-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Εχει χωθει πιθανοτατα πανω απο.το aircondition.. Πισω απο το ταμπλο.
Εβαλα κονσερβα πριν καμια ωρα.. Που και που νιαουριζει.. Αλλα δεν το βρισκω..[/quot
Ρε μια φοβισμένη ψυχούλα είναι, αξίζει να ζει και να μας δίνει χαρά. Ποσό μπορείτε να το αντελήφθητε αυτό?.
Α.θα τρελλαθουμε εδω
-
-
το σπρει για τρωκτικα κανει δουλεια και στης γατες
-
Δεν το ξέρω. Μάλλον θα κάνω κάτι άλλο πιο δραστικό μέσα στον κινητήρα....
Θα τοποθετήσω σκύλο!!
-
Μου έτυχε κι εμένα προχθές το πρωί στο sedici, μικρό γατάκι ήταν ανάμεσα στην ποδιά και το κιβώτιο.
Ήταν τόσο τρομαγμένο που δεν μπορούσε να κινηθεί ή να «δελεαστεί» με φαγητό. Τέρμα στριμμένο το τιμόνι για ελευθερία πρόσβασης, σχεδόν έρποντας κάτω από το αυτοκίνητο το υπέταξα ένα πανί για να σκεπάσει το κεφάλι (να μην βλέπει) και το έπιασα από το σβέρκο όπως λέει η βιβλιογραφία, στη συνέχεια το άφησα λίγο να ησυχάσει στην άκρη της αυλής, αλλά εξακολουθούσε να είναι τρομαγμένο και να φωνάζει. Το ξαναέπιασα (σβέρκωμα) και το έβαλα μπροστά σε ένα κουπάκι με γάλα. Είσαι ότι έτρωγε και το άφησα για λίγο και μετά εξαφανίστηκε. Χθες άκουγα τους γείτονες που έλεγαν για ένα γατάκι που είδαν κάτω από το αυτοκίνητό τους… -
Στην αρχή είπα να μην δώσω σημασία αλλά το κακό παράγινε.
Η σέλα του σκούτερ έχει γίνει καναπές και τραπέζι κουζίνας για δύο κεραμιδόγατους.
Το ξεφτύλισαν πλέον. Εμετούς πάνω στην σέλα, ψαροκόκκαλα, αποφάγια, κόκκαλα από ψητά, μύγες, βρώμα και δυσωδία.
Βάζω ένα κάλυμμα που είναι για γάτες/σκυλιά, αλλά κάθε πρωί μέσα στο σκοτάδι κάθομαι και καθαρίζω και πλέον δεν ξέρω τι να κάνω.Πλέον έχω φτάσει στο σημείο κάθε βράδυ, πάλι μέσα στο σκοτάδι, να βρέχω όλη τη σέλα και το κάλυμμα ώστε να τους αποτρέψει το βρεγμένο κάλυμμα. Αλλά κατάντησε βάρεμα η ιστορία.
Υπάρχει καμιά άλλη λύση;
-
Η μυρωδιά του ξυδιού είναι έντονη και τους αποτρέπει να κάθονται σε εκείνο το σημείο. Δουλεύει για την είσοδο της πολυκατοικίας αλλά τώρα για πάνω στην σέλα σου... Ρώτα κάναν γνωστό σου κτηνίατρο
-
Γενικά τα τεχνητά αρώματα δεν αρέσουν στα ζώα, μπορείς να ρίξεις και καμιά κολόνια, θα γίνει δουλειά, τουλάχιστον δε θα τολμήσουν να ξανα-φάνε εκεί πάνω.
Μια που είμαστε στην κατάλληλη ενότητα.
Πήγα προ μερικά χρόνια στον εξατμισά για μια πατέντα και ήρθε ένας με ένα γάτη σκοτωμένο-καμένο για να του τον βγάλει.
εδώ στη τελευταία τη πήρε χαμπάρι ο σκύλος μου -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στην αρχή είπα να μην δώσω σημασία αλλά το κακό παράγινε.Η σέλα του σκούτερ έχει γίνει καναπές και τραπέζι κουζίνας για δύο κεραμιδόγατους.
Το ξεφτύλισαν πλέον. Εμετούς πάνω στην σέλα, ψαροκόκκαλα, αποφάγια, κόκκαλα από ψητά, μύγες, βρώμα και δυσωδία.
Βάζω ένα κάλυμμα που είναι για γάτες/σκυλιά, αλλά κάθε πρωί μέσα στο σκοτάδι κάθομαι και καθαρίζω και πλέον δεν ξέρω τι να κάνω.Πλέον έχω φτάσει στο σημείο κάθε βράδυ, πάλι μέσα στο σκοτάδι, να βρέχω όλη τη σέλα και το κάλυμμα ώστε να τους αποτρέψει το βρεγμένο κάλυμμα. Αλλά κατάντησε βάρεμα η ιστορία.
Υπάρχει καμιά άλλη λύση;
Λες να μαρκαλιούνται πάνω στην σέλα;!!
Πάρε ένα μεγάλο χαρτόνι και δίπλωσε το σε σχήμα πυραμίδας,θα το βάζεις στην σέλα και δεν θα έχουν χώρο να κάτσουν.Μπόρεις να το στερεώνεις με ένα χταπόδι.
-
Έχω διαπιστώσει ότι τους ρίχνουν αποφάγια κάποιοι Αλβανοί που μένουν σε μία διπλανή μονοκατοικία.
Οι γάτες έχουν γίνει σαν τον Πάγκαλο... από το πολύ φαϊ.
