-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μη διαφωνείς.Διαφωνώ Φραγκίσκο, διότι όταν αγαπάς πραγματικά, το σεξ με άλλο άνθρωπο δεν σ' ενδιαφέρει! Πώς να το πω ρε παιδιά; Το μ...ί είναι μ...ί! Όλα τα ίδια είναι, αν δεν υπάρχει κάτι άλλο που να ενώνει τους ανθρώπους. Τώρα, αν εσείς μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας έναν άνθρωπο που αγαπάτε και να τον απορρίπτετε για μία τρύπα, λυπάμαι, αλλά δεν μοιράζομαι αυτές τις συνήθειες.
Δεν κατακρίνω όσους το κάνουν, αλλά εγώ ΔΕΝ το κάνω και ΔΕΝ θα το κάνω.
(Ψέματα, κατακρίνω όσους το κάνουν, αλλά δεν έχει σημασία) -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
..................... και ΔΕΝ θα το κάνω.
(Ψέματα, κατακρίνω όσους το κάνουν, αλλά δεν έχει σημασία)Εάν και εφόσον δε θα το κάνεις ....................... τότε το ξανασυζητάμε (και τα της παρενθέσεως).
-
οπως εχω ξαναπει, κατα την αποψη μου κακο δεν ειναι να κερατωσεις. κακο ειναι να μην το κανεις αρκετα καλα/προσεκτικα και ο αλλος να το καταλαβει/μαθει
αυτα ολα ειναι θεμα πως νιωθεις και δεν πρεπει να καταπιεζεις ουτε τον εαυτο σου (γιατι μια ζωη την εχουμε..) αλλα ουτε και να δημιουργεις προβληματα/ διαταραχη στη σχεση σου και να στεναχωρεις τον αλλο..
και νταξ αλλο κερατο ---ξεπετα και αλλο σχεση ταυτοχρονα με δυο ατομα.. -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
θα στην κανει η αλλη..Νασο αν ειναι της την κανεις για (να προλαβεις) να μη στην κανει, ε τοτε καλυτερα σπιτακι του ο καθενας.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οπως εχω ξαναπει, κατα την αποψη μου κακο δεν ειναι να κερατωσεις. κακο ειναι να μην το κανεις αρκετα καλα/προσεκτικα και ο αλλος να το καταλαβει/μαθει
αυτα ολα ειναι θεμα πως νιωθεις και δεν πρεπει να καταπιεζεις ουτε τον εαυτο σου (γιατι μια ζωη την εχουμε..) αλλα ουτε και να δημιουργεις προβληματα/ διαταραχη στη σχεση σου και να στεναχωρεις τον αλλο..
και νταξ αλλο κερατο ---ξεπετα και αλλο σχεση ταυτοχρονα με δυο ατομα..το θεμα δλδ δεν ειναι να μην κοροιδεψεις τον ανθρωπο σου, ειναι απλα να μη το μαθει!
και γιατι αμα βαρεθηκες καποιον/καποια, να μη του το πεις και να τραβηξει ο καθενας το δρομο του?
βρε μπας και εχω γινει οπισθοδρομικος?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και νταξ αλλο κερατο ---ξεπετα και αλλο σχεση ταυτοχρονα με δυο ατομα..το θεμα δλδ δεν ειναι να μην κοροιδεψεις τον ανθρωπο σου, ειναι απλα να μη το μαθει!
και γιατι αμα βαρεθηκες καποιον/καποια, να μη του το πεις και να τραβηξει ο καθενας το δρομο του?
Οχι απλως ορισμενοι βλεπουμε το θεμα γαμου μονο απο τη δικια μας μερια παραβλεποντας οτι τα ιδια φερσιματα μπορει να τα φαμε στη μουρη και απο την συμβια μας.
Τα φανταζεσαι να ειναι καλυτερη ηθοποιος απο μας ,να εχει δει ολα τα ταβανια ξενοδοχειων και μεις να αγωνιζομαστε να κρυψουμε οτι χθες το βραδυ χουφτωσαμε τη καλυτερη φιλεναδα της.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οχι απλως ορισμενοι βλεπουμε το θεμα γαμου μονο απο τη δικια μας μερια παραβλεποντας οτι τα ιδια φερσιματα μπορει να τα φαμε στη μουρη και απο την συμβια μας.
Τα φανταζεσαι να ειναι καλυτερη ηθοποιος απο μας ,να εχει δει ολα τα ταβανια ξενοδοχειων και μεις να αγωνιζομαστε να κρυψουμε οτι χθες το βραδυ χουφτωσαμε τη καλυτερη φιλεναδα της.
καλα ειναι γνωστο οτι το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται
αλλα ετσι και αλλιως το 'κερατο' δεν λυνει κανενα προβλημα. Οποτε απο το να μπεις σε αυτη τη διαδικασια, τα μπογαλακια σου και δρομο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οπως εγραψα αυτη ειναι η αποψη μου απλα..
