-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η Σκλεναρίκοβα-Καρεμπε;
Εκείνη με τα πόδια που φτάνουνε στο αύριο
Εντι-έντιτ:αυτή-αυτή
(πάντως το φαί στό σπίτι τους,το τρώει μόνο ο μαύρος μου φαίνεται )Σιγά ρε! Εκτός από από τα 2μετρα πόδια (που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι καλά...), τι άλλο έχει;
Άσε που πρέπει να βάλει κάνα κιλό...
Άλλα άμα σ' αρέσει εσένα, λόγος δεν μου πέφτει!
ενας λιγοτερος , χεχε
-
-
Αστον κάτω ρε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:
Αστον κάτω ρε!!!Γιατί;
Εσύ τόν είδες πρώτος;
-
Φυσικά!
-
-
-
Πώ-πώ!!!!
Μπράβο ρε Δούκα,εκπληκτικά όμορφη!!!Λέτε να είναι όμορφες και το πρωί,ή 'όπου φύγει-φύγει';
-
Τι να σου πω, την συγκεκριμένη και πρωί με την τσίμπλα στο μάτι που την είδα μια χαρά μου φάνηκε
τι να κάνουμε, όταν μου στειλαν αυτή τη φωτο ήταν πρωί και δεν είχα πλυθεί ακόμα
-
Κοιτα κατι μπάζα που κυκλοφορούν αδερφάκι μου
-
pasxos, Μόνικα 4ever!!!!!!!!! Έτσι, για να βλέπουνε κάτι κοπέλες και να μαθαίνουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
pasxos, Μόνικα 4ever!!!!!!!!! Έτσι, για να βλέπουνε κάτι κοπέλες και να μαθαίνουν.H Μόνικα drdino είναι μπούσουλας για τις υπόλοιπες... Βλέποντας (τη Μόνικα..) και κάνοντας πρέπει να είναι οι γυναίκες...
Είναι απ τις σπάνιες που το πρωϊ όταν ξυπνήσεις (ε ρε όνειρα που έχει ο κόσμος.. ) θα είναι το ίδιο όμορφη... -
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! ΓΥΝΑΙΚΑ, πραγματικά. Ο ορισμός της λέξης. Μαγειρεύει άραγε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! ΓΥΝΑΙΚΑ, πραγματικά. Ο ορισμός της λέξης. Μαγειρεύει άραγε;Έχει δηλώσει πως όχι! Προτιμά τα κυριλέ εστιατόρια κλπ. Ούτε δουλειές στο σπίτι κάνει, λέει...
Μόνικα θες; Πλήρωνε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! ΓΥΝΑΙΚΑ, πραγματικά. Ο ορισμός της λέξης. Μαγειρεύει άραγε;Α-ΔΙΑ-ΦΟ-ΡΟΝ**.-**
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:omg:Κοιτα κατι μπάζα που κυκλοφορούν αδερφάκι μου
Εχει επιλεγεί από τη Γαλλική Δημοκρατία ως νέα 'Μαριάννα' για τη δεκαετία Πριν ήταν η Κατρίν Ντενέβ
-
I know, i know.....
Ζωή σε λόγου μας
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! ΓΥΝΑΙΚΑ, πραγματικά. Ο ορισμός της λέξης. Μαγειρεύει άραγε;
Α-ΔΙΑ-ΦΟ-ΡΟΝ**.-**
Α-δια-φορον όσο τη βλέπεις εκ του μακρώθεν. Κάτσε να την είχες γκόμενα και θα σου λεγα αν θα σε ενδιέφερε ή όχι.
-
Καθόλου αδιάφορο να σου πω. Αν δεν φας από τα χεράκια της τυρόπιτα, δεν αξίζει!
-
Δεν εννοώ ακριβώς αυτό
Ακόμα και την Μπελούτσι να έχεις, από ένα σημείο και μετά θα αρχίσεις να θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα και θα ζητάς κάποια άλλα...
Η μόνη διαφορά σε σχέση με τις κοινές θνητές είναι οτι με τη Μόνικα αυτό το **σημείο **θα αργήσει κάπως παραπάνω να φτάσει...
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]