-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Eνας ανδρας αποκλειεται να μην κερατωσει τη γυναικα του οσο και αν την αγαπαει αν του την πεσει κανενα τρελο μωρο....ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...
άρα λοιπόν θεωρείς ότι η απιστία είναι θέμα ευκαιριών-συγκυριών και πιθανοτήτων. Αυτό όμως δεν αποκλείει το να μην βάλει κάποιος σε ρίσκο την σχέση-γάμο του παρά την πρόσβαση του σε ευκαιρίες να απατήσει...σύμφωνώ σε γενικές γραμμές και καταλαβαίνω τι γράφεις όμως δεν δέχομαι τις απόλυτες εκφράσεις σε επίπεδο ανθρωπίνων σχέσεων...Δεν εφαρμόζονται οι φυσικοί νόμοι στις ανθρώπινες σχέσεις...όποτε επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο απέτυχε.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί υπό συνθήκες ανάλογες να απατήσει αλλά και από την άλλη να μείνει πιστός. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
άρα λοιπόν θεωρείς ότι η απιστία είναι θέμα ευκαιριών-συγκυριών και πιθανοτήτων. Αυτό όμως δεν αποκλείει το να μην βάλει κάποιος σε ρίσκο την σχέση-γάμο του παρά την πρόσβαση του σε ευκαιρίες να απατήσει...σύμφωνώ σε γενικές γραμμές και καταλαβαίνω τι γράφεις όμως δεν δέχομαι τις απόλυτες εκφράσεις σε επίπεδο ανθρωπίνων σχέσεων...Δεν εφαρμόζονται οι φυσικοί νόμοι στις ανθρώπινες σχέσεις...όποτε επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο απέτυχε.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί υπό συνθήκες ανάλογες να απατήσει αλλά και από την άλλη να μείνει πιστός.Ακριβώς αυτό είναι το ζουμί...Έτσι είναι : θέμα ευκαιριών...Τίποτα απόλυτο δεν υπάρχει και φυσικά πολλοί-ές θα αρνηθούν την απιστία, αλλά όταν πλέον οι ευκαιρίες είναι πολλές και ποικίλες οι πιθανότητες να μην γίνει το ξενοπήδημα είναι πλέον πολύ λίγες...Φυσικά αν δεν έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο, δεν είσαι πολύ κοινωνικός ο ίδιος, δεν κυκλοφορείς μόνος σου, χωρίς το σύντροφό σου είναι πολύ πιο πιθανό να μη συμβεί κάτι...Έτσι βέβαια είσαι πιστός, δεν έχεις και άλλη λύση ...
Και φυσικά ο οιοσδήποτε μπορεί να απατήσει ή να μείνει πιστός, δεν έχω καμία αντίρρηση, ούτε είμαι απόλυτος....Αν όμως οι ευκαιρίες είναι πολλές τα πράγματα ζορίζουν ακόμα και για τις καλόγριες
Όλοι μας μπορούμε να πούμε όχι 1-2,3 φορές αλλά για πόσο πιστεύετε ότι αντέχει κανείς αν συμβαίνει συχνά... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, υπάρχει περίπτωση.Αν δεν πεις κάτι χιουμοριστικό, και δεν ξεκινήσουμε καμια θεωρία περί το ότι οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές κλπ αηδίες......πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω να δω την απάντηση σου!
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
2 πράγματα έχω να πω σε αυτό το σημείο:2ον: αν διηγηθώ την ιστορία που έζησα τον τελευταίο μήνα θα πάρω νόμπελ, χρυσή σφαίρα, χρυσό παπούτσι, γαρδένιες και τριαντάφυλλα και όλα τα συναφή.
Ούτε τριλογία από Βίπερ δε μου φτάνει για να τα πω όλα.
Και όλα αυτά συνέβησαν σε ένα απόγευμα μονάχα ε (τα σημαντικά κομμάτια του παζλ δλδ σήμερα μου έπεσαν στα χέρια).
