-
Οταν ρώτησα μία πελάτισα,γιά τό άν πρέπει να παντρευτώ ή όχι,ξέρετε τί μου απάντησε;
-Οτι καί άν κάνεις,στό τέλος θα τό μετανοιώσεις!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οταν ρώτησα μία πελάτισα,γιά τό άν πρέπει να παντρευτώ ή όχι,ξέρετε τί μου απάντησε;-Οτι καί άν κάνεις,στό τέλος θα τό μετανοιώσεις!!!
Ηλικια η πελατισσα?????
-
Πενηνταφεύγα.
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Γιατρε δεν θα μπορουσες να το περιγραψεις καλυτερα!!!
Ευγε!!!
Αιντε βρε λεβεντες που μου καταντησατε να ψειριζετε τα παντα (δεν φταιτε βεβαια μονο εσεις, και οι κυριες τα φταινε και πολύ μαλιστα... ) και στο τελος σας βλεπω μαζι με κατι φιλαρακια μου απο τα παλια, να σας τυλιγει σε μια κολλα χαρτι κανα πιπινι στα 45+ σας και να ψαχνοσαστε!ε καλύτερα πιπίνι στα 45+ παρά 30+ στα 30+
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πενηνταφεύγα.Ειναι αυτο που λεμε μιλαει η πειρα....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατρε δεν θα μπορουσες να το περιγραψεις καλυτερα!!!
Ευγε!!!
Αιντε βρε λεβεντες που μου καταντησατε να ψειριζετε τα παντα (δεν φταιτε βεβαια μονο εσεις, και οι κυριες τα φταινε και πολύ μαλιστα... ) και στο τελος σας βλεπω μαζι με κατι φιλαρακια μου απο τα παλια, να σας τυλιγει σε μια κολλα χαρτι κανα πιπινι στα 45+ σας και να ψαχνοσαστε!ε καλύτερα πιπίνι στα 45+ παρά 30+ στα 30+
ουδεμια διαφωνια στην ηλικια.
στο τυλιγμα ειναι οι αντιρρησεις μου -
ΝΑΙ στο γαμο και για οσους αναρωτιουνται γιατι και πως κλπ σας λεω οτι οταν ερθει η ωρα σας θα το καταλαβετε μονοι σας...Μην αγχωνεστε...ολα ερχονται
-
jzer40 έγραψε:
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ......
ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ:
1:ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ..
2:ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ
3:ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ
4:ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΧΑΤΗΡΙ
5:ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ-ΣΚΑΦΟΥΣ
6:ΔΕΝ ΣΕ ΖΗΛΕΥΕΙ
7:ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ...
8:ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ....
Ναι και μετά ξύπνησες
ΦΙΛΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ..........ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ.....ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟ......
-
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
jzer40 έγραψε:
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ......
ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ:
8:ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ....
Ναι και μετά ξύπνησες
ΦΙΛΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ..........ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ.....ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟ......
Λάθος κάνεις δεν με στενοχωρεί καθόλου . Ίσα ίσα χαίρομαι για σένα και μακάρι να συνεχιστεί για όλη την υπόλοιπη ζωή σου
-
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
jzer40 έγραψε:
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ......
ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ:
**8:ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ... **
ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ....Ναι και μετά ξύπνησες
@jzer40: Μερικα απο τον οκταλογο του ευτυχισμενου παντρεμενου ειναι πραγματι δυσκολο να τα πετυχεις. Το τελευταιο ομως ειναι λιγο εξοργιστικο. Αν κριτηριο για να σε συγχωρεσει ειναι το ποσο μπαζο ειναι ή δεν ειναι ή αλλη , κι αν ειναι γνωστη της , τι να πω... Που να μην ηταν και πιο ωριμη απο εσενα... Α, και κατι αλλο. Τα 4,6,8 ισχυουν και για σενα, ή μονο για τη γυναικα να'ουμ;;;
EDIT: Και κατι πολυ βασικο, που ωστοσο το ξεχασα: ΑΝ ισχυουν τα 1 - 7, μπορεις σε παρακαλω να μας εξηγησεις γιατι χρειαζεται να συμβει το 8;;; (οχι η συγχωρεση, το κερατωμα). Γιατι εμενα στο χωριο μου αυτο το λεν αχαριστια...
ΥΓ: Μακαρι ωστοσο για τα πραγματα να ειναι οπως τα γραφεις. Κι εμενα δε με στενοχωρει καθολου.
-
1,2,3,5,7 +++
-
το 8 ειναι πολυ σημαντικο, και επισης ειναι λογικο οπως το λεει ο φιλος μας.
