-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
@kyan:Η καθημερινότητα και η ρουτίνα μπορουν να 'εκτελέσουν' μια σχεση......
...και τι έκανε έτσι ώστε να ξεφύγει από την καθημερινότητα και την ρουτίνα? Μήπως περίμενε τη μοιρα της?
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Βλέπω και την ξαδέλφη μου....Παντρεύτηκε (νεα)....είναι μια ΘΕΑΟι πιό ωραίες γυναίκες είναι και οι πιό προβληματικές στις σχέσεις τους. Για κάποιο λόγο, πιστεύουν ότι, τελικά, κάνουν χάρη στο αρσενικό που 'του κάθονται'.
και τώρα είναι εγκλωβισμενη σε ενα γαμο (ευτυχώς παιδί δεν έχει)......Η ρουτίνα και η καθημερινότητα κλόνισαν τον ερωτα και τώρα υπομένει και περιμένει πότε θα έχει το κουράγιο να φυγει......Αν αγαπαεϊ? Σαν τρελλη! Απλα τώρα πια **ξέρει **οτι η αγάπη δεν είναι πάντα αρκετη.....
Με συγχωρείς, αλλά δεν ξέρει. Νομίζει!
Κι αν θέλει πραγματικά να φύγει από τη μιζέρια και όχι μόνο να μιλάει με τις κολλητές γι' αυτήν, θα έπρεπε πρώτα να μιλήσει ανοιχτά και μέχρι τελικής πτώσης με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Βλέπω και την ξαδέλφη μου....Παντρεύτηκε (νεα)....είναι μια ΘΕΑ
Οι πιό ωραίες γυναίκες είναι και οι πιό προβληματικές στις σχέσεις τους. Για κάποιο λόγο, πιστεύουν ότι, τελικά, κάνουν χάρη στο αρσενικό που 'του κάθονται'.
Επίσης έχουν πιο πολλούς και πιο 'καλούς' πειρασμούς.
και τώρα είναι εγκλωβισμενη σε ενα γαμο (ευτυχώς παιδί δεν έχει)......Η ρουτίνα και η καθημερινότητα κλόνισαν τον ερωτα και τώρα υπομένει και περιμένει πότε θα έχει το κουράγιο να φυγει......Αν αγαπαεϊ? Σαν τρελλη! Απλα τώρα πια **ξέρει **οτι η αγάπη δεν είναι πάντα αρκετη.....
Με συγχωρείς, αλλά δεν ξέρει. Νομίζει!
Κι αν θέλει πραγματικά να φύγει από τη μιζέρια και όχι μόνο να μιλάει με τις κολλητές γι' αυτήν, θα έπρεπε πρώτα να μιλήσει ανοιχτά και μέχρι τελικής πτώσης με τον άμεσα ενδιαφερόμενο.Συνυπογράφω.
Παιδιά, η 'ρουτίνα' δε σκοτώνει σχέσεις (by the way από τα πιο αποπροσανατολιστικά κλισέ που έχω ακούσει), οι άνθρωποι το κάνουν απλά ολιγωρώντας και αποφεύγοντας να αντιμετωπίσουν τα προσωπικά τους ζόρια από κοινού με το σύντροφό τους. Ακόμα χειρότερα όταν αντ'αυτού περιορίζονται να τα συζητούν με τρίτους 'καλοθελητές'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Παιδιά, η 'ρουτίνα' δε σκοτώνει σχέσεις (by the way από τα πιο αποπροσανατολιστικά κλισέ που έχω ακούσει), οι άνθρωποι το κάνουν απλά ολιγωρώντας και αποφεύγοντας να αντιμετωπίσουν τα προσωπικά τους ζόρια από κοινού με το σύντροφό τους. Ακόμα χειρότερα όταν αντ'αυτού περιορίζονται να τα συζητούν με τρίτους 'καλοθελητές'.
πολύ σωστός ο kyan.
συμφωνώ κ επαυξάνω.
Συνήθως τον ρόλο του καλοθελητή τον έχουν κάτι 'κατίνες'(γένους θυληκου κ αρσενικού) κ καλά οτι βοηθάνε αλλά πάντα μα πάντα κανουν ζημιά σένα γάμο!
-
Σε πληροφορώ ότι έχει μιλησει παμπολλες φορες! Απλα απ'ότι φαίνεται ο σύζυγος είτε δεν θέλει είτε δεν μπορει να κανει κατι!
Και πίστεψε με δεν κλαιει τη μοιρα της στις κολλητές της!