MASTURBATION GOES CLOUD
Σε ενα απογευμα? Του παπακαλιατη του πηρε δυο μερες και ειδαμε και παθαμε.
Περα απο τη πλακα, περιμενω να ακουσω την ιστορια σου.
-
Μου θυμίσατε ένα παιδικό μου φίλο, τον Α...
Καλό παιδί, πολύ εμφανίσιμο (ακόμα είναι) με μια ιδιομορφία που τρέλαινε τις γυναίκες: Ένα μάτι πράσινο και το άλλο βαθύ γαλάζιο.
Ο φίλος φοβόταν όλα αυτά που λέτε - αφού σε πολλές σας δημοσιεύσεις σχεδόν ... τον άκουγα.
Η μοναδική του σχέση με γυναίκα ήταν το 1989, όταν γυρίζοντας από ταξίδι για δουλειά στην Ιταλία έφερα μαζί μου δυο Αγγλίδες. Η σχέση του αυτή κράτησε δυο εβδομάδες. Όλες οι άλλες του σχέσεις με γυναίκες ήσαν ωριαίες, επί πληρωμή.
Σήμερα ζει μόνος σε διαμέρισμα που βλέπει στον ακάλυπτο του σπιτιού του, χώρισε το κομμάτι που βλέπει στο δρόμο και το ενοικίασε, ασχολείται μόνο με μερικά στρέμματα μανταρινιές (αλλά τις διαπραγματεύσεις με τους εμπόρους τις κάνει η αδελφή του) και με τη μουσική. Μην πάει το μυαλό σας μακριά, δεν παίζει κανένα όργανο, έχει (για παράδειγμα) ηχογραφημένες όλες (αλλά όλες) τις εκπομπές των 'λαϊκών βάρδων'.
Οι εμφανίσεις του στην αγορά είναι μετρημένες και πάντα πηγαίνει σχεδόν τρέχοντας, σαν να θέλει να αποφύγει τους πάντες. Όταν με βλέπει στο δρόμο αλλάζει γρήγορα πεζοδρόμιο, αλλά δυο - τρεις φορές το χρόνο μου τηλεφωνεί και το τηλεφώνημα κρατάει ώρες. Όποτε του τηλεφωνώ, απλά δεν το σηκώνει.
Μπορεί να έπρεπε να βάλω την ιστορία αυτή στις 'αληθινές ιστορίες' και αν καταφέρω να καθήσω να την γράψω αναλυτικότερα θα την βάλω, τελικά. Είναι η ιστορία ενός καλού κι έξυπνου παιδιού, που ξεκίνησε τη ζωή του με φόβο... -
Ο φίλος φοβόταν όλα αυτά που λέτε - αφού σε πολλές σας δημοσιεύσεις σχεδόν ... τον άκουγα.
τι ακριβως φοβοταν δηλαδη;
βασικα νταξ.. αν εισαι αντικοινωνικος τυπακος και παντρεμενος να'σαι ενα και το αυτο.. ξερω τυπαδες που'ναι 60 χρονων που δεν εχουν παντρευτει ή χωρισαν και το ζουν κανονικα και περνανε πολυ ομορφα.. και αλλους που'ναι παντρεμενοι και ειναι σπιτι δουλεια - δουλεια σπιτι (τηλεοραση) και δε μιλανε ουτε με τη γυναικα τους..ο,τι να'ναι ο καθενας..
εγω μια μερα θα παρω μια R1 (και το ΧΒΟΧ μου) και θα φυγω -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τι ακριβως φοβοταν δηλαδη;Μην τον κοροϊδέψει η γυναίκα, μην του πηδήξουν το παιδί, μην του γίνει πρεζόνι, ...
