-
Εγώ ξερω οτι οποιος σεβεται τον εαυτο του/της οταν του το λενε , το μαθαινει κλπ. οτι ο αλλος της/του τα φοραει οφειλει και μονο απο αξιοπρεπεια να την κανει! Ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες κυριως των αντρων - ενιοτε ομως και των γυναικων για να περναει ενα one night stand 'ετσι απλα' σαν μια εκτονωση των ορμων και τιποτα παραπανω!
Ημαρτον βρε παιδια! Συγκρατηθειτε και λιγο!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
zambia ποτέ μην λές ποτέ....εγώ θα προτιμούσα να το ξέρω, άν και θα με έτρωγε μέσα μου το γιατί...
γιατι για να φτάσει να πάει με κάποιά άλλη σημαίνει οτι δεν τον καλύπτω εγώ...άρα υπάρχει θέμα σοβαρό...
συχαίνομαι τις φάσεις...ο κόσμος να το έχει τουμπανο οτι στα φοράει κι εσύ να τα βλέπεις όλα μέλι γάλα, ή έστω να θέλεις να τα βλέπεις έτσι (δηλαδή να ξέρεις αλλά να κάνεις το κορόιδο)...
δυστυχώς συμβαίνει σε συγγενείς μου και το θεωρώ την ύστατη μλκ, καθώς η θειά μου δεν έχει τ'αρ@@@@ να την πεί στον μ@@@@@@ τον θείο μου...που την υποβιβάζει με αυτό τον τρόποΑυτό είναι πολύ....'κάπως' ρέ σύ Ρένα.
Εγώ θα προτιμήσω τήν άγνοια. -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
!Ημαρτον βρε παιδια! Συγκρατηθειτε και λιγο!
Καλοκαίρι βλέπεις.
Τα λουλουδάκια ανθίζουνε,τα ζουζουνάκια ζουζουνίζουνε,τα πουλάκια κελαϊδάνε,ε,πώς να τό κάνεις,ξυπνάει μέσα μας τό κτήνος!!! -
Το να σε κερατωνει η γυναικα σου ειναι πταισμα ,μπροστα σε αυτο που ειδα χθες βραδυ σε ενα εργο.....
Οχι μονο η κυρια τον κερατωνε στο κρεβατι τους με τον γκομενο,και επισης ριχνανε υπνωτικο στο συζηγο για να κοιμαται του καλου καιρου, ο τυπος αφου τελειωνε με την κυρια 'περιποιονταν' και τον αλλον που κοιμοταν...
σσ. Ηταν πραγματικη ιστορια λεγενε.......
-
Χμμμ....αυτο ειχε γινει πριν απο χρονια στ'αληθεια και ειχε συγκλονησει
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Το να σε κερατωνει η γυναικα σου ειναι πταισμα ,μπροστα σε αυτο που ειδα χθες βραδυ σε ενα εργο.....Οχι μονο η κυρια τον κερατωνε στο κρεβατι τους με τον γκομενο,και επισης ριχνανε υπνωτικο στο συζηγο για να κοιμαται του καλου καιρου, ο τυπος αφου τελειωνε με την κυρια 'περιποιονταν' και τον αλλον που κοιμοταν...
Alter εβλεπες;;;
-
Οτι καί να δείς σέ ταινία φίλε μου,ποτέ δέν θα φτάσει τήν πραγματική ζωή.
Πρίν λίγα χρόνια,μία κοπέλα από διπλανή συνοικία,έπιασε τόν άντρα τής να τό 'κάνει'' μέ....τόν πατέρα της.
οι δύο 'άντρες τής ζωής' της είναι αυτοί.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οτι καί να δείς σέ ταινία φίλε μου,ποτέ δέν θα φτάσει τήν πραγματική ζωή.Πρίν λίγα χρόνια,μία κοπέλα από διπλανή συνοικία,έπιασε τόν άντρα τής να τό 'κάνει'' μέ....τόν πατέρα της.
οι δύο 'άντρες τής ζωής' της είναι αυτοί.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το να σε κερατωνει η γυναικα σου ειναι πταισμα ,μπροστα σε αυτο που ειδα χθες βραδυ σε ενα εργο.....
Οχι μονο η κυρια τον κερατωνε στο κρεβατι τους με τον γκομενο,και επισης ριχνανε υπνωτικο στο συζηγο για να κοιμαται του καλου καιρου, ο τυπος αφου τελειωνε με την κυρια 'περιποιονταν' και τον αλλον που κοιμοταν...
Alter εβλεπες;;;
Οχι ρε παιδια... εψαξα τι ηταν... στον Alpha μια ελληνικη σειρα που λεγεται '10 εντολή' και ζωντανευει, λεει, αληθινες ιστοριες εγκληματων που συνεβησαν στην Ελλαδα.