Σε αυτές τις περιπτώσεις το λάθος θεωρώ πως είναι και των 2! Πως αλλωστε είναι δυνατόν 2 νεα παιδιά με 3 χρονια γάμου να τα τρωει η καθημερινοτητα? Απλούστατα αφεθηκαν και οι ΔΥΟ! Εγω απλα το μονο που της είπα είναι να πάρει μια απόφαση γρηγορα αφ'ενός μεν για να προχωρήσει μπροστα και αφ'ετερου για να προχωρήσει και ο άλλος μπροστά!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Σε πληροφορώ ότι έχει μιλησει παμπολλες φορες! Απλα απ'ότι φαίνεται ο σύζυγος είτε δεν θέλει είτε δεν μπορει να κανει κατι!Και πίστεψε με δεν κλαιει τη μοιρα της στις κολλητές της!
Σε αυτές τις περιπτώσεις το λάθος θεωρώ πως είναι και των 2! Πως αλλωστε είναι δυνατόν 2 νεα παιδιά με 3 χρονια γάμου να τα τρωει η καθημερινοτητα? Απλούστατα αφεθηκαν και οι ΔΥΟ! Εγω απλα το μονο που της είπα είναι να πάρει μια απόφαση γρηγορα αφ'ενός μεν για να προχωρήσει μπροστα και αφ'ετερου για να προχωρήσει και ο άλλος μπροστά!
Εσυ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους αφήσεις ήσυχους να αποφασίσουν απο μόνοι τους κ να πράξουν ανάλογα.Ωριμοι ανθρωποι ειναι.Οπως παντρεύτηκαν, έτσι θα χωρίσουν.Αυτο ισως γίνει αύριο, ίσως μεθαυριο, ισως μετα απο χρόνια αλλά θα γίνει.
'Παίζει' το σενάριο να μην μπορουν να κάνουν παιδί (λόγω αγχους κ ρουτίνας κ γκρίνιας) κ ίσως ειναι μεγαλο κίνητρο για τσακωμό κ χωρισμό!
Το καλο στην υπόθεση ειναι οτι δεν υπάρχουν παιδιά στη μέση.Τοτε τα πράγματα θα ήταν μαύρα!
-
Συνηθως σε μια προβληματικη σχεση ευθυνες εχουν κ οι δυο. Ακομα κ οταν ο ενας φαινεται να φταιει περισσοτερο (απο τις πραξεις του) πολλες φορες κατι τον οδηγει στο να πραξει κ να φερθει λαθος. (δεν ειναι κανονας παντα αλλα ισχυει).
Οπως κ το τι πραγματικα συμβαινει αναμεσα σ ενα ζευγαρι ποτε δεν μπορουν να το ξερουν οι υπολοιποι συγγενεις ή φιλοι. Αλλωστε ο καθενας συνηθως ακουει την μια μερια ή την αλλη.Παντως οτι κ να λεμε στην τελικη εγχειριδιο σωστης λειτουργιας δεν υπαρχει. Ειναι τοσοι μα τοσοι οι παραγοντες που τελικα στα μονα που μπορει καποιος να στηριχθει κ να ευχεται ειναι ο σεβασμος η αξιοπρεπεια η σεξουαλικη χημεια κ τα αληθινα συναισθηματα. κ ο Θεος βοηθος!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Σε πληροφορώ ότι έχει μιλησει παμπολλες φορες! Απλα απ'ότι φαίνεται ο σύζυγος είτε δεν θέλει είτε δεν μπορει να κανει κατι!Και πίστεψε με δεν κλαιει τη μοιρα της στις κολλητές της!
Αυτό που πρέπει να κάνουν οι τρίτοι είναι να βοηθούν το ζευγάρι, όχι να γίνονται το αποκούμπι του ενός ή του άλλου.
Συχνά κάποιος/α νιώθει την ανάγκη να 'προστατεύσει' τον/την φίλο/φίλη του, ακούγοντας τα προβλήματά του και δίνοντας συμβουλές για χωρισμούς και τέτοια, πιστεύοντας ενδεχομένως ότι πράττει σωστά για το συμφέρον του άλλου/της άλλης.
Αν όμως η σχέση δεν είναι πραγματικά προβληματική (πχ φτάνει σε ακραίες καταστάσεις χειροδικίας ή υπάρχουν προβλήματα αλκοολισμού/χαρτοπαιγνίου κλπ), το καλύτερο είναι να γίνεται από το φιλικό περιβάλλον προσπάθεια για την προσέγγιση του ζευγαριού.
Για να μην αναφέρω το φαινόμενο 'φίλων' που απλώς ζηλεύουν τη σχέση επειδή οι ίδιοι είναι μπακούρια ή έχουν αποτύχει στη δική τους και επιδιώκουν (ίσως και άθελά τους) τον χωρισμό άλλων. -
Δεν θεωρώ μόνο τη χειροδικία τον αλκοολισμο ή το χαρτοπαιγνιο προβλήματα για την υγεία της σχέσης ποσο μαλλον ενος γάμου! Υπαρχουν και αλλα προβλήματα ορισμένες φορες βαθια και δυσνοητα απο εμας τους εξω!