εγω μια μερα θα παρω μια R1 (και το ΧΒΟΧ μου) και θα φυγω
Έτσι κι αυτός: Πήρε το εικόνα / ηχοσύστημά του, το τηλέφωνό του και το αγροτικό του κι 'έφυγε'.
-
Βαλτον στις Αληθινες Ιστοριες να τον βρω κι αυτον παλι...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Eνας ανδρας αποκλειεται να μην κερατωσει τη γυναικα του οσο και αν την αγαπαει αν του την πεσει κανενα τρελο μωρο....ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...
Μια αλλη παραμετρος που δεν ειπαμε ειναι και ο φοβος της απορριψης.Και μιλαω και για τους δυο παρτενερ.Τι μπορει να παθει κανεις;
Να κομπλαρει την κρισημη στιγμη,να μην υπαρξει εστω και καποια πνευματικη επαφη, να μη συμφωνειτε με τα ιδιαιτερα γουστα του καθενος πανω στο κρεβατι (απλα πραγματα ,οχι κατι εξεζητημενο,π.χ. ο ενας να'ναι 'σιωπηλος'τυπος και ο αλλος 'ομιλιτικος και κραυγαλεος'), γδυτος να μην λεει και οτι σαν ντυμενος, ειναι μερικα που μου ερχονται τωρα στο μυαλο. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
τι ακριβως φοβοταν δηλαδη;
Μην τον κοροϊδέψει η γυναίκα, μην του πηδήξουν το παιδί, μην του γίνει πρεζόνι, ...
α οκ γιατι εγω δε φοβαμαι τιποτα απο αυτα. αρα δεν κινδυνευω να γινω σαν και αυτον ελπιζω (γιατι τα αλλα τα εχω, ειμαι ωραιο παιδι εξυπνο με ωραια ματια κλπ χαχαχαχαχαχ)
βασικα δε με φοβιζει ο γαμος, αλλα δε θα επιτρεψω στον εαυτο μου να γινει ξενερωτος τυπακος.. ζμπουτσαμ ολα.. ειμαι νεος και το αιμα βραζει.. εγω γεννηθηκα τρελος αλητης και αμαρτωλος και θα τα σπαω στα μπουζουκια. brandon beverly hills 90210εγω μια μερα θα παρω μια R1 (και το ΧΒΟΧ μου) και θα φυγω
Έτσι κι αυτός: Πήρε το εικόνα / ηχοσύστημά του, το τηλέφωνό του και το αγροτικό του κι 'έφυγε'.
μηπως θελει να γινουμε φιλοι;
football manager παιζει;ρε συ αλλο να σαι αντικοινωνικος και ξενερωτος και αλλο ο γαμος δεν καταλαβαινω πως τα'χεις συνδεσει αυτα στο μυαλο σου ετσι
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε συ αλλο να σαι αντικοινωνικος και ξενερωτος και αλλο ο γαμος δεν καταλαβαινω πως τα'χεις συνδεσει αυτα στο μυαλο σου ετσιΡε γμτ, με 'πιάνεις' μόνιμα με χρονοκαθυστέρηση.
Δεν τα έχω συνδέσει με τπτ και δεν φοβάμαι και τπτ, ούτε και θυμάμαι να φοβόμουν ποτέ. Ποτέ δεν είπα 'θα παντρευτώ', 'θα κάνω παιδιά', αλλά ούτε και 'δεν θα...'. Όπως ήλθε, ό, τι ήλθε, το πήρα. Και τπτ δεν θεωρώ δεδομένο, σήμερα είμαι με την Παναγιώτα κι αύριο μπορεί να με δεις με καμιά απίθανη Ρωσίδα (άααααλη ιστορία που πρέπει να κάτσω κάποτε να γράψω). Αλλά θα υπάρχει λόγος (το 'είναι 20άρα και θεογκόμενα' δεν είναι αρκετό). Και θα έχω ξεκαθαρίσει τα πάντα νωρίτερα.