Για αυτό και παραμένουν στο χώρο. Ωστόσο το άσχημο στην ιστορία είναι οι εμετοί και τα αποφάγια πάνω στη σέλα.Έβαλα ναφθαλίνη αλλά δεν δίνουν σημασία. Έριξα χλωρίνη, τίποτα.
Τα καταβρέχω με λάστιχο, με γράφουν κανονικά. Κρύβονται και μετά από λίγο ξανά τα ίδια.
Έβαλα στην σέλα μεταλλικό φαράσι, για να είναι βαρύ, το έριξαν κάτω.
Έβαλα μανταλάκια όρθια για να τους χαλάσω την άνεση, τα έβγαλαν.Το μόνο που μου απομένει είναι το χαρτόνι πυραμίδα
Θα το δοκιμάσω, και τυγχάνει να έχω ένα καλό τέτοιο χαρτόνι... Ενδιαφέρον...Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν μου έχουν σκίσει το εργοστασιακό κάλυμμα της σέλας, γιατί εξαρχής την έχω ντύσει από πάνω με προστατευτικό κάλυμμα...
-
απλά εχε μια μεγάλη σακούλα και όποτε παρκάρεις εκεί βάζε την στην σέλα και όποτε φεύγεις βγάζε την...
-
οπού δεν θες να πάει και ακόμα καλύτερα να πλησιάσει γατα η σκύλος ψέκασε το με ξυδι.
τα ζώα λόγο της δυνατής όσφρησης τους απεχθάνονται το ξύδι. η ναφθαλίνη δεν κάνει δουλειά.
υ.γ εγώ προσωπικά τα δικά μου γατακια τα αφήνω να μπαίνουν στον χωρο της μηχανής γιατί ειναι παναγιες.τα αλλα απλα δεν πλησιαζουν λογο της δικης τους περιοχής που οριοθετούν τα κατοικίδια μου.εχεις σκεφτεί να πάρεις κάνα σκυλάκι η γατάκι!?
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
απλά εχε μια μεγάλη σακούλα και όποτε παρκάρεις εκεί βάζε την στην σέλα και όποτε φεύγεις βγάζε την...Η σακούλα δεν αντέχει πολύ. Την έσκισαν με τα νύχια τους.
Έχω βάλει ειδικό κάλυμμα που είναι για σκυλιά/γατιά για κάθισμα αυτοκινήτου. Αλλά και αυτό το έχουν κάνει μαύρο χάλι.εχεις σκεφτεί να πάρεις κάνα σκυλάκι η γατάκι!?
Ξύδι δεν έχω ρίξει. Που να το ρίξω το ξύδι;
Τι να πάρω; Γατί ή σκυλί;
Θα αστειεύεσαι φαντάζομαι...
Ειδικά σκυλί; Μακρυά από μένα... -
Storm, από προσωπική πείρα, (άλλαξα σέλλα δυο φόρες) η λύση ήταν ένα πολύ έντονο γυναικείο άρωμα. Βρες ένα φτηνό χύμα πατσουλί και ψέκασε αβέρτα, καλή τύχη.
-
Αν αρχίσεις να ρίχνεις ξύδια και αρώματα πάνω στη σέλα, ίσως τη χαλάσεις.
Πάρε ένα πανί, και φύτεψε από κάτω πινέζες, ώστε να εξέχουν προς τα πάνω.
Για να δούμε, θα κάτσουν και εκεί -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Για να δούμε, θα κάτσουν και εκείΚαλή ιδέα, μόνο θέλει προσοχή στη στερέωση γιατί τα νύχια τους είναι σκέτα ξυράφια...
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Για να δούμε, θα κάτσουν και εκείκαι μετά λέμε γιατί μας Γ@μαει ο καθε Στουρναρας.
ουτε καν που προκειτε να χαλασει η σελα με το ξυδι. το βάζει σε ενα πανάκι με λίγο νερό και Θα αλείψεις την σελα.
αν χάλαγε ετσι η σέλα τότε με την όξινη βροχή της πολης έπρεπε να εχει λιώσει. βεβαία εξαρτάται και απ το υλικό της αν είναι φτηνή δερματίνη κλαφτα...εναλλακτική πρόταση βούτηξε την σακούλα στο ξύδι και όταν το παρκάρεις βάζε την.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Για να δούμε, θα κάτσουν και εκείκαι μετά λέμε γιατί μας Γ@μαει ο καθε Στουρναρας.
ουτε καν που προκειτε να χαλασει η σελα με το ξυδι. το βάζει σε ενα πανάκι με λίγο νερό και Θα αλείψεις την σελα.
αν χάλαγε ετσι η σέλα τότε με την όξινη βροχή της πολης έπρεπε να εχει λιώσει. βεβαία εξαρτάται και απ το υλικό της αν είναι φτηνή δερματίνη κλαφτα...εναλλακτική πρόταση βούτηξε την σακούλα στο ξύδι και όταν το παρκάρεις βάζε την.
Kαι όταν κάθεται στην σέλα θα βρωμίζει το παντελόνι του;
-
ενω πριν με τους εμετους απ τα γατια οχι....τεσπα ακρη δεν βγαζουμε αλλα εχω ενα λινκ με καποια τιπς http://el-gr.facebook.com/note.php?note ... 2463471672
-
Εγω θα εβαζα κουκουλα απο αυτες που δενουν στο κατω μερος κι ουτε γατα ουτε ζημια!
Γάτα στη μηχανή - τι κάνουμε;