προσωπικα πιστευω οτι τον εαυτο σου κοροιδευεις αν θες καποια και δεν κανεις κατι μαζι της επειδη 'δεν πρεπει'
απο τη στιγμη που το θες δηλαδη..
το θεμα ειναι απο κει και περα να μην το μαθει.. την αφορα στο σημειο που την επηρεαζει. αν αυτο τη στεναχωρησει τοτε ειναι μαλακια σου, και οσο μεγαλυτερες συνεπειες εχει αυτο αυξανεται αντιστοιχα και το επιπεδο της μαλακιας σου. αν ομως το κανεις για την παρτη σου και δεν το μαθει και κανεις πιστευω πως δεν τρεχει τιποτα γιατι δεν αλλαζει και κατι επειδη πηγες με καποια. ηταν κατι ασημαντο, μια καυλα της στιγμης. αλλα θεωρω σημαντικα σε μια σχεση (την επικοινωνια, να νοιαζεσαι για τον αλλο κλπ)
δηλαδη αν τραβηξεις μια στα γρηγορα και σκεφτεσαι καποια αλλη δε θα την εχεις κοροιδεψει με αυτη τη λογικη;αν θες να πας με καποια αλλη δε σημαινει οτι δεν την αγαπας ή οτι τη βαρεθηκες. σημαινει απλα οτι θες να πας και με καποια αλλη.
υγ. το ιδιο πιστευω και για τη γυναικα. ας με κερατωσει αν το θελει και δεν προκειται να το μαθω/καταλαβω
το να πρηζεις τον αλλο και να κουραζεις καταστασεις δε με εκφραζει.. -
Ρε σεις...
Αν είσαι ΚΑΛΑ με έναν άνθρωπο, ΓΙΑΤΙ να θες κι άλλη γυναίκα; Επειδή έχει (πιο) ωραίο κώλο; Βυζιά; Μπούτια; Ε, οκ. Είμαστε ζώα!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε σεις...Αν είσαι ΚΑΛΑ με έναν άνθρωπο, ΓΙΑΤΙ να θες κι άλλη γυναίκα; Επειδή έχει (πιο) ωραίο κώλο; Βυζιά; Μπούτια; Ε, οκ. Είμαστε ζώα!
o νασος επιασε το νοημα αυτου που ειπα και μπραβο
ΑΛΛΟ να θες καποια και να μην κανεις κατι επειδη δεν πρεπει
και ΑΛΛΟ να εισαι με καποια και να μη γουσταρεις καν να κοιταξεις καποια αλλη. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ρε σεις...
Αν είσαι ΚΑΛΑ με έναν άνθρωπο, ΓΙΑΤΙ να θες κι άλλη γυναίκα; Επειδή έχει (πιο) ωραίο κώλο; Βυζιά; Μπούτια; Ε, οκ. Είμαστε ζώα!
και ΑΛΛΟ να εισαι με καποια και να μη γουσταρεις καν να κοιταξεις καποια αλλη.Φίλε εγώ το έπιασα, γιατί το έχω νιώσει!!! Άλλη φορά μπορεί να σας πω ιστορία να γελάσετε!
-
skye
δεκτη η αποψη σου, απλα διαφωνω ριζικα.αν ο καθενας μας υπεκυπτε τοσο ευκολα σε μια 'καυλα της στιγμης' δε θελω να σκεφτω τι θα γινοταν γυρω μας...
προσεξε, μια καυλα της στιγμης ειναι και το 'ελα μωρε, δεν ειδα κινηση και περασα με κοκκινο', ή το 'τον σκοτωσα γιατι με ειπε ζωο'...
οι ανθρωπινες σχεσεις και ειδικα η σχεση με τον ανθρωπο σου πιστευω οτι πρεπει να διεπονται απο κατι παραπανω απο αυτα που περιεγραψα.
-
ηθικοι αυτουργοι?
οι φιλοι.. -
σαν να λεμε να βγω εγω με φιλους να τα πιουμε κ αυτη με δικες της για παραδειγμα.
δηλ αν μου την πεσει η μπελουτσι θα της πω τσουκου γιατι αγαπαω?
αν της χωθει ο μπραντ πιτ θα πει οχι γιατι αγαπαω τον νασο?το κερατο μου θα φτασει μεχρι την νικαραγουα.
ηθικοι αυτουργοι?
οι φιλοι..Πέθανα στο γέλιο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ρε σεις...
και ΑΛΛΟ να εισαι με καποια και να μη γουσταρεις καν να κοιταξεις καποια αλλη.Εντάξει ρε συ, μακάρι τα προβλήματα μας σε όλη μας την ζωή να ήταν μην μας κερατώσουν!