Γινονται τετοια πραγματα στην Ελλαδα???
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Alter εβλεπες;;;
Οχι ρε παιδια... εψαξα τι ηταν... στον Alpha μια ελληνικη σειρα που λεγεται '10 εντολή' και ζωντανευει, λεει, αληθινες ιστοριες εγκληματων που συνεβησαν στην Ελλαδα.
Γινονται τετοια πραγματα στην Ελλαδα???
Εγινε πριν καποια χρονια και μαλιστα το ειχαν γραψει και οι εφημεριδες γιατι στο τελος εγινε τρελλο μακελιο!!!!
-
ολα γινονται παιδες...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου..
κι εσυ ζαμπια μη λες μεγαλα λογια..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ολα γινονται παιδες...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου..κι εσυ ζαμπια μη λες μεγαλα λογια..
Δε νομιζω οτι το να συγκρατηθει ο κοσμος ειναι κατι τοσο μεγαλο! Επειτα το μονο που ειπα ειναι οτι την προδοσια την σιχαινομαι και για αυτο δεν την συγχωραω.....και με 10 παιδια να εχω!!!!!
Το αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου ειναι ρητο των αδυνατων για μενα!
-
Παίδες επειδή κλεφτά κλεφτά ρίχνω μια ματιά στα οικονομικά της υπόθεσης γάμου μου έχουν ψιλοπέσει τα αυτιά!!!!
Και άμα μπουν και οι γονείς στην μέση (Την θεία Κούλα του Ευτέρπη την ξέρεις????...... Δεν πειράζει αλλά θα έρθει στο γάμο σου και θα την μάθεις)
Εν τω μεταξύ μετά το ΝΑΙ .... λέει το κορίτσι... μόνο αντι για Γλυφάδα που μένεις εσύ να μείνουμε Κηφισιά plz.... άντε να αλλάξω και γειτονιά.....
και εκτός των άλλων δεν μου έφθανε το δικό μου Golf IV έχω να φροντίζω και δεύτερο Golf IV.... (BTW το 1.6 σε σχέση με το GTI μέρα με την νύχτα)
και έχω και μια κολλητή που μου λέει
- Ο γάμος θέλει τρέξιμο πρέπει να ξεκινήσεις ένα χρόνο πριν!!!!
- Είσαι τρελή τι θα κάνω ένα χρόνο!!!!!
Πάντως ακόμα δεν το πολύ πιστεύω και είμαι χαλαρός......
-
γι' αυτό καλύτερα να τα δοκιμάζουμε όλα και να ζούμε την ζωή μας ΚΑΛΑ πριν 'δευσμευτούμε' και δεν θα θέλουμε να πληγώσουμε ή να πληγωθούμε
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
και εκτός των άλλων δεν μου έφθανε το δικό μου Golf IV έχω να φροντίζω και δεύτερο Golf IV.... (BTW το 1.6 σε σχέση με το GTI μέρα με την νύχτα)
[offtopic]
Καλό αυτό για το Gti... [/offtopic]
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
[offtopic]
Καλό αυτό για το Gti... [/offtopic]
Παιδιά είναι απίστευτο..... ο συμπλέκτης στο 1,6 είναι πανάλαφρος... έχει ένα κ@@@τεμπέλη στην μέση που μου την σπάει και στις ταχύτητες ενώ στο χειρόφρενο σου έρχεται να το σπάσεις..... έχει κάτι λάστιχα γομάρια... και είναι πολύ μα παλύ αργό (κατά την γνώμη μου βεβαίως βεβαίως)...... Με ξενερώνει τελείως και αποφεύγω να το οδηγήσω
Πωλητήριο και τα δυο σε λίγο αλλά στις αντιπροσωπείες δεν παίρνουν δυο παλιά αυτοκίνητα για να σου δώσουν ένα καινούργιο
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
zambia ποτέ μην λές ποτέ....εγώ θα προτιμούσα να το ξέρω, άν και θα με έτρωγε μέσα μου το γιατί...
γιατι για να φτάσει να πάει με κάποιά άλλη σημαίνει οτι δεν τον καλύπτω εγώ...άρα υπάρχει θέμα σοβαρό...
συχαίνομαι τις φάσεις...ο κόσμος να το έχει τουμπανο οτι στα φοράει κι εσύ να τα βλέπεις όλα μέλι γάλα, ή έστω να θέλεις να τα βλέπεις έτσι (δηλαδή να ξέρεις αλλά να κάνεις το κορόιδο)...
δυστυχώς συμβαίνει σε συγγενείς μου και το θεωρώ την ύστατη μλκ, καθώς η θειά μου δεν έχει τ'αρ@@@@ να την πεί στον μ@@@@@@ τον θείο μου...που την υποβιβάζει με αυτό τον τρόποΜέγα λάθος. Αυτό πράγματι ισχύει για τη γυναίκα, που εκ φύσεως είναι λιγότερο πολυγαμική από τον άνδρα (οπότε και η γυναικεία 'απιστία' είναι δείκτης σοβαρών προβλημάτων σε μία σχέση).
