκκίνηση να μετράει πόσα μέτρα λάστιχο έχω γράψει κ.ο.κ
Εγώ θέλω 2 Κρητικά (με γιαούρτι)
Αυτό δλδ πάει να πεί οτι έχω καλύτερο αμάξι απο εσάς ?
Ασχετα αν σας ξεφτιλιζω στεγνά...
Συνέχισε...
Πρέπει να παραδεχτείς οτι τα λέω ωραία ετσι ?
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Και απλά ρώτησα αν θεωρείς την κατηγορία αμαξώματος(κουπέ-ροουνστερ) σαν μόνο παράγοντα για πουλ-μουρ!!
Στα ιδια χρηματα πχ 30,000 ή σε κοντινα ποσα παιζει ρολο.
Τωρα αν μου συγκρινεις roadster των 30,οοο με κουπε ή οικογενειακο των 80,000 το αποτελεσμα ειναι λογικο.......Αλλα στα ιδια χρηματα ενα roadster υπερεχει μακραν!!
....Και πιστεψε με οτι η Μ3 δεν ειναι γνωστη μονο σε γνωστες, αλλα και σε μη - παρκαδορους- και παντα τις βλεπω στις καλυτερες θεσεις, διπλα σε 911,SL και Φερραρι........
....Αν και ολο αυτο το θεμα κατανταει πολυ βαρετο, γιατι μετα απο ενα σημειο ειναι καθαρα υποκειμενικο και με πολυ χαμηλη σημασια.......
Αυτα με το πουλ μουρ........
Κοινωνικά έχει σημασία! 'Αυτοκινητιστικά' όχι
Για να κλείσω κι εγώ το θέμα θα πω τα εξής:
Για ίδιας κατηγορίας μάρκας στα ίδια περίπου λεφτά (+-20%) μετράει το αμάξωμα
Ρόουνστερ>4θέσιο κάμπριο>κουπέ>σεντάν>χατσμπακ
Για διαφορετικής κατηγορίας μάρκας μετράει περισσότερο η μάρκα εκτός αν το αμάξι 'φαίνεται' ακριβό
πχ όπως σωστά είπε ο kid και με διόρθωσε 350Ζ, s2000
Όταν η μάρκα υπερέχει σε μόστρα πχ Αlfa Romeo vs Toyota-Mazda-Honda
παρόλη την ίδια τιμή και το 'πιο μουράτο αμάξι' δεν υπάρχει τύχη -
babbi μου μην αναλώνεσε άδικα ρε φίλε...αφού βλέπεις οτι σε τοίχο τα λές, μην χαλάς την ζαχαρένια σου άδικα.
Αφου ξέρεις ότι ακόμα και αν το συγκριτικό αναφερότανε σε Ferrari - Porsche κλπ...πάντα θα έβγαινε κάποιος περίεργος (όνοματα δεν λέμε) και ή θα έλεγε οτι το Golf R32 είναι καλύτερο απο ferrari ή το RS4 πως λέγεται...άστο μην την ψάχνεις...μαύρη τρύπα είναι η όλη κατάσταση...
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
babbi μου μην αναλώνεσε άδικα ρε φίλε...αφού βλέπεις οτι σε τοίχο τα λές, μην χαλάς την ζαχαρένια σου άδικα.Αφου ξέρεις ότι ακόμα και αν το συγκριτικό αναφερότανε σε Ferrari - Porsche κλπ...πάντα θα έβγαινε κάποιος περίεργος (όνοματα δεν λέμε) και ή θα έλεγε οτι το Golf R32 είναι καλύτερο απο ferrari ή το RS4 πως λέγεται...άστο μην την ψάχνεις...μαύρη τρύπα είναι η όλη κατάσταση...
Τωρα αν θεωρεις την ''κοντρα'' MR2vsGTP παρομοια με FERRARIvsGolf R32, και εμενα προσωπικα περιεργο, τοτε νομιζω πως εσυ εισαι ο περιεργος και γραφεις οτι-να'ναι......
Οσο για το αν συμφωνω ή οχι με τον Μπαμπη, ειναι θεμα υποκειμενικο και παραθετουμε αποψεις, δεν σημαινει πως προκειται να καταληξουμε καπου.
Φιλικα, και αν θες μην γραφεις γενικοτητες, απευθυνσου συγκεκριμμένα σε οποιον θεωρεις περιεργο....
-
Παρομοίωση ήταν το golf 32 φίλτατε...όπως και η όλη σύγκριση δεν έχει νόημα αφού το mr2 είναι σε άλλη κατηγορία..το ίδιο και το golf...άρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης...συμφωνείς ?
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Παρομοίωση ήταν το golf 32 φίλτατε...όπως και η όλη σύγκριση δεν έχει νόημα αφού το mr2 είναι σε άλλη κατηγορία..το ίδιο και το golf...άρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης...συμφωνείς ?Κ βέβαια δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αλλα για να ρωτήσουμε τον topic-starter γιατι συμπεριέλαβε το MR-2 στην ψηφοφορία!!!
Γιατι άραγε???
Μήπως είναι εντελώς άστοχη η ψηφοφορία κ αναλωνόμαστε γενικα?
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Παρομοίωση ήταν το golf 32 φίλτατε...όπως και η όλη σύγκριση δεν έχει νόημα αφού το mr2 είναι σε άλλη κατηγορία..το ίδιο και το golf...άρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης...συμφωνείς ?ΟΚ ας συμφωνησουμε σε αυτο τουλαχιστον!
-
'Ρε' παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά πώς τα καταφέρατε και γεμίσατε 4-5 σελίδες με σαχλαμάρες???
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Παρομοίωση ήταν το golf 32 φίλτατε...όπως και η όλη σύγκριση δεν έχει νόημα αφού το mr2 είναι σε άλλη κατηγορία..το ίδιο και το golf...άρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης...συμφωνείς ?
Κ βέβαια δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αλλα για να ρωτήσουμε τον topic-starter γιατι συμπεριέλαβε το MR-2 στην ψηφοφορία!!!
Γιατι άραγε???
Μήπως είναι εντελώς άστοχη η ψηφοφορία κ αναλωνόμαστε γενικα?
Αντι για topic-starter θα προτιμούσα το fire-starter...στη θέση του θα γέλαγα πολύ τώρα με όλους εμάς που τσακωνόμαστε σαν τα κοκόρια
GT 2.0 vs Golf GTi vs MR-2 vs RX8 Cosmo