Αυτό που βλέπω εδώ και δεν μου αρέσει είναι ο φόβος - κι ας είναι κρυμμένος πίσω από 'οι γυναίκες είναι κάπως', 'οι άνδρες είναι κάπως', 'είμαι μικρός για γάμο', 'σε τι κόσμο μπαμπά θα με φέρεις να ζήσω', 'να χαρώ τη ζωή μου πρώτα', .... Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι για μένα η μέγιστη μαλακία, αφού αν είναι να χαρείς θα χαρείς με τον δικό σου άνθρωπο, το άλλο σου μισό, με αυτόν θα κάνεις την τρέλα σου κι όχι με τη 2μετρη πιτσιρίκα που σε κοιτάζει στην τσέπη, αυτόν θα ανεβάσεις και μαζί του θ' ανέβεις κι εσύ. Θα τον προσέχεις και θα σε προσέχει, θα προσπαθείς να είσαι ωραίος γι' αυτόν και θα προσπαθεί να είναι ωραίος για σένα.
Στα άλλα που λες, +1 (όπως πάντα )
-
συμφωνω απλα εσυ το πας αλλου και δεν το καταλαβα στην αρχη (αργω αλλα τα πιανω)
σε φαση να μην κλεινεις πορτες στη ζωη σου απο φοβο.. μαζι σου σ'αυτα
ομως απο την αλλη δε μπορω και τις υστεριες του τυπου 'πρεπει να βρω αντρα/γυναικα τωρα ή οπωσδηποτε'
ειδικα αμα τη βλεπεις ετσι τη φαση (οχι εσυ προφανως) πιστευω το'χασες το παιχνιδι -
Αυτό που βλέπω εδώ και δεν μου αρέσει είναι ο φόβος - κι ας είναι κρυμμένος πίσω από 'οι γυναίκες είναι κάπως', 'οι άνδρες είναι κάπως', 'είμαι μικρός για γάμο', 'σε τι κόσμο μπαμπά θα με φέρεις να ζήσω', 'να χαρώ τη ζωή μου πρώτα', .... Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι για μένα η μέγιστη μαλακία, αφού αν είναι να χαρείς θα χαρείς με τον δικό σου άνθρωπο, το άλλο σου μισό, με αυτόν θα κάνεις την τρέλα σου κι όχι με τη 2μετρη πιτσιρίκα που σε κοιτάζει στην τσέπη, αυτόν θα ανεβάσεις και μαζί του θ' ανέβεις κι εσύ. Θα τον προσέχεις και θα σε προσέχει, θα προσπαθείς να είσαι ωραίος γι' αυτόν και θα προσπαθεί να είναι ωραίος για σένα.
Στα άλλα που λες, +1 (όπως πάντα )
Τσίμπα ένα +1 από εμένα!
-
+1.
Ααααααααααααυτό.
Πρέπει να μη βάζουμε 'πρέπει'.
edit
Με πρόλαβε ο dinoς.
Δεν είμαι αρκετά γρήγορος, γμτ. -
ρε συ αλλο να σαι αντικοινωνικος και ξενερωτος και αλλο ο γαμος δεν καταλαβαινω πως τα'χεις συνδεσει αυτα στο μυαλο σου ετσι
Ρε γμτ, με 'πιάνεις' μόνιμα με χρονοκαθυστέρηση.
Δεν τα έχω συνδέσει με τπτ και δεν φοβάμαι και τπτ, ούτε και θυμάμαι να φοβόμουν ποτέ. Ποτέ δεν είπα 'θα παντρευτώ', 'θα κάνω παιδιά', αλλά ούτε και 'δεν θα...'. Όπως ήλθε, ό, τι ήλθε, το πήρα. Και τπτ δεν θεωρώ δεδομένο, σήμερα είμαι με την Παναγιώτα κι αύριο μπορεί να με δεις με καμιά απίθανη Ρωσίδα (άααααλη ιστορία που πρέπει να κάτσω κάποτε να γράψω). Αλλά θα υπάρχει λόγος (το 'είναι 20άρα και θεογκόμενα' δεν είναι αρκετό). Και θα έχω ξεκαθαρίσει τα πάντα νωρίτερα.