Εγώ πάντως δεν μπορώ να αντισταθώ σε κοπέλα με μεγάλο στήθος και γλυκιά φατσούλα....αν έχει και πιασηματάκια.........
ηθικοι αυτουργοι?
οι φιλοι..Τόσο μα τόσο αληθινό και περιεκτικό......αυτό βασικά είνα ιπραγματικά μαλακία των ανδρών, στα @@ μου και να με πούνε κότα οι φίλοι, γιατί δεν την έπεσε-πήδηξα κλπ μια ξέμπαρκη.....
-
Εγώ θεωρώ κοροϊδία να κερατώσω τον σύντροφό μου.
Δηλαδή κάτσεμ τι παραπάνω θα μου προσφέρει η X που θα γνωρίσω σε ένα μπαρ ας πούμε και θα μου κουνήσει την ουρά της; Αν όντως μου προσφέρει κάτι παραπάνω, τότε δεν πάω καλά με την σχέση μου, και ίσως πρέπει να σκεφτώ τι και πώς...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ θεωρώ κοροϊδία να κερατώσω τον σύντροφό μου.Δηλαδή κάτσεμ τι παραπάνω θα μου προσφέρει η X που θα γνωρίσω σε ένα μπαρ ας πούμε και θα μου κουνήσει την ουρά της; Αν όντως μου προσφέρει κάτι παραπάνω, τότε δεν πάω καλά με την σχέση μου, και ίσως πρέπει να σκεφτώ τι και πώς...
Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ρε φίλε αν έχει να σου προσφέρει κάτι παραπάνω.
Αν σου κουνάει πάντως την ουρά της κάποια πριν κάνεις να σου πώ εγώ για αυτήν ότι είναι κακόγουστη Οπότε άστο ψάξε κάποια που δνε θα σε γουστάρει όταν σε δεί!
-
Τότε μην έχεις καθόλου σταθερές σχέσεις, γιατί πάντα μπορεί να υπάρχει κάποια που να σου δώσει κάτι άλλο.
-
Όταν πήγαινα σχολείο τύχαινε πολλές φορές να ακολουθώ σαν πρόβατο τα υπόλοιπα πρόβατα που ακολουθούσαν το σοφό ρητό 'κάνε τα όλα κωλοχανείο'.
Και βέβαια συχνά-πυκνά η καμπάνα έπεφτε (και) σε μένα. Και φούντωνα και καταριόμουν θεούς και δάιμονες που το τσεκούρι έπεφτε σε μένα (ή στους 'όμοιους' μου) παρόλο που συμμετείχαν και άλλοι στο όλο κόλπο. Και βέβαια η απάντηση που έπαιρνα τότε μου φαινόταν τόσο μα τόσο ηλίθια, κοροϊδίστικια, σιχαμερή και εξευτελιστική.
εγώ εσένα είδα.
Έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια για να καταλάβω τι στα κομμάτια σήμαινε εκείνη η φράση.
Κύριοι το σημαντικό είναι τι κάνει ο καθένας μας ξεχωριστά για τους δικούς του και μόνο λόγους κι όχι επειδή 'έτσι κάνει ο περισσότερος κόσμος'.
Να χέσω τι κάνει η Λίτσα, ο Πίπης, ο Μάκης, ο Δάκης, η Ματούλα και τα συναφή. Εγώ πρόβατο δεν είμαι (ή τουλάστιχον προσπαθώ να μην είμαι).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τότε μην έχεις καθόλου σταθερές σχέσεις, γιατί πάντα μπορεί να υπάρχει κάποια που να σου δώσει κάτι άλλο.Έντάξει ρε Ντίνε τα ισοπεδώνεις όλα.
Δεν είπαμε ότι όποια βλέπεις θα το κάνετε και απο πάνω (άλλωστε στατιστικά να το πάρεις....ποιος είσαι? Ο μπράτ πίτ? ) αλλά ας πούμε ότ ιέχεις 3 χρόνια σχέση, με τα καλά της, τα άσχημα της, τις γκρίνιες, τις γλύκιες κλπ.........θες να μου πεις ότι επι 3 χρόνια πας μόνο με αυτή τη γυναίκα? Και άντε να δεχτώ ότι πας μόνο με την κοπέλα σου, δεν σου περνάει απο το μυαλό να πας με άλλη? Γιατί να σου περνάει, απλά είσαι σαν τους άλλους, αλλά μαλλον δεν έχεις το κουράγιο να το κάνεις!
Και πριν βγει καμιά έξυπνη να με ρωτήσει αν η κοπέλα μου στα χ χρόνια έχει πάει μόνο μαζί μου, θα απαντήσω πως την πραγματική αλήθεια την ξέρει μόνο αυτή και ο θεός....ελπίζω και όχι μαζί με 2-3 ομάδες ποδοσφαίρου!
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?