αμα κερατωσεις τη γυναικα σου με ενα μπαζο, θα σε πει μαλακα και σαβουρογαμη.
και θα θιχτει και η προσωπικοτητα της εφ'οσον την απατας με μια χειροτερη απο αυτην..αμα ομως ειναι καμια θεα η ξεπετα, τοτε τι να πει? (οχι οτι δεν θα τ'ακουσεις..εννοειται)
καταλαβαινει πιο ευκολα οτι εισαι κι εσυ ανθρωπας, και καθως το one night stand ητανε θεα,
και εσεις ειστε και μαζι τοσα χρονια, ε, νταξει.. εγινε η μαλακεια..
αλλα
οφειλοτανε σε _αυλες, οποτε αν το ζευγαρι ειναι στα αλλα καλα, το ξεπερναει
και ο αντρας..συγχωρειται..we are only human..
-
Κυκλοφορούν όμως κι αρκετοί 'Θεοί'. Μια ξεπέτα με κάποιον από δαύτους πως θα φανεί στον μάγκα;
-
Αλλο η κυρα, εμεις ειμαστε αντρες...
-
Και αν και η γυναικα ειναι ΘΕΑ τοτε τι γινεται?
Παντως εγω την απιστια δεν την συγχωραω!Μα με ΤΙΠΟΤΑ !Σουτ κανονικο ο κυριος και εξω απο την πορτα!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Και αν και η γυναικα ειναι ΘΕΑ τοτε τι γινεται?Παντως εγω την απιστια δεν την συγχωραω!Μα με ΤΙΠΟΤΑ !Σουτ κανονικο ο κυριος και εξω απο την πορτα!
Τό ίδιο καί από μένα.
δέν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τήν προδοσία.(σέ καιρό πολέμου,ξέρετε ποιά είναι η ποινή,έ; )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και αν και η γυναικα ειναι ΘΕΑ τοτε τι γινεται?
Παντως εγω την απιστια δεν την συγχωραω!Μα με ΤΙΠΟΤΑ !Σουτ κανονικο ο κυριος και εξω απο την πορτα!
Τό ίδιο καί από μένα.
δέν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τήν προδοσία.(σέ καιρό πολέμου,ξέρετε ποιά είναι η ποινή,έ; )
Α μπραβο! Προδοσια!!!! Αυτο βεβαια ισχυει και για τους 2 αντρες και γυναικες!
Ειναι μικροβιο το κερατο! Αμα στην κανει μια θα στην ξανακανει ...αμα εχεις συγχωρεσει κιολας εκει να δεις! Σιγα να μην παρακαλαμε κιολας! -
' Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λές'!!
' Μην κοροϊδέψεις γιατι θα τα λουστείς' !!!
Ποτέ δεν ξέρουμε πως τα φέρνει η ζωή!
Μπορεί και να μας τύχει και να το δικαιολογήσουμε/ανεχτούμε!!!
-
zambia ποτέ μην λές ποτέ....εγώ θα προτιμούσα να το ξέρω, άν και θα με έτρωγε μέσα μου το γιατί...
γιατι για να φτάσει να πάει με κάποιά άλλη σημαίνει οτι δεν τον καλύπτω εγώ...άρα υπάρχει θέμα σοβαρό...
συχαίνομαι τις φάσεις...ο κόσμος να το έχει τουμπανο οτι στα φοράει κι εσύ να τα βλέπεις όλα μέλι γάλα, ή έστω να θέλεις να τα βλέπεις έτσι (δηλαδή να ξέρεις αλλά να κάνεις το κορόιδο)...
δυστυχώς συμβαίνει σε συγγενείς μου και το θεωρώ την ύστατη μλκ, καθώς η θειά μου δεν έχει τ'αρ@@@@ να την πεί στον μ@@@@@@ τον θείο μου...που την υποβιβάζει με αυτό τον τρόπο -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
' Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λές'!!' Μην κοροϊδέψεις γιατι θα τα λουστείς' !!!
Ποτέ δεν ξέρουμε πως τα φέρνει η ζωή!
Μπορεί και να μας τύχει και να το δικαιολογήσουμε/ανεχτούμε!!!
Συμφωνώ Νίκο,αλλά είμαι καί 'έξω από τόν χωρό'
Μιλώντας (όλοι μας) εκ του ασφαλούς,τά λέμε όπως τα φανταζόμαστε καμιά φορά,αλλά,όπως καί να τό κάνεις ρε γμτ. δέν νομίζω νά υπάρξει κάτι πού θα μπορέσει να με 'χαλάσει' περισσότερο από αυτό.
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?