-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δείτε λίγο και την παρακάτω ενδιαφέρουσα κοπέλα: Φαίη Σκορδά. Κάνει μια χαζή πρωινή εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης. Όχι ιδιαίτερα όμορφο πρόσωπο, αν και τη φτιάχνουν αρκετά με το μακιγιάζ, αλλά σώμα φωτιά... Η εκπομπή της μάλιστα προβάλλεται σε επανάληψη τις καθημερινές 5.30-7.30, οπότε αν ξυπνάτε εκείνη την ώρα και θέλετε να δείτε κάτι πιο όμορφο από το Λυριτζή ή τον Καμπουράκη (αν υπάρχει ), check her out.
Άρθρο με περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.maximonline.gr/thismonth/thismonth/87/_.html
kai πώς θα τη δουμε εμεις οι νοτιοι;
Βλέπουμε και οι νότιοι βρε Makedonia TV
-
Και τι καταλαβαίνετε
Φάτσα μπουγατσα -
μπουγατσα με ξανθια...
-
Η φαίη είναι ΤΟ σώμα έχει λίγο περίεργη μυτούλα αλλα αυτα είναι λεπτομέρειες.Το πλεον χαρακτηριστικό πάνω της είναι η απίστευτη προφορά της και απορώ πως κανείς δε το σχολίασε so far! 'Ειμι η φιαιη σκουόρδα στουο Μακεδουνια tv'.
Και φοράει κάτι σορτσάκια κάθε μέρα η άτιμη....Απο του χρόνου με λίγη ορθοφωνία τη βλέπω να πιάνει νότια...
-
Είναι πιθανό να δοκιμάσει την τύχη της βάζοντας πράγματα στο στόμα της, όπως έκανε επιτυχώς ο Δημοσθένης.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι πιθανό να δοκιμάσει την τύχη της βάζοντας πράγματα στο στόμα της, όπως έκανε επιτυχώς ο Δημοσθένης.Με χαλίκια και αυτή;...
-
Δευτεράντζα λαϊκιά κι αυτή...
-
αν ειναι αυτη που ειδα μια φορα στο δρομο...ειναι ψηλη κοπελα...αχρηστη πληροφορια...
-
Μεταξύ μας,για να φτάσει στο τηλεοπτικό στερέωμα όλο και μερικα ...χαλίκια θα έχει βάλει στο στόμα της οπότε δε τη πολυβοήθησαν...Ισως να το παθε απαυτο...
Ψηλή είναι και πολύ μάλιστα μέχρι που είδα προχθές μια τραγουδίστρια (ξέρετε απαυτές..) δίπλα της εν'ονόματι ΘΕΛΞΗ (αγνωσται αι υπόλοιπαι πληροφοριαι) που της έριχνε μισό κεφάλι -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
σου βρισκω καλύτερη σε χρονο dt και κραταω και τη μιζουλα μου που εχω εξοδα τελευταιαΕμενα με αρεσουν πιο delicate Αυτη μου κανει και λιγακι δευτερατζα λαϊκια
Ποσο επι % ???
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Είναι πιθανό να δοκιμάσει την τύχη της βάζοντας πράγματα στο στόμα της, όπως έκανε επιτυχώς ο Δημοσθένης.
Με χαλίκια και αυτή;...
Όχι απαραίτητα.
-
Φαιη Σκορδα!
Ω ρε μανα,ω ρε μανα,ω ρε μανα,ω ρε μανα,ω ρε μανα! και ω ρε μανα
Αλλα ο κλσσικος Ελληναρας,θα αρχισει:Εχει περιεργη μυτη,και μιλαει καπως,και τι επωνυμο ειναι αυτο και το αριστερο της ποδι ειναι κατι πικομετρα πιο κοντο απο το δεξι... κτλ
-
Εμένα μου φαίνεται επιεικώς αντιπαθητική...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται επιεικώς αντιπαθητική...ουτε και μενα με ενθουσιαζει...αλλα και αντιπαθητικη...χοντρο!
-
Είναι άλλο πράγμα... εγγύηση μάγκες! Μπορεί να φαίνεται κάπως, αλλά ζωντανά είναι αξιολάτρευτη... γούτσου γούτσου φάση!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται επιεικώς αντιπαθητική...
ουτε και μενα με ενθουσιαζει...αλλα και αντιπαθητικη...χοντρο!
Τόσο περίεργα γούστα έχω;
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Φαιη Σκορδα!Ω ρε μανα,ω ρε μανα,ω ρε μανα,ω ρε μανα,ω ρε μανα! και ω ρε μανα
Αλλα ο κλσσικος Ελληναρας,θα αρχισει:Εχει περιεργη μυτη,και μιλαει καπως,και τι επωνυμο ειναι αυτο και το αριστερο της ποδι ειναι κατι πικομετρα πιο κοντο απο το δεξι... κτλ
Οδηγεί και Seat μήπως?
-
Πάντως πολλές σελίδες ασχοληθηκαμε με το κορίτσι...
Δε βάζετε και καμια φωτό ακόμα να χουμε κι εμείς οι νότιοι άποψη;
Ο γκούγκλης μόνο φάτσα βγάζει και μάλλον δεν είναι αυτό το δυνατό της σημείο... -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Φαιη Σκορδα!Ω ρε μανα,ω ρε μανα,ω ρε μανα,ω ρε μανα,ω ρε μανα! και ω ρε μανα
Φίλε πολύ Στάθη ακούς!!!
Πάντως τη Φαίη Σκορδα την είχα δει στο casa ένα βράδυ και ήταν -
Seat? I don't know this word...
αλλα μαλλον κατα Ιταλια μερια τη βλεπω.Εχει μεινει κατι χρονια εκει και γενικα εχει τη φινετσα της Ιταλιδας που παραμενει κομψη,βαμμενη κ προσεγμενη 24/7.Κατι που εχει αρχισει να περναει και στις δικιες μας αλλα σιγα σιγα
Γενικα οσοι Θεσ/νικεις την εχουν πετυχει απο κοντα ξερουν τι λεω
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]