Ο άνδρας, όσο ευτυχέστερος είναι σε μία σχέση, τόσο πιο όμορφα αισθάνεται και τόσο περισσότερο επιθυμεί τη διάδοση της 'γύρης' του και σε άλλα άνθη, όπως επιτάσσει η φύση του, για το καλό του Είδους...
Η γυναικα αντιθέτως, ως φέρουσα το βάρος των συνεπειών της σύλληψης, επιλέγει πολύ προσεκτικά, εκ φύσεως, τον πατέρα των παιδιών της, τον οποίο και χρειάζεται δίπλα της στην ευάλωτη φάση της εγκυμοσύνης και της λοχείας. Και η γυναίκα όμως θα αποζητήσει διαφορετικούς συντρόφους, αλλά έναν-έναν, σε βάθος χρόνου.
Η μονογαμία που διδάσκει και επιβάλλει ο ιουδαιοχριστιανικός πόλιτισμός μας, με προφανή σκοπό την προστασία των παιδιών, έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη φύση. Επειδή όμως ο άνθρωπος είναι περισσότερο κοινωνικό παρά φυσικό προϊόν, οι αρχές εκάστου πολιτισμού αποτελούν μία πανίσχυρη πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί από τα άτομα χωρίς οδυνηρές συνέπειες.
Η εν προκειμένω σύγκρουση φύσης και κοινωνίας μοιάζει αδιέξοδη. Θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί μόνο κατά περίπτωση, με πυξίδα την αμοιβαία κατανόηση και επιείκια. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
δυστυχώς συμβαίνει σε συγγενείς μου και το θεωρώ την ύστατη μλκ, καθώς η θειά μου δεν έχει τ'αρ@@@@ να την πεί στον μ@@@@@@ τον θείο μου...που την υποβιβάζει με αυτό τον τρόποΜέγα λάθος. Αυτό πράγματι ισχύει για τη γυναίκα, που εκ φύσεως είναι λιγότερο πολυγαμική από τον άνδρα (οπότε και η γυναικεία 'απιστία' είναι δείκτης σοβαρών προβλημάτων σε μία σχέση).
Ο άνδρας, όσο ευτυχέστερος είναι σε μία σχέση, τόσο πιο όμορφα αισθάνεται και τόσο περισσότερο επιθυμεί τη διάδοση της 'γύρης' του και σε άλλα άνθη, όπως επιτάσσει η φύση του, για το καλό του Είδους...
Η γυναικα αντιθέτως, ως φέρουσα το βάρος των συνεπειών της σύλληψης, επιλέγει πολύ προσεκτικά, εκ φύσεως, τον πατέρα των παιδιών της, τον οποίο και χρειάζεται δίπλα της στην ευάλωτη φάση της εγκυμοσύνης και της λοχείας. Και η γυναίκα όμως θα αποζητήσει διαφορετικούς συντρόφους, αλλά έναν-έναν, σε βάθος χρόνου.
Η μονογαμία που διδάσκει και επιβάλλει ο ιουδαιοχριστιανικός πόλιτισμός μας, με προφανή σκοπό την προστασία των παιδιών, έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη φύση. Επειδή όμως ο άνθρωπος είναι περισσότερο κοινωνικό παρά φυσικό προϊόν, οι αρχές εκάστου πολιτισμού αποτελούν μία πανίσχυρη πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί από τα άτομα χωρίς οδυνηρές συνέπειες.
Η εν προκειμένω σύγκρουση φύσης και κοινωνίας μοιάζει αδιέξοδη. Θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί μόνο κατά περίπτωση, με πυξίδα την αμοιβαία κατανόηση και επιείκια.Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι....
-
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ - ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ Β. ΜΥΚΟΝΟ
-
Από το σημερινό ΒΗΜΑ κοινωνικά....
ενδεικτικοί τόποι γέννησης γυναικών από αναγγελίες γάμου....
Από Αβάνα Κούβας
Από Αριγκουάν Μανταλένα Κολόμπια
Από Αυλώνα Αλβανίας
Από Τσιλιαμπινσκ Ρωσίας
Από Ζιρικζει Ολλανδίας
Από Νοβι τομισλ Πολωνίας
Από Μαρνεούλι Γεωργίας
Από Φρανγκφούρτη Γερμανίακλπ. κλπ.
Κάτι συμβαίνει στην κοινωνία μας... μάλλον χτυπάμε τα ξένα και βλέπεις πλέον πολλές ελληνίδες στα 30+ να ψάχνονται χωρίς δικαίωση!!!!!!
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?