-
Μα δεν είπα για την κοπέλα. Η κοπέλα μια χαρά είναι.
Τα φρύδια της όμως...
Μου θυμίζει αυτό:
Frida Kahlo, για όσους δε γνωρίζουν.
-
ε πες μας ότι σου αρέσουν τέτοιες γυναίκες, είπα και εγώ
-
Και είχα την απορία γιατί η Σάλμα Χαγιεκ είχε ένα φρύδι στην ταινια Φριντα...
Ολύμπιε αυτό πάει στο Αηδία.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ε πες μας ότι σου αρέσουν τέτοιες γυναίκες, είπα και εγώΔΕΝ μου αρέσει, γι'αυτό έβαλα τη φωτογραφία.
-
Ετσι ειναι. Πολυ σαβουρα η Ντενιζ. Διαδωστε το ρε παιδια μπας και σωθουμε οι λοιποι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ετσι ειναι. Πολυ σαβουρα η Ντενιζ. Διαδωστε το ρε παιδια μπας και σωθουμε οι λοιποιΜερικοί-μερικοί δε σώνεστε με τίποτα!
-
Wagner669 ξεχειλωσε την Ντενιζ, οχι το φορουμ!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ετσι ειναι. Πολυ σαβουρα η Ντενιζ. Διαδωστε το ρε παιδια μπας και σωθουμε οι λοιποιΕχεις ελπιδες πιστευω... Λες να αρχισει μοναχικες βολτες σε αρχαιολογικους τοπους;;;
-
charmak66
Αλλος εγκαθετος μας βρηκε
greo
Τι ελεγα για εγκαθετους?
Ναι ρε, εχει κουλτουρα η κοπελα, ειναι προφανες αυτο, γιατι να μην ερθει να τη γνωρισουμε? -
Μπλουζάκια τέλος, μη μου ζητάτε άλλα.
-
Δεν ήξερα που να το ποστάρω αλλά αφού κλειδώσατε το topic για κουτσομπολιό το γράφω εδώ. Ακούγεται μια φήμη ότι γνωστή καρακαλόνα που έγινε διάσημη για τις 2ες θέσεις της και για το 'πρόβλημα συμπεριφοράς' που της έλυσε εξίσου γνωστός Κρητίκαρος μαυροπουκαμισάς έχει ταρίφα 4.000 ευρά η βίζιτα και αυτή την περίοδο βγαίνει με κάποιον που ήταν η ζωή του κόλαση και την έκανε απόλαυση... Έχετε ακούσει τίποτα τέτοιο;
-
Εγω για 2000 ευρα ακουσα..... Τα γκομενικα δεν τα γνωριζω
Ισως να ξερει να μας διαφωτισει ο charmak που βλεπει τα μεσημεριανα -
Ακριβοι ειστε... Εγω της το κανω και τζαμπα
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω για 2000 ευρα ακουσα..... Τα γκομενικα δεν τα γνωριζω
Ισως να ξερει να μας διαφωτισει ο charmak που βλεπει τα μεσημεριανα -
Εγώ πάλι δεν μπορώ να φανταστώ για ποιό λόγο να έχει ανάγκη να κάνει κτ τέτοιο..ειδικά τώρα που είναι απ'τα πρώτα ονόματα.
Χρήματα δν νομίζω να της λείπουν,άρα μήπως είναι φήμες που θα θέλαμε όλοι να είναι αληθινές? -
Αυτό είναι κλασσικό urban myth που κυκλοφορεί για όλες τις διάσημες και όμορφες, ελληνίδες κυρίως.
Συνήθως αυτός που το λέει το ξέρει 'σίγουρα' απο 'γνωστό' και ειναι καρατσεκαρισμένο.
......μύθος
-
ΣταύRRoΣ46 αν ειναι κατι απο τη φημη που θα ηθελα να ισχυει, ειναι να μου περισσευαν τοσα πολλα γκαφρά που να δινω 8 μωβ για μια ωρα max με μια πηδιολα...
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Χρήματα δν νομίζω να της λείπουν,άρα μήπως είναι φήμες που θα θέλαμε όλοι να είναι αληθινές?
Γιατι, τι δουλεια ακριβως κανει η εν λογω και ποσα ειναι τα μηνιαια εσοδα της απο αυτη τη δουλεια? (και για ποσο καιρο θα την κανει?)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΣταύRRoΣ46 αν ειναι κατι απο τη φημη που θα ηθελα να ισχυει, ειναι να μου περισσευαν τοσα πολλα γκαφρά που να δινω 8 μωβ για μια ωρα max με μια πηδιολα...+1
Βασικά τω΄ρα τι δουλειά κανει δν ξέρω ακριβώς.
Αλλά φαντάζομαι από φωτογραφήσεις,πασαρέλες,τραγούδια,τηλεόραση κλπ όλο και κάτι θα της μένει.
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]