Σαφως και παντα υπαρχουν καλοθελητες/τριες σε μια σχεση....Παντως οταν τα ατομα ειναι ωριμα θα πρεπει να ξεχασουν τους εξω και να κοιταξουν μονο τη σχεση τους! Γονεις ξεδερφια φιλοι κλπ ορισμενες φορες τα κανουν πιο δυσκολα και ενιοτε πιεζουν καταστασεις. Καλυτερα ειναι να δουλευουν μονοι τους τα πραγματα!
-
Αυτά που ενδεικτικά ανέφερα είναι προβλήματα που κατά κανόνα δεν θεραπεύονται. Τα υπόλοιπα μπορούν ν'αντιμετωπιστούν με λίγη ή αρκετή προσπάθεια.
-
Ειμαι και εγω υπερ του γαμου, αλλα προχθες αντιμετωπισα το πρωτο σοβαρο προβλημα.
Ειχα παει με τον αδερφο μου - παντρεμενος κι αυτος - στη συναυλια των Deep Purple και οι γυναικες μας, μας ταραξαν στα τηλεφωνα/μηνυματα του τυπου:
'Τί ωρα θα ερθεις σπιτι;'
'βγηκαν αυτοι οι 'ντιπ' πως τους λετε;'
'Αρχισε η συναυλια ή ακομα;'
'Μα ακομα δεν τελειωσε;'Παντως αυτο κρατησε για περιπου μιση ωρα μονο γιατι μαλλον αντιληφθηκαν οτι δεν βγαζουν άκρη με μας και πηγαν για υπνο.
-
Εσείς φταίτε που δεν φροντίσατε να τις 'μορφώσετε'(*) πριν το γάμο.
(*) Θα χρησιμοποιούσα άλλο όρο αλλά θα με έκραζαν οι γυναίκες του φόρουμ.
-
αφού το αποφασίσετε να παντρευτείτε
καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι
ούτως η άλλως οι Δικηγόροι
θα χορεύουν πάνω από τον τάφο σας. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειμαι και εγω υπερ του γαμου, αλλα προχθες αντιμετωπισα το πρωτο σοβαρο προβλημα.
Ειχα παει με τον αδερφο μου - παντρεμενος κι αυτος - στη συναυλια των Deep Purple και οι γυναικες μας, μας ταραξαν στα τηλεφωνα/μηνυματα του τυπου:
'Μα ακομα δεν τελειωσε;'Παντως αυτο κρατησε για περιπου μιση ωρα μονο γιατι μαλλον αντιληφθηκαν οτι δεν βγαζουν άκρη με μας και πηγαν για υπνο.
Φιλε μου υπαρχει ενα κουμπι στο κινητο που λεει 'OFF'.Πατα το σε τετοιες περιπτωσεις να ξενοιαζεις .
Μετα θα καταργιεσαι την μπαταρια που δεν κραταει πολλη ωρα -
ρε παιδια δεν υπαρχει θεμα ηλικιας καταλληλης για γαμο...εχετε δει πως συμπεριφερονται κοριτσια 27,29 και 31 ετων?τους αντρες τους εχετε ικανους αν δεν εχουν μονιμη δουλεια?χωρια η συναισθηματικη ωριμοτητα...δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι γαμοι πανε κατα διαολου...
-
φυσικα δεν μιλαω για ηλικιες κατω των 26 τουλαχιστον...
ειμαι πολυ απαισιοδοξος...και δισ να ειχα στα 24 και στα 26 δεν παντρυομουνα... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ντιπ για ντιπ δηλαδή
(το κλειστό κινητό δεν παίζει, γιατί μπαίνουν 'άλλα' στο 'μυαλό' των γυναικών)
από τις χειρότερες εφευρέσεις είναι τα 3G κινητήρα με βιντεοκλήση
'αχ μωρό μου δείξε μου την παραλία που ψαρεύεις'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ντιπ για ντιπ δηλαδή
Υπαρχει εφαρμογη για κινητο που παρεμβαλλει διαφορους ηχους οταν μιλας για αλλοθι.Για βιντεο που θα παει κατι θα σκεφτουν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπαρχει εφαρμογη για κινητο που παρεμβαλλει διαφορους ηχους οταν μιλας για αλλοθι.Για βιντεο που θα παει κατι θα σκεφτουν
την έχω την εφαρμογή μέχρι τώρα βέβαια δεν μου χει χρειαστεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ντιπ για ντιπ δηλαδή :lol:
Κατι ξερεις εσυ και τα λες αυτα... ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ!!!
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?