-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Seat? I don't know this word...αλλα μαλλον κατα Ιταλια μερια τη βλεπω.Εχει μεινει κατι χρονια εκει και γενικα εχει τη φινετσα της Ιταλιδας που παραμενει κομψη,βαμμενη κ προσεγμενη 24/7.Κατι που εχει αρχισει να περναει και στις δικιες μας αλλα σιγα σιγα
Γενικα οσοι Θεσ/νικεις την εχουν πετυχει απο κοντα ξερουν τι λεωΕγώ νομίζω οτι την είδα μέσα σε ένα Honda Civic σήμερα. Επιμένω φάτσα μπουγάτσα ( ποιος είπε οτι η μπουγάτσα είναι άνοστη σας δίνω ένα hint για το τι εννοώ )
-
Μπορει να χει μυτη μπουγατσομαχαιρο αλλα δεν ξερεις ποτε θα σου χρειστει ν'ανοιξεις κανα μπουκαλι ρε μεγαλε
Στο civic δεν ξερω αν χωραει.ειναι και ψηλη -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Seat? I don't know this word...
αλλα μαλλον κατα Ιταλια μερια τη βλεπω.Εχει μεινει κατι χρονια εκει και γενικα εχει τη φινετσα της Ιταλιδας που παραμενει κομψη,βαμμενη κ προσεγμενη 24/7.Κατι που εχει αρχισει να περναει και στις δικιες μας αλλα σιγα σιγα
Γενικα οσοι Θεσ/νικεις την εχουν πετυχει απο κοντα ξερουν τι λεωΕγώ νομίζω οτι την είδα μέσα σε ένα Honda Civic σήμερα. Επιμένω φάτσα μπουγάτσα ( ποιος είπε οτι η μπουγάτσα είναι άνοστη σας δίνω ένα hint για το τι εννοώ )
Έχει καμιά σχέση με το μύτη-μπουγατσομάχαιρο;
-
Πάντως και το μπουγατσομάχαιρο χρήσιμο είναι....χωρίς αυτό δεν μπορείς να απολαύσεις την μπουγάτσα
-
Παίδες μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.... Σας λέει κάτι???
-
Γάτα η κυρία
Ποιά είναι,καί τί δουλειά κάνει;
-
-
από το λοστ δεν είναι αυτή;
-
Υeap!!
-
Καλή είναι η κοπελιά... [οφ-τοπικ]βλέπεις λοστ;[/οφ-τόπικ]
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλή είναι η κοπελιά... [οφ-τοπικ]βλέπεις λοστ;[/οφ-τόπικ][οφ-τοπικ]Έχω δει κανα δυο επεισόδια..δε με ενθουσίασε κιόλας... [/οφ-τόπικ]
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γάτα η κυρία
Ποιά είναι,καί τί δουλειά κάνει;
Evangeline Lilly...ηθοποιός....δεν είναι κι άσκημη...
Σωστόοοος! Ωραία φωτό!
drdino
Ενημερωμένο σε βρίσκω!
Και εγώ που νόμιζα ότι δεν θα την ξέρει κανείς... Μπράβο παίδες!
-
Έπαιζε στο ντέιτ μούβι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έπαιζε στο ντέιτ μούβι...ναι ναι...
-
Θα σας φτιάξω άσχημα τώρα.......
http://feromono.com/Galerias/slideshow. ... line_Lilly
Από τις 31 φωτος αυτή μ αρέσει περισσότερο..
-
Δεν θεωρείται κέρατο οι σκέψεις που κάνω, έ; Πανέμορφη...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν θεωρείται κέρατο οι σκέψεις που κάνω, έ; Πανέμορφη...Κέρατο όχι, αλλά είναι αμαρτία!
Αύριο τρέξε να σώσεις την ψυχή σου!
-
Δεν θα φάω το κοκορέτσι και το καζάν-d-b αύριο... καλά είμαι;
-
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]