-
Δε μπορω να βρω τιμες σε εκεινο το παλιοsite της seat ρε γαμωτο. Κι εγω ελπιζω να μαζεψω για να παρω focus αλλα μου ετυχαν κατι μεγαλα εξοδα αυτες τις μερες και ειμαι και στα προθυρα αγορας ενος σπιτιου οποτε πεφτουμε οικονομικα. Αλλα και παλι ο φιλος μου δε θελει τοσο μεγαλο.
-
Τιμές έχει και στο site των 4Τ, στο 'Τεχνικά-Τιμές'. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν είναι ενημερωμένο για τις προσφορές. Τώρα η Seat κάνει κάτι πακέτα του στυλ 'πληρώνεις όσο κάποιο μοντέλο και παίρνεις το αμέσως δυνατότερο'. Δεν ξέρω όμως με δόσεις κτλ τι γίνεται.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Δε μπορω να βρω τιμες σε εκεινο το παλιοsite της seat ρε γαμωτο. Κι εγω ελπιζω να μαζεψω για να παρω focus αλλα μου ετυχαν κατι μεγαλα εξοδα αυτες τις μερες και ειμαι και στα προθυρα αγορας ενος σπιτιου οποτε πεφτουμε οικονομικα. Αλλα και παλι ο φιλος μου δε θελει τοσο μεγαλο.Τα τοπ γκαν ειναι μονο 3θ(οπως τα εχει στo site).
http://www.newibiza.gr/
Διαλεγεις το εικονιδιο TOP GUN και ανοιγει νεο παραθυρο οπου επιλεγεις 'χρηματοδοτηση'.Εκει εχει ολες τις εκδοσεις και τις τιμες. -
και δε του λες να παρει το FR...απ'το να παρει τη κορολλα στα 1.4...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και δε του λες να παρει το FR...απ'το να παρει τη κορολλα στα 1.4...το fr είναι σεατ δεν πιάνεται
-
Παιδια μιλαμε αποκλειστικα για 1.4. Εχτες ειδα το εσωτερικο ενος ibiza και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ενταξει καλη συναρμογη αλλα πολυ φτωχο μου φανηκε. Τα fabia & ibiza στις 100αρες εκδοσεις εχουν πισω δισκους;
-
Παιδια μιλαμε αποκλειστικα για 1.4. Εχτες ειδα το εσωτερικο ενος ibiza και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ενταξει καλη συναρμογη αλλα πολυ φτωχο μου φανηκε. Τα fabia & ibiza στις 100αρες εκδοσεις εχουν πισω δισκους;το εσωτερικο ισως δειχνει φτωχο αλλα ειναι full extra...
το ιμπιζα εχει δισκους, το φαμπια δε ξερω, πιθανοτατα ναι -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Παιδια μιλαμε αποκλειστικα για 1.4. Εχτες ειδα το εσωτερικο ενος ibiza και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ενταξει καλη συναρμογη αλλα πολυ φτωχο μου φανηκε. Τα fabia & ibiza στις 100αρες εκδοσεις εχουν πισω δισκους;
το εσωτερικο ισως δειχνει φτωχο αλλα ειναι full extra...
το ιμπιζα εχει δισκους, το φαμπια δε ξερω, πιθανοτατα ναιexei
-
Μολις ειδα και το facelift του Polo με την εκδοση sportline να εχει πιο σπορ αναρτηση. Τωρα αρχισε να κυκλοφορει; Εγω σημερα το ειδα παντως και ηταν αρκετα ωραια η μασκα.
-
Παιδια μιλαμε αποκλειστικα για 1.4. Εχτες ειδα το εσωτερικο ενος ibiza και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ενταξει καλη συναρμογη αλλα πολυ φτωχο μου φανηκε. Τα fabia & ibiza στις 100αρες εκδοσεις εχουν πισω δισκους;έχουν και τα δύο, αντίθετα από το Focus (μην ξεχνιόμαστε ε;; )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
έχουν και τα δύο, αντίθετα από το Focus (μην ξεχνιόμαστε ε;; )
Που είναι ο coyote ???
