-
το ποιο φτηνό της Θεσσαλονίκης είναι ένα jetoil αν θυμάμαι καλά μέσα στα Διαβατά!
τώρα την έχει 0,879
εγώ σε ένα καινούργιο ΑΕGΕΑΝ και το απέναντι ΕΚΟ στο δρόμο για Έδεσσα λίγο μετά την διαστάυρωση της Αγχιάλου.πολύ καλές τιμές και άριστη ποιότηταγια το ΒΡ στην Τριανδρία δεν άκουσα σχόλια
-
Απο ανατολικη πλευρα το ΕΚΟ μετα το Νταλιπη ειναι καλο & φτηνο (σε σχεση με τα αλλα της περιοχης), χτες ειδα την αμολυβδη στα 0,92 μεχρι στιγμης βαζω απο εκει και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα.
Kαλα σχολια εχω ακουσει και για τον Καλπακη που ειναι στον παραδρομο που παει Carrefour και οποτε περναω παντα εχει κινηση αυτο το πρατηριο !
Οπως προαναφερθηκε **μακρια **απο τα SHELL
-
Καλησπέρα.
Έβαλα χθές από το ΕΠ δίπλα στο σταθμό 'Μακεδονία' με 0,939 Euro/L και δέν είχα κανένα πρόβλημα έως τώρα.
-
Το ΒΡ την Τριανδρία είναι πάντα ακριβό. Παρά το γεγονός ότι είναι ευγενέστατοι όσες φορές το έχω επισκεφθεί, τα +5/+8 λεπτά το λίτρο, είναι διαφορά για μένα.
Ο Καλπάκης δεν έχει τσιμπήσει κάτι προστιματάκια για νοθεία;;;
-
στο aegean πριν την απολλωνια εβαλα τη παρασκευη με 88,9
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο Καλπάκης δεν έχει τσιμπήσει κάτι προστιματάκια για νοθεία;;; -
στο χωριο εβαλα στο λαντα απο ενα βενζιναδικο της kmoil. το μονο βενζιναδικο στην περιοχη. επειδη χαμηλωνε η βενζινη που του ειχα μεσα λεω'δεν παω να παρω λιγο σε ενα δοχειο' ετσι πηρα ενα δοχειο 4 λιτρων που ειχα, το βαζω στο λαντα, το παω μια βολτα 24 χιλιομετρα και το ειχε ρουφιξει ολο!! βεβαια το καρμπυρατερ του το καθαρισα απο μονος μου οσο καλυτερα μπορουσα. ισως φταιει και αυτο. μπορει να μην το καθαρισα και να μην το ρυθμισα αρκετα καλα. στον γυρισμο του βαζω αλλα 4 ευρω και δεν το ξαναπηγα βολτα.
αυτο το πραγμα ειναι ικανο να με καταστρεψει οικονομικα........ -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ο Καλπάκης δεν έχει τσιμπήσει κάτι προστιματάκια για νοθεία;;;
Ποπολάρε, τι σημαίνουν τα ; Έχεις ακούσει τίποτα εσύ; Γιατί εγώ έχω ακούσει και μάλιστα από άσχετες μεταξύ τους πηγές...
-
τα εν λογω βενζιναδικα ειναι χρονια στην πιατσα......... να σου πω την αληθεια εγω δεν τους εμπιστευομαι......... κατι δεν μου κολαει καλα.....
αλλα απο την αλλη οπως λες , γινεται καποιος ελενχος???? -
Γίνονται έλεγχοι και υπάρχουν και μερικοί καταγεγραμμένοι στο ΥΠ. ΑΝ. Οι περισσότεροι όμως, θάβονται με 'συνοπτικές διαδικασίες', για να μην έχουν παρενέργειες. Παρ 'ολα αυτά, για την εταιρεία Καλπάκης, έχω ακούσει πολλά άσχημα...
-
[quote='teo_3Τι το ήθελα. Το γνωστό, πλέον, τροπάρι τους αυτοί, 'δεν έχει απλή, αδειάζει το βυτίο, μόνο V-Power ή Racing'.
Μα καλά, για πόσο μαμάκες μας έχουν, τόσο καιρό το ίδιο παραμύθι, ε ήμαρτον.
Μετά απο αυτό shell για μένα ΚΟΜΜΕΝΗ.
[/quote]
κλασσικα αυτο συμβαίνει μόνο με την SHELL
ποτε αλλη φορά δεν μου εχουν πει κατι τετοιο -
Για το εν λογω πρατηριο της Jetoil κοντα στο Ikea εχουν ακουστει παρα πολλα πραγματα... Μακρυα!
-
Κάθε φορά που ο πατέρας μου βάζει βενζίνη από Καλπάκη (συμβατική super για το κακοσυντηρημένο και ερειπωμένο sierra 5θ 1,6 8v), το αμάξι χτυπάει πυράκια (όχι πάντα όμως).
Όταν καμιά φορά το παίρνω εγώ (δεν μου το δίνει συχνά για να μην του το χαλάσω!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!) και του βάζω βενζίνη της προκοπής, το αμάξι χτυπάει λιγότερα (ή και καθόλου) πειράκια, τραβάει καλύτερα, έχει ομαλότερη λειτουργία... -
http://www.gasprice.gr
καινουριο site (για μενα) με καλη ενημερωση.. -
0,817 η βενζινη.......... αντε , βρειτε μπετονια και βαρελια και παμε να γεμισουμε
-
Έβαλα πριν από μερικές μέρες με 82,9 λεπτά και αισθάνθηκα πανευτυχής που δεν μου πιάσανε τον πωπό!!! Α, ρε, λέτε να αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση με αυτές τις κερδοσκοπίες των μεγάλων;
-
80,9 σήμερα! Άντε σε 2 χρόνια, μπορεί να την πληρώνουμε και 75 λεπτά το λίτρο! Φυσικά, τότε θα έχουν αποφασίσει να ρίξουν την τιμή μερικοί μερικοί που τη χρεώνουν 95 και 96 λεπτά...
Το Aegean στο ΙΚΕΑ άνοιξε τα καινούρια πλυντήρια και φαίνεται να κάνει περιποιημένες δουλειές. Μάλλον θα το πάω σύντομα...6 το έξω, 12 μέσα-έξω. Τώρα, για την αφαίρεση αρκούδων που πρέπει να κάνουν στο δικό μου εσωτερικό...
-
Προσοχη στις φτηνες βενζινες τυπου 80-81 λεπτα. Ειστε σιγουροι οτι ειναι 100% ανοθευτες; Γιατι αραγε τις βρισκουμε μονο σε μικρες εταιριες; Ειναι σιγουρο σχεδον οτι θα σε κλεβουν ειτε στην ποιοτητα ειτε στην ποσοτητα.
-
Στην ποσότητα δεν έχω αντιληφθεί κάτι διαφορετικό. Στην ποιότητα βάζω από ένα συγκεκριμένο και δεν έχω αντιληφθεί πειράκια ή κάτι άλλο. Με την ίδια λογική ούτε τα 'ακριβά' βενζινάδικα μπορούμε να εμπιστευθούμε, αφού έχουν διαφορετικά λειτουργικά κόστη και επομένως μπορεί να επιζητούν αντίστοιχα νοθεία, ακόμα και αν είναι πιο ακριβή η βενζίνη.
Την Aegean τη θεωρώ σοβαρή εταιρεία και η elin κερδίζει μέρα με τη μέρα την εκτίμησή μου, και μέσα στο φόρουμ και από ίδια εμπειρία.
-
ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ SHELL ΞΑΝΑ.ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ VPOWER ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΠΛΗ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΠΛΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ VPOWER.ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ.ΣΟΣ ΣΟΣ.ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΒΕΝΖΙΝΑ ΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΓΚΗ.ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΚΙ Η ΒΕΝΖΙΝΑ.ΕΚΟ ΣΤΟΥ ΝΤΑΛΙΠΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ.ΕΓΓΥΗΣΗ
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