Ξερεις τι καταλαβα Λιακο;
Οτι τα λες πιο ωραια απο μενα. +1 λοιπον -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ξερεις τι καταλαβα Λιακο;
Οτι τα λες πιο ωραια απο μενα.Εμ, σου τα 'λεγα, μη με μαθαίνεις τόσο καλά.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποια ειναι αυτη;Μπορει να μη μου περναει απ το μυαλό...Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχει περίπτωση να φάει χυλόπιτα ο 'γενικώς ποθητός' γκόμενος/γκόμενα μολονότι είναι κατάλληλος/-η για όλους σχεδόν τους άλλους, δεν μπορώ να πω κάτι που θα σας μεταπείσει.
-
Μου θυμίσατε ένα παιδικό μου φίλο, τον Α...
Καλό παιδί, πολύ εμφανίσιμο (ακόμα είναι) με μια ιδιομορφία που τρέλαινε τις γυναίκες: Ένα μάτι πράσινο και το άλλο βαθύ γαλάζιο.
Η μοναδική του σχέση με γυναίκα ήταν το 1989, όταν γυρίζοντας από ταξίδι για δουλειά στην Ιταλία έφερα μαζί μου δυο Αγγλίδες. Η σχέση του αυτή κράτησε δυο εβδομάδες. Όλες οι άλλες του σχέσεις με γυναίκες ήσαν ωριαίες, επί πληρωμή.
Σήμερα ζει μόνος σε διαμέρισμα που βλέπει στον ακάλυπτο του σπιτιού του, χώρισε το κομμάτι που βλέπει στο δρόμο και το ενοικίασε, ασχολείται μόνο με μερικά στρέμματα μανταρινιές (αλλά τις διαπραγματεύσεις με τους εμπόρους τις κάνει η αδελφή του) και με τη μουσική. Μην πάει το μυαλό σας μακριά, δεν παίζει κανένα όργανο, έχει (για παράδειγμα) ηχογραφημένες όλες (αλλά όλες) τις εκπομπές των 'λαϊκών βάρδων'.
Οι εμφανίσεις του στην αγορά είναι μετρημένες και πάντα πηγαίνει σχεδόν τρέχοντας, σαν να θέλει να αποφύγει τους πάντες. Όταν με βλέπει στο δρόμο αλλάζει γρήγορα πεζοδρόμιο, αλλά δυο - τρεις φορές το χρόνο μου τηλεφωνεί και το τηλεφώνημα κρατάει ώρες. Όποτε του τηλεφωνώ, απλά δεν το σηκώνει.
Μπορεί να έπρεπε να βάλω την ιστορία αυτή στις 'αληθινές ιστορίες' και αν καταφέρω να καθήσω να την γράψω αναλυτικότερα θα την βάλω, τελικά. Είναι η ιστορία ενός καλού κι έξυπνου παιδιού, που ξεκίνησε τη ζωή του με φόβο...Hλία εμένα μου φαίνεται πως ο φίλος σου χρειάζεται τη βοήθεια ενός καλού ψυχιάτρου. Και έχει αργήσει κιόλας, γιατί εδώ μιλάμε για τελείως παθολογική κατάσταση...
-
Το ξέρω, αλλά είναι από τις περιπτώσεις που αισθάνομαι τελείως ανίκανος να βοηθήσω...
-
Το ξέρω, αλλά είναι από τις περιπτώσεις που αισθάνομαι τελείως ανίκανος να βοηθήσω...Μόνο αν τον έπειθε η αδερφή του που, αν καταλαβαίνω καλά, είναι το μοναδικό άτομο με το οποίο έχει σχέσεις...
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?