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
έχουν και τα δύο, αντίθετα από το Focus (μην ξεχνιόμαστε ε;; )
Που είναι ο coyote ???
θα ξεκινησει να χωνει παλι.........
(και ποιος τον ακουει) -
Είτε με δίσκους, είτε με ταμπούρα πίσω, το Focus φρενάρει γ@μάτα και πολύ αξιόπιστα (το έχω οδηγήσει επανειλημμένως το προηγούμενο σε Χαλκιδικίσιους δρόμους).
Τώρα αν κάποιος θέλει mini με σαφή sport προσανατολισμό (και όχι με 'σπορτίφ αίσθηση') κοιτά τα κάτωθι :
- Peugeot 206 XS/GTI 1,6 16v
- Renault Clio 1,6 16v
- Suzuki Ignis Sport 1,5
- Ford Fiesta S 1,6
- Toyota Yaris TS
Δεν ξέρω τι γίνεται με το νέο Swift.
Πολύ καλά λόγια έχω ακούσει και για το νέο Opel Corsa 1,4 (σε κάποια sport έκδοση). Δεν ξέρω, ας με διαφωτίσει κάποιος (popolaros)...
Η σειρά τοποθέτησης δεν υποδηλώνει την σειρά προτίμησής μου, αν και εξαιρείται το πρώτο της σειράς
(αφου΄όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο μου αρέσει, τι να κάνω; ) -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Η σειρά τοποθέτησης δεν υποδηλώνει την σειρά προτίμησής μου, αν και εξαιρείται το πρώτο της σειράς
(αφου΄όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο μου αρέσει,** τι να κάνω; ** )να το χαιρεσαι οσο περισσοτερο μπορεις γιατι οντως ειναι πολυ καλο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να το χαιρεσαι οσο περισσοτερο μπορεις γιατι οντως ειναι πολυ καλο!Ευχαριστώ πολυ!
Και το δικό σου να το χαίρεσαι όσο περισσότερο μπορείς... -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
να το χαιρεσαι οσο περισσοτερο μπορεις γιατι οντως ειναι πολυ καλο!
Ευχαριστώ πολυ!
Και το δικό σου να το χαίρεσαι όσο περισσότερο μπορείς...αυτο κανω, που ξερεις μπορει το 207 ή το επομενο ιμπιζα να μοιαζουν με ...1007, οποτε οσο προλαβαινουμε!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αυτο κανω, που ξερεις μπορει το 207 ή το επομενο ιμπιζα να μοιαζουν με ...1007, οποτε οσο προλαβαινουμε!Όντως...
-
Εγραψα παραπανω οτι ειδα το facelift του Polo και ρωταω μηπως με τη βελτιωση της αναρτησης του ειναι ανταγωνιστικο με τα fabia-ibiza; Επισης πειτε μου τα πιθανα προβληματα που θα εχει αν παρει fabia η ibiza.
-
Επισης θυμαμαι οταν ειχα οδηγησει το polo 101 οτι ηταν σχετικα ψοφιο χαμηλα. Ισχυει το ιδιο και για το fabia; Εντωμεταξυ δεν μπορω να βρω καπου συγκεντρωμενο τον εξοπλισμο και τις εκδοσεις του ibiza αυτο το site τους ειναι πολυ χαζο. Εχετε κατι τετοιο που ψαχνω;
-
Μολις ειδα και το fabia sport 116 στο δρομο και επαθα! Παρα πολυ ωραιο! Φοβαμαι ομως αυτο που ανεφερα παραπανω για τον 1.4 κινητηρα οτι θα ειναι ψοφιος χαμηλα σεσχεση με τον 75αρι δηλαδη. Υπαρχει κανα forum για skoda η fabia; Επισης ειδα οτι το sport δεν εχει πλευρικους αεροσακους. Πιστευετε οτι θα μπαινουν σαν εξτρα και ποσο περιπου θα κανουν 2 αεροσακοι; Κανενας ιδιοκτητης εδω μεσα;
Super mini που